- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.321
Ben istanbuldayım canım hava bugün çok güzeldi mesela ince mont yeterliydi kaç gündür çok soğuktu ama geceleri soğuk onu da belirteyimKızlar bir şey sorucam İstanbul'da yaşayanlarımız için çok soğuk mu hava yağmur filan durumu nasıl hava durumuna baktım ama kazak mı triko mu onu anlayamadım havanın durumundan.
Sağol canımBen istanbuldayım canım hava bugün çok güzeldi mesela ince mont yeterliydi kaç gündür çok soğuktu ama geceleri soğuk onu da belirteyim
Benim kızım geçirdi fena ateşlendi her yeri kıpkırmızı kanatçık oldu başka neresinde var benimkinin tüm vücudu kabardı ve ağzınızda olduhiç duymadım oyle bişey benim korkum pazartesiye kadar çoğalmasa
Ekledim listeye canım ama günlük spora göre herkes kendi ekliyor güncel listeyeSpor
360+360+360+150+150+150= 1530
Afiyet olsun canım süpersinEvet kızlar başardım eğer gecenin köründe kalkıp yemezsem hiç börek yemedim ahahaha
Listem
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tulum peyniri
1 bardak şekersiz çay
Arada bir tane havuç
Öğlen
Kabak detoksu yemeği
Arada bir tane elma
şekersiz kremasız nescafe
Akşam
Kabak detoksu yemeği
Bir de bir yemek kaşığı kıyma
Çok teşekkür ederim canım ya o kıymaya da pişman oldum acaba detoksu bozar mı sen yapmış mıydın öncedenAfiyet olsun canım süpersin
Afiyet olsun kuzum çok guzelBugün
Kahvalti omlet az peynir 2 ceviz domates 6 zeytin
Ara 3 kuru kayısı sade türk kahve
Akşam 1 tabak yoğurtlu pazı
2.5 lt su
45 dk leslie
Yok canım ben başka detokslar yaptım Kabak detoksu yapmadım hiç canım ama burda yapan arkadaşlar var onlar bilgi verirÇok teşekkür ederim canım ya o kıymaya da pişman oldum acaba detoksu bozar mı sen yapmış mıydın önceden
Afiyet olsun canımKahvaltı: 2dilim kızarmış tam buğday,peynir, 5zeytin,çeri domates ve bol bol çay
Ara: 5çilek,sütlü kahve
Öğlen: menemen,1dilim tam buğday,peynir,çay
Ara: 2çilek ,yarım portakal
Akşam:yoğurtlu semiz otu,şehriye çorbası,patlıcan
1saat kondisyon bisikleti ,1.5lt su
Afiyet olsun canım gayet güzel dayanEvet kızlar başardım eğer gecenin köründe kalkıp yemezsem hiç börek yemedim ahahaha
Listem
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tulum peyniri
1 bardak şekersiz çay
Arada bir tane havuç
Öğlen
Kabak detoksu yemeği
Arada bir tane elma
şekersiz kremasız nescafe
Akşam
Kabak detoksu yemeği
Bir de bir yemek kaşığı kıyma
Sayenizdeee dayandımmm ve başardımmmAfiyet olsun canım gayet güzel dayan
Tamam canım çok sağol inşallah kötü etkilemez hem tuz eklememiştim sadece kavurmuştum o halinden bi kaşık aldımYok canım ben başka detokslar yaptım Kabak detoksu yapmadım hiç canım ama burda yapan arkadaşlar var onlar bilgi verirtugbaFB yapmış dı diye biliyorum
aynen ateşi oldu baya canım so nra boğazı şişti başka yerinde yok sadece dili boyle peni nasıl geçtiBenim kızım geçirdi fena ateşlendi her yeri kıpkırmızı kanatçık oldu başka neresinde var benimkinin tüm vücudu kabardı ve ağzınızda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?