- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.881
Bugün daha iyiyim kuzum takviyelerle kendime geldim çok şükür regl olduktan birkaç gün sonra birden gider doğru o zaman rahatlarım mezun olmama az kaldıkahvaltı olmuş tahin kararında yeiysen sıkıntı yaratmaz canım
toparlaybildin mi kendini bari . regli olunca birden gider canım
spor yapmışsın az da olsa dengelemiştir canım
sporunu beğendim demek istedi sanırım
Bende senin gibi ilikli kemik kaynatıyorum canım sabahtan akşama kadar çünkü o zaman faydalı çorbaya yemeklere katıyorum hatta bazısı şifa niyetine içiyor hiç denemedim faydası olduğu kesinEvet canım jele dönüyor kolejen olunca ama corbada vs. De kullanicagin zamn ısıtınca sonra eriyor tabi canım 1-2 saat pişirenler de var ama onlar sadexe kemik suyu olmuş olur kolejen olmaz ikisi farklı kolejen olsun istersen en az 12 saat kaynaması şart canım kimmiş gece den ocağa bırakıp sabah kalkınca sömürüyormuş ama ben onu yapamam korkarım uyuyamam asla ondan ben sabah erkenden ön işlemini yapıp kaynamaya başarıyorum taaa gece yatana kadar ocakta kalıyor 12 saat dolmuş oluyor zaten
Evet ya plastik kaplara yada plastik veya kağıt bardaklarda alıp onlara da pay edebilirsin aynene difrize at canım alırken ılıklı kemik diye iste suda bir kaç saat beklet kanını salsın sonra süz canım ondan sonra iki çeşit yöntem var hijyen için ya fırınlıyorsun yada benim gibi ikinci yöntem olan kaynatma var üzerine kadar şu koyup kaynamaya başlayınca kaynayan suyun hepsini döküp kemiğide bir sudan geçirip tekrar tepeye kadar su koyuyorsun asıl kaynatma işlemine başlıyorsun canım o ilk işlem ler hijyen için yapılıyor sonra kemik suyu yapmak için hazır hale geliyor ikici suda kaynamaya başladığında altını en kısık olacak şekilde en küçük ocakta en kısık ateş de pişmesi çok önemli imiş yavaş yavaş kısık ateş uzun sürede olmamalı sonra ara gidip üzerine çıkan köpük kof filan kaşıkla alıp alıp at canım belli bir süre sonra birşey çıkmadan duru bir suyla pişmeye başlıyor at ozman soğanı,sarımsağı filan birde başka otomatlarda yapılıyo kereviz sapı vs. Gibi onlar en sona doğru atılacak son 1-2 saat kala at değişik sebze istersen ama kesinlikle patates,havuç gibi nişastalı sebze konulmıycak canım 10 saatte de kölemenleriydi deniyor bazı sitelerde sen saatin dolunca söndür biraz ılımaya başlayınca kemikleri devreye vura vura çıkar eriyip dökülen yerler olcak çünki ilgililerden onlar iyice çıksın onlar için yapıyoruz zaten bunu sonra kemiği alınca sonradan geçirip pürüssüzlestir canım soğumaya bırak soğuyuncaya kaplara böl difrizine kaldırkemik olarak alıyorsun değil mi ? içinde et olmayacak . hafta sonu yapacam çok az birşey içine biberiye karabiber kekik soğan sarımsak eklerim . peki nasıl muhafaza ediyorsun difrize mi atıyorsun
Kaç kilo kaldı canımBugün daha iyiyim kuzum takviyelerle kendime geldim çok şükür regl olduktan birkaç gün sonra birden gider doğru o zaman rahatlarım mezun olmama az kaldı
favorilere aldım canım teşekkür ederim belki bu şekilde tüketebilirim annem bu kadar uzun kaynatmıyor kısa sürede kaynatıyor içine birşeyde atmazEvet ya plastik kaplara yada plastik veya kağıt bardaklarda alıp onlara da pay edebilirsin aynene difrize at canım alırken ılıklı kemik diye iste suda bir kaç saat beklet kanını salsın sonra süz canım ondan sonra iki çeşit yöntem var hijyen için ya fırınlıyorsun yada benim gibi ikinci yöntem olan kaynatma var üzerine kadar şu koyup kaynamaya başlayınca kaynayan suyun hepsini döküp kemiğide bir sudan geçirip tekrar tepeye kadar su koyuyorsun asıl kaynatma işlemine başlıyorsun canım o ilk işlem ler hijyen için yapılıyor sonra kemik suyu yapmak için hazır hale geliyor ikici suda kaynamaya başladığında altını en kısık olacak şekilde en küçük ocakta en kısık ateş de pişmesi