Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tesekkurlerr cnm . Çok da yararlı olmadı bugün ama miktarları kısıtlayınca hiç olmazsa idare ediyor .
Bir de 60 dk yürüdum ama bugün normal tempo öle hızlı degil
Olsun canım hareket olmuş

Seren serengil galiba mide ameliyatı geçirmişti bilmiyorum ben mi yanlış hatırlıyorum sıfır beden oldu kadın resmen ya bir deri bir kemik
Aynen canım 25 kilo verdi ben onu çok taktir ettim kilo konusunda yaa çünki o hale dönüşüm için çok ciddi emek vermek şart yoksa ne şekilde zayıflamışsa zayıflamasın böyle görünmek sıkı spor,diyet,bakım,gerekli yerleri estetik müdahale hepsi olabilir kolay değil yoksa miğde ameliyatı olup hiç bir fark olmayanlar var çünki ameliyet ile kilo vermeye başlayıp yemek yemeği de sevdikleri için hertürlü mideyi genişletme yöntemini yiyip içerek uygulayıp miğferini eski genişliğine kendinide eski kilosuna döndürdüler var yada bu ameliyat sonra kilo veren ama hiç fit olmayan sadece fazla kilosunda kurtulmuş olanlar var ama serenin ki büyük başarı vücudunda devrim yaptı bence çok fit ve kilo vermek için de ilham verici geliyor bana özellikle son zamanlarda maldivlerdeki instgram fotoları filan baktıkça bende böyle olayım ne olur diyorum

hiç duymadım oyle bişey benim korkum pazartesiye kadar çoğalmasa
Gecmis olsun canim ondan olsa muhtemelen farkederdin benim kizim gecirdi sinek isirigini animsatiyor atesli geciyor ama sadece agizda degil vucutta ozellikle ellerde ayaklarda falan daha belirgin çıkıyor.
Avuc ici ayak tabaninda cene etrafinda da oluyor oyle tek tuk de degil bayagi çıkıyor

Benim şansım zaten ne zaman yola çıksam yağmur kar her şey bütün doğal afetleri yaşıyorum.
O bende de var canım çok nasılmışım demek ki ben hep öyle düşünürüm hep de öyle olur her işim şakır şakır yağmurludur ama çok nasipliyimdir gerçekten gönlümden geçen her şey olur ❤ sende böyle düşün bence yağmur berekettir sonuçta

Haklısın canım benim bir yakınimda ameliyat oldu şimdi daha beter hiç dikkat etmiyorki herşey iradede bitiyor gerisi hikaye

Onu ben de bugün düşünücem zaten anneme de dedim Allah gittiğin yağmurla gel diyor dedim. Bereketli kadınlarız desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…