Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün daha iyiyim kuzum takviyelerle kendime geldim çok şükür regl olduktan birkaç gün sonra birden gider doğru o zaman rahatlarım mezun olmama az kaldı

Bende senin gibi ilikli kemik kaynatıyorum canım sabahtan akşama kadar çünkü o zaman faydalı çorbaya yemeklere katıyorum hatta bazısı şifa niyetine içiyor hiç denemedim faydası olduğu kesin

kemik olarak alıyorsun değil mi ? içinde et olmayacak . hafta sonu yapacam çok az birşey içine biberiye karabiber kekik soğan sarımsak eklerim . peki nasıl muhafaza ediyorsun difrize mi atıyorsun
Evet ya plastik kaplara yada plastik veya kağıt bardaklarda alıp onlara da pay edebilirsin aynene difrize at canım alırken ılıklı kemik diye iste suda bir kaç saat beklet kanını salsın sonra süz canım ondan sonra iki çeşit yöntem var hijyen için ya fırınlıyorsun yada benim gibi ikinci yöntem olan kaynatma var üzerine kadar şu koyup kaynamaya başlayınca kaynayan suyun hepsini döküp kemiğide bir sudan geçirip tekrar tepeye kadar su koyuyorsun asıl kaynatma işlemine başlıyorsun canım o ilk işlem ler hijyen için yapılıyor sonra kemik suyu yapmak için hazır hale geliyor ikici suda kaynamaya başladığında altını en kısık olacak şekilde en küçük ocakta en kısık ateş de pişmesi çok önemli imiş yavaş yavaş kısık ateş uzun sürede olmamalı sonra ara gidip üzerine çıkan köpük kof filan kaşıkla alıp alıp at canım belli bir süre sonra birşey çıkmadan duru bir suyla pişmeye başlıyor at ozman soğanı,sarımsağı filan birde başka otomatlarda yapılıyo kereviz sapı vs. Gibi onlar en sona doğru atılacak son 1-2 saat kala at değişik sebze istersen ama kesinlikle patates,havuç gibi nişastalı sebze konulmıycak canım 10 saatte de kölemenleriydi deniyor bazı sitelerde sen saatin dolunca söndür biraz ılımaya başlayınca kemikleri devreye vura vura çıkar eriyip dökülen yerler olcak çünki ilgililerden onlar iyice çıksın onlar için yapıyoruz zaten bunu sonra kemiği alınca sonradan geçirip pürüssüzlestir canım soğumaya bırak soğuyuncaya kaplara böl difrizine kaldır

Bugün daha iyiyim kuzum takviyelerle kendime geldim çok şükür regl olduktan birkaç gün sonra birden gider doğru o zaman rahatlarım mezun olmama az kaldı
Kaç kilo kaldı canım önce sen mezun olda sonra ben olurum

favorilere aldım canım teşekkür ederim belki bu şekilde tüketebilirim annem bu kadar uzun kaynatmıyor kısa sürede kaynatıyor içine birşeyde atmaz

Bende senin gibi ilikli kemik kaynatıyorum canım sabahtan akşama kadar çünkü o zaman faydalı çorbaya yemeklere katıyorum hatta bazısı şifa niyetine içiyor hiç denemedim faydası olduğu kesin
Canım ben estetikten den de dinledim tv de kolejen var yüklemek için vücuda yapılan işlemlerle hep geçlik cilt onarma gibi kolejen yükleyerek yapıyoruz siz bunu evde ılıklı kemikle elde edebilirsiniz ünlüler özellikle yurt dışındakiler buna artk sıkı sıkı sarıldılar dedi yurt dışında geçliğini korumak için insanlar hergün bir miktar içiyormuş canım takviye alır gibi bir küp kadar her gün içmek bence de müthiş değişimler yapabilir aslında bende öyle direk içmedim hiç ama senin gibi bende hep çorbalarıma katıyorum ailecek alıyoruz o şekilde ara ara kolejenimizi

Ben yine ne kaçırdım htc71 bana de hele
Noldu yaaa bende anlamadım ne konuşuluyor
bizi aydınlat canım

sen aday listesinde mezun olursun bu gidişle
Sena etiketledi ya yellowu spor listesine yellowda Iyi spor yapiyor bak birakma pesindeyim guzel spor yaptim sende yap tarzinda etiketledi gaza getirmek icin oyle bir gonderme iste anlatabildim mi bilmiyorum yada dogru anladim mi uçuk gelince aydınlatır bizi artik

Hahaha gecen sporumu yazdigimda etiketleyin dediler diye etiketledim geçen sefer blonde ambition degilmiydi ben sporlara bakarim diyen ben mi yanlış gördüm acaba bende ondan yellowu etiket yaptım

Haahaaa günaydın kızlar 66.1 olmuşuuuummm geliyorummm 65
Tebrik edrim kizlar harikasınız

kemik olarak alıyorsun değil mi ? içinde et olmayacak . hafta sonu yapacam çok az birşey içine biberiye karabiber kekik soğan sarımsak eklerim . peki nasıl muhafaza ediyorsun difrize mi atıyorsun

canım ben böyle saklıyorum kemik suyunu daha pratik oluyor hemde yer kaplamıyor dondurucuda
çoğu marketlerde satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…