- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.421
Ya çok teşekkür ederim hepsi sizin sayenizde yoksa dün 3 5 tane börek yiyip yine 70e çıkmıştımspor diyetin yanında evde de hiç boş durmamaya çalışıyorum bu açlıkla bu enerji nasıl oluyor bilmiyorum ama iyiki oluyor
Azıcık tırtıklıtıp bide spor yapınca yediğini yakmışsın demek ki canımKızlar günaydın dün malesef kacamak yaptımbir ondan bir bundan azıcık yedim pasta yemedim ya herkesin sen niye yemiyosun demesinden çok sıkıldım gorseniz kendimi ayrı dünyadan hissettim bende en iyisi böyle yapayım dedim sabah tartıldım sadece 100 gr fazla çıktım kaçamak yaptığımda bazen 500 gr bile oynuyor bu hoşuma gitti dün yaptığım spordan dolayı çok çıkmadım neyse bugünde var ama bugün kaçamak yok size söz
Diyete yeni başladı ama çok hızlı başladı sporları çok güzel onun. Bizde eşimle karar verdik her evde olduğumuzda 30 dk.da olsa çıkıp yürüyeceğizSüpersin canımresmen bizi yakalanana ramak kalmış SchonerDuft ve htc71 i sollayıp geçmişsin bile @tgb1907 ve beni nerdeyse yakalamışsın canım 66lara yanımıza gelmişsin tebrikler çok hızlısın
Öğün atlama canım dediğimiz gibi çantana fındık süt at acıkınca yersinTamam bu sadece bugüne özeldi yolda çok acıktım eritemem diye de yemedim. Öğlen yemeği yemicem ya da ikisinide yemem akşam yoğurt yaparım.
Afiyet olsun canımBen istanbula gelmeyeli o kadar çok oldu ki kızlar bir an taksimi geçtik ben mahvoldum dedim. Taksime geldim açık yer bulamadım ondan simit sarayına girdim yoksa iki parçayı yedim doydum aç gözlülük yapmışım biraz
Instgram kullanıyor musun canım theplatesof var onu takip et orda gösteriyor hareketleri.Ben de sistim ya68 beklerken 70 gordum şok oldum aslinda anladim uyaninca parmaklarimdan falan ama bu kadar beklemiyordum 69.7 falan olur diye dusunmustum
Ben detoxu yaparim canim dun kabak aldim kahvaltiyi da 1 haslanmis yumurta 1 dimim ekmek kk peynir +2 catal daha peynirle yaptim oglene aksama kabak yerim
O dedigini gordum canim ama hic bilmiyorum neler yapiliyor
Yaaa yeni anladım ya ama yaaa görürsünüz siz o tartıda 68.80 nin çok altına düşcem düşmezsem cumartesi pazar ölüm diyeti ve askeri eğitimlerdeki gibi spor yapıcam.
Süper canımDiyete yeni başladı ama çok hızlı başladı sporları çok güzel onun. Bizde eşimle karar verdik her evde olduğumuzda 30 dk.da olsa çıkıp yürüyeceğiz
Aaayyy Turkuaz bu arada ben seni dün karıştırmışım canım yaaahani uzun sohbet etmiştik eşin istemiyor mu diye düşündüm dedim ya dün sana o sen diil din ki sonradan fark ettim ben de kusura bakma canım 2 bu arada gece işi çok iyi olmuş ooohhh erisin yağlar nekadar hareket okadar yağ yakımı
Çok doğru dedin canım yaptıklarımız bizi bu kadar enerjik mutlu hissettiriyo inşallah yolumuzdan hiç dönmeyizBende öyle yapıyorum canım evde dururken bile kendime iş çıkartırım boş demiyim diye hem insanın aklına gereksiz atıştırmak gelmiyor sürekli birşeyler ile uğraşınca iyi oluyor ondan bence sağlıksız karbonhidrat ve ağır yağlar dan uzak olduğumuz için böyle enerjik oluyoruz canım ağır şeyler yiyince vücut bütün enerjiyi onları sindirmeye çalışmak için tüketiyor muş ondan ağırlık halsizlik geliyor insana börekler,baklavalar vs. Yediği zamnlar da canım birde sağlk lı beslenmenin yanında sporda yapıyoruz ya spor hem endorfin,dopamin filan salgılayıp daha mutlu ve iyi hissettiriyor hemde enerjiyi yükseltiyor
Hihihihi teşekkür ederimDiyete yeni başladı ama çok hızlı başladı sporları çok güzel onun. Bizde eşimle karar verdik her evde olduğumuzda 30 dk.da olsa çıkıp yürüyeceğiz
Orkidenin kilosuna gelsem daha ne isterim ki.Süper canımçok faydası oluyor bak dikkat edersen yürüdüğümüz haftalar mutlaka kilo düşüşü yaşıyoruz ben çok fark ettim 62 ye kadar yürüyüşü ön planda tutalım bence yürümeye devam edelim bak birlikte kolayca 62-63 lere geliriz Hadi orkide1453 ü yakalayalım
Oo süpersin erkenden halletmişsin sporunu bugün.Çok doğru dedin canım yaptıklarımız bizi bu kadar enerjik mutlu hissettiriyo inşallah yolumuzdan hiç dönmeyiz
Hihihihi teşekkür ederim
Evet kızlar hızlı tempo buca turunun ardından sizlerleyim 10.182 adım olmuş
Acaba kalorili yicekleri koklamak diyeti bozar mı lokantaların önünden kemal sunal gibi geçtim
yarın spor yapamıcam o yüzden biraz soluklanıp tekrar spora başlıcam
Afiyet olsun canım.Günün menüsü sabah 1 tam buğdaylı tost 1 ayran
Öğlen tavuk haşlama salata
Akşam bamya yemeği ve salata
Tatlım otelde aslında daha kolay oluyor. Büfede masum alternatifler çok olur sana düşen tehlikelileri es geçmeyi başarmak. Eğitim sonrası arkadaşlarla yeme içme faslına girmeden yürüyüşe, eğlenmeye gezmeye gidip, yeme içmeden uzak durabilirsinKızlar bir şey sorucam ben 6 gün evimden uzak otel de olucam. Bu sabah simit sarayında kahvaltı yapsam çok ağır olur dimi. Düşüncesi bile vicdan azabı çektiriyor da sonra 7 saat eğitim görcem. Arada mola nasıl olur bilemedim.
