Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bundan sonra bulundurucm teşekkürler cnm

kızlar ben geldiiiim geçmiş yapamadım önemli bi konu vamı acaba birde bugun sabahtan hastane oğleyinde kreşe toplantıya daha şimdicik eve girdim bugun kl trol tartı günü dimi sabah 7 de tartılmak gerekti cuma ile aynıydı ama az daha olsa eksim var cuma 10 gibi tartılmiştım az ve öz gitsin yeter

spor listesi yapılacam katılmak istermisin

Sabah 6 dal roka bir salatalık bir domates 6 yeşil zeytin bir haşlanmış yumurta 3 kaşık tahin iki dilim ekmek bir fincan çay.

Ara büyük fincan sütlü kahve yanında iki ceviz 5 fındık bir kuru incir.

Öğlen bir kase yeşil salata bir kase yeşil mercimek yemeği.

Ara yarım yeşil elma çeyrek kırmızı elma.

Akşam bir kase semizotu salatası yoğurtlu 3 kaşık et yemeği susuz. Su 3 lt.

Yaa süpersin canımm çooook tebrik ederimm inşallah bu haftaki listende çok iyi götürür kilolarını
lastik gerekli kuzum ya bende de mat yok 2 boy topum vardı onları da şişirecem bakalım . don lastikleri var mı tubili
O dediğiniz program ne oluyo canım

canım benim , ne zamandır giremiyodum, elim boş artık, vaktim çok artık yazabilirim, ben de seni çok özledim, inan insan bir gruba dahil olunca daha mutlu oluyomuş bunu anladım, yine az yemeye devam bir iki kilo aldım ama geri verdim, bundan sonra koruması zor biraz dikkat etmek lazım, sen ne durumdasın, hazirana kadar dikkat edeceğim sonra yazın biraz istediğim şeyleri yicem, hakikaten zor ya:) ama sabretmek lazım.. senin de , guruptaki arkadaşların da başaracağına eminim, insan isterse neleri başarmıyoo... sabretmek lazım seni çok çok öpüyorum

sabahları ,5 adet karanfil, 1 tatlı kaşığı İngiliz karbonatı, bir bardak yeşil çay , bir limon ,bir çubuk tarçın,3 kaşık elma sirkesi bi litre su yapıyorum sabah aç karnına iki bardak gün içinde kalanı içiyorum, inanılmaz faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ederim, birde günde bir bardak rezeve+mate çayı karışımı içiyorum..

Yagi canim orasini yazmayi atlamisim gecen burdan bir arkadasta söylemişti
kacamak mi neden ki
harikasin canim cok sevindim
Afiyet olsun guzel canim

Aynen öyle oldu canım .şuan tam gaz devam hedeflerimize ulaşıcaz hep beraberr

Yaa süpersin canımm çooook tebrik ederimm inşallah bu haftaki listende çok iyi götürür kilolarını

O dediğiniz program ne oluyo canım
Reformer aletli plates canım 2 ay kadar gitmiştim pahalı gelmeye başladığı için bıraktım. Bir sayfada da cakmasini yapmışlar bende ona istinaden evde aynı düzeneği kurdum hareketlerde aklımda evde yapmaya başladım işte cuamrtesi günü
Geçen haftanın birincisi kiimmm
listeyi bulamadım canım çıkmam da gerekti yarın bakacam ancak.
Canım nasılsın kiloyu korumak vermekten daha zor aslında 1 ay korudun mu bünye de alışır ama sürekli de tartiya çıkmak gerekli
Yagi canim orasini yazmayi atlamisim gecen burdan bir arkadasta söylemişti
kacamak mi neden ki

harikasin canim cok sevindim

Afiyet olsun guzel canim
Moralim bozuldu biraz pişman oldum ama yapacak birşey yok artık.
Yarın alırım olmazsa cumartesi alacaktım kısmet olmadı.

Anladm canım her türlü ıvır zıvır mevcut bende pilates için araştırıyorum o zaman bende yaparım sağol
Tamam canım yarın sonucu bekliyoruz o zaman

Bugün ev temizliğine ayırdım enerjimi ama içim rahat etmedi birkaç hareket yaptım
50 squat
50 dış bacak
200 iç bacak
100 köprü hareketi
3 dk plank
Yemek listemde
Sabah
1 çift sarılı yumurta
2 dilim peynir
Duble şekersiz çay
Arada sütlü kahve ve 1 elma
Öğlen
Kabak detoksu yemeği
Arada 1 havuç
Akşam
Kabak detoksu yemeği pulbiber ve limonla

Yemekten 1 saat sonra çıkınca midem bulandı.. 4.5 km yürüyebildim çok fenayım şuan cimlerde oturuyorum .
Ay geçmiş olsun canım bende geçende aç çıktım çok zorluyo insanı bir daha dedim tövbe sende yapma bir daha kilo vercez diye bayılıp kalcaz bir yerde

Ay geçmiş olsun canım bende geçende aç çıktım çok zorluyo insanı bir daha dedim tövbe sende yapma bir daha kilo vercez diye bayılıp kalcaz bir yerde
Yok benimki bi kere öyle oldu da bu sefer 1 saat önce yemek yemiştim o rahatsz etti . Sende ne ac ne tok cik cnm çok ac bi kere cikmistim yurudugum yeri de yuruyememistim ac olunca .Ac da tok da yürünmuyor ya

Anladm canım her türlü ıvır zıvır mevcut bende pilates için araştırıyorum o zaman bende yaparım sağol
Tamam canım yarın sonucu bekliyoruz o zaman
Instgram kullanıyor musun. Kullanıyorsan theplatesof u takip et . Nasıl yaptığını öğrenirsin
Yemekten 1 saat sonra çıkınca midem bulandı.. 4.5 km yürüyebildim çok fenayım şuan cimlerde oturuyorum .
Benim de çok yemekten bulandı . 1 saate bende yürüyüşe çıkıcam
Pizza yerine çorba içsen ızgara söylesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…