- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.401
Tamam canım o daha mantıklıYerinde olsam bulabiliyorsan kahvaltiyi az kuruyemis 1 bardak sut ve bir meyveyle yapar molada cok kisa olmayacaksa ve yemek yiyebilecegin yerler varsa kofte yada tavuk yerdim saltayla 1 dilim ekmekle aksama da allah kerim
Gunaydin canimAaayyy Turkuaz bu arada ben seni dün karıştırmışım canım yaaahani uzun sohbet etmiştik eşin istemiyor mu diye düşündüm dedim ya dün sana o sen diil din ki sonradan fark ettim ben de kusura bakma canım 2 bu arada gece işi çok iyi olmuş ooohhh erisin yağlar nekadar hareket okadar yağ yakımı
Ayda bir yersin sende canımBen de niye bu kadar şişti elim dedim yoldan sanıyordum. Neden lezzetli şeyler zararlı ya neden pirinç nedennn
Bende de yok 700 artıdayım dün çok yürüdüm ellerim şiş 2 öğün yedim üstelik wcde sıkıntı bir çıksam kesin 68i görcem. Sabah ıspanaklı yumurta yedim .birazdan kuaföre çıkıcam gelince kabak yerim akşama da barokoli yerim ya da çorba yaparım detoks işi yattı kısacaYine yok 68ustune birde şiş uyandim parmaklarim falan gecen seferki gibi oldu 70.0 ciktim menum dun ki yazdiklarimdan baska hicbirsey yemedim aksamda cayin yaninda da hic birsey yemedim sadece cay sen ne alemdesin canim
Simit dışında birşeyler ye canım çantanda kuruyemiş olsun kuru kayısı ve süt aralarda yersinKızlar bir şey sorucam ben 6 gün evimden uzak otel de olucam. Bu sabah simit sarayında kahvaltı yapsam çok ağır olur dimi. Düşüncesi bile vicdan azabı çektiriyor da sonra 7 saat eğitim görcem. Arada mola nasıl olur bilemedim.
Tamam bu sadece bugüne özeldi yolda çok acıktım eritemem diye de yemedim. Öğlen yemeği yemicem ya da ikisinide yemem akşam yoğurt yaparım.Ayda bir yersin sende canımcuma gününe denk getir tartiyi engellemez en azından
Bende de yok 700 artıdayım dün çok yürüdüm ellerim şiş 2 öğün yedim üstelik wcde sıkıntı bir çıksam kesin 68i görcem. Sabah ıspanaklı yumurta yedim .birazdan kuaföre çıkıcam gelince kabak yerim akşama da barokoli yerim ya da çorba yaparım detoks işi yattı kısacabenim fake reformer i gördün mü
Simit dışında birşeyler ye canım çantanda kuruyemiş olsun kuru kayısı ve süt aralarda yersin
Ben de sistim yaAyda bir yersin sende canımcuma gününe denk getir tartiyi engellemez en azından
Bende de yok 700 artıdayım dün çok yürüdüm ellerim şiş 2 öğün yedim üstelik wcde sıkıntı bir çıksam kesin 68i görcem. Sabah ıspanaklı yumurta yedim .birazdan kuaföre çıkıcam gelince kabak yerim akşama da barokoli yerim ya da çorba yaparım detoks işi yattı kısacabenim fake reformer i gördün mü
Simit dışında birşeyler ye canım çantanda kuruyemiş olsun kuru kayısı ve süt aralarda yersin
Ben de detox suyu hazırlamak istiyorum kendime çok şiştim.Ben de sistim ya68 beklerken 70 gordum şok oldum aslinda anladim uyaninca parmaklarimdan falan ama bu kadar beklemiyordum 69.7 falan olur diye dusunmustum
Ben detoxu yaparim canim dun kabak aldim kahvaltiyi da 1 haslanmis yumurta 1 dimim ekmek kk peynir +2 catal daha peynirle yaptim oglene aksama kabak yerim
O dedigini gordum canim ama hic bilmiyorum neler yapiliyor
Yaaa yeni anladım ya ama yaaa görürsünüz siz o tartıda 68.80 nin çok altına düşcem düşmezsem cumartesi pazar ölüm diyeti ve askeri eğitimlerdeki gibi spor yapıcam.Ayda bir yersin sende canımcuma gününe denk getir tartiyi engellemez en azından
Tamam o zaman canım süperYaa inşallah wc durumu çözülmeden zor olacak gibi kuaföre gidicem 11.30 gibi gidiş gelişlerde de yürürüm biraz 40 ar dk a evde se plates zumba yaparım e.daha ne olsun
Yağsız olur mu ya yağ tuz vücuda gerekli şeyler fazlası zarar sadece
Ooo ellerine sağlık tebrikte ederim.
Protein diyeti bozmaz yeter ki kararında olsun canım
Pirinç yerine bulgur ye canım Pirinç ödem yapar
Tamam o zaman canım süperYaa inşallah wc durumu çözülmeden zor olacak gibi kuaföre gidicem 11.30 gibi gidiş gelişlerde de yürürüm biraz 40 ar dk a evde se plates zumba yaparım e.daha ne olsun
Yağsız olur mu ya yağ tuz vücuda gerekli şeyler fazlası zarar sadece
Ooo ellerine sağlık tebrikte ederim.
Protein diyeti bozmaz yeter ki kararında olsun canım
Pirinç yerine bulgur ye canım Pirinç ödem yapar
Tebrik ediyorum canım seniTamam o zaman canım süper
Günaydın hanımlar tartıldımm vee 66.8 çıktım 66lara indimmm
Evet çok fenaSite yine çok yavaaşşş
Tamam o zaman canım süper
Bende de cok yavas şuan normale dondu 9 10 arasi 40 dakika falan hic girmedi planli bakim calismasi var yazisi cikiyorduSite yine çok yavaaşşş
Çok teşekkür ederim canımmTebrik ediyorum canım seni
Çok sağol canım bende uyanınca bakıyım dedim hiç girmiyodu da çok şükür düzelmiş galibatebrik edrim canim
Bende de cok yavas şuan normale dondu 9 10 arasi 40 dakika falan hic girmedi planli bakim calismasi var yazisi cikiyordu
Gunaydin canimnaptin regli oldun mu bugun beni senin cay paklar yine şiştim
Süpersin canımTamam o zaman canım süper
Ya çok teşekkür ederim hepsi sizin sayenizde yoksa dün 3 5 tane börek yiyip yine 70e çıkmıştımSüpersin canımresmen bizi yakalanana ramak kalmış SchonerDuft ve htc71 i sollayıp geçmişsin bile tugbaFB ve beni nerdeyse yakalamışsın canım 66lara yanımıza gelmişsin tebrikler çok hızlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?