Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Harikaymış

tebrik ediyorum seni tatlım başarı bu ben kesin dayanamazdım sonra da istiğfar ederdim vicdan azabından

Eşim diyetimi bozdurmaya çalışıyor .. ikimizde diyetteyiz ama o almış vereceğine . Az da yiyor ama anlamadım neyse bugün kendime izin verdim diyor . Akşam 5 bckta yedik yemeği benim karnımda çok ac ama birşey yemiyorum .
Ona istegi uzerine sucuklu peynirli tost yaptim .
Off açlığım daha da arttı . Sut içerdim evde süt de bitti

Yesin yesin biz yakınlaşmaya çalışıyoruz ona
Canım o imkansız yaaaa hedefe kalmış son 1 kilosu o 1 kilo bide bana tur bindirdi eski takımımızda birlikte yarışırken bana açık ara fark attı takım kapandı başka takıma geçtik geçtiğimiz yerde de ben izinde idim listeye giremeden magickk mezun oldu kepini takdı başına sonra oda biraz kilo almış birlikte buaraya başladık ben o açık ara farkı biraz azaltma kadar kız ikinciye mezun oluyor şimdi ben hala ilk mezuniyet ne zaman yaşarım belli diil

Yoğurt varsa yoğurt ye birde bitki çayları birden iştah kapatıyor sakın pes etme canım lütfen bugünü başar sonrası daha da kolay olacak inadına yeme ne oldu biliyormusun ben seninle uzun sohbetimizden sonra hep düşündüm hatta senle bir ara konışıyım diyordum canım eşi neden kilo verirsen şöyle olur böyle olur gibi hep olumsuz yönlendirme hep kilo vermemeye odaklamaya çalışmış resmen zayıflamasını istemiyor diye düşündüm ama niye yapıyor bunu anlayamadım sadece takı sen şunu yazana kadar demek ki kendi zayıflayamayacağını düşündüğü için senin onun yanında zayıf ve alımlı olmanı istemiyor klasik erkek üstün olma çabası bir kadın daha üstün olacaksa kocalar hemen bu tarz komplekslere girip engellemeye çalışıyor sen sakın kanma bu yıldırma politikalarına canım senin hayatın söz konusu burda sen zayıflayınca daha mutlu,daha zinde,daha enerjik,daha güzel olacaksın ve en önemlisi daha sağlıklı olacaksın bunları unutma aynaya baktıkça nasıl mutlu olacağını istediğin kıyafetleri giyebileceğini daha rahat koşup dans edip daha enerjik hissedeceğini düşün ve bunları elinden almasına asla izin verme

Ama olmadı şimdi nerde azimin senin yemeyi bırak içmeye devam full spor detox olmaz böyle ya insaf yani

Yellow girl çok haklı. Çok kıskanç biri de olabilir belki sana bakmalarından hoşlanmıyordur bu kadar güzel kadın olman onu delirtiyordur. Ama bu kadar dayanmışken tutmalısın nefsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…