- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.581
hafta sonu temizlik sporundan vakit bulamadım ama bu aksam leslie ye devam bu haftada öle devam edeyim haftaya senin çakma reformer'ına başlarız :)
ayy pro üyeliğine alışamadımBu kadar ekmek yedirip nasıl zayıflatacakmış
ya kuzum benimde tek bildiğim yürümektugbaFB
Tubiş fıstığım sen toplu taşımada trafiğe tahammül edemeyip yürüyordun. Devam etmiyor musun? En güzel spor yürümek (başka bişey yapamadığım İçin mi böyle düşünüyorum acep)
Mevsim değişimi canım herkesi etkiliyor. Ne yaşlanması gencecik fıstık gibisin. Maşallahya kuzum benimde tek bildiğim yürümek
onu bu ara bıraktım canım yaa şimdi otobüsle geçince nasıl yürüyormuşum bu kadar yolu bile diyorumyaşlandımmı yoksa, enerjim gitti sanırım
cnm kılo vermek için en etkili yürümek bana göre cardıo kas ve şekil açısından cok önemli ama kolay kılo verdirmiyorya kuzum benimde tek bildiğim yürümek
onu bu ara bıraktım canım yaa şimdi otobüsle geçince nasıl yürüyormuşum bu kadar yolu bile diyorumyaşlandımmı yoksa, enerjim gitti sanırım
O zaman yarından itibaren başlıyorum kuzum senin sayendeMevsim değişimi canım herkesi etkiliyor. Ne yaşlanması gencecik fıstık gibisin. Maşallah
Aslında bikaç ay sonra sıcaklar gelir hiç yürüyemezsin keşke biraz daha denesen
Dimi yaa ben yürüyerek çok güzel zayıflamıştım gecen mezuniyetimdecnm kılo vermek için en etkili yürümek bana göre cardıo kas ve şekil açısından cok önemli ama kolay kılo verdirmiyor
listene uy o zaman hiç şaşma canım kırmızı eti özlemediysen sıkıntı yok o çayın tarifini bir daha alsam olur mu favorşye eklemeyi unutmuşum yapayım bende ellerim şiş ödemi de atarım wcde düzelir en azındansağol canım benim ❤❤❤❤
yine aynı yağ,tuz yok ve listede olan yoğurt+sebze seçeneklerime ,kahvaltı tercih seçeneklerine,çay ve çorbalarım durduruyor onların yanına seçenek olarak protein seçenekleri eklendi canim yani bazı günler kahvaltıda 2yumurta seçeneği ve öğle yemeklerinde tavuk yada büyük balik (çipura,Levrek) yiyebilir oldu liste baya güzel bu hali bu hafta sadece kırmızı et eklenmedi oda öbür hafta eklenicekmiş listeme canım
yok cnm ikii hafta oldu hiç yapmıyorumO zaman yarından itibaren başlıyorum kuzum senin sayende
Dimi yaa ben yürüyerek çok güzel zayıflamıştım gecen mezuniyetimde
Sen nasil spor yapabiliyormusun canim
evde durmak çok tehlikeli kilo vermen hızlanır biraz canımIşten dolayı iyi gidiyor ama kosturmacayla gidiyor öğünlerimin saatleri biraz değişti fırsat bulunca yiyorum gibi bisey ama eve göre daha iyi evde sürekli yemek yeme isteğim vardi
bugün yaparım yeni liste sen ilgileneb,ilir misin ? liste ile ben hazırlayımKızlar eve geldim öğle yemeğimi de yedim ve yağ yakimımı da desteklesin diye süt ve tarçınlı keyif kahvemi de içtimşimdi spora başlıycam hava kötü olduğu için evde koşu bandın da yürür koşarım sonra da kondisyon bisikleti plates çemberi vs. Planlarım bitince yazarım bakalım neler yapı cam bu arada SchonerDuft bugün pazartesi ya yeni spor listesine mi yazılcak bugün ki sporlar?
yaa leslieyi boşver sen reformer a yönel cidden yapması da zevkli gidip gelip kol çalışıyorumhafta sonu temizlik sporundan vakit bulamadım ama bu aksam leslie ye devam bu haftada öle devam edeyim haftaya senin çakma reformer'ına başlarız :)
bende özledim kuzum nasılsın .
