- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.841
Tarçınlı süt iç ama sütü ısıt içine tarcın köy o şekilde yada hibiskus çayı o da iyi geliyorKarnım çok acıkıyor bu saatlerde of of 1 ay bitti diyete başlayalı bu saatlerde aşırı acikiyorum
Iki yeşil elma hariç süper . Gunde 15 gr fruktoz geçememeye çalışın cnm fazlası karaciğerde transyaga çevrilip depp ediliyor vucutta yağ olarak . Kilo vermeye engel yani . Özellikle yemekten sonra 2 elma çok zararliymis . Hem şişkinlik çok yapıyormuş. Sadece bir elmada 10 gr fruktoz var siz sadece elmadan 20 gram fruktoz almissiniz yani 5 gram fazladan almissiniz. Bazen iyi sağlıklı sandığımız şeyler zararlı olabiliyor . Bilgilendirmek istedim . Ben de yeni ogrendim . Onun harici menü spor supermis
Ay ağlicam ciddi misin? Aç kalmamın gene anlamı kalmadıCanım sende fruktoz çok almışsın sadece incirde 16 gram var . Gunluk 15 gr almamız lazimmis fazlası direk karaciğer tarafindan transyaga çevrilip depolaniyir çünkü karaciğer gunde 15 gramdan fazlasını işleyemiyor .
Kürü incir , kayısı, uzum bunlar aslında bilindiği gibi yararlı değil hele markette paketli olanlar direk bol bol şeker içeriyor. Elmadada çok var . Doktor elma incir muz uzum bunlara dikkat edin dedi
Olsun cnm az yemissin bugün bnce bir günden birşey olmaz . Üzülme . Bilinçlenmiş oldun en azından yarım elma yersen birşey olmaz . Yada kivi cilek yiyebilirsin. Meyvelerin fruktoz oranlarına bir göz at internetten .Ay ağlicam ciddi misin? Aç kalmamın gene anlamı kalmadı
Ne kadar da masum gözüküyorlar oysaki
Evet canım jele dönüyor kolejen olunca ama corbada vs. De kullanicagin zamn ısıtınca sonra eriyor tabi canım 1-2 saat pişirenler de var ama onlar sadexe kemik suyu olmuş olur kolejen olmaz ikisi farklı kolejen olsun istersen en az 12 saat kaynaması şart canım kimmiş gece den ocağa bırakıp sabah kalkınca sömürüyormuş ama ben onu yapamam korkarım uyuyamam asla ondan ben sabah erkenden ön işlemini yapıp kaynamaya başarıyorum taaa gece yatana kadar ocakta kalıyor 12 saat dolmuş oluyor zaten12 24 saat nasıl kaynatıyorsun. Annem düdüklü tencere de kaynatır ya da kurban kesilirse büyük kazanlarda odun ateşinde kaynatılır tabi ben yiyemem . Senin dediğin şekilde soğan sarımsak ve baharat şeklinde deneyim küçük tencere de ama sürede çok uzunmuş. Jel gibi mi oluyor peki
Evt light ürünlerin yağı azaltılıp şekeri çoğaltılıyormuş daha zararlı ben zaten bildiğim için hiç tüketmiyordum ama şuan gittiğim Diyetisyen de light hiçbir şey asla yenmiycek kesinlikle yasak diyorArkadaşlar genel olarak görüyorum bugün doğru bildiğiniz yanlışları düzeltmek isterim .
Karaciğer gunde 15 gr fruktoz işleyebiliyor . Fazlasını vucutta yağa çevirip depoluyor . Meyvelerdeki şeker oranlarına dikkat edin . Özellikle elma , ıncir , muz , uzum de fruktoz yüksek lütfen kısıtlı olarak yiyin .
