- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.361
Aslında eşim de zayıf olmamı çok istiyor zayıflamami istiyor zayifla da diyor .Yoğurt varsa yoğurt ye birde bitki çayları birden iştah kapatıyor sakın pes etme canım lütfen bugünü başar sonrası daha da kolay olacakinadına yeme ne oldu biliyormusun ben seninle uzun sohbetimizden sonra hep düşündüm hatta senle bir ara konışıyım diyordum canım eşi neden kilo verirsen şöyle olur böyle olur gibi hep olumsuz yönlendirme hep kilo vermemeye odaklamaya çalışmış resmen zayıflamasını istemiyor diye düşündüm ama niye yapıyor bunu anlayamadım sadece takı sen şunu yazana kadar demek ki kendi zayıflayamayacağını düşündüğü için senin onun yanında zayıf ve alımlı olmanı istemiyor klasik erkek üstün olma çabası bir kadın daha üstün olacaksa kocalar hemen bu tarz komplekslere girip engellemeye çalışıyor sen sakın kanma bu yıldırma politikalarına canım senin hayatın söz konusu burda sen zayıflayınca daha mutlu,daha zinde,daha enerjik,daha güzel olacaksın ve en önemlisi daha sağlıklı olacaksın bunları unutma aynaya baktıkça nasıl mutlu olacağını istediğin kıyafetleri giyebileceğini daha rahat koşup dans edip daha enerjik hissedeceğini düşün ve bunları elinden almasına asla izin verme
Yok eşim de zayıf olmamı çok istiyor kendi hazirlayablse yapardı zaten k bakma da dedi de . Kıskanç da hiç degldrYellow girl çok haklı. Çok kıskanç biri de olabilir belki sana bakmalarından hoşlanmıyordur bu kadar güzel kadın olman onu delirtiyordur. Ama bu kadar dayanmışken tutmalısın nefsini
Aferim sana canım.Yok eşim de zayıf olmamı çok istiyor kendi hazirlayablse yapardı zaten k bakma da dedi de . Kıskanç da hiç degldrama yemedim
Canım benim afiyet olsunDaha fazla dayanamıyorum bir salatalık yedim üç yudum ayran ıctim 3 tanede zeytin yedim iyi geldi
Olur canim ya az kaldı seninde biliyosun 1.takımda kilon fazlaydı toparlayamadin şimdi harika gidiyosun ve bu sefer olacak tatlımCanım o imkansız yaaaahedefe kalmış son 1 kilosu o 1 kilo bide bana tur bindirdi eski takımımızda birlikte yarışırken bana açık ara fark attı takım kapandı başka takıma geçtik geçtiğimiz yerde de ben izinde idim listeye giremeden magickk mezun oldu kepini takdı başına sonra oda biraz kilo almış birlikte buaraya başladık ben o açık ara farkı biraz azaltma kadar kız ikinciye mezun oluyor şimdi ben hala ilk mezuniyet ne zaman yaşarım belli diil
Brnde bugün ortalama 2.5 3 saat yürüdüm eşimle kvye yürüyerek gidip geldik. Evde 40 45 dk plates yaptım duş aldım çok yorulmuşum. Yarın da 1 2 saat yürürümHarika canımizmirin havası çok değişken yaaa dün attığın fotolar da görünüş nasıl günlük güneşlik idi herkes tişört ile dolaşıyordu bugünde hava çok kapalı ve ara ara yağmur çiliyor neyse evde yaptm sporumu zaten hafta içi gene yürüycem bende yürü fırsat buldukça canım yürüdükçe vücut kiloyu daha çabuk atıyor
Nasıl geçti bugün atlatabildin miİyi seyirler.. bugün imtihan günü bana. Her cumartesi akrabalar biraraya gelinir bizde ve sürpriz sürpriz herkesin canı hamur kızartması (pisi) istiyormuş. Sanırım bir tekne yapılacak. Bozmayacagim ins. Ama şu "ay neden yemedin hadi ye amaaan birkaç pisiden ne olacak" tayfası şimdiden gerdi beni
Tost makinesinde yağsız pişirdim brokoliyi.Brokoli haslanmıs mı yanı yagsız mı? Yogurdun içinde sarımsakta olsa oh mıss
Ben görmem canım wcyr çıkamadım bugünYarina goruruz insallahben yarina eksi bekliyorum bu gun gayet guzel gecti sadece suyu biraz az ictim detox icin kabak almistim oglen de yemegim yoktu ondan yaptim yarim dilim ekmekle onu yedim
Tebrik ederim canim
Yeme canim ertesi gune arti cikabilirsin birde 3 4 gun onu vermekle ugrasma hazir istedigin rakamlari yakalamisken kacamak falan yapma
ben tatliyi misafirlikten misafirliklere yerdim zaafim pogaca ekmek ve hamur isleri en tehlikelileri
Canım su çok az 2.5 lt içmelisin11.00 1yumurta 3yk menemen peynir zeytin 1dilim ekmek
15.00 yogurtlu havuclu salata
18.00 4 kofte 2yk mihlama
Su 1 lt
SchonerDuft
Bugün daha zengin öğünlerinKahvaltı: 2dilim kızarmış tam buğday,peynir, 5zeytin,çeri domates ve bol bol çay
Ara: 5çilek,sütlü kahve
Öğlen: menemen,1dilim tam buğday,peynir,çay
Ara: 2çilek ,yarım portakal
Akşam:yoğurtlu semiz otu,şehriye çorbası,patlıcan
1saat kondisyon bisikleti ,1.5lt su
Kıymayı yemen sıkıntı olmaz ki protein kas oranını arttırır canım iyi yapmışsın 2 yk bile yiyebilirdin afiyet olsunEvet kızlar başardım eğer gecenin köründe kalkıp yemezsem hiç börek yemedim ahahaha
Listem
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tulum peyniri
1 bardak şekersiz çay
Arada bir tane havuç
Öğlen
Kabak detoksu yemeği
Arada bir tane elma
şekersiz kremasız nescafe
Akşam
Kabak detoksu yemeği
Bir de bir yemek kaşığı kıyma
Yarın 68 görür müsün.Kahvalti
Kalhvaltidan 1 saat kadar once yarim bardak sut
Saat 10 da
Peynirli 2 yumurta
1yk menemen
5 zeytin
2 dilim ekmek
Biber domates yesillik
Oglen
15:00
1 kabakdan sote
4yk yogurt
3 ceviz
Yarim dilim ekmek
Ara
1 salatalik
3 tane cubuk kraker
Aksam
2 yk yesil mercimek
2 yk yogurt
Su takip etmedim az ictim bugun 1.5 lt olmamistir daha
Pilav pirinç mi ?bir süre pilav makarna yeme canım iyi gidiyorsun duraksamadınKahvaltıda çay içtim. Kibrit kutusu beyaz peynir, domates, salatalık, 3 zeytin. Bir de yaprak galeta
Öğlen: türk kahvesi
Akşam: yayla çorbası, iki kaşık pilav, iki adet köfte, yeşil soğan ve maydanoz.
Bir dilimin yarısı ekmek.
Eşine uyma canım o bozmak istiyorsa bozsunEşim diyetimi bozdurmaya çalışıyor .. ikimizde diyetteyiz ama o almış vereceğine . Az da yiyor ama anlamadım neyse bugün kendime izin verdim diyor . Akşam 5 bckta yedik yemeği benim karnımda çok ac ama birşey yemiyorum .
Ona istegi uzerine sucuklu peynirli tost yaptim .
Off açlığım daha da arttı . Sut içerdim evde süt de bitti
Yok canım azmim tam gaz yerin de de sadece olacaklar belli
Ama olmadı şimdi nerde azimin senin yemeyi bırak içmeye devam full spor detox olmaz böyle ya insaf yani
iyi canım sevindimAslında eşim de zayıf olmamı çok istiyor zayıflamami istiyor zayifla da diyor .
Zaten hazırla derken de senin de canın isteyecek kusura bakma dedi . De işte kendi hiç anlamıyor mutfak yemek islerinden ondan ama yemedim canim gecti bile kendi kendine acligim devam da kafamda biturdim yani birsey yememe gerek yok
Müthişsin canımIyi geceler kızlar bugün 3 saate yakın yürüdüm 1.5 saat 1.5 saat şeklinde öncesinde 40 dk kadst plates yaptım sonra pazara gittim geldim ardından yürüyüşe çıktık gelince bir duş aldım oturdum . Çok yoruldum bugün
Bugün karmaşık bir gündü sabah da aşırı erken hatta gece orası gibi uyandım ondan açlık oldu biraz menüler sırf o yüzden dolgun yani yapmam gereken liste den farklı ve yeşillerim de hep zeytin yağlı idi sıfır yağ diil yani ama bağırsaklara çok iyi geldi tabi zeytin yağlı yemem çünki bu gün 3kez büyük tuvalete çıktm yarın tartıda artk ekşi bekliyorum bu Diyetisyen de benim bunyemw uygun diil galiba baksana zeytin yağı tüketmek ne kadar iyi geliyor üstelik zaten ben normal de de çok az yağlı yaparım oda hakiki z.yağ ı ile zatenBrnde bugün ortalama 2.5 3 saat yürüdüm eşimle kvye yürüyerek gidip geldik. Evde 40 45 dk plates yaptım duş aldım çok yorulmuşum. Yarın da 1 2 saat yürürüm
Nasıl geçti bugün atlatabildin mi
Tost makinesinde yağsız pişirdim brokoliyi.
Ben görmem canım wcyr çıkamadım bugün
Canım su çok az 2.5 lt içmelisin
Bugün daha zengin öğünlerin
Kıymayı yemen sıkıntı olmaz ki protein kas oranını arttırır canım iyi yapmışsın 2 yk bile yiyebilirdin afiyet olsun
Yarın 68 görür müsün.
Bugünkü menü güzel olmuş
Pilav pirinç mi ?bir süre pilav makarna yeme canım iyi gidiyorsun duraksamadın
Eşine uyma canım o bozmak istiyorsa bozsun
Çok doğru şeyler yemişsin canım afiyet olsunDaha fazla dayanamıyorum bir salatalık yedim üç yudum ayran ıctim 3 tanede zeytin yedim iyi geldi
Brnde bugün ortalama 2.5 3 saat yürüdüm eşimle kvye yürüyerek gidip geldik. Evde 40 45 dk plates yaptım duş aldım çok yorulmuşum. Yarın da 1 2 saat yürürüm
Kıymayı yemen sıkıntı olmaz ki protein kas oranını arttırır canım iyi yapmışsın 2 yk bile yiyebilirdin afiyet olsun
Yarın 68 görür müsün.
Bugünkü menü güzel olmuş
Ya öyle tabi ama gözümde büyütmüştüm listeyi bozdum diye ama geçtiSaçmalama vücudun ihtiyacı da var öyle düşün
Gerçekten çok sevindim ya işi bozdum diye üzülüyodum moralim yerine geldi çok teşekkür ederimBrnde bugün ortalama 2.5 3 saat yürüdüm eşimle kvye yürüyerek gidip geldik. Evde 40 45 dk plates yaptım duş aldım çok yorulmuşum. Yarın da 1 2 saat yürürüm
Yarın 68 görür müsün.
Bugünkü menü güzel olmuş
Gece gece geldiler yineÇok doğru şeyler yemişsin canım afiyet olsun
Harika canım tabi yorulursunIyi geceler kızlar bugün 3 saate yakın yürüdüm 1.5 saat 1.5 saat şeklinde öncesinde 40 dk kadst plates yaptım sonra pazara gittim geldim ardından yürüyüşe çıktık gelince bir duş aldım oturdum . Çok yoruldum bugün
Evet canım pirinç.Pilav pirinç mi ?bir süre pilav makarna yeme canım iyi gidiyorsun duraksamadın
Tabi diyorum demem mi hiç ama ütopik dünyamda gerçekte o ben verene kadar iki uç kilo alır gene verir.Yok canım azmim tam gaz yerin de de sadece olacaklar bellisen hala magick 1 kilo verene kadar ben 10 kilo verip önce mezun olurum diyorsun yani
Mükemmelsin kolay gelsin canım.Gece gece geldiler yineyatak çarşaflarını degistirdim , makinaya çamaşır attım serdim , banyoyu Yıkadım lavabolari cifledim.
Mutfak tezgahını klorakla ovdum, çöpleri attım. Utu de yapsam mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?