- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.561
Haberler muhteşemmmBakalım diyetisyen ne söyleyecek.
Maşallah canımHaberler muhteşemmm
Tahmin ettiğimden bile çok daha iyi
2 kilo yağdan vermişim canimmmmm bedenim de baya fark vardı hatta yazmıştım ondan cuma tartı sabit görünse bile aslında baya yağ verdiğimden net emindim aynen de öle olmuş 2kilo yağ gitmiş 1kilo da kas yapmışım ondan ev tartışında fark daha az görünüyor kasım arttığı içinharikasın dedi diyetisyen Aaayyy çok mutluyum zaten emindim kası arttırdım için bu kilolarda olduğuma çünki 62-63 kiloyken giydiğim kıyafetler tam oluyor
Haberler muhteşemmm
2 kilo yağdan vermişim canimmmmm bedenim de baya fark vardı hatta yazmıştım ondan cuma tartı sabit görünse bile aslında baya yağ verdiğimden net emindim aynen de öle olmuş 2kilo yağ gitmiş 1kilo da kas yapmışım ondan ev tartışında fark daha az görünüyor kasım arttığı içinharikasın dedi diyetisyen Aaayyy çok mutluyum zaten emindim kası arttırdım için bu kilolarda olduğuma çünki 62-63 kiloyken giydiğim kıyafetler tam oluyor
ya muhteşem bu hftaki listen nasıl pekiHaberler muhteşemmm
blonde ambition muhteşemsinn
ya muhteşem bu hftaki listen nasıl peki
Işten dolayı iyi gidiyor ama kosturmacayla gidiyor öğünlerimin saatleri biraz değişti fırsat bulunca yiyorum gibi bisey ama eve göre daha iyi evde sürekli yemek yeme isteğim vardiOrkidenin kilosuna gelsem daha ne isterim ki.
Yaa göğüsler de çatlama oldu mu sende. Nasıl önleyebilirim sence.
Bugün yürüyüş yapmadım eşimle avmye uğrayacaz o zaman biraz dolanırım çok yorgunum uykum var gece hiç uyuyamadım eve gidip uyuyacam biraz.
Oo süpersin erkenden halletmişsin sporunu bugün.
Afiyet olsun canım.
Nasıl gidiyor diyet
Nereye gidiyorsun diyetisyene bende buca da bir yer buldum yiyerek zayıflatıyormuş arkadaş diyorki sabah akşam 3 er dilim öğlen yarim ekmek yiyormusyiyormusKızlar vapurdayım Diyetisyen e gidiyorum hava çok fenayağmura yakalanacağım galiba
Eki Görüntüle 2255867
Canım benim menüler aşırı sıkı idi bu hafta az daha rahat ama 1 er dilim tam buğday var öğünlerde ama pilav,makarna vs. 1kaşık bile yasak yani karbonhidrat baya düşük bende yağ ve tuz da yok listemde birde sporum özellikle yürüş,zumba vs. Ne yaparsam yapayım hepsine ek olarak hergün mutlaka 1saat yüksek hız bisiklet sürüyorym kas oranım hep ondan o asla bırakmadığım bisiklet sayesinde artıyor yağ yakımınızda arttırıyor tabi canım ama arkadaşın kilosu benim gibi dikilse tabiki onun menüsü bukadar az olmaz daha dolgun olur kilo azaldıkça menü daha sıkı oluyor ama genede yarım ekmek bana çok yanlış geldi kiloyu yağdan vermek için karbonhidratı çok çok çok az tutmak lazım bu arada benim ki Alsancak ta canım kordon dan cumhuriyet meydanı var ya anıtın karşısında içeri gir iki sokak arkada hemen özel diyetisyen canimNereye gidiyorsun diyetisyene bende buca da bir yer buldum yiyerek zayıflatıyormuş arkadaş diyorki sabah akşam 3 er dilim öğlen yarim ekmek yiyormusyiyormus
Bu kadar ekmek yedirip nasıl zayıflatacakmışNereye gidiyorsun diyetisyene bende buca da bir yer buldum yiyerek zayıflatıyormuş arkadaş diyorki sabah akşam 3 er dilim öğlen yarim ekmek yiyormusyiyormus
Sağol canım benimblonde ambition maşallah
Canım muhteşemsin tebrik ederim. Hadi yolun sonu göründü önemli olan bedeni tanımak ne istediğini bilmek. Sen öğrendiğine göre hedef yakındır.
hafta sonu temizlik sporundan vakit bulamadım ama bu aksam leslie ye devam bu haftada öle devam edeyim haftaya senin çakma reformer'ına başlarız :)tugbaFB sporu ne yaptın
Sağol canım benimo kadar mutluyum kiiii anlatamam hepimize bu mutluluklar ve sonrada hedefe varmak nasip olsun inşallah
yaa evet canım yarın sabahı iple çekiyorum :) inmeli yani o kadar emek verdimOluyo bazen canım ya takma kafana birden gider bendede öyle oldu bir günde 600 gr gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?