Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bakalım diyetisyen ne söyleyecek.
Haberler muhteşemmm
Tahmin ettiğimden bile çok daha iyi
2 kilo yağdan vermişim canimmmmm bedenim de baya fark vardı hatta yazmıştım ondan cuma tartı sabit görünse bile aslında baya yağ verdiğimden net emindim aynen de öle olmuş 2kilo yağ gitmiş 1kilo da kas yapmışım ondan ev tartışında fark daha az görünüyor kasım arttığı için harikasın dedi diyetisyen Aaayyy çok mutluyum zaten emindim kası arttırdım için bu kilolarda olduğuma çünki 62-63 kiloyken giydiğim kıyafetler tam oluyor

Maşallah canım tebrik ederim çok güzel gidiyorsun böyle devam et

SchonerDuft

ya muhteşem bu hftaki listen nasıl peki

sağol canım benim ❤❤❤❤
ya muhteşem bu hftaki listen nasıl peki
yine aynı yağ,tuz yok ve listede olan yoğurt+sebze seçeneklerime ,kahvaltı tercih seçeneklerine,çay ve çorbalarım durduruyor onların yanına seçenek olarak protein seçenekleri eklendi canim yani bazı günler kahvaltıda 2yumurta seçeneği ve öğle yemeklerinde tavuk yada büyük balik (çipura,Levrek) yiyebilir oldu liste baya güzel bu hali bu hafta sadece kırmızı et eklenmedi oda öbür hafta eklenicekmiş listeme canım

Işten dolayı iyi gidiyor ama kosturmacayla gidiyor öğünlerimin saatleri biraz değişti fırsat bulunca yiyorum gibi bisey ama eve göre daha iyi evde sürekli yemek yeme isteğim vardi

Menüm sabah çocuğu alerji doktoruna götürdüm birşey yiyemedim öğlen için az önce fırsat buldum tavuk sis ve bulgur pilavı yedim az akşama balık yemeyi düşünüyorum bayadır yemiyoruz bugun öğlene düşündüm aslında ama isten fırsat bulamadım normalde süt izni kullanıyorum 3 de çıkıyorum ama bugün dr için izin istediğimden akşam geç çıkacağım balık iyi bir seçenek diye düşündüm oyuzden

Kızlar eve geldim öğle yemeğimi de yedim ve yağ yakimımı da desteklesin diye süt ve tarçınlı keyif kahvemi de içtim şimdi spora başlıycam hava kötü olduğu için evde koşu bandın da yürür koşarım sonra da kondisyon bisikleti plates çemberi vs. Planlarım bitince yazarım bakalım neler yapı cam bu arada SchonerDuft bugün pazartesi ya yeni spor listesine mi yazılcak bugün ki sporlar?

Nereye gidiyorsun diyetisyene bende buca da bir yer buldum yiyerek zayıflatıyormuş arkadaş diyorki sabah akşam 3 er dilim öğlen yarim ekmek yiyormusyiyormus
Canım benim menüler aşırı sıkı idi bu hafta az daha rahat ama 1 er dilim tam buğday var öğünlerde ama pilav,makarna vs. 1kaşık bile yasak yani karbonhidrat baya düşük bende yağ ve tuz da yok listemde birde sporum özellikle yürüş,zumba vs. Ne yaparsam yapayım hepsine ek olarak hergün mutlaka 1saat yüksek hız bisiklet sürüyorym kas oranım hep ondan o asla bırakmadığım bisiklet sayesinde artıyor yağ yakımınızda arttırıyor tabi canım ama arkadaşın kilosu benim gibi dikilse tabiki onun menüsü bukadar az olmaz daha dolgun olur kilo azaldıkça menü daha sıkı oluyor ama genede yarım ekmek bana çok yanlış geldi kiloyu yağdan vermek için karbonhidratı çok çok çok az tutmak lazım bu arada benim ki Alsancak ta canım kordon dan cumhuriyet meydanı var ya anıtın karşısında içeri gir iki sokak arkada hemen özel diyetisyen canim

blonde ambition maşallah
Canım muhteşemsin tebrik ederim. Hadi yolun sonu göründü önemli olan bedeni tanımak ne istediğini bilmek. Sen öğrendiğine göre hedef yakındır.
Sağol canım benim o kadar mutluyum kiiii anlatamam hepimize bu mutluluklar ve sonrada hedefe varmak nasip olsun inşallah

Sağol canım benim o kadar mutluyum kiiii anlatamam hepimize bu mutluluklar ve sonrada hedefe varmak nasip olsun inşallah
İnşallah canım. Hayatın stresi hepimize fazlasıyla yetiyorken bir de kilo stresi. Kurtulup bir daha da yaşamamak lazım. Bende verip verip geri alıyorum. Hazır hissedemedim yine kendimi. Ama senin geçmiş mesajlarını bi tarayıp, örnek alayım kendime.
Bol eksiler kuzum sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…