Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslında eşim de zayıf olmamı çok istiyor zayıflamami istiyor zayifla da diyor .
Zaten hazırla derken de senin de canın isteyecek kusura bakma dedi . De işte kendi hiç anlamıyor mutfak yemek islerinden ondan ama yemedim canim gecti bile kendi kendine acligim devam da kafamda biturdim yani birsey yememe gerek yok

Yellow girl çok haklı. Çok kıskanç biri de olabilir belki sana bakmalarından hoşlanmıyordur bu kadar güzel kadın olman onu delirtiyordur. Ama bu kadar dayanmışken tutmalısın nefsini
Yok eşim de zayıf olmamı çok istiyor kendi hazirlayablse yapardı zaten k bakma da dedi de . Kıskanç da hiç degldr ama yemedim

Olur canim ya az kaldı seninde biliyosun 1.takımda kilon fazlaydı toparlayamadin şimdi harika gidiyosun ve bu sefer olacak tatlım

Brnde bugün ortalama 2.5 3 saat yürüdüm eşimle kvye yürüyerek gidip geldik. Evde 40 45 dk plates yaptım duş aldım çok yorulmuşum. Yarın da 1 2 saat yürürüm
Nasıl geçti bugün atlatabildin mi
Brokoli haslanmıs mı yanı yagsız mı? Yogurdun içinde sarımsakta olsa oh mıss
Tost makinesinde yağsız pişirdim brokoliyi.
Ben görmem canım wcyr çıkamadım bugün
11.00 1yumurta 3yk menemen peynir zeytin 1dilim ekmek
15.00 yogurtlu havuclu salata
18.00 4 kofte 2yk mihlama
Su 1 lt
SchonerDuft
Canım su çok az 2.5 lt içmelisin
Bugün daha zengin öğünlerin
Kıymayı yemen sıkıntı olmaz ki protein kas oranını arttırır canım iyi yapmışsın 2 yk bile yiyebilirdin afiyet olsun
Yarın 68 görür müsün.
Bugünkü menü güzel olmuş
Pilav pirinç mi ?bir süre pilav makarna yeme canım iyi gidiyorsun duraksamadın
Eşine uyma canım o bozmak istiyorsa bozsun

iyi canım sevindim zaten olay kafada bitirmek

Müthişsin canım ❤❤❤❤❤ çok iyi gelecek bak gör bugün yaktığın yağın bir iki güne belli olur ödülünü tartıda alırsın

Bugün karmaşık bir gündü sabah da aşırı erken hatta gece orası gibi uyandım ondan açlık oldu biraz menüler sırf o yüzden dolgun yani yapmam gereken liste den farklı ve yeşillerim de hep zeytin yağlı idi sıfır yağ diil yani ama bağırsaklara çok iyi geldi tabi zeytin yağlı yemem çünki bu gün 3kez büyük tuvalete çıktm yarın tartıda artk ekşi bekliyorum bu Diyetisyen de benim bunyemw uygun diil galiba baksana zeytin yağı tüketmek ne kadar iyi geliyor üstelik zaten ben normal de de çok az yağlı yaparım oda hakiki z.yağ ı ile zaten

Sıfır fire salatayla atlattım akşamı sadece hareket yok bgn ama duvarları sildim

Saçmalama vücudun ihtiyacı da var öyle düşün
Ya öyle tabi ama gözümde büyütmüştüm listeyi bozdum diye ama geçti
Gerçekten çok sevindim ya işi bozdum diye üzülüyodum moralim yerine geldi çok teşekkür ederim

Harika canım tabi yorulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…