Birde kuru uzum , kuru incir , kuru kayısı karbonhidrat çok yüksek neredeyse %98 . Hele marketteki paketlenen kuru meyveler şeker oranı çok yüksek çok zararlı . Diyette yararlı deyip yerken iki kez düşünün araştırın herseyi emeklerinize yazık olmasın . Ayrıca diyet bar , kreker , diyet yogurt bunlar şeker deposu , glikoz ve misir şurupları var içinde şekerden 7 kat daha zararlı . Ictigimizz paket sütte bile bir bardakta 5 gr şeker olacak şekilde şeker var . Kalori cetvelinde her paket sütte ayrı ayrı miktarlarda var dikkat edip inceledim . Bu söylediklerimi araştırıp doktorlardan dinleyip kendim de inceledigim için yazıyorum .
Gunaydin canim3 gunçok uzun bir sureymıs ya:)
Nasılsın canım tartı durumu nasılBugün
Kahvaltı omlet iki dilim tam buğday ekmeği 6 zeytin az peynir
Ara sade türk kahvesi 3 hurma
Akşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği 1 kase yoğurt
2 lt su
Off doğrudur da nasıl olacak bunlar. Günlük pekmez içmem lazım bal yemem lazım kuru kayısı wc için gerekliEki Görüntüle 2256654
Yamuk oldu ama meyvelerin şeker miktarları. Gunde 15 gr fruktoz almalıyız. Fazlası karaciğer işleyemedik için transyaga çevirip depoluyormus
Dayanabildin mi bu kadar az yemekleBugün zaten onlara uymadım buraya geleli sanki şiştim dedim bugün masum bir şekilde sağlıklı atlattım
Yumurta ekle bugün imkan olursaKızlar o kadar dolu yorucu bir gündüki kahvaltıda ne yediği unuttum resmen
2 kayısı ,1 incir, bir dilim beyaz peynir, çeyrek domates, 4 zeytin bir dilim çavdar ekmeği , çay
Öğle salata
Akşam bir elma
Düdüklü de ne kadar kaynatmak lazım acaba genelde düdüklü de yaparım böyle şeyleri bir araştırayım youtubeden bakalımEvet canım jele dönüyor kolejen olunca ama corbada vs. De kullanicagin zamn ısıtınca sonra eriyor tabi canım 1-2 saat pişirenler de var ama onlar sadexe kemik suyu olmuş olur kolejen olmaz ikisi farklı kolejen olsun istersen en az 12 saat kaynaması şart canım kimmiş gece den ocağa bırakıp sabah kalkınca sömürüyormuş ama ben onu yapamam korkarım uyuyamam asla ondan ben sabah erkenden ön işlemini yapıp kaynamaya başarıyorum taaa gece yatana kadar ocakta kalıyor 12 saat dolmuş oluyor zaten
Tebrik ederim canım emeğin karşılığını aldın
Tesekkur ederim kuzumNasılsın canım tartı durumu nasıl
Off doğrudur da nasıl olacak bunlar. Günlük pekmez içmem lazım bal yemem lazım kuru kayısı wc için gerekli
Dayanabildin mi bu kadar az yemekle
Yumurta ekle bugün imkan olursa
Düdüklü de ne kadar kaynatmak lazım acaba genelde düdüklü de yaparım böyle şeyleri bir araştırayım youtubeden bakalım
Dayandım ama her uyandığımda midemin sesiyle uyandım bir de göbek dümdüz olmuştu. Şimdi kahvaltı yapıcam çok acıktımmmmmm.Nasılsın canım tartı durumu nasıl
Off doğrudur da nasıl olacak bunlar. Günlük pekmez içmem lazım bal yemem lazım kuru kayısı wc için gerekli
Düdüklü de ne kadar kaynatmak lazım acaba genelde düdüklü de yaparım böyle şeyleri bir araştırayım youtubeden bakalım
Yumurta görmedim kahvaltı ama beyaz peynir iki dilim yaptım 4zeytin kızlar hindi salam yedim iki dilim çay ve ekmek biraz tahin ekmeği tatlandırmak için zor dayandım sabaha kadarNasılsın canım tartı durumu nasıl
Iyiyim canım sağol tartı düştü hastada olunca cumayada regl olucam bakalım artıkNasılsın canım tartı durumu nasıl
Ne göndermesiGönderme mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?