- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.281
Afiyet olsun çok güzelKahvaltı 12 00
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kibrit kutusu peynir
4 çeri domates
3 tane yeşil zeytin
6 parmak ince sucuk ( 140 kalori )
Ara
Diyet tiramisu ( 250 kalori ) sekersiz kendim yaptım.
Öğlen
Yok
Akşam 17 30
Tereyagsiz , pidesiz 150 gr iskender
1 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi
Evet olmuştu ben de hatırlıyorum.Seren serengil galiba mide ameliyatı geçirmişti bilmiyorum ben mi yanlış hatırlıyorum sıfır beden oldu kadın resmen ya bir deri bir kemik
Afiyet olsun canımKahvaltı 12 00
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kibrit kutusu peynir
4 çeri domates
3 tane yeşil zeytin
6 parmak ince sucuk ( 140 kalori )
Ara
Diyet tiramisu ( 250 kalori ) sekersiz kendim yaptım.
Öğlen
Yok
Akşam 17 30
Tereyagsiz , pidesiz 150 gr iskender
1 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi
Geçmiş olsun canım birşey mi dokundu acabaEki Görüntüle 2255248 aynen boyle yaa
Geçmiş olsun canım alerjisi mi var acaba farklı bir şey mi yedi bugün arı falan sokmuş olmasınkızlar ya aranızda sağlıklı felan varmı benim miniğin dili kotu kabardı ya acile iğneye gittiğmizde gosterdim ilaçlara devam edin diyor ilaç kullanmıyoz diyon her neyse diyor pazartesi çocuk doktorunda kontrol var o zamana gosterecem artık
sağolasın canım zaten hasta ya kanknda enfeksiyln çıktı bi kaç gu once surekli ateşlenmişti şimdide boyle olduGeçmiş olsun canım birşey mi dokundu acaba
Canım benim bu panikle zaten vücut eritirgelmişken menuyude vereyim 10.30 menemen peynir zeytin salatalık çay kaşiği ucunda bal 1dlm tb ekmek 14.00 küçük kase yoğurt 3 hurma 19.00 taze fasulye salata Kepçede mercimek çorbası içecem belki çorbaya gerek yok ama hava soğuk içim isinsin Su 2litre 1litrede elma tarçın yaptım spor yuruyuş var ama saymıyorum normal hızda hasteneye gidip geldim 45 dk ancadır
yok canım hasta olunca içinin harereti vurdu pazartesi belli olur artık heç arı soksa baya şişerGeçmiş olsun canım alerjisi mi var acaba farklı bir şey mi yedi bugün arı falan sokmuş olmasın
Kuymak afiyet olsun canımSabah(12) gibi yaptım kahvalti 2 kaşık kuymak 2 zeytin 6 dal roka bir bardak çay bir dilim peynir.
Öğlenden sonra 4 te bir kase etli nohut 5 kaşık mantarlı bulgur pilavı 5 kaşık salata bir büyük bardak ayran.
İki bardak cay. Annemle ablam geldi erken yedim yemeği su 2,5 olur.
Eki Görüntüle 2255248 aynen boyle yaa
aynen canım yaagrce uyku yok zaten dun 12 de yattık 2 de uyandı oymuş sonra sürekli mkzmızlandı ateşlendi derken sabah olduCanım benim bu panikle zaten vücut eritir
Ateşten ağız yarası olmuş olabilir canım oyyy kıyamam yavrum çok geçmiş olsun.sağolasın canım zaten hasta ya kanknda enfeksiyln çıktı bi kaç gu once surekli ateşlenmişti şimdide boyle oldu
Biraz zararlı oldu cumartesileri eşim de evde olunca kahvaltı faslı filan biraz böyle oluyor ama miktarları abartmayınca abartılı olmuyor en azından .Afiyet olsun çok güzel
umarım iyi olur su içirmeye çalışsan bol bol enfeksiyonu temizlemeye yardımcı olur mu acabayok canım hasta olunca içinin harereti vurdu pazartesi belli olur artık heç arı soksa baya şişer
hiç duymadım oyle bişey benim korkum pazartesiye kadar çoğalmasaEl-ayak-agiz hastalığı diye birşey Varya onu mu geçiriyor acaba minik? Esimde evde değil gosterirdim aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?