Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok sevindim canım 64 u görünce dahada rahatlayacaksın

Menü spor harika kuzum

Tost kötü olmuş evet ama sporla ve hafif beslenmeyle dengeleyebilirsin

Muhteşem yine canım
Çok sevindim canım 64 u görünce dahada rahatlayacaksın
Evet canım yaaa şu 65in altına indiğimi bir göriyim iyice gaza gelirim artık 65barajıni kırıcam bakalım cumaya 64.9 hedefim vardı inşlh yarın 65.5 filan çıkarsam cumaya hedefimi tuttururum şimdi tartıldım 66.5 çıkıyor regle de olmadım birde olursam 64ler gelecek kesin

Kesinlikle canım insan şişiyor zaten o şişlik gidecek daha cuma 64 u göreceksin bu arada gittiğim yerde herkes çok zayıflamışsın dedi çok hoşuma gitti geçen sene aldığım kıyafet dar geliyordu şimdi bol bile ve basen kalçam resmen gitmiş harika oldu çok mutluyum

Ayyyy çok sevindim senin adınaaaa

Afiyet olsun canim guzel

Doktora götürdüm ağız için bişey verdi unuttum neydi bir kaç güne geçti belki seni el ayak hastalığı değildir
Bizde grcirmistk canim el ayak hastaligi bide ilacda vermiyolar onda atesli gecirebiliyor el ayak agizda su cicegi gibi yaralaroluyir yemek flan yiyemediler
Dut surubu tavsiye etmisti agiz yarasi icin doktor
Bi doktora gotur istersen gecmis olsun canim

Çok sevindim canım yaaaa çok güzel zayıflamak çok mutlu ediyor insanı banada herkes zayıflamışsın demeye başladı karından sonra benimde şimdi basenler gitmeye başladı çok mutlu oldum basen de ciddi fark oldu son haftalar demekki övür taraftaki yağlar gidince vücut yağ kalan yerleri eritmeye başlıyor ondan bu seferde basenler gidiyor çok güzel yaaa bende bu yaz senin gibi 59 larda olmak istiyorum inşallah başarırım çok emek verdik yaaa hakediyoruz canım uzun zamndır diyet ve sporu hiç bırakmadım kesinlikle 58 i hakettik sen başardın artık beni de zayıflamadan bırakma sakın mezun olsan bile ben mezun olana kadar vakit buldukça uğra beni bırakma sakın

Ben 3 gun yapamam canim ama hafiflemis hissediyorum sabah acken 70 ciktim simdi 69.9 çıkıyor sabaha kadar odem falan olmazsa guzel gidecek diye tahmin ediyorum zaten yine odemim de vardi arti ciktim yarin ola hayrola bakalim
Olsun canım 1 günde olsa hiç yapmamaktan iyidir yarın mutlaka fark olacak o zaman

Insan gerçekten çok mutlu oluyor benim üst yanım çok incelmişti şimdi kalça basenden gitmiş bende gitmiyor diye üzülüyordum demekki dediğin gibi sırasıyla gidiyor canım ben seni bırakır mıyım burayı bırakmam hemen uğrarım arada hele şu 58 i göreyim sonra sıra sana gelecek tatlım

Menünün değişmesine sevindim canım daha ne kadar gideceksin diyetisyene. Sonucları yazarsın girince bizede
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Kk peynir +2 catal peynir
Ara
1 tane elma
Oglen
Kabak sote
3yk yogurt
2 ceviz
Aksam
Kabak sote
3yk yogurt
2 ceviz
Su 2.5 lt oldu
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Tartiyı merak ediyorum afiyet olsun canım
Yarina belki 68.9 gorurum canim ama bu hafta 67 olmaz diye dusunuyorum sen de bir wc ye gitsen 68 gorursun bence ondan arti gözüküyorsun asil kilon degil tartida cikan

Oh masallah bu enerjinin yarisini da bana versen nolur
Valla dün kaçamak yaptım belki wcye.de.cikarim diye bakalım.
Sen görürsün tartılınca bana yaz bana merak ediyorum
Canım uyumaya çalıştım uyuyamadım kalktım yemek yaptım biraz fazla yaptım 2 günlük olsun dedim az az ama çeşitli. Sonra dışarı çıktık eşimle gelince okudum ama yazamadım bir türlü

Gunaydın kızlar sabah olmuş
Günaydın canım
Canım ben her hafta gidicem yağ/kas takibi yapılacak ve hazirana kadar gidicem canım yani mezuniyetime yakın bırakıcam dyts i ama bir kaç hafta sonra menüleri yapmak istemezsem kendi diyetlerimize dönersem bile yağ/kas takibine hep gidicem hem hangi uyguladığım daha iyi diye görüşte olurum listeye uysalca uymasamda vücut takibi için oraya yine gidicem yani canım

Aaayyy kafayı yedim şu satte hala gidip gelip tartılıyorum
Bende dun en son yatmadan once tartildim
Iyi yapmissin kuzum ellerine saglik.
Bizimde bugun pazar var.Sebzem kalmadi alirim tarti da akşam yatmadan once 69.5 sabah uyaninca 69.0 cikti canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…