çok önemli imiş yavaş yavaş kısık ateş uzun sürede olmamalı sonra ara gidip üzerine çıkan köpük kof filan kaşıkla alıp alıp at canım belli bir süre sonra birşey çıkmadan duru bir suyla pişmeye başlıyor at ozman soğanı,sarımsağı filan birde başka otomatlarda yapılıyo kereviz sapı vs. Gibi onlar en sona doğru atılacak son 1-2 saat kala at değişik sebze istersen ama kesinlikle patates,havuç gibi nişastalı sebze konulmıycak canım 10 saatte de kölemenleriydi deniyor bazı sitelerde sen saatin dolunca söndür biraz ılımaya başlayınca kemikleri devreye vura vura çıkar eriyip dökülen yerler olcak çünki ilgililerden onlar iyice çıksın onlar için yapıyoruz zaten bunu sonra kemiği alınca sonradan geçirip pürüssüzlestir canım soğumaya bırak soğuyuncaya kaplara böl difrizine kaldır
Canım ben estetikten den de dinledim tv de kolejen var yüklemek için vücuda yapılan işlemlerle hep geçlik cilt onarma gibi kolejen yükleyerek yapıyoruz siz bunu evde ılıklı kemikle elde edebilirsiniz ünlüler özellikle yurt dışındakiler buna artk sıkı sıkı sarıldılar dedi yurt dışında geçliğini korumak için insanlar hergün bir miktar içiyormuş canım takviye alır gibi bir küp kadar her gün içmek bence de müthiş değişimler yapabilir aslında bende öyle direk içmedim hiç ama senin gibi bende hep çorbalarıma katıyorum ailecek alıyoruz o şekilde ara ara kolejenimiziBende senin gibi ilikli kemik kaynatıyorum canım sabahtan akşama kadar çünkü o zaman faydalı çorbaya yemeklere katıyorum hatta bazısı şifa niyetine içiyor hiç denemedim faydası olduğu kesin
Noldu yaaa bende anlamadım ne konuşuluyor
Sena etiketledi ya yellowu spor listesine yellowda Iyi spor yapiyor bak birakma pesindeyim guzel spor yaptim sende yap tarzinda etiketledi gaza getirmek icinbizi aydınlat canım
sen aday listesinde mezun olursun bu gidişle
1 kilo kaldı canım artık sıkılasmaya calısıcam plates yapmayı düşünüyorum tabi mezun olunca senin ne kadar kaldı belki sen mezun olursunKaç kilo kaldı canımönce sen mezun olda sonra ben olurum
Listeye girmeden mezun olacak kızcağızHaahaaa günaydın kızlar 66.1 olmuşuuuummmgeliyorummm 65
berkasla ilgili aynı şeyi düşünmüşüzbizi aydınlat canım
sen aday listesinde mezun olursun bu gidişle
HahahaSena etiketledi ya yellowu spor listesine yellowda Iyi spor yapiyor bak birakma pesindeyim guzel spor yaptim sende yap tarzinda etiketledi gaza getirmek icinoyle bir gonderme iste anlatabildim mi bilmiyorum yada dogru anladim mi uçuk gelince aydınlatır bizi artik
Haahaaa günaydın kızlar 66.1 olmuşuuuummmgeliyorummm 65
Tebrik edrim kizlar
Kızlar 65.3yine 200gram daha gitmiş
çok şükür aç yatmama değmiş gene
bekle beni 64geliyorum böyle giderse cumaya hedef tutar kızlar bu arada çok şiddetli karın ağrım inşallah regle geliceği içindir hala gelmedi
Yok kuzum benim daha 2 kilo var bu ara benden az gidiyor1 kilo kaldı canım artık sıkılasmaya calısıcam plates yapmayı düşünüyorum tabi mezun olunca senin ne kadar kaldı belki sen mezun olursun
kemik olarak alıyorsun değil mi ? içinde et olmayacak . hafta sonu yapacam çok az birşey içine biberiye karabiber kekik soğan sarımsak eklerim . peki nasıl muhafaza ediyorsun difrize mi atıyorsun
Çoookkk sevindim canımHaahaaa günaydın kızlar 66.1 olmuşuuuummmgeliyorummm 65
SüperrrrrrEki Görüntüle 2256760
canım ben böyle saklıyorum kemik suyunu daha pratik oluyor hemde yer kaplamıyor dondurucuda
çoğu marketlerde satılıyor
Normal ki sen şu an 57 sin sanırım o yüzden az gidiyor bendende öyle gr gr genelde haftalık 500 gr gidiyorYok kuzum benim daha 2 kilo var bu ara benden az gidiyor
Aa çok güzelmiş bende bunlardan alayımEki Görüntüle 2256760
canım ben böyle saklıyorum kemik suyunu daha pratik oluyor hemde yer kaplamıyor dondurucuda
çoğu marketlerde satılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?