Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı: iki dilim tam buğday arası kaşar ile tost (hepsini bitiremedim fazla geldi 1yada 1.5 dilim kadar tam buğday ancak yemiş oldum yani) ,2çeri,1biber,1haslms yumurta,1kupa sütlü kahve

Ara: 2çilek ,bir ısırık muz

Öğlen: ızgara da istiridye mantarı ,1dilim ekmek ,3kaşık yoğurt

Ara: 1kupa kahve (100ml süt ile yapıldı )

Akşam: kabak ve yoğurt 2lt su içildi

Spor:
1saat koşu bandı yüksek tempo yürüyüş:150puan
30 dakika koşu: 120puan
1saat kondisyon bisikleti: 180 puan
200plates çemberiyle iç bacak puanı nı bilmiyorum?
200 pls çemb.kol: ??
SchonerDuft plates çember kaç puan canım birde okey canım spor listesini ben takip ederim uyar bana

Bölgesel olarak hesapla canım lastikle çalışınca ben öyle yapıyorum başka türlü olmuyor . Aslında eskiden dk olarak hesap ediyorduk daha kolaydı zaten amaç teşvik etmekti. Öyle mi yapsak acaba

Bölgesel olarak hesapla canım lastikle çalışınca ben öyle yapıyorum başka türlü olmuyor . Aslında eskiden dk olarak hesap ediyorduk daha kolaydı zaten amaç teşvik etmekti. Öyle mi yapsak acaba
Canım öyle problemli diye değişmişti ya çünki kimi dinlene dinlene 4 set aolarak 1dakikada belki 80 tane yapar kimi hızlı hızlı 1dakikada belki 300 -400 tane yapar ikiside aynı puan olmuş oluyor dakikaları aynı diye ondan bölgesel çok yapan arkadaşlar a haksızlık olmasın deyip degistirmistim ama sen bilirsin canim

Bugün
Kahvaltı sütlü meyveli yulaf lapası
Ara yoğurt 5 fındık
Akşam yogurtlu kabak 2 ceviz
2 lt su
Bugün hastaydım canım bişey istemedi
Geçmiş olsun canım C vitamini al bol bol canım birde tavuk suyuna çorba süper iyi geliyor yada kemik suyu varsa onla da tarhana filan gibi çorbalar yap onlarda iyi olur bir kaç gün öyle yap canım

Kızlar unutmuşum birtane de greyfurt yemiştim
Şimdide bir kupa yeşil çay yaptım içiyorum
Bu plates çemberi müthiş kızlar şuan iç kollarım ve iç bacaklarım cayır cayır yanıyor
SchonerDuft canım bölgeseller kaç puan olmuştu ben bulamadım canım yazarmısın ? Yada direk dakika olarak hesaplayalım mı plates dakikası 2puan yazıyor canım ben zaten hızlı yapıyorum kol ve bacak toplam plates 400 çemberi 5dakika da bitiriyorum canım ozman 10puan ediyor öyle ekliyeyim mi?

Geçmiş olsun canım C vitamini al bol bol canım birde tavuk suyuna çorba süper iyi geliyor yada kemik suyu varsa onla da tarhana filan gibi çorbalar yap onlarda iyi olur bir kaç gün öyle yap canım
Sağol canım bugünü böyle atlattım yarın artık tarhana falan içerim

08/04/2019 - 14/04/2019

yellow girl / 460+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /
sena zeynep /
berkas / 220+
Turkuazmavi90 /
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /

ELF_LR35/

Valla bugün müthiş spor yaptim ilk günden puanlarım yüksek olacak 8,5 km yürüyüş 45 dk yoğun tempo hitt cardio . Geçen haftanın birincisi kim

Puan sistemi devam o zaman Canım.
Çembere ayrı puan yazarız çemberle çalışma sayı şeklinde olsun.
Bölgesel de 5 tane 1 puan demiştim sanırım unutuyorum listeyi güncelleyim yarın çember/dambıl ile çalışma 10 tane 2 puan kol bacak fark etmez şeklinde güncelleyelim
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
2 dilim ekmek
Kk beyaz peynir
5 badem
Oglen
6 tane kofte
Salata
1yk yogurt
Ara
4 5 cilek
Aksam
4yk taze fasulye
Az salata
Su 1.5lt oldu 2 ye tamamlarim
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Yarın 68i görür müsün kuzu
Kızlar diyetisyenden gelirken boy aynasında karın ve basenimin belli olacağı şekilde fotolar çektim atayım mı size ? hem aprt girişinde hem evde çektim iki tane yolliyim mi ?
Yolla tabiki bende boy aynası bulsam düzgün gönderecem .karnımı görünce şok olacaksınız
Canım puanları toplayıp listeye eklemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…