Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canım banada öyle geliyor kesinlikle kilo vermemi engeller diye yemiyorum bende boşver biz yemeyelim bak ne güzel incelmeyede başlamışsın
Aynen canım zaten insan tadını alınca yemekler düşman gibi geliyor yazın rahat etçez yemenyenler kazanacaakk hatta eskiden ilk 4 baklavam çıkmıştı yağlar azalınca tekrar çıkmaya başladılar

Kahvaltı 12 00
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kibrit kutusu peynir
4 çeri domates
3 tane yeşil zeytin
6 parmak ince sucuk ( 140 kalori )

Ara
Diyet tiramisu ( 250 kalori ) sekersiz kendim yaptım.
Öğlen
Yok

Akşam 17 30

Tereyagsiz , pidesiz 150 gr iskender
1 bardak ayran

Ara
Türk kahvesi

Normal 1 su bardagi portakal suyu nereyefeyse 2.5 3 portakaldan cikiyor canim hem +daha fazla kalorili hem daha fazla meyve şekeri hemde lifsiz canim o yuzden 1 portakali butun olarak tuketmek daha iyi
Anladım canım bu teknoloji hıcte ıyı bısey deglmiş sıkma aparatları olmasa sıkamyız fırın olmasa belki buladr cesıt hamur işi de tuketılmez

Yarina goruruz insallah ben yarina eksi bekliyorum bu gun gayet guzel gecti sadece suyu biraz az ictim detox icin kabak almistim oglen de yemegim yoktu ondan yaptim yarim dilim ekmekle onu yedim
Tebrik ederim canim
Yeme canim ertesi gune arti cikabilirsin birde 3 4 gun onu vermekle ugrasma hazir istedigin rakamlari yakalamisken kacamak falan yapma
Bende doğumdan sonra eşimle birlikte 3 gecede bir künefe sipariş ederek aldim,
ben tatliyi misafirlikten misafirliklere yerdim zaafim pogaca ekmek ve hamur isleri en tehlikelileri

Işte o en kötüsü yediğine bakıyorlar resmen siz bakın kendinize ben başkasına hiç ısrar etmem ye ye diye ama bunlar çileden çıkarırlar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…