- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.601
4 yk kaşığı bulgur diyete uygun . tereyağı yerine 1 yk z.yağı kullnsaydın canım hoş ben tereyağına da karşı değilim kraker yerine 4 fınfık 1 ceviz 1 bardak ayran yeseydin daha çok enerjik hissederdin böyle yerlere giderken çantanda mutlka sağlıklı birşeyler olsun canım
spor listesi yapılacam katılmak istermisinkızlar ben geldiiiim geçmiş yapamadım önemli bi konu vamı acaba birde bugun sabahtan hastane oğleyinde kreşe toplantıya daha şimdicik eve girdim bugun kl trol tartı günü dimi sabah 7 de tartılmak gerekti cuma ile aynıydı ama az daha olsa eksim var cuma 10 gibi tartılmiştım az ve öz gitsin yeter
Yaa süpersin canımm çooook tebrik ederimm inşallah bu haftaki listende çok iyi götürür kilolarınıHaberler muhteşemmm
Tahmin ettiğimden bile çok daha iyi
2 kilo yağdan vermişim canimmmmm bedenim de baya fark vardı hatta yazmıştım ondan cuma tartı sabit görünse bile aslında baya yağ verdiğimden net emindim aynen de öle olmuş 2kilo yağ gitmiş 1kilo da kas yapmışım ondan ev tartışında fark daha az görünüyor kasım arttığı içinharikasın dedi diyetisyen Aaayyy çok mutluyum zaten emindim kası arttırdım için bu kilolarda olduğuma çünki 62-63 kiloyken giydiğim kıyafetler tam oluyor
O dediğiniz program ne oluyo canımlastik gerekli kuzum ya bende de mat yok 2 boy topum vardı onları da şişirecem bakalım . don lastikleri var mı tubili
08/04/2019 - 14/04/2019
yellow girl /
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /
sena zeynep /
berkas /
Turkuazmavi90 /
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /
ELF_LR35/
G gokyuzundekiturna Canım nasıl ne yapıyorsun ? Sağlığın nasıl ? Kilon nasıl ? Hayatın nasıl gidiyor ? Arada bir uğra slm verhem çoktaan ben hedefe vardım siz daha varamadınız mı der hava atarsın bize özledim valla hemde merak ettim naslsn diye canım arada görünce uğra buralara
ingiliz karbonatı olarak G gokyuzundekiturna kullanmıştı belki görürse bilgi verir oda iyi etki görmüştü canım kullandg hafta gene cok güzel kilo vermiştinette de bakmışdım ben bağırsak temizliği için filan ingiliz karbonatı içiyorlar dı çok wc ye çıkartp hatta ishal yapıyormuş ama bu bahsettiklerim tamamı ingiliz karbonatı yani normal karbonat diil ikisi farklı canım onu belirteyim birde kullanırsan 7gün kullandıktan sonra en az 1hafta ara vermen lazım fazla kullanımı tehlikeli yüksek tansiyon,baş ağrısı vs. Şeylere neden olabiliyormuş miktarını iyi ayarla ve yemeklerden hemen sonra içilicekmiş
Yagi canim orasini yazmayi atlamisim gecen burdan bir arkadasta söylemiştiyağımı kendisini mi ? bugün diyeti bozdumakşam 2 saat yürüyüş yaparım ya da evde plates yaparım bu hafta sabit çıkarım muhtemelen böyle giderse
benimde döngüm değişti canım mevsimden kaynaklı günümde geç gelmeye başladı
Haberler muhteşemmm
Tahmin ettiğimden bile çok daha iyi
2 kilo yağdan vermişim canimmmmm bedenim de baya fark vardı hatta yazmıştım ondan cuma tartı sabit görünse bile aslında baya yağ verdiğimden net emindim aynen de öle olmuş 2kilo yağ gitmiş 1kilo da kas yapmışım ondan ev tartışında fark daha az görünüyor kasım arttığı içinharikasın dedi diyetisyen Aaayyy çok mutluyum zaten emindim kası arttırdım için bu kilolarda olduğuma çünki 62-63 kiloyken giydiğim kıyafetler tam oluyor
Afiyet olsun guzel canimSabah 6 dal roka bir salatalık bir domates 6 yeşil zeytin bir haşlanmış yumurta 3 kaşık tahin iki dilim ekmek bir fincan çay.
Ara büyük fincan sütlü kahve yanında iki ceviz 5 fındık bir kuru incir.
Öğlen bir kase yeşil salata bir kase yeşil mercimek yemeği.
Ara yarım yeşil elma çeyrek kırmızı elma.
