Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaçsın cnm takılır arada takma kafana stres de verdirmez ananas yoğurt ben de çok güzel ödem attı ben onu iki güün denemeyi düşünüyorum

66 çıktım kuzum
yaa gerçekten çok umutluydum bu hafta sonu sırf yememek için evden çıkmadım
bende ananası denediğim zamanlar hep iyi verdim ne oldu çözemedim
bi kaç gün sabredecem birden düşerim inşallah

inşallah kuzum
bugün sabah çok sinirlendim aç duruyosun aynısın diye börek yemeye yeltendim ama sonra engelledim kendimi bi kaç gün gözlemlicem bakalım kendimi umarım güzel bi düşüş yaşarım
maşallah melisa- ta da nasıl bir meto varmış bu kadar hızlı verebiliyorken boşuna 70 lerde gezmiş

DENERİM CANIM DÜZENLİ ÇIKTIĞIMDA ERKEN KALKIYORDUM 30 DK SU VE YEMEKSİZ DOLAKINCA ÇIKIYORDUM SÜTLÜ KAHVE İÇİYORDUM TEKRAR ÇIKIYORDUM . YA O DÖNEMDE MORALİM İYİ DİYE Mİ ÇIKIYORDUM ANLAMIYORUM Kİ

yaa haklısın streste etkiliyor düşünmemeye çalış
sabah kalkınca iç faydasını görürsün kesin

Tebrik ederim canım. Darısı hepimizin başına.
İnşallah canım
Geliyoruuummm kaçııınn ahahaha
Sağol canım
Hiç irade gösteremiyodum sabah diyete başlıyordum öğlen bozuyodum sayenizde gaza geldim

Şu wc işini ne yapacam bilmiyorum kızlar karnım o kadar şişki bol olan pantolon şuan sıkıyor
Dun diyet yapan arkadasimda hindistan cevizini 1 cay kasigi yediği soyledi wc ye çıkartıyormuş ondandami denesen canim onunda wc problemli oluyor normalde diyet yapmayip cok yedigi zamanlar bile wc ye çıkamıyormuş gecici degil surekli boyleymis iyi gelmis ona
Tebrik ederim canım inşallah devamı da çok kolay gelir yeni uyandıkta tartılcam birazdan
Tesekkur ederim canim
Bende de 200 gram canım 66.60 çıktım
SchonerDuft
Az olsun bizim olsun
tebrik ederim cok iyi
Artik yarina gorurum insallah canim 4. Gun oldu hala 68 bekliyorum
Kızlar dün regl oldum şu an her yerim şiş ama buna ragmen 57,3 çıktım.
Tebrik edrim canim regliye ragmen cok guzel

Kızlar bu yıla kadar hep 28.günde regle olan ben son aylarda 30 günde olmaya başladım diyet spor yaş belki değişiklik yaptı artk demek ki ama şuan 31.gündeyim hala gelmedi normal mi ? daha bekliyim mi en ilhlgincide hergün söktürücü çaylar içiyor olmama rağmen gelmemesi

Bende de doğum sonrası ve kilo verme süreci ile iki haftada bir olmam bir ay daha beklicem olmazsa doktora gidicem yada bir yıl dolmasını beklicem. Diyorum belki doğum sonrası anca duzene girecektir.

yağımı kendisini mi ? bugün diyeti bozdum akşam 2 saat yürüyüş yaparım ya da evde plates yaparım bu hafta sabit çıkarım muhtemelen böyle giderse
benimde döngüm değişti canım mevsimden kaynaklı günümde geç gelmeye başladı

Oluyo bazen canım ya takma kafana birden gider bendede öyle oldu bir günde 600 gr gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…