- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.481
Çok sevindim canım 64 u görünce dahada rahatlayacaksınOlmadan da indim zaten canımsabah kilomu sölerim ama olursan daha iyi düşüş olur sonuçta şuan regle nın tuttuğu şu var oda gitse net kilom ortaya çıkar bakalım şimdi maydonoz suyu içicem bidaha maydonoz adet sökücü derler ama niyeyse sökmedi gitti
Menü spor harika kuzumKahvaltı: çok az tereyağlı 1yumurta,4zeytin,peynir, 1.5dilim tam buğday ,çay çay çay
Ara: 1dilim elma,1ince galeta,1 kupa sütlü kahve
Öğlen: fırın tavuk ,iki parmak kadar lavaş parçası
Ara: 1portakal,1çilek
Akşam: 3 kaşık pulbiberli yoğurt
200 trambolin zıplama
1saat kondisyon bisikleti
1form çay,1yeşil çay,1kupa kaydın çayı bol limonlu
2litre su
Tost kötü olmuş evet ama sporla ve hafif beslenmeyle dengeleyebilirsinBugün çok kötü birşey oldu menüm öğlen mahvoldu . Öğlen dışarıdaydım çok acıkmıştım yiyecek birşey de yanımda yoktu annemle bi kafede ayvalik tostu yedik of of .. 420 kalori bir tost yemiş bulundum .
Sabah12 00
1,5 dilim cavdar ekmeği
1kibrit kutusu peynir
2 çeri domates
3 yeşil zeytin
1 bardak sekersiz çay
Ara
2 kare bitter
Öğlen 16 00
Bir karışık ketçap mayonezsiz ayvalik tostu
1 şekerli çay
Akşam 19 00
150 gr izgara tavuk
1 bardak ayran ( ekmek yok )
Çok az salata
Ara
1 bardak sekersiz kahve
3 adet çilek
Toplam kalori 1250 .
Spor daha yapmadım ama yapabilirim de yapmayabilirimde bildirim yapicam
Sadece 35 dk normal yuruyus
Muhteşem yine canımBugun
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 2 ceviz domates az peynir 6 zeytin
Öğle bebek mevlidine gittim pilav tavuk vardı ben sadece az tavuktan yedim 1 ayranla bu sefer iyi atlattım kızlar
1 portakal
Akşam 1 porsiyon köfte salata ayran
2 lt su
Sahilde 30 dk yürüdüm
Evet canım yaaa şu 65in altına indiğimi bir göriyim iyice gaza gelirim artıkÇok sevindim canım 64 u görünce dahada rahatlayacaksın
Kesinlikle canım insan şişiyor zaten o şişlik gidecek daha cuma 64 u göreceksin bu arada gittiğim yerde herkes çok zayıflamışsın dedi çok hoşuma gitti geçen sene aldığım kıyafet dar geliyordu şimdi bol bile ve basen kalçam resmen gitmiş harika oldu çok mutluyumMuhteşem yine canım
Evet canım yaaa şu 65in altına indiğimi bir göriyim iyice gaza gelirim artık65barajıni kırıcam bakalım cumaya 64.9 hedefim vardı inşlh yarın 65.5 filan çıkarsam cumaya hedefimi tuttururum şimdi tartıldım 66.5 çıkıyor regle de olmadım birde olursam 64ler gelecek kesin
Ayyyy çok sevindim senin adınaaaaKesinlikle canım insan şişiyor zaten o şişlik gidecek daha cuma 64 u göreceksin bu arada gittiğim yerde herkes çok zayıflamışsın dedi çok hoşuma gitti geçen sene aldığım kıyafet dar geliyordu şimdi bol bile ve basen kalçam resmen gitmiş harika oldu çok mutluyum
Afiyet olsun canim guzelBugun
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 2 ceviz domates az peynir 6 zeytin
Öğle bebek mevlidine gittim pilav tavuk vardı ben sadece az tavuktan yedim 1 ayranla bu sefer iyi atlattım kızlar
1 portakal
Akşam 1 porsiyon köfte salata ayran
2 lt su
Sahilde 30 dk yürüdüm
Bizde grcirmistk canim el ayak hastaligi bide ilacda vermiyolar onda atesli gecirebiliyor el ayak agizda su cicegi gibi yaralaroluyir yemek flan yiyemedilerDoktora götürdüm ağız için bişey verdi unuttum neydi bir kaç güne geçti belki seni el ayak hastalığı değildir
Çok teşekkürler canımAyyyy çok sevindim senin adınaaaa
Çok sevindim canım yaaaa çok güzel zayıflamak çok mutlu ediyor insanıKesinlikle canım insan şişiyor zaten o şişlik gidecek daha cuma 64 u göreceksin bu arada gittiğim yerde herkes çok zayıflamışsın dedi çok hoşuma gitti geçen sene aldığım kıyafet dar geliyordu şimdi bol bile ve basen kalçam resmen gitmiş harika oldu çok mutluyum
Olsun canım 1 günde olsa hiç yapmamaktan iyidir yarın mutlaka fark olacak o zamanBen 3 gun yapamam canim ama hafiflemis hissediyorum sabah acken 70 ciktim simdi 69.9 çıkıyor sabaha kadar odem falan olmazsa guzel gidecek diye tahmin ediyorum zaten yine odemim de vardi arti ciktim yarin ola hayrola bakalim
