- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.501
Gitmişken yapabildiğin kadar yap meto yavaş çıkmış diyorsun 65 i gördün mü?Günaydın canım
Canım ben her hafta gidicem yağ/kas takibi yapılacak ve hazirana kadar gidicem canım yani mezuniyetime yakın bırakıcam dyts i ama bir kaç hafta sonra menüleri yapmak istemezsem kendi diyetlerimize dönersem bile yağ/kas takibine hep gidicem hem hangi uyguladığım daha iyi diye görüşte olurumlisteye uysalca uymasamda vücut takibi için oraya yine gidicem yani canım
Bende az wc ye çıktım ama tartı 69.60 de kaldıBende dun en son yatmadan once tartildim
Iyi yapmissin kuzum ellerine saglik.
Bizimde bugun pazar var.Sebzem kalmadi alirim tarti da akşam yatmadan once 69.5 sabah uyaninca 69.0 cikti canim
Kaçak nerdesin sengünaydın kızlar
Günaydın canım geçenlerde de söylemiştim ama görmedin galiba limonlu pulbiberli yoğurt çok fayda sağlıyor daha fazla yemek yediğim zamanlarda 2 3 kere wc ye çıkarıyodu neredeyse bir dene istersen belki fayda sağlarŞu wc işini ne yapacam bilmiyorum kızlar karnım o kadar şişki bol olan pantolon şuan sıkıyor
Tebrik ederim canım inşallah devamı da çok kolay gelir yeni uyandıkta tartılcam birazdanDun sabaha gorede 1 kilo ama odem vardi o gitmis zaten cuma ki kilom 69.2 di cumaya gore 200gr azim canim sen naptin tartildin mi
görmemiştim canım ama limon ve yoğurdu bir arada denediğimde yiyememiştim akşam eve gidince yapayım acı pul biberimde var yapayım canım umarım bende yararGünaydın canım geçenlerde de söylemiştim ama görmedin galiba limonlu pulbiberli yoğurt çok fayda sağlıyor daha fazla yemek yediğim zamanlarda 2 3 kere wc ye çıkarıyodu neredeyse bir dene istersen belki fayda sağlar
Ben ilk başlar biraz sulandırıp bardakta ayran gibi birden içmiştim yoğurt olarak bana da pek keyifli gelmemişti bir dene inşallah işe yarar canımgörmemiştim canım ama limon ve yoğurdu bir arada denediğimde yiyememiştim akşam eve gidince yapayım acı pul biberimde var yapayım canım umarım bende yarar
Dun sabaha gorede 1 kilo ama odem vardi o gitmis zaten cuma ki kilom 69.2 di cumaya gore 200gr azim canim sen naptin tartildin mi
MANTIKLI ayran gibi yapıp içmek akşam deneyimBen ilk başlar biraz sulandırıp bardakta ayran gibi birden içmiştim yoğurt olarak bana da pek keyifli gelmemişti bir dene inşallah işe yarar canım
tebrik ederim canım sonunda 65i gördün
sabit kalmakta büyük başarı hafta sonu tehlikeli çünkügünaydın kızlar
cuma :78.3
pazartesi:78.3
sabit kalmışım şükür hafta sonları korkutuyor çünkü beni
Oooo süpersin canımm 64lere göz kırpıyorsuunn
tebrik ederim canım sonunda 65i gördün
kesinlikle ya artı bekliyordum ama detoks suyum dengeledi sanıırm bugün de hafif geçircem inşsabit kalmakta büyük başarı hafta sonu tehlikeli çünkü
Bir de canım pulbiberi attığın gibi iç bekletme bekleyince çok daha acı oluyo inşallah şifa olurMANTIKLI ayran gibi yapıp içmek akşam deneyim
❤Evt canım yaaa birde reglem gecikmiş halde bu çıkınca bende 64e garanti gözü ile baktımOooo süpersin canımm 64lere göz kırpıyorsuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?