Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin canim naptin regli oldun mu bugun beni senin cay paklar yine şiştim

Ben de niye bu kadar şişti elim dedim yoldan sanıyordum. Neden lezzetli şeyler zararlı ya neden pirinç nedennn
Ayda bir yersin sende canım cuma gününe denk getir tartiyi engellemez en azından
Yine yok 68 ustune birde şiş uyandim parmaklarim falan gecen seferki gibi oldu 70.0 ciktim menum dun ki yazdiklarimdan baska hicbirsey yemedim aksamda cayin yaninda da hic birsey yemedim sadece cay sen ne alemdesin canim
Bende de yok 700 artıdayım dün çok yürüdüm ellerim şiş 2 öğün yedim üstelik wcde sıkıntı bir çıksam kesin 68i görcem. Sabah ıspanaklı yumurta yedim .birazdan kuaföre çıkıcam gelince kabak yerim akşama da barokoli yerim ya da çorba yaparım detoks işi yattı kısaca benim fake reformer i gördün mü
Simit dışında birşeyler ye canım çantanda kuruyemiş olsun kuru kayısı ve süt aralarda yersin

Tamam bu sadece bugüne özeldi yolda çok acıktım eritemem diye de yemedim. Öğlen yemeği yemicem ya da ikisinide yemem akşam yoğurt yaparım.

Ben de sistim ya 68 beklerken 70 gordum şok oldum aslinda anladim uyaninca parmaklarimdan falan ama bu kadar beklemiyordum 69.7 falan olur diye dusunmustum
Ben detoxu yaparim canim dun kabak aldim kahvaltiyi da 1 haslanmis yumurta 1 dimim ekmek kk peynir +2 catal daha peynirle yaptim oglene aksama kabak yerim
O dedigini gordum canim ama hic bilmiyorum neler yapiliyor

Ben de detox suyu hazırlamak istiyorum kendime çok şiştim.

Tamam o zaman canım süper
Günaydın hanımlar tartıldımm vee 66.8 çıktım 66lara indimmm

Tebrik ediyorum canım seni
Çok teşekkür ederim canımm sorun geçti galiba
tebrik edrim canim

Bende de cok yavas şuan normale dondu 9 10 arasi 40 dakika falan hic girmedi planli bakim calismasi var yazisi cikiyordu
Çok sağol canım bende uyanınca bakıyım dedim hiç girmiyodu da çok şükür düzelmiş galiba

Süpersin canım resmen bizi yakalanana ramak kalmış SchonerDuft ve htc71 i sollayıp geçmişsin bile tugbaFB ve beni nerdeyse yakalamışsın canım 66lara yanımıza gelmişsin tebrikler çok hızlısın

Ya çok teşekkür ederim hepsi sizin sayenizde yoksa dün 3 5 tane börek yiyip yine 70e çıkmıştım spor diyetin yanında evde de hiç boş durmamaya çalışıyorum bu açlıkla bu enerji nasıl oluyor bilmiyorum ama iyiki oluyor

Kızlar günaydın dün malesef kacamak yaptım bir ondan bir bundan azıcık yedim pasta yemedim ya herkesin sen niye yemiyosun demesinden çok sıkıldım gorseniz kendimi ayrı dünyadan hissettim bende en iyisi böyle yapayım dedim sabah tartıldım sadece 100 gr fazla çıktım kaçamak yaptığımda bazen 500 gr bile oynuyor bu hoşuma gitti dün yaptığım spordan dolayı çok çıkmadım neyse bugünde var ama bugün kaçamak yok size söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…