Tartildin mi olunca birden inersin canim stres yapmahala olmadım canım yaaaa of
Bende birazdan yuruyuse cikarim canimDiyete yeni başladı ama çok hızlı başladı sporları çok güzel onun. Bizde eşimle karar verdik her evde olduğumuzda 30 dk.da olsa çıkıp yürüyeceğiz
Instegram kullanmiyorum kuzu baktim google yazdim ama çıkmadıÖğün atlama canım dediğimiz gibi çantana fındık süt at acıkınca yersin
Afiyet olsun canım
Instgram kullanıyor musun canım theplatesof var onu takip et orda gösteriyor hareketleri.
Yapabiliyorsan yap canım bu hafta akşamları hafif geçiririm en kötüsü 1 bardak süt 1 meyve yerim sebze ağırlıklı gitmek istiyorum wc sorunu kalkar böylelikle yoksa işim çok zor .
tatli kız seni hayaller 68 gerçekler 69
You tube den atarım video sana animsat bana olur mu.Tartildin mi olunca birden inersin canim stres yapma
Bende birazdan yuruyuse cikarim canim
kabaga devamsuyuda simdiden 1.5 lt ictim
Instegram kullanmiyorum kuzu baktim google yazdim ama çıkmadı
Tamam canimYou tube den atarım video sana animsat bana olur mu.
Sabah ıspanaklı yumurta yedim 5 çilek 1 kupa kahve içtim. Akşam da kabak ya da bakla ya da çorba var karar veremedim uyucam birazdan uyinanca bakacam duruma
Çok sağol canımOrkidenin kilosuna gelsem daha ne isterim ki.
Yaa göğüsler de çatlama oldu mu sende. Nasıl önleyebilirim sence.
Bugün yürüyüş yapmadım eşimle avmye uğrayacaz o zaman biraz dolanırım çok yorgunum uykum var gece hiç uyuyamadım eve gidip uyuyacam biraz.
Oo süpersin erkenden halletmişsin sporunu bugün.
Afiyet olsun canım.
Nasıl gidiyor diyet
Azıcık tırtıklıtıp bide spor yapınca yediğini yakmışsın demek ki canımkadarcık olur zaten sen hak ettin cumaya da çok var zaten cumaya kadar dikkat eder listede hanehanene 5li sayıları gururla yazarsın ❤
Aynen canım yürüyüş çok önemli birde bu leslie nin faydasını gördüm kaç gündür gitmeyen kiloların gidiyor özellikle 5k ve fast mil olanı bana çok iyi geldiSüper canımçok faydası oluyor bak dikkat edersen yürüdüğümüz haftalar mutlaka kilo düşüşü yaşıyoruz ben çok fark ettim 62 ye kadar yürüyüşü ön planda tutalım bence yürümeye devam edelim bak birlikte kolayca 62-63 lere geliriz Hadi orkide1453 ü yakalayalım
Hayır hiç yok hamilelik kilolarımda yada emzirme sonrası bile olmadı ama ben göğsünden hiç kilo vermiyorum diyebilirim canım en zayıf halim de bile göğüslerim kocaman kalıyor benim ordan küçülme büyüme fazla olmadığı için olmamış olabilir canım sadece hamileliğin son ayı benim göbek deliğinin iki kenarında çatlak oldu onlarda şimdi beyaz tenimle aynı renkdeler ama gene zayıflayınca ya işlem yaptrcam çok yeni yöntemler var nerdeyse yok oluyormuş merak etme ya öyle yaptırırız yada karnıma dövme yaptırım öylede tamamen kamufile oluyorOrkidenin kilosuna gelsem daha ne isterim ki.
Yaa göğüsler de çatlama oldu mu sende. Nasıl önleyebilirim sence.
Bugün yürüyüş yapmadım eşimle avmye uğrayacaz o zaman biraz dolanırım çok yorgunum uykum var gece hiç uyuyamadım eve gidip uyuyacam biraz.
Oo süpersin erkenden halletmişsin sporunu bugün.
Afiyet olsun canım.
Nasıl gidiyor diyet
Olmadan da indim zaten canımTartildin mi olunca birden inersin canim stres yapma
Bende birazdan yuruyuse cikarim canim
kabaga devamsuyuda simdiden 1.5 lt ictim
Instegram kullanmiyorum kuzu baktim google yazdim ama çıkmadı
Olmadan da indim zaten canımsabah kilomu sölerim ama olursan daha iyi düşüş olur sonuçta şuan regle nın tuttuğu şu var oda gitse net kilom ortaya çıkar bakalım şimdi maydonoz suyu içicem bidaha maydonoz adet sökücü derler ama niyeyse sökmedi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?