- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.301
Tesekkurlerr cnm . Çok da yararlı olmadı bugün ama miktarları kısıtlayınca hiç olmazsa idare ediyor .Afiyet olsun canım
Evet canım kayınvalidem yapmış eşimden bana iki kasıktan az bırakmış bende ekmeksiz yedim.Kuymak afiyet olsun canım
İçini ferah tut sen panik yaptıkça o daha çok korkar çok küçük zatenhiç duymadım oyle bişey benim korkum pazartesiye kadar çoğalmasa
Ay hiç böylesini görmemiştim inşallah geçer bir an önce çok geçmiş olsunEki Görüntüle 2255248 aynen boyle yaa
Olsun canım hareket olmuşTesekkurlerr cnm . Çok da yararlı olmadı bugün ama miktarları kısıtlayınca hiç olmazsa idare ediyor .
Bir de 60 dk yürüdum ama bugün normal tempo öle hızlı degil
ben avrupada taeafındayım serin canım ruzgarlı bizim burasıKızlar bir şey sorucam İstanbul'da yaşayanlarımız için çok soğuk mu hava yağmur filan durumu nasıl hava durumuna baktım ama kazak mı triko mu onu anlayamadım havanın durumundan.
Sağol canım kazak mantıklı o zaman taksim Şişli tarafları içinben avrupada taeafındayım serin canım ruzgarlı bizim burası
aynen canım yaİçini ferah tut sen panik yaptıkça o daha çok korkar çok küçük zaten
Aynen canım 25 kilo verdi ben onu çok taktir ettim kilo konusunda yaa çünki o hale dönüşüm için çok ciddi emek vermek şart yoksa ne şekilde zayıflamışsa zayıflamasın böyle görünmek sıkı spor,diyet,bakım,gerekli yerleri estetik müdahale hepsi olabilir kolay değil yoksa miğde ameliyatı olup hiç bir fark olmayanlar var çünki ameliyet ile kilo vermeye başlayıp yemek yemeği de sevdikleri için hertürlü mideyi genişletme yöntemini yiyip içerek uygulayıp miğferini eski genişliğine kendinide eski kilosuna döndürdüler var yada bu ameliyat sonra kilo veren ama hiç fit olmayan sadece fazla kilosunda kurtulmuş olanlar var ama serenin ki büyük başarı vücudunda devrim yaptı bence çok fit ve kilo vermek için de ilham verici geliyor banaSeren serengil galiba mide ameliyatı geçirmişti bilmiyorum ben mi yanlış hatırlıyorum sıfır beden oldu kadın resmen ya bir deri bir kemik
aynen canım hatta yağiş felan gelecekmiş bende trakyaya yakınımSağol canım kazak mantıklı o zaman taksim Şişli tarafları için
Gecmis olsun canim ondan olsa muhtemelen farkederdin benim kizim gecirdi sinek isirigini animsatiyor atesli geciyor ama sadece agizda degil vucutta ozellikle ellerde ayaklarda falan daha belirgin çıkıyor.hiç duymadım oyle bişey benim korkum pazartesiye kadar çoğalmasa
Benim çocuğum yok ama erkek kedim var. O bile hasta olduğunda ben ilaç verirken ona panikliyorum korkuyorum sonra bir bakıyorum odasına çekilip ağlıyor. O hayvan olduğu halde anlıyor senin doğurduğun yavrun seni daha çok hisseder.aynen canım ya
Benim şansım zaten ne zaman yola çıksam yağmur kar her şey bütün doğal afetleri yaşıyorum.aynen canım hatta yağiş felan gelecekmiş bende trakyaya yakınım
Aynen canım bende öyle düşündüm ama çok yakışmış benceEn sondaki hatun güzelmişsilikon taktırmış galiba olsun yine de güzel
O bende de var canım çok nasılmışım demek kiBenim şansım zaten ne zaman yola çıksam yağmur kar her şey bütün doğal afetleri yaşıyorum.
Haklısın canım benim bir yakınimda ameliyat oldu şimdi daha beter hiç dikkat etmiyorki herşey iradede bitiyor gerisi hikayeAynen canım 25 kilo verdi ben onu çok taktir ettim kilo konusunda yaa çünki o hale dönüşüm için çok ciddi emek vermek şart yoksa ne şekilde zayıflamışsa zayıflamasın böyle görünmek sıkı spor,diyet,bakım,gerekli yerleri estetik müdahale hepsi olabilir kolay değil yoksa miğde ameliyatı olup hiç bir fark olmayanlar var çünki ameliyet ile kilo vermeye başlayıp yemek yemeği de sevdikleri için hertürlü mideyi genişletme yöntemini yiyip içerek uygulayıp miğferini eski genişliğine kendinide eski kilosuna döndürdüler var yada bu ameliyat sonra kilo veren ama hiç fit olmayan sadece fazla kilosunda kurtulmuş olanlar var ama serenin ki büyük başarı vücudunda devrim yaptı bence çok fit ve kilo vermek için de ilham verici geliyor banaözellikle son zamanlarda maldivlerdeki instgram fotoları filan baktıkça bende böyle olayım ne olur diyorum
Eki Görüntüle 2255257 Eki Görüntüle 2255259
Magickk acıkmıyor musun?Bugün
Kahvalti omlet az peynir 2 ceviz domates 6 zeytin
Ara 3 kuru kayısı sade türk kahve
Akşam 1 tabak yoğurtlu pazı
2.5 lt su
45 dk leslie
Bugün hafif oldu evde bana uyacak başka yemek yok birazdan da çıkacağım bilmiyorum acikirmiyimMagickk acıkmıyor musun?
Onu ben de bugün düşünücem zaten anneme de dedim Allah gittiğin yağmurla gel diyor dedim. Bereketli kadınlarız desene.O bende de var canım çok nasılmışım demek kiben hep öyle düşünürüm hep de öyle olur her işim şakır şakır yağmurludur ama çok nasipliyimdir gerçekten gönlümden geçen her şey olur ❤ sende böyle düşün bence yağmur berekettir sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?