Akşam bir kase semizotu salatası yoğurtlu 3 kaşık et yemeği susuz. Su 3 lt.
Aynen öyle oldu canım .şuan tam gaz devam hedeflerimize ulaşıcaz hep beraberrRabia- canım sende takımdan ayrıldın sonra aktif olmaya başladın, üzülüyorum böyle olunca. İyiki diskalifiye etmemişiz. Olsun önemli olan motivasyonu yakalamak. Bende aday listesindeyim hazır olana kadar
Reformer aletli plates canım 2 ay kadar gitmiştim pahalı gelmeye başladığı için bıraktım. Bir sayfada da cakmasini yapmışlar bende ona istinaden evde aynı düzeneği kurdum hareketlerde aklımda evde yapmaya başladım işte cuamrtesi günüYaa süpersin canımm çooook tebrik ederimm inşallah bu haftaki listende çok iyi götürür kilolarını
O dediğiniz program ne oluyo canım
listeyi bulamadım canım çıkmam da gerekti yarın bakacam ancak.Geçen haftanın birincisi kiimmm
Canım nasılsın kiloyu korumak vermekten daha zor aslında 1 ay korudun mu bünye de alışır ama sürekli de tartiya çıkmak gereklisabahları ,5 adet karanfil, 1 tatlı kaşığı İngiliz karbonatı, bir bardak yeşil çay , bir limon ,bir çubuk tarçın,3 kaşık elma sirkesi bi litre su yapıyorum sabah aç karnına iki bardak gün içinde kalanı içiyorum, inanılmaz faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ederim, birde günde bir bardak rezeve+mate çayı karışımı içiyorum..
Moralim bozuldu biraz pişman oldum ama yapacak birşey yok artık.Yagi canim orasini yazmayi atlamisim gecen burdan bir arkadasta söylemişti
kacamak mi neden ki
harikasin canim cok sevindim
Afiyet olsun guzel canim
şimdilik girmeyeyim canım yoğun hafta bekliyorspor listesi yapılacam katılmak istermisin
Anladm canım her türlü ıvır zıvır mevcut bende pilates için araştırıyorum o zaman bende yaparım sağolReformer aletli plates canım 2 ay kadar gitmiştim pahalı gelmeye başladığı için bıraktım. Bir sayfada da cakmasini yapmışlar bende ona istinaden evde aynı düzeneği kurdum hareketlerde aklımda evde yapmaya başladım işte cuamrtesi günü
listeyi bulamadım canım çıkmam da gerekti yarın bakacam ancak.
Canım nasılsın kiloyu korumak vermekten daha zor aslında 1 ay korudun mu bünye de alışır ama sürekli de tartiya çıkmak gerekli
Moralim bozuldu biraz pişman oldum ama yapacak birşey yok artık.
Yarın alırım olmazsa cumartesi alacaktım kısmet olmadı.
Ay geçmiş olsun canım bende geçende aç çıktım çok zorluyo insanı bir daha dedim tövbe sende yapma bir daha kilo vercez diye bayılıp kalcaz bir yerdeYemekten 1 saat sonra çıkınca midem bulandı.. 4.5 km yürüyebildim çok fenayım şuan cimlerde oturuyorum .
Yok benimki bi kere öyle oldu da bu sefer 1 saat önce yemek yemiştim o rahatsz etti . Sende ne ac ne tok cik cnm çok ac bi kere cikmistim yurudugum yeri de yuruyememistim ac olunca .Ac da tok da yürünmuyor yaAy geçmiş olsun canım bende geçende aç çıktım çok zorluyo insanı bir daha dedim tövbe sende yapma bir daha kilo vercez diye bayılıp kalcaz bir yerde
Instgram kullanıyor musun. Kullanıyorsan theplatesof u takip et . Nasıl yaptığını öğrenirsinAnladm canım her türlü ıvır zıvır mevcut bende pilates için araştırıyorum o zaman bende yaparım sağol
Tamam canım yarın sonucu bekliyoruz o zaman
Benim de çok yemekten bulandı . 1 saate bende yürüyüşe çıkıcamYemekten 1 saat sonra çıkınca midem bulandı.. 4.5 km yürüyebildim çok fenayım şuan cimlerde oturuyorum .
Pizza yerine çorba içsen ızgara söylesenBitmeyen iş yapmışlarkahvaltı bir lavaş bir haşlanmış yumurta maydanoz domates
Öğlen bir kupa kahve
Akşam yiyebilecemmi belli değil sanırım bgn pizza ya kalcam. İnce hamur söyleyeyim bari içeceksiz. İki dilim. İki kez 45er dk lik leslie birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?