Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yumurta görmedim kahvaltı ama beyaz peynir iki dilim yaptım 4zeytin kızlar hindi salam yedim iki dilim çay ve ekmek biraz tahin ekmeği tatlandırmak için zor dayandım sabaha kadar
kahvaltı olmuş tahin kararında yeiysen sıkıntı yaratmaz canım
Iyiyim canım sağol tartı düştü hastada olunca cumayada regl olucam bakalım artık
toparlaybildin mi kendini bari . regli olunca birden gider canım
spor yapmışsın az da olsa dengelemiştir canım
sporunu beğendim demek istedi sanırım

Size gönderme yaptığımı mı sandi acaba

Gunaydin canim acildi bayideki gorevli en gec 3 gun icinde demisti ama ben yinede haber vereyim dedim acilmazsa diye
1 gun sonra mesaj geldi 2. gun sabaha dogru 5 de acilacak diye acik şuan
Gunaydin kizlar sonunda 68 i gordum 69 beni bayagi ugrastirdi umarim 68 i hizli gecerim
Tüm güzel haberler bir arada olmuş
Çok sevindim canım tebrikler ❤

Canım düdüklüde olmaması daha doğru ama çünki üzerine çıkan köpükleri filan alıyosun ara ara ve zaten düdüklüde olması süre açısından birşey farkettirmiyor yani yemek pişirme gibi düşünme bunu bu nekadar uzun süre okadar kaliteli kolejen demek ondan 12-24 saat arası yani ben 12 anca bekliyorum iyice araştr gerçek kolejen için saat çok önemli ben 12 yapyrm ama mesala 15 saat 20 saat olsa daha da kaliteli kolejen olucak 24 saat kaynatanlar en kalitelisi kemiğin iliğindeki tüm kolejen yapıyı eriyip çıkıyor canım ilkimi kemik alıcaksın mutlaka unutma birde ilikler iyice dökülsün diye kemiği vurarak çıkartp rondodan geçirirsin en son canım sonrada kağıt bardaklara falan bölerek buzluğa atarsın

Yumurta görmedim kahvaltı ama beyaz peynir iki dilim yaptım 4zeytin kızlar hindi salam yedim iki dilim çay ve ekmek biraz tahin ekmeği tatlandırmak için zor dayandım sabaha kadar
Tebrik ederim canım inin bende çoğu gece aynını yaşıyorum gece öyle aç öyle aç oluyorum ki anlatamam dün de aynı idi çok zor uyudum açlıktan ama sabah da dediğin gibi yatakta bir bakıyorum karın dümdüz öyle mutlu oluyorum ki tartıda da karşılığını alıyorum ondan dayanmaz canım az kaldı bu zamnlara kadar tok yatdıkça ne oldu mutsuz olduk aç yatalım mutlu kalkalım kahvaltında harika olmuş bende dün kahvaltı meyve+süt idi ondan bugün bende yumurtalı,peynirli,ekmekli senin gibi güzel bir kahvaltı yapabilirim çok açım ama önce yardımıyım sonra hemen yiyim Akşamda eşim erken çıkacakmış gelirken deniz Levreği alırım dedi balık da çok özlemiştim zaten bugün menüm enfes olucak gibi görünüyor hemen bir tartılıp geliyorum canım ❤ sen de tartıldın mı ?

kemik olarak alıyorsun değil mi ? içinde et olmayacak . hafta sonu yapacam çok az birşey içine biberiye karabiber kekik soğan sarımsak eklerim . peki nasıl muhafaza ediyorsun difrize mi atıyorsun

süpersin kuzum

Süpersiinn canım ikimiz yine düştük inşallah birazdan teşrif ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…