- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.261
İlk sayfada puanlama canım ptesiden itibaren yapılıyor. Dk başına puan ise benim 3 gün 60 ar dakika cardio . 3 gün 60 ar dakika yürüyüşten 1530 puan
Aynen canım zaten insan tadını alınca yemekler düşman gibi geliyor yazın rahat etçez yemenyenler kazanacaakkAynen canım banada öyle geliyor kesinlikle kilo vermemi engeller diye yemiyorum bende boşver biz yemeyelim bak ne güzel incelmeyede başlamışsın
Brokoli haslanmıs mı yanı yagsız mı? Yogurdun içinde sarımsakta olsa oh mıssEki Görüntüle 2254935
Akşam yemeğim buyurun kızlar
Zararlımı portakal suyuBiliyorum portakal suyu hayır. Ben biraz babam yüzünden kendine sıkınca dayanamıyorum kendim içinde istiyorum.
Normal 1 su bardagi portakal suyu nereyefeyse 2.5 3 portakaldan cikiyor canim hem +daha fazla kalorili hem daha fazla meyve şekeri hemde lifsiz canim o yuzden 1 portakali butun olarak tuketmek daha iyiZararlımı portakal suyu
Anladım canım bu teknoloji hıcte ıyı bısey deglmiş sıkma aparatları olmasa sıkamyız fırın olmasa belki buladr cesıt hamur işi de tuketılmezNormal 1 su bardagi portakal suyu nereyefeyse 2.5 3 portakaldan cikiyor canim hem +daha fazla kalorili hem daha fazla meyve şekeri hemde lifsiz canim o yuzden 1 portakali butun olarak tuketmek daha iyi
Yarina goruruz insallahYok canım wcye çıkamadım 69.40 çıktım.
Canım fake reformer kurdum eve spora başlıyorumsonra resim atarım çok mutluyum ..
Kabak yap bari sabah akşam şeklinde birşey yapman lazım 5leri görmek istiyorsan
Tebrik ederim canimKızlar sabah tartıldım istediğim rakamı gördüm çok mutluyum@yellow girl @SchonerDuft haftayaki hedef kilomu bugün yakaladım bende ödem olduğunu biliyordum çünkü burdada demiştim perşembe ful hastanedeydim su bile içmedim o yüzden çok çıktım gördüm sonunda 5 i ya ama cumaya kadar nolur bilmiyorum çünkü regl olacağım ya sabit çıkarım yada fazla
Yeme canim ertesi gune arti cikabilirsin birde 3 4 gun onu vermekle ugrasma hazir istedigin rakamlari yakalamisken kacamak falan yapmaKızlar bugün akşam doğumgünü var of tam istediğimi görmüşken ne sanssizimama yememeye çalışacağım yersemde bir iki çatal belki kimse çakmaz yemediğini schonerin dediği gibi yiyiyomus gibi yapayım yarında bebek mevlidi okutuyor yakınım tavuklu pilav onunda tavuğunu yiyeyim en azından
Bende doğumdan sonra eşimle birlikte 3 gecede bir künefe sipariş ederek aldim,
Ayy en buyuk zafim hamur isleriAnladım canım bu teknoloji hıcte ıyı bısey deglmiş sıkma aparatları olmasa sıkamyız fırın olmasa belki buladr cesıt hamur işi de tuketılmez
Maalesef öyleymiş hain portakal suyuNormal 1 su bardagi portakal suyu nereyefeyse 2.5 3 portakaldan cikiyor canim hem +daha fazla kalorili hem daha fazla meyve şekeri hemde lifsiz canim o yuzden 1 portakali butun olarak tuketmek daha iyi
Keşke hiçbirine zaafımız olmasa ama ben uyandığımda bile ilk elim reçele gidiyor sonra dur diyorum ya bikini ya mayoben tatliyi misafirlikten misafirliklere yerdim zaafim pogaca ekmek ve hamur isleri en tehlikelileri
Işte o en kötüsü yediğine bakıyorlar resmen siz bakın kendinize ben başkasına hiç ısrar etmem ye ye diye ama bunlar çileden çıkarırlar insanıİyi seyirler.. bugün imtihan günü bana. Her cumartesi akrabalar biraraya gelinir bizde ve sürpriz sürpriz herkesin canı hamur kızartması (pisi) istiyormuş. Sanırım bir tekne yapılacak. Bozmayacagim ins. Ama şu "ay neden yemedin hadi ye amaaan birkaç pisiden ne olacak" tayfası şimdiden gerdi beni
Seren serengil galiba mide ameliyatı geçirmişti bilmiyorum ben mi yanlış hatırlıyorum sıfır beden oldu kadın resmen ya bir deri bir kemikHepimize motive olsun hanki kiloda olursak olalım dönüşüm mümkün ✌ işte aynı kadın olduklarına bile inanması zor değişimler
Eki Görüntüle 2255241 Eki Görüntüle 2255242 Eki Görüntüle 2255244 Eki Görüntüle 2255245
En sondaki hatun güzelmişHepimize motive olsun hanki kiloda olursak olalım dönüşüm mümkün ✌ işte aynı kadın olduklarına bile inanması zor değişimler
Eki Görüntüle 2255241 Eki Görüntüle 2255242 Eki Görüntüle 2255244 Eki Görüntüle 2255245
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?