Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tugbaFB nerelerdesin canım?
orkide1453 pek görünmüyorsun artık tatlım nerelerdesin ???
canım hafta sonları çok sık giremiyorum girsem bile bakıyorum tam yazacam çıkmak zorunda kalıyorum
benim kız elimde telefonu görünce youtube aç diye tutturuyor o nedenle o oldugu zamanlar telefonları saklıyoruz

Bende dun en son yatmadan once tartildim

Iyi yapmissin kuzum ellerine saglik.
Bizimde bugun pazar var.Sebzem kalmadi alirim tarti da akşam yatmadan once 69.5 sabah uyaninca 69.0 cikti canim
Gayet güzel canım hafta sonuna rağmen 200gram daha gitmiş üstelik 00 da kaldığı için 68'leri artık garantilemişsin
günaydın kızlar
Günaydın canım nerdesin sen
Ben yokluğunu hep hissediyorum ve aralar da hep soruyorum etiketliyorum filan seni ama senden cvp da gelmiyor ne oldu ? Hadi gel aramıza artk bak ben iyice yaklaştım sana aramızda sadece 2-3 kilo kaldı yakılıcam seni Hadi sende diyet moduna gir gel de beraber 60''ın altına inelim seninle

Son düzenleme:
sağol tatlım birde regle olsam demek ki 64'lere geçicem hala olmadım ama şiş halimle bu rakam çıktı çok mutluyum
yaaa hedefine çok az kaldı 64 lerde say kendini
kesinlikle ya artı bekliyordum ama detoks suyum dengeledi sanıırm bugün de hafif geçircem inş
detoks suları kurtarıcı zaten
Bir de canım pulbiberi attığın gibi iç bekletme bekleyince çok daha acı oluyo inşallah şifa olur
öyle yapayım canım sağolasın

çok pis kıskandım valla
yaa benim moralim çok bozuk
hafta sonu nerdeyse bişey yemedim
c.tesi ananas+yoğurt yedim sadece
pazar ton balıklı salata yedim sadece
sabahları proteinli kahvaltı
ama bugün sabah sabitim
ayrıca tüm evi baştan aşağı temizledim,odaların yerlerini değiştirdim felan bayağı bi ter attım

geliyorum artık cnm sizi ihmal ettim kusura bakmayın

kaçsın cnm takılır arada takma kafana stres de verdirmez ananas yoğurt ben de çok güzel ödem attı ben onu iki güün denemeyi düşünüyorum

Gene öne geçtim yani moralin bozulur tabi yok yok kıyamam ben sana yaaaaa canım o birden düşecek sen emin ol çünki bende geçen hafta çok güzel spor yaptım ve heleki son 3gün diyetim çok çok hafifti ve sabit çıktım ama yok dedim sabit olma ihtimali sıfır verdim ama görünmüyor bu birden düşecek sonra dedim bak öyle de oldu regle olmadan bile düştü sende öyle emin ol canım tartı takılabilir sen ona bakma şu tutmuştur yada başka bir şey olmuştur o bir iki güne birden rakam hızla düşer Hadi çabuk yanıma gel bak melisa- arkanda ona göre aranızda sadece 600grm kalmış hızlı geliyor valla kaç kaç

Kızlar dün bütün gün disaridaydim şarjım bitti yorgunluktan bir daha giremedim.
Sabah yeşillik roka maydanoz 3 yeşil 3 siyah zeytin bir domates bir salatalık bir dilim peynir bir kaynamış yumurta 2 dilim ekmek iki bardak cay

Saat 3 ye Öğlen dün kalan bir kase etli nohut yemeği 5 kaşık bulgur pilavı.

Akşam üstü bir kaynamış yumurta 2 lt su. 1 saat yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…