Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bağırsakların yumuşamaya ihtiyacı varmış. Onlara da özgürlük

Müthişsin canım ❤❤❤❤❤ çok iyi gelecek bak gör bugün yaktığın yağın bir iki güne belli olur ödülünü tartıda alırsın
Yaa inşallah wc durumu çözülmeden zor olacak gibi kuaföre gidicem 11.30 gibi gidiş gelişlerde de yürürüm biraz 40 ar dk a evde se plates zumba yaparım e.daha ne olsun
Yağsız olur mu ya yağ tuz vücuda gerekli şeyler fazlası zarar sadece

Sıfır fire salatayla atlattım akşamı sadece hareket yok bgn ama duvarları sildim
Ooo ellerine sağlık tebrikte ederim.
Ya öyle tabi ama gözümde büyütmüştüm listeyi bozdum diye ama geçti

Gerçekten çok sevindim ya işi bozdum diye üzülüyodum moralim yerine geldi çok teşekkür ederim
Protein diyeti bozmaz yeter ki kararında olsun canım
Evet canım pirinç.
Pirinç yerine bulgur ye canım Pirinç ödem yapar

Ben de niye bu kadar şişti elim dedim yoldan sanıyordum. Neden lezzetli şeyler zararlı ya neden pirinç nedennn

Yine yok 68 ustune birde şiş uyandim parmaklarim falan gecen seferki gibi oldu 70.0 ciktim menum dun ki yazdiklarimdan baska hicbirsey yemedim aksamda cayin yaninda da hic birsey yemedim sadece cay sen ne alemdesin canim

Yok canim sekersiz icildigi muddetce degildir herhalde
Cayla pek aram olmadigi icin hiç arastirip bakmadim kahvaltilarda bile icmiyorum sadece esim evdeyken demlerim onda da cogunlukla içmem
misafirlerle falan icerim o da 1 2 bardak o kadar
Ben de canım çekerse içenlerdenim. Kahvaltı da portakal suyunu dün kaldırabildim.

Ben de canım çekerse içenlerdenim. Kahvaltı da portakal suyunu dün kaldırabildim.
iyi yapmissin canim dun ben yogundum oglen kizimi parka goturdum yarim saat onun pesinde dolandim ordan annemlerin oraya gectik yakin oturuyoruz orada da bisiklet falan surdu yine pesindeydim daha sonra markete ugradim eve gelincede temizlik falan yaptim aksamda misafir vardi hareketli gecti

Dün sen hiç dinlenememişsindir ki canım ya

Gece gece geldiler yine yatak çarşaflarını degistirdim , makinaya çamaşır attım serdim , banyoyu Yıkadım lavabolari cifledim.
Mutfak tezgahını klorakla ovdum, çöpleri attım. Utu de yapsam mı ki
Aaayyy Turkuaz bu arada ben seni dün karıştırmışım canım yaaa hani uzun sohbet etmiştik eşin istemiyor mu diye düşündüm dedim ya dün sana o sen diil din ki sonradan fark ettim ben de kusura bakma canım 2 bu arada gece işi çok iyi olmuş ooohhh erisin yağlar nekadar hareket okadar yağ yakımı

Gece gece geldiler yine yatak çarşaflarını degistirdim , makinaya çamaşır attım serdim , banyoyu Yıkadım lavabolari cifledim.
Aaayyy Turkuaz bu arada ben seni dün karıştırmışım canım yaaa hani uzun sohbet etmiştik eşin istemiyor mu diye düşündüm dedim ya dün sana o sen diil din ki sonradan fark ettim ben de kusura bakma canım 2 bu arada gece işi çok iyi olmuş ooohhh erisin yağlar nekadar hareket okadar yağ yakımı

Yerinde olsam bulabiliyorsan kahvaltiyi az kuruyemis 1 bardak sut ve bir meyveyle yapar molada cok kisa olmayacaksa ve yemek yiyebilecegin yerler varsa kofte yada tavuk yerdim saltayla 1 dilim ekmekle aksama da allah kerim

Dinlendim kuzum oglenden sonra bir ara biraz uyudum onu demeyi unuttum sen napiyorsun geldin demi istanbula
Geldim canım servisteyim taksime geçicem eşyaları bırakıp kahvaltı yapıcam dün 4 den beri hiçbir şey yemedim dicektim de 2 adet yaprak galeta yedim. Otobüste hep uyudum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…