Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah acikmistim baktim baktim bulamdim sadece kabagin tarifi vardi schoner de biraz degistirip yapiyorum ekmekli demisti sanki oyle kalmis aklimda ben boyle yaptim kuzum @berkas in sabahi dogru ogleni olmamis benimde diger kabakli olan kismi ikimizi topla 1 detox iste

Yarina belki 68.9 gorurum canim ama bu hafta 67 olmaz diye dusunuyorum sen de bir wc ye gitsen 68 gorursun bence ondan arti gözüküyorsun asil kilon degil tartida cikan
Şimdi tekrar 120 trambolin zıplama toplam 320tranbolin zıplama oldu +1 saat k.biklt=220puan
Oh masallah bu enerjinin yarisini da bana versen nolur

Ben 1 gun yaptim canim oda bugün du muhtemelen yarin yapmam senin kahvalti dogru olmus afiyet olsun ama oglen de yeseydin keske bende aksama pek ac gibi degildim ama yedim gec saate acikmayayim diye yarina eksileri goruruz insallah

haklısın cnm o konuda. Ceviz bnde oldum olası sivilce yapıyor ama badem tercih ederim bundan sonra. Aslında disardaydik haliyle herkes çekirdeğe gomulunce bana alternatif leblebi kaldı:)
Faslasi sivilce yapar evet canim yağ var çünki ama 2tane de mi yesen yapıyor zaten diyette 2tane yeniyor

Faslasi sivilce yapar evet canim yağ var çünki ama 2tane de mi yesen yapıyor zaten diyette 2tane yeniyor

İkiyi geçtim böyle biseyin içinde birkaç parça falan denk gelsin o bile yapıyor. Annemde aynı sanırım bı hassasiyetimiz var cevize. Çiğ fındık yada badem tercih edeyim ben en iyisi. Bu tip kuruyemiş alışkanlığım çok yok. Deniycez bakalim,

Iç hastalıklarından cuma gününe randevu aldım.
Sağlık ocağında batırmıştım bir ay once smdi tekrar baktircam insulin ve seker e vitaminlere vs.
Belki diyetisyene yonlendirirler

Aynen canım hassasiyet vardır öğütlerini yersin bademin de saymakla bitmez faydası var zaten ben kahve çeşitlerinin yanında çiğ badem yada çiğ fındik çok severim mutlaka yerdim hep de şimdi yani listem de yok ondan yiyemiyorum bir kaç hafta sonra eklicem yine menüme

Iç hastalıklarından cuma gününe randevu aldım.
Sağlık ocağında batırmıştım bir ay once smdi tekrar baktircam insulin ve seker e vitaminlere vs.
Belki diyetisyene yonlendirirler
Gitsen çok iyi olur aslında senin kan değerleri durumuna ,yaşına ve kilona uygun listeyi verir canım daha doğru ve sağlıklı ilerlersin

Ben 1 gun yaptim canim oda bugün du muhtemelen yarin yapmam senin kahvalti dogru olmus afiyet olsun ama oglen de yeseydin keske bende aksama pek ac gibi degildim ama yedim gec saate acikmayayim diye yarina eksileri goruruz insallah
Çok sağol canım inşallah emeklerimize değer düşmüş oluruz. Benimde hem öğlen saati geçmişti hemde aç hissetmiyodum ondan atlattım. Ama sen iyi yapmışsın canım akşamı atlamamakla beni en çok bu saatler zorluyor. Yarın 3. Güne tamamlıcam bakalm kaç düşçek

Tarifi aldım artık bir ara bende yaparım bunu doyurucu ve güzel gibi geldi bana tabi sen yemen gerekenden az yediğin için açıkmışsındır canım 3gün mü yapılıyormuş ?

Tarifi aldım artık bir ara bende yaparım bunu doyurucu ve güzel gibi geldi bana tabi sen yemen gerekenden az yediğin için açıkmışsındır canım 3gün mü yapılıyormuş ?
Aynen canım 3 gün yapılıyormuş.2 tane kabaktan yapılıyor zaten yoğurtla filan birleşince baya çoğalıyor normal listeye uyunca aç kalmıyorsun

Haha aynen canımmm

Ben 3 gun yapamam canim ama hafiflemis hissediyorum sabah acken 70 ciktim simdi 69.9 çıkıyor sabaha kadar odem falan olmazsa guzel gidecek diye tahmin ediyorum zaten yine odemim de vardi arti ciktim yarin ola hayrola bakalim

Aynen öyle yaptım canım sabah simit arası beyaz peynir domates yarısı yetti zaten öğlen türk kahvesi saat 4 gibide bir tane lahmacun yedim. Bugün başka hiçbir şey yemedim. Aslında canım salata yeme taraftarıydı ama onlara ayak uydurmak zorunda kaldım bütün gün hareket ettim kızlar en az 4 saat yürüdüm 2 saat dükkan gezdim gerisini taksimden Nişantaşı hiç durmadan yolun sonundan başına yürüdüm. Ama şimdi ayaklarım çok ağrıdı.

Ceviz bana da pek iyi gelmez çok yağlıymış gibi midemi ağrıtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…