- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.861
kahvaltı olmuş tahin kararında yeiysen sıkıntı yaratmaz canımYumurta görmedim kahvaltı ama beyaz peynir iki dilim yaptım 4zeytin kızlar hindi salam yedim iki dilim çay ve ekmek biraz tahin ekmeği tatlandırmak için zor dayandım sabaha kadar
toparlaybildin mi kendini bari . regli olunca birden gider canımIyiyim canım sağol tartı düştü hastada olunca cumayada regl olucam bakalım artık
spor yapmışsın az da olsa dengelemiştir canımgünaydın kızlar
sabah
yulaf lapası
öğlen 4 köfte çorba salata
ara
sütlü kahve
akşam
yarım saç böreği(kabul ediyorum olmadı bu köye gitmiştim dün iş çıkışı ocak başında sıcak sıcak yedim )
2 bardak çay
sporunu beğendim demek istedi sanırımNe göndermesi
Size gönderme yaptığımı mı sandi acabakahvaltı olmuş tahin kararında yeiysen sıkıntı yaratmaz canım
toparlaybildin mi kendini bari . regli olunca birden gider canım
spor yapmışsın az da olsa dengelemiştir canım
sporunu beğendim demek istedi sanırım
Size gönderme yaptığımı mı sandi acaba
Gunaydin canimacildi bayideki gorevli en gec 3 gun icinde demisti ama ben yinede haber vereyim dedim acilmazsa diye
1 gun sonra mesaj geldi 2. gun sabaha dogru 5 de acilacak diye acik şuan
Tüm güzel haberler bir arada olmuşGunaydin kizlar sonunda 68 i gordum69 beni bayagi ugrastirdi umarim 68 i hizli gecerim
Ben anladim galibagelince aydınlanacaz
Tesekkur ederim fistigimTüm güzel haberler bir arada olmuş
Çok sevindim canım tebrikler ❤
Anlat kız anlayalımBen anladim galibaama antamiyorum
Canım düdüklüde olmaması daha doğru ama çünki üzerine çıkan köpükleri filan alıyosun ara ara ve zaten düdüklüde olması süre açısından birşey farkettirmiyor yani yemek pişirme gibi düşünme bunu bu nekadar uzun süre okadar kaliteli kolejen demek ondan 12-24 saat arası yani ben 12 anca bekliyorum iyice araştr gerçek kolejen için saat çok önemli ben 12 yapyrm ama mesala 15 saat 20 saat olsa daha da kaliteli kolejen olucak 24 saat kaynatanlar en kalitelisi kemiğin iliğindeki tüm kolejen yapıyı eriyip çıkıyor canım ilkimi kemik alıcaksın mutlaka unutma birde ilikler iyice dökülsün diye kemiği vurarak çıkartp rondodan geçirirsin en son canım sonrada kağıt bardaklara falan bölerek buzluğa atarsınNasılsın canım tartı durumu nasıl
Off doğrudur da nasıl olacak bunlar. Günlük pekmez içmem lazım bal yemem lazım kuru kayısı wc için gerekli
Dayanabildin mi bu kadar az yemekle
Yumurta ekle bugün imkan olursa
Düdüklü de ne kadar kaynatmak lazım acaba genelde düdüklü de yaparım böyle şeyleri bir araştırayım youtubeden bakalım
Tebrik ederim canım emeğin karşılığını aldın
Noldu yaaa bende anlamadım ne konuşuluyorAnlat kız anlayalım
Dün yaptığım sporun altına sizi etiket yaptım ya etiketleyin demiştiniz haniNoldu yaaa bende anlamadım ne konuşuluyor
Tebrik ederim canımYumurta görmedim kahvaltı ama beyaz peynir iki dilim yaptım 4zeytin kızlar hindi salam yedim iki dilim çay ve ekmek biraz tahin ekmeği tatlandırmak için zor dayandım sabaha kadar
kemik olarak alıyorsun değil mi ? içinde et olmayacak . hafta sonu yapacam çok az birşey içine biberiye karabiber kekik soğan sarımsak eklerim . peki nasıl muhafaza ediyorsun difrize mi atıyorsunCanım düdüklüde olmaması daha doğru ama çünki üzerine çıkan köpükleri filan alıyosun ara ara ve zaten düdüklüde olması süre açısından birşey farkettirmiyor yani yemek pişirme gibi düşünme bunu bu nekadar uzun süre okadar kaliteli kolejen demek ondan 12-24 saat arası yani ben 12 anca bekliyorum iyice araştr gerçek kolejen için saat çok önemli ben 12 yapyrm ama mesala 15 saat 20 saat olsa daha da kaliteli kolejen olucak 24 saat kaynatanlar en kalitelisi kemiğin iliğindeki tüm kolejen yapıyı eriyip çıkıyor canım ilkimi kemik alıcaksın mutlaka unutma birde ilikler iyice dökülsün diye kemiği vurarak çıkartp rondodan geçirirsin en son canım sonrada kağıt bardaklara falan bölerek buzluğa atarsın
bizi aydınlat canımBen anladim galibaama antamiyorum
sen aday listesinde mezun olursun bu gidişleHaahaaa günaydın kızlar 66.1 olmuşuuuummmgeliyorummm 65
süpersin
Kızlar 65.3yine 200gram daha gitmiş
çok şükür aç yatmama değmiş gene
bekle beni 64geliyorum böyle giderse cumaya hedef tutar kızlar bu arada çok şiddetli karın ağrım inşallah regle geliceği içindir hala gelmedi
bizi aydınlat canım
sen aday listesinde mezun olursun bu gidişle
bekle beni 64geliyorum böyle giderse cumaya hedef tutar kızlar bu arada çok şiddetli karın ağrım inşallah regle geliceği içindir hala gelmedi
Süpersiinn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?