Eki Görüntüle 2255173
Kizlar evde fake reformer yaptım.
Ekipman varsa mutlaka deneyin orjinaline çok yakın
Mat var ama o lastikmi ne deniyorsaevde durmak çok tehlikeli kilo vermen hızlanır biraz canım
bugün yaparım yeni liste sen ilgileneb,ilir misin ? liste ile ben hazırlayım
yaa leslieyi boşver sen reformer a yönel cidden yapması da zevkli gidip gelip kol çalışıyorum
bende özledim kuzum nasılsın .
drdotty böyle görünce birşey anlamıyorsun ama cidden faydası oluyor
Afiyet olsun canım güzel menuB7gun kurs vardı disardaydim demin geldim eve ymkleri yaptım Ogln yemeğimi yedim yürüyüşe çıkıcam bi saate kadar .
4 km yürümüşüm. 6 km daha yürüyeceğim olacak 10 km .
Menüm
Sabah 10 00
2 haşlanmış yumurta
3 tane zeytin
1 bardak sekersiz doğadan 7 otlu cay
Ara 13 00
Dayanamadım dışarda diyet form kreker yedim minik paket tadida berbatti 100 kaloriydı sanirim
2 bardak ayran
Öğlen 16 00
6 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 adet piliç kofte ( tost makinasında az tereyagini makinaya sürüp pişirdim kızartma yasak diyetteyiz)
1 bardak ayran
Ara 16 30
Şekersiz kakaolu süt
2 kare %80 kakaolu acı bitter
Akşam 19 30
Daha yemedim menü belli ama
1 kase yayla corbasi
Havuç salatası
( bugün hiç ekmek yemedim )
Spor da 4 km normal yürüdüm. Birazdan yürüyüşe çıkıcam 60 dk tempolu yürüyüş 6 km de öyle toplam 10 km yürüyüş..
lastik gerekli kuzum ya bende de mat yok 2 boy topum vardı onları da şişirecem bakalım . don lastikleri var mı tubiliMat var ama o lastikmi ne deniyorsaondan yok :)
Sagol cnm midem dolu ya rahatsz hssediyorum yiyince ya zararlı yemesem bile zayiflaayamayacskmsm gibi geliyor . Menüde cidden hatalar olursa lütfen söyleyinAfiyet olsun canım güzel menu
4 yk kaşığı bulgur diyete uygun . tereyağı yerine 1 yk z.yağı kullnsaydın canım hoş ben tereyağına da karşı değilim kraker yerine 4 fınfık 1 ceviz 1 bardak ayran yeseydin daha çok enerjik hissederdin böyle yerlere giderken çantanda mutlka sağlıklı birşeyler olsun canımB7gun kurs vardı disardaydim demin geldim eve ymkleri yaptım Ogln yemeğimi yedim yürüyüşe çıkıcam bi saate kadar .
4 km yürümüşüm. 6 km daha yürüyeceğim olacak 10 km .
Menüm
Sabah 10 00
2 haşlanmış yumurta
3 tane zeytin
1 bardak sekersiz doğadan 7 otlu cay
Ara 13 00
Dayanamadım dışarda diyet form kreker yedim minik paket tadida berbatti 100 kaloriydı sanirim
2 bardak ayran
Öğlen 16 00
6 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 adet piliç kofte ( tost makinasında az tereyagini makinaya sürüp pişirdim kızartma yasak diyetteyiz)
1 bardak ayran
Ara 16 30
Şekersiz kakaolu süt
2 kare %80 kakaolu acı bitter
Akşam 19 30
Daha yemedim menü belli ama
1 kase yayla corbasi
Havuç salatası
( bugün hiç ekmek yemedim )
Spor da 4 km normal yürüdüm. Birazdan yürüyüşe çıkıcam 60 dk tempolu yürüyüş 6 km de öyle toplam 10 km yürüyüş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?