Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

08/04/2019 - 14/04/2019

yellow girl / 570+425+
SchonerDuft / 150 +
tgb1907 / 150+
htc71 / 112.5+112.5
sena zeynep / 545+
berkas / 220+
Turkuazmavi90 / 520+465
Rabia- / 150+
chaos1023 /
magickk /45+

ELF_LR35/
Buki_89/ 150+195+

Dunde 45 dk tempolu yurus yapmistim onu ekledim

Bugün daha iyiyim kuzum takviyelerle kendime geldim çok şükür regl olduktan birkaç gün sonra birden gider doğru o zaman rahatlarım mezun olmama az kaldı
hadi bakalım canım ha gayret diyelim en geç 3 hafta da mezun olursun.
Yaparmiyim hic kac gundur 68 bekliyordum yeni hatta gectim ya hediye internette geldi onlari harciyorum
aaa kutlamak lazım tatlı kız 1 er sade soda ısmarlada içelim

ok canım annemde ayak ve kemik varmış bugün alırım ondan pzar günü ya da cumartesi akşamdan pişirmeye başlarım pazr sabaha kadar pişer
geceden pişirmek riksli canım yaa ben korkardım açıkçası
evdeysen hafta sonu sabah erkenden koyup gece alsan daha iyi sanki

Normal canim boyle olmasi hedefe vardin sayilir fazla kilon kalmadigi icin fazla vermiyorsundur takilma az kilo kaldi az gidiyor
Neyse canım yaaa üzülmüyorum zaten takım arkadaşlarım da güzel kilolar veriyorlar onları gördükçe daha çok seviniyorum mezun olmadan çoğunuz hedefine bir iki kilo kalacak gibi

Gene soğan suyu içicem pöööfff adet söktürücü ne var sa yaptm kaç gündür son kez bugünde soğan ve maydonoz suyu içicem gelmezse artk yarın dr ye gitmek zorunda kalıcam galiba yaaa ooff şunun stresinden bıktım birde doktorda uğraşmıyım bari yaaa nolur nolur gelsin artık korkmaya başlıyorum 34. Gün oldu soğan suyu içip biraz yüriyim bakalım karın ağrımda var bugün inşl gelecek

Maydanoz cayi mi yapsan kuzu pek de sevmemistin ama cayini yapmasan bile bol yemeye calis kahvaltida salatada falan
yapayım yanımda var 1 tutam ama geçen pek işe yaramadı .
ben 2 bazen 3 tane atıyorum yeterli oluyor
o kadar az mı ekliyorsun . kokusu da etkilemez tadı da belli olmaz mantıklı
geceden pişirmek riksli canım yaa ben korkardım açıkçası
evdeysen hafta sonu sabah erkenden koyup gece alsan daha iyi sanki
cumartesi tekim 7 gibi koyarım 1 e kadar otururum mutfakta uyurum altı kısık olcak zaten arada kalkar bakarım birşey olmaz ocağımın koruması var tüp sızdırmıyor .. şuan cesaretliyim en azından

Neyse canım yaaa üzülmüyorum zaten takım arkadaşlarım da güzel kilolar veriyorlar onları gördükçe daha çok seviniyorum mezun olmadan çoğunuz hedefine bir iki kilo kalacak gibi

eee bide üzül yani
şapşik ne güzel kilo verdin illaki 57 lerde kilo vermen yavaşlayacak
ikimizin kilosu senle yakındı sen nerdeyse 10 kilo fark attın ve çok kısa bi zamanda oldu bu
(gerçekleri söyleyim diye kendimi gömdüm bak kıymetimi bil gerçi ben tam başlamamıştım o zmaanlarda deyip züğürt tesellisi veriyim kendime )

canım bugünde iç sonra beklemeye al kilo verdin etkisi olabilir . regli olunca da kontrole git ihmal etme niye böyle oluyor bir baksın dr

aynen çok atarsam kokudan yemez bizim kız ondan 2-3 tam kıvamında oluyor

Allahın izniyle gündüz bişey olmaz canım

Oyyys kıyamam teşekkür ederim kuzum sen şimdi önündeki yarışlara konsantre ol basaracