- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.381
Bağırsakların yumuşamaya ihtiyacı varmış. Onlara da özgürlükBugün karmaşık bir gündü sabah da aşırı erken hatta gece orası gibi uyandım ondan açlık oldu biraz menüler sırf o yüzden dolgun yani yapmam gereken liste den farklı ve yeşillerim de hep zeytin yağlı idi sıfır yağ diil yani ama bağırsaklara çok iyi geldi tabi zeytin yağlı yemem çünki bu gün 3kez büyük tuvalete çıktm yarın tartıda artk ekşi bekliyorum bu Diyetisyen de benim bunyemw uygun diil galiba baksana zeytin yağı tüketmek ne kadar iyi geliyor üstelik zaten ben normal de de çok az yağlı yaparım oda hakiki z.yağ ı ile zaten
Ne ütüsü yat uyuGece gece geldiler yineyatak çarşaflarını degistirdim , makinaya çamaşır attım serdim , banyoyu Yıkadım lavabolari cifledim.
Mutfak tezgahını klorakla ovdum, çöpleri attım. Utu de yapsam mı ki
Yaa inşallah wc durumu çözülmeden zor olacak gibi kuaföre gidicem 11.30 gibi gidiş gelişlerde de yürürüm biraz 40 ar dk a evde se plates zumba yaparım e.daha ne olsunMüthişsin canım❤❤❤❤❤ çok iyi gelecek bak gör bugün yaktığın yağın bir iki güne belli olur ödülünü tartıda alırsın
Yağsız olur mu ya yağ tuz vücuda gerekli şeyler fazlası zarar sadeceBugün karmaşık bir gündü sabah da aşırı erken hatta gece orası gibi uyandım ondan açlık oldu biraz menüler sırf o yüzden dolgun yani yapmam gereken liste den farklı ve yeşillerim de hep zeytin yağlı idi sıfır yağ diil yani ama bağırsaklara çok iyi geldi tabi zeytin yağlı yemem çünki bu gün 3kez büyük tuvalete çıktm yarın tartıda artk ekşi bekliyorum bu Diyetisyen de benim bunyemw uygun diil galiba baksana zeytin yağı tüketmek ne kadar iyi geliyor üstelik zaten ben normal de de çok az yağlı yaparım oda hakiki z.yağ ı ile zaten
Ooo ellerine sağlık tebrikte ederim.Sıfır firesalatayla atlattım akşamı sadece hareket yok bgn ama duvarları sildim
Protein diyeti bozmaz yeter ki kararında olsun canımYa öyle tabi ama gözümde büyütmüştüm listeyi bozdum diye ama geçti
Gerçekten çok sevindim ya işi bozdum diye üzülüyodum moralim yerine geldi çok teşekkür ederim
Pirinç yerine bulgur ye canım Pirinç ödem yaparEvet canım pirinç.
Ben de niye bu kadar şişti elim dedim yoldan sanıyordum. Neden lezzetli şeyler zararlı ya neden pirinç nedennnYaa inşallah wc durumu çözülmeden zor olacak gibi kuaföre gidicem 11.30 gibi gidiş gelişlerde de yürürüm biraz 40 ar dk a evde se plates zumba yaparım e.daha ne olsun
Yağsız olur mu ya yağ tuz vücuda gerekli şeyler fazlası zarar sadece
Ooo ellerine sağlık tebrikte ederim.
Protein diyeti bozmaz yeter ki kararında olsun canım
Pirinç yerine bulgur ye canım Pirinç ödem yapar
Yine yok 68Brnde bugün ortalama 2.5 3 saat yürüdüm eşimle kvye yürüyerek gidip geldik. Evde 40 45 dk plates yaptım duş aldım çok yorulmuşum. Yarın da 1 2 saat yürürüm
Nasıl geçti bugün atlatabildin mi
Tost makinesinde yağsız pişirdim brokoliyi.
Ben görmem canım wcyr çıkamadım bugün
Canım su çok az 2.5 lt içmelisin
Bugün daha zengin öğünlerin
Kıymayı yemen sıkıntı olmaz ki protein kas oranını arttırır canım iyi yapmışsın 2 yk bile yiyebilirdin afiyet olsun
Yarın 68 görür müsün.
Bugünkü menü güzel olmuş
Pilav pirinç mi ?bir süre pilav makarna yeme canım iyi gidiyorsun duraksamadın
Eşine uyma canım o bozmak istiyorsa bozsun
Çay da mı şimdi zararlıYine yok 68ustune birde şiş uyandim parmaklarim falan gecen seferki gibi oldu 70.0 ciktim menum dun ki yazdiklarimdan baska hicbirsey yemedim aksamda cayin yaninda da hic birsey yemedim sadece cay sen ne alemdesin canim
Günaydın sana da iyi pazarlarGünaydın kızlar iyi pazarlar
Yok canim sekersiz icildigi muddetce degildir herhaldeÇay da mı şimdi zararlı
Ben de canım çekerse içenlerdenim. Kahvaltı da portakal suyunu dün kaldırabildim.Yok canim sekersiz icildigi muddetce degildir herhalde
Cayla pek aram olmadigi icin hiç arastirip bakmadim kahvaltilarda bile icmiyorum sadece esim evdeyken demlerim onda da cogunlukla içmem
misafirlerle falan icerim o da 1 2 bardak o kadar
Ben de canım çekerse içenlerdenim. Kahvaltı da portakal suyunu dün kaldırabildim.
Dün sen hiç dinlenememişsindir ki canım yaiyi yapmissin canim dun ben yogundum oglen kizimi parka goturdum yarim saat onun pesinde dolandim ordan annemlerin oraya gectik yakin oturuyoruz orada da bisiklet falan surdu yine pesindeydim daha sonra markete ugradim eve gelincede temizlik falan yaptim aksamda misafir vardi hareketli gecti
Dinlendim kuzum oglenden sonra bir ara biraz uyudum onu demeyi unuttumDün sen hiç dinlenememişsindir ki canım ya
Aaayyy Turkuaz bu arada ben seni dün karıştırmışım canım yaaaGece gece geldiler yineyatak çarşaflarını degistirdim , makinaya çamaşır attım serdim , banyoyu Yıkadım lavabolari cifledim.
Aaayyy Turkuaz bu arada ben seni dün karıştırmışım canım yaaaGece gece geldiler yineyatak çarşaflarını degistirdim , makinaya çamaşır attım serdim , banyoyu Yıkadım lavabolari cifledim.
Yerinde olsam bulabiliyorsan kahvaltiyi az kuruyemis 1 bardak sut ve bir meyveyle yapar molada cok kisa olmayacaksa ve yemek yiyebilecegin yerler varsa kofte yada tavuk yerdim saltayla 1 dilim ekmekle aksama da allah kerimKızlar bir şey sorucam ben 6 gün evimden uzak otel de olucam. Bu sabah simit sarayında kahvaltı yapsam çok ağır olur dimi. Düşüncesi bile vicdan azabı çektiriyor da sonra 7 saat eğitim görcem. Arada mola nasıl olur bilemedim.
Geldim canım servisteyim taksime geçicem eşyaları bırakıp kahvaltı yapıcam dün 4 den beri hiçbir şey yemedim dicektim de 2 adet yaprak galeta yedim. Otobüste hep uyudum zaten.Dinlendim kuzum oglenden sonra bir ara biraz uyudum onu demeyi unuttumsen napiyorsun geldin demi istanbula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?