Insan gerçekten çok mutlu oluyor benim üst yanım çok incelmişti şimdi kalça basenden gitmiş bende gitmiyor diye üzülüyordum demekki dediğin gibi sırasıyla gidiyor canım ben seni bırakır mıyım burayı bırakmam hemen uğrarım arada hele şu 58 i göreyim sonra sıra sana gelecek tatlımÇok sevindim canım yaaaa çok güzel zayıflamak çok mutlu ediyor insanıbanada herkes zayıflamışsın demeye başladı karından sonra benimde şimdi basenler gitmeye başladı çok mutlu oldum basen de ciddi fark oldu son haftalar demekki övür taraftaki yağlar gidince vücut yağ kalan yerleri eritmeye başlıyor ondan bu seferde basenler gidiyor çok güzel yaaa bende bu yaz senin gibi 59 larda olmak istiyorum inşallah başarırım çok emek verdik yaaa hakediyoruz canım uzun zamndır diyet ve sporu hiç bırakmadım kesinlikle 58 i hakettik sen başardın artık beni de zayıflamadan bırakma sakın mezun olsan bile ben mezun olana kadar vakit buldukça uğra beni bırakma sakın
Menünün değişmesine sevindim canım daha ne kadar gideceksin diyetisyene. Sonucları yazarsın girince bizedeCanım bugün protein e geçtim yarın da gidip hem yeni protein li listeyi alı cam hemde analiz yaptıran canım ama bugün protein yediğim için çok tokum ondan akşamı yemedim ben şuan listeyi tam yemiyorum çünki çok fazla geliyor miğdem almıyor artık canım mesal o elma 1elma idi ama ben bir dilim aldım baktım ki imkansız yiyemiycem yemedim sonra öğlen de tavuk yiyince bana aşırı bir tokluk geldi hala çok tok olunca şimdi bari 3kaşık yoğurt yiyim deyip onu yedim yoksa akşam normal bir akşam menü sü hakki var dı ben yemiyorum
Tartiyı merak ediyorum afiyet olsun canımKahvalti
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Kk peynir +2 catal peynir
Ara
1 tane elma
Oglen
Kabak sote
3yk yogurt
2 ceviz
Aksam
Kabak sote
3yk yogurt
2 ceviz
Su 2.5 lt oldu
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Valla dün kaçamak yaptım belki wcye.de.cikarim diye bakalım.Yarina belki 68.9 gorurum canim ama bu hafta 67 olmaz diye dusunuyorum sen de bir wc ye gitsen 68 gorursun bence ondan arti gözüküyorsun asil kilon degil tartida cikan
Oh masallahbu enerjinin yarisini da bana versen nolur
Canım uyumaya çalıştım uyuyamadım kalktım yemek yaptım biraz fazla yaptım 2 günlük olsun dedim az az ama çeşitli. Sonra dışarı çıktık eşimle gelince okudum ama yazamadım bir türlü
Günaydın canımGunaydın kızlar sabah olmuş
Canım ben her hafta gidicem yağ/kas takibi yapılacak ve hazirana kadar gidicem canım yani mezuniyetime yakın bırakıcam dyts i ama bir kaç hafta sonra menüleri yapmak istemezsem kendi diyetlerimize dönersem bile yağ/kas takibine hep gidicem hem hangi uyguladığım daha iyi diye görüşte olurumMenünün değişmesine sevindim canım daha ne kadar gideceksin diyetisyene. Sonucları yazarsın girince bizede
Tartiyı merak ediyorum afiyet olsun canım
Valla dün kaçamak yaptım belki wcye.de.cikarim diye bakalım.
Sen görürsün tartılınca bana yaz bana merak ediyorum
Canım uyumaya çalıştım uyuyamadım kalktım yemek yaptım biraz fazla yaptım 2 günlük olsun dedim az az ama çeşitli. Sonra dışarı çıktık eşimle gelince okudum ama yazamadım bir türlü
Bende dun en son yatmadan once tartildimAaayyy kafayı yedimşu satte hala gidip gelip tartılıyorum
Iyi yapmissin kuzum ellerine saglik.Menünün değişmesine sevindim canım daha ne kadar gideceksin diyetisyene. Sonucları yazarsın girince bizede
Tartiyı merak ediyorum afiyet olsun canım
Valla dün kaçamak yaptım belki wcye.de.cikarim diye bakalım.
Sen görürsün tartılınca bana yaz bana merak ediyorum
Dun sabaha gorede 1 kilo ama odem vardi o gitmis zaten cuma ki kilom 69.2 di cumaya gore 200gr azim canim sen naptin tartildin miOlsun canım 1 günde olsa hiç yapmamaktan iyidir yarın mutlaka fark olacak o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?