Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bir şey sorucam İstanbul'da yaşayanlarımız için çok soğuk mu hava yağmur filan durumu nasıl hava durumuna baktım ama kazak mı triko mu onu anlayamadım havanın durumundan.
Ben istanbuldayım canım hava bugün çok güzeldi mesela ince mont yeterliydi kaç gündür çok soğuktu ama geceleri soğuk onu da belirteyim

Kahvaltı: 2dilim kızarmış tam buğday,peynir, 5zeytin,çeri domates ve bol bol çay

Ara: 5çilek,sütlü kahve

Öğlen: menemen,1dilim tam buğday,peynir,çay

Ara: 2çilek ,yarım portakal

Akşam:yoğurtlu semiz otu,şehriye çorbası,patlıcan

1saat kondisyon bisikleti ,1.5lt su

Evet kızlar başardım eğer gecenin köründe kalkıp yemezsem hiç börek yemedim ahahaha
Listem
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tulum peyniri
1 bardak şekersiz çay
Arada bir tane havuç
Öğlen
Kabak detoksu yemeği
Arada bir tane elma
şekersiz kremasız nescafe
Akşam
Kabak detoksu yemeği
Bir de bir yemek kaşığı kıyma

Afiyet olsun canım süpersin

Çok teşekkür ederim canım ya o kıymaya da pişman oldum acaba detoksu bozar mı sen yapmış mıydın önceden
Yok canım ben başka detokslar yaptım Kabak detoksu yapmadım hiç canım ama burda yapan arkadaşlar var onlar bilgi verir tugbaFB yapmış dı diye biliyorum

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım gayet güzel dayan

Yok canım ben başka detokslar yaptım Kabak detoksu yapmadım hiç canım ama burda yapan arkadaşlar var onlar bilgi verir tugbaFB yapmış dı diye biliyorum
Tamam canım çok sağol inşallah kötü etkilemez hem tuz eklememiştim sadece kavurmuştum o halinden bi kaşık aldım

Kahvalti
Kalhvaltidan 1 saat kadar once yarim bardak sut
Saat 10 da
Peynirli 2 yumurta
1yk menemen
5 zeytin
2 dilim ekmek
Biber domates yesillik
Oglen
15:00
1 kabakdan sote
4yk yogurt
3 ceviz
Yarim dilim ekmek
Ara
1 salatalik
3 tane cubuk kraker
Aksam
2 yk yesil mercimek
2 yk yogurt
Su takip etmedim az ictim bugun 1.5 lt olmamistir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…