- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.901
Canım aynen öyle idiHahahagecen sporumu yazdigimda etiketleyin dediler diye etiketledim geçen sefer blonde ambition degilmiydi ben sporlara bakarim diyen ben mi yanlış gördüm acaba bende ondan yellowu etiket yaptım
Harikasınız yaÇoookkk sevindim canımçok emindim yarın ikimizde düşücez diye bak oldu
eklerim canımkizlar dünki sporum 195 puanSchonerDuft listeyi bulamadim ben ya
Listeye girmeden mezun olacak kızcağız
@SchonerDuft
Limonu sıkıp böyle koyuyoruz genelde 1 yemeğe kaç tane atıyorsunEki Görüntüle 2256760
canım ben böyle saklıyorum kemik suyunu daha pratik oluyor hemde yer kaplamıyor dondurucuda
çoğu marketlerde satılıyor
utandim kendimden
Limonu sıkıp böyle koyuyoruz genelde 1 yemeğe kaç tane atıyorsun
Canım ben dün sadece 15 dk leslie yaptım
ok canım annemde ayak ve kemik varmış bugün alırım ondan pzar günü ya da cumartesi akşamdan pişirmeye başlarım pazr sabaha kadar pişerSchonerDuft tencerenin içinede kaynatırken yarım tatlı kaşg kadar filan mutla sirke koy yazmayı unuttum bende limonda sıkıyorum aynen kemiğin minarelerinin daha iyi çözülmesi için bir kaç damla limon ve sirkede hijyen için inişinden de bir kaç damla köy tencereye canım
Listeye girmeden mezun olacak kızcağız
@SchonerDuft
Gerçekten dediğin çıktı canım inşallah hızımız hiç düşmezÇoookkk sevindim canımçok emindim yarın ikimizde düşücez diye bak oldu
Benim de cuma hedefim e 64.9 yazmıştım canım yarın da 200 gram daha giderse yarın 65.1 olur cumaya da 64.9 olur hedefi tuttururumhihihih seni yakaladımmmm
Gerçekten dediğin çıktı canım inşallah hızımız hiç düşmezyarında bi 65.9 u görsem
Normal canim boyle olmasi hedefe vardin sayilir fazla kilon kalmadigi icin fazla vermiyorsundur takilma az kilo kaldi az gidiyorYok kuzum benim daha 2 kilo var bu ara benden az gidiyor
Aynen canım rahat rahat tutturursun hedefini regl olsan zaten belki yarın bile 64.9 çıkçan inşallah kurtulursun en kısa zamandaBenim de cuma hedefim e 64.9 yazmıştım canım yarın da 200 gram daha giderse yarın 65.1 olur cumaya da 64.9 olur hedefi tuttururumbir reglem gelse zaten yarın da direk 64.9 a geçer bile Ben inanıyorum ya rahatlıkla başarcaz canım cuma ya sen 65'ler ben de 64'ler de olucaz
Yaparmiyim hic kac gundur 68 bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?