Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende öyle yapıyorum canım evde dururken bile kendime iş çıkartırım boş demiyim diye hem insanın aklına gereksiz atıştırmak gelmiyor sürekli birşeyler ile uğraşınca iyi oluyor ondan bence sağlıksız karbonhidrat ve ağır yağlar dan uzak olduğumuz için böyle enerjik oluyoruz canım ağır şeyler yiyince vücut bütün enerjiyi onları sindirmeye çalışmak için tüketiyor muş ondan ağırlık halsizlik geliyor insana börekler,baklavalar vs. Yediği zamnlar da canım birde sağlk lı beslenmenin yanında sporda yapıyoruz ya spor hem endorfin,dopamin filan salgılayıp daha mutlu ve iyi hissettiriyor hemde enerjiyi yükseltiyor

Azıcık tırtıklıtıp bide spor yapınca yediğini yakmışsın demek ki canım kadarcık olur zaten sen hak ettin cumaya da çok var zaten cumaya kadar dikkat eder listede hanehanene 5li sayıları gururla yazarsın

Diyete yeni başladı ama çok hızlı başladı sporları çok güzel onun. Bizde eşimle karar verdik her evde olduğumuzda 30 dk.da olsa çıkıp yürüyeceğiz

Tamam bu sadece bugüne özeldi yolda çok acıktım eritemem diye de yemedim. Öğlen yemeği yemicem ya da ikisinide yemem akşam yoğurt yaparım.
Öğün atlama canım dediğimiz gibi çantana fındık süt at acıkınca yersin
Afiyet olsun canım
Instgram kullanıyor musun canım theplatesof var onu takip et orda gösteriyor hareketleri.
Yapabiliyorsan yap canım bu hafta akşamları hafif geçiririm en kötüsü 1 bardak süt 1 meyve yerim sebze ağırlıklı gitmek istiyorum wc sorunu kalkar böylelikle yoksa işim çok zor .
Yaaa yeni anladım ya ama yaaa görürsünüz siz o tartıda 68.80 nin çok altına düşcem düşmezsem cumartesi pazar ölüm diyeti ve askeri eğitimlerdeki gibi spor yapıcam.
tatli kız seni hayaller 68 gerçekler 69

Diyete yeni başladı ama çok hızlı başladı sporları çok güzel onun. Bizde eşimle karar verdik her evde olduğumuzda 30 dk.da olsa çıkıp yürüyeceğiz
Süper canım çok faydası oluyor bak dikkat edersen yürüdüğümüz haftalar mutlaka kilo düşüşü yaşıyoruz ben çok fark ettim 62 ye kadar yürüyüşü ön planda tutalım bence yürümeye devam edelim bak birlikte kolayca 62-63 lere geliriz Hadi orkide1453 ü yakalayalım

Önmli değil cnm

Çok doğru dedin canım yaptıklarımız bizi bu kadar enerjik mutlu hissettiriyo inşallah yolumuzdan hiç dönmeyiz
Hihihihi teşekkür ederim

Evet kızlar hızlı tempo buca turunun ardından sizlerleyim 10.182 adım olmuş
Acaba kalorili yicekleri koklamak diyeti bozar mı lokantaların önünden kemal sunal gibi geçtim
yarın spor yapamıcam o yüzden biraz soluklanıp tekrar spora başlıcam

Son düzenleme:
Orkidenin kilosuna gelsem daha ne isterim ki.
Yaa göğüsler de çatlama oldu mu sende. Nasıl önleyebilirim sence.
Bugün yürüyüş yapmadım eşimle avmye uğrayacaz o zaman biraz dolanırım çok yorgunum uykum var gece hiç uyuyamadım eve gidip uyuyacam biraz.
Oo süpersin erkenden halletmişsin sporunu bugün.
Günün menüsü sabah 1 tam buğdaylı tost 1 ayran
Öğlen tavuk haşlama salata
Akşam bamya yemeği ve salata
Afiyet olsun canım.
Nasıl gidiyor diyet

Tatlım otelde aslında daha kolay oluyor. Büfede masum alternatifler çok olur sana düşen tehlikelileri es geçmeyi başarmak. Eğitim sonrası arkadaşlarla yeme içme faslına girmeden yürüyüşe, eğlenmeye gezmeye gidip, yeme içmeden uzak durabilirsin

hala olmadım canım yaaaa of
Tartildin mi olunca birden inersin canim stres yapma
Bende birazdan yuruyuse cikarim canim
kabaga devam suyuda simdiden 1.5 lt ictim
Instegram kullanmiyorum kuzu baktim google yazdim ama çıkmadı

You tube den atarım video sana animsat bana olur mu.
Sabah ıspanaklı yumurta yedim 5 çilek 1 kupa kahve içtim. Akşam da kabak ya da bakla ya da çorba var karar veremedim uyucam birazdan uyinanca bakacam duruma

You tube den atarım video sana animsat bana olur mu.
Sabah ıspanaklı yumurta yedim 5 çilek 1 kupa kahve içtim. Akşam da kabak ya da bakla ya da çorba var karar veremedim uyucam birazdan uyinanca bakacam duruma
Tamam canim iyi uykular ben yine kabak yerim yarina da 68 i görmezsem atayim kendimi bir yerlerden 3 gundur bekle bekle yok

Çok sağol canım
bugünkü toplam sporum
10.000 adım
200 tekrar makas hareketi
20 dk zumba
30 dk cardio

Aynen canım yürüyüş çok önemli birde bu leslie nin faydasını gördüm kaç gündür gitmeyen kiloların gidiyor özellikle 5k ve fast mil olanı bana çok iyi geldi

Hayır hiç yok hamilelik kilolarımda yada emzirme sonrası bile olmadı ama ben göğsünden hiç kilo vermiyorum diyebilirim canım en zayıf halim de bile göğüslerim kocaman kalıyor benim ordan küçülme büyüme fazla olmadığı için olmamış olabilir canım sadece hamileliğin son ayı benim göbek deliğinin iki kenarında çatlak oldu onlarda şimdi beyaz tenimle aynı renkdeler ama gene zayıflayınca ya işlem yaptrcam çok yeni yöntemler var nerdeyse yok oluyormuş merak etme ya öyle yaptırırız yada karnıma dövme yaptırım öylede tamamen kamufile oluyor başka hiç yok zaten sen göğüslerini bol kremle arada da Evit ampul filan sür canım şimdi kölemen direk yükleyip onarılan yöntemler çıkmış ama sen daha hamilelik olcak emzirme vs. Olcak göğüslerin değişecek onlardan sonra işlem yatırırsın şimdilik bol vitamin ve nem ile ilerlemesini engelleyebilirsin birazda hafifletirsin

Olmadan da indim zaten canım sabah kilomu sölerim ama olursan daha iyi düşüş olur sonuçta şuan regle nın tuttuğu şu var oda gitse net kilom ortaya çıkar bakalım şimdi maydonoz suyu içicem bidaha maydonoz adet sökücü derler ama niyeyse sökmedi gitti

cok guzel o zaman eksidesin canim bende az once tartildim 69.9 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…