Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün çok kötü birşey oldu menüm öğlen mahvoldu . Öğlen dışarıdaydım çok acıkmıştım yiyecek birşey de yanımda yoktu annemle bi kafede ayvalik tostu yedik of of .. 420 kalori bir tost yemiş bulundum .

Sabah12 00
1,5 dilim cavdar ekmeği
1kibrit kutusu peynir
2 çeri domates
3 yeşil zeytin
1 bardak sekersiz çay
Ara
2 kare bitter
Öğlen 16 00
Bir karışık ketçap mayonezsiz ayvalik tostu
1 şekerli çay
Akşam 19 00
150 gr izgara tavuk
1 bardak ayran ( ekmek yok )
Çok az salata
Ara
1 bardak sekersiz kahve
3 adet çilek

Toplam kalori 1250 .
Spor daha yapmadım ama yapabilirim de yapmayabilirimde bildirim yapicam
Sadece 35 dk normal yuruyus

Kahvaltı: çok az tereyağlı 1yumurta,4zeytin,peynir, 1.5dilim tam buğday ,çay çay çay

Ara: 1dilim elma,1ince galeta,1 kupa sütlü kahve

Öğlen: fırın tavuk ,iki parmak kadar lavaş parçası

Ara: 1portakal,1çilek

Akşam: 3 kaşık pulbiberli yoğurt

200 trambolin zıplama
1saat kondisyon bisikleti
1form çay,1yeşil çay,1kupa kaydın çayı bol limonlu
2litre su

cok guzel o zaman eksidesin canim bende az once tartildim 69.9 cikti
Bende az önce tartıldım tüm yiyip içtiğim ve regle hala olmamışım ile akşam 66.5 regle olmadan bile sabah 65.5 çıkıcam galiba regle başlayp bitmeden 65lerdeyim sende sabah büyük ihtimal 68.9 çıkarsın ozaman hemen sabah olsun

Tamam canim iyi uykular ben yine kabak yerim yarina da 68 i görmezsem atayim kendimi bir yerlerden 3 gundur bekle bekle yok
Benim 67 yalan oldu kuzum ya hesabıma göre bugün 68.90ü görecektim yarına 67 olurum diyordum ilaçta almak istemiyorum bağırsakların çalışması duruyor sonra .
Sen yarın beni geçersin valla bu hafta 67 yi de görürsün
Bence menü güzel canım 35 dk yürümüşsün zamanın olursa zumba yap yada 2 mezdeke aç oyna 50 kalori daha yakarsın

Diyetisyenden önceki menülerin daha güzeldi ya nasıl doydun

Diyetisyenden önceki menülerin daha güzeldi ya nasıl doydun
Canım bugün protein e geçtim yarın da gidip hem yeni protein li listeyi alı cam hemde analiz yaptıran canım ama bugün protein yediğim için çok tokum ondan akşamı yemedim ben şuan listeyi tam yemiyorum çünki çok fazla geliyor miğdem almıyor artık canım mesal o elma 1elma idi ama ben bir dilim aldım baktım ki imkansız yiyemiycem yemedim sonra öğlen de tavuk yiyince bana aşırı bir tokluk geldi hala çok tok olunca şimdi bari 3kaşık yoğurt yiyim deyip onu yedim yoksa akşam normal bir akşam menü sü hakki var dı ben yemiyorum

Kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Ara
2 tane havuç
Sütlü şekersiz türk kahvesi
Akşam
Kabak detoksu yemeği pulbiber ve limonla
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Kk peynir +2 catal peynir
Ara
1 tane elma
Oglen
Kabak sote
3yk yogurt
2 ceviz
Aksam
Kabak sote
3yk yogurt
2 ceviz
Su 2.5 lt oldu
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Kızlar afiyet olsun bu kabağı nasıl hazırlıyorsunuz?

Rendeleyip yağsız tavada yumuşayana kadar pişiriyosun ben azcık su ekliyorum yapışmasın diye sonra yoğurt maydanoz pulbiberle limon ekliyorum yenebilir hale geliyo
Canım senin menün htc71 den farklı ve az niye öyle ? Bu kabak hem öğlen hem akşam ve yanında ceviz ile yenmiyormuydu? Ayrıca birinizin yumurtası 1 diğerinizin 2 ? Birinizin kahvaltıda ekmek var diğerinde yok ? Doğrusu hangisi peki ?

Kahvaltı
Yarım dilim kızarmış ekmek
Bir krep
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Bir dilim peynir 10btane 5xs zeytin
Öğlen
Bir kupa sütlü kahve sekersiz
Bir avuç leblebi
Aksam
Bir but tavuk haşlama
Bir kaşık pilav
Pirinç siz pırasa 5kasik
Fırında baharatlı karnıbahar 2kasik

Yatış öncesi bir bardak kefir planlıyorum...

18000 adım tempolu yürüyüş. 25dk eliptik..

Aaaa ben cevizi tamamen unuttuummm
Evde yoktu alayım diyodum bugün ikinci gündeyim unuttum öyle geçti valla
Nilay keçeci diye bi kadının detoks programıymış bu tam gerçek olanı ondan bulabilirsin
Benim baktığımda 2 yumurta 2 dilim peynir 2 öğünde kabak yemeği aralarda da meyve diyodu da bugün öğlen aç hissetmedim o yüzden yemedim yemeği

Senin de benim gibi miğdem küçülmüş canım en önemli şeyi başarmışız

01-07/04/2019 SPOR LİSTESİ

SchonerDuft =

Htc71 =
Turkuazmavi90 =1530
Yellow girl = 960 +220
Sena zeynep = 165+445+
Berkas = 438+260+380+370+320+480
Magickk =240+240+180+180
Tgb1907 =
Ucukgenclik =

Harika canım sadece leblebi yerine daha faydalı ve diyete uygun bir alıştırmalık tercih etmesela 2-3 ceviz yada 10 badem 1-2 gün kurusu yada yarım avuç fıstık bunlar cildini saçları besler enerjini yüksektir kilo vermeye de katkı sağlar canım ben 2hafta önceye kadar menümden bunları hiç eksik etmedim ama leblebi direk karbonhidrat canım onu yeme

haklısın cnm o konuda. Ceviz bnde oldum olası sivilce yapıyor ama badem tercih ederim bundan sonra. Aslında disardaydik haliyle herkes çekirdeğe gomulunce bana alternatif leblebi kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…