- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.521
Bende 2 kiloya kadar fark olduğu zamanlar oluyordu belkide daha da düşüksündür canım❤Evt canım yaaa birde reglem gecikmiş halde bu çıkınca bende 64e garanti gözü ile baktım
canım hafta sonları çok sık giremiyorum girsem bile bakıyorum tam yazacam çıkmak zorunda kalıyorum
Gayet güzel canım hafta sonuna rağmen 200gram daha gitmiş üstelik 00 da kaldığı için 68'leri artık garantilemişsinBende dun en son yatmadan once tartildim
Iyi yapmissin kuzum ellerine saglik.
Bizimde bugun pazar var.Sebzem kalmadi alirim tarti da akşam yatmadan once 69.5 sabah uyaninca 69.0 cikti canim
Günaydın canım nerdesin sengünaydın kızlar
yaaa hedefine çok az kaldı 64 lerde say kendinisağol tatlım birde regle olsam demek ki 64'lere geçicem hala olmadım ama şiş halimle bu rakam çıktı çok mutluyum
detoks suları kurtarıcı zatenkesinlikle ya artı bekliyordum ama detoks suyum dengeledi sanıırm bugün de hafif geçircem inş
öyle yapayım canım sağolasınBir de canım pulbiberi attığın gibi iç bekletme bekleyince çok daha acı oluyo inşallah şifa olur
çok pis kıskandım valla
geliyorum artık cnm sizi ihmal ettim kusura bakmayınGayet güzel canım hafta sonuna rağmen 200gram daha gitmiş üstelik 00 da kaldığı için 68'leri artık garantilemişsin
Günaydın canım nerdesin sen
Ben yokluğunu hep hissediyorum ve aralar da hep soruyorum tüketmiyorum filan seni ama senden cvp da gelmiyor ne oldu ?Hadi gel aramıza artk bak ben iyice yaklaştım sana aramızda sadece 2-3 kilo kaldı yakılıcam seni Hadi sende diyet moduna gir gel de beraber 60''ın altına inelim seninle
Çok güzel canım yaa çok iyi gidiyorsun
Bende de yaramıştı. Hatta toz biber bulabilirsen daha etkili olabilir.görmemiştim canım ama limon ve yoğurdu bir arada denediğimde yiyememiştim akşam eve gidince yapayım acı pul biberimde var yapayım canım umarım bende yarar
Çok teşekkür ederim canımm 10 günde tam 3 kilo gittiÇok güzel canım yaa çok iyi gidiyorsun❤
Çorap 20 gram vardır onu da düşelim.
Tebrik ederim canım. Darısı hepimizin başına.Çok teşekkür ederim canımm 10 günde tam 3 kilo gitti
kaçsın cnm takılır arada takma kafana stres de verdirmez ananas yoğurt ben de çok güzel ödem attı ben onu iki güün denemeyi düşünüyorumçok pis kıskandım valla
yaa benim moralim çok bozuk
hafta sonu nerdeyse bişey yemedim
c.tesi ananas+yoğurt yedim sadece
pazar ton balıklı salata yedim sadece
sabahları proteinli kahvaltı
ama bugün sabah sabitim
ayrıca tüm evi baştan aşağı temizledim,odaların yerlerini değiştirdim felan bayağı bi ter attım
Gene öne geçtim yaniçok pis kıskandım valla
yaa benim moralim çok bozuk
hafta sonu nerdeyse bişey yemedim
c.tesi ananas+yoğurt yedim sadece
pazar ton balıklı salata yedim sadece
sabahları proteinli kahvaltı
ama bugün sabah sabitim
ayrıca tüm evi baştan aşağı temizledim,odaların yerlerini değiştirdim felan bayağı bi ter attım
HahahahaÇorap 20 gram vardır onu da düşelim.
Profil fotoğrafımız gene ben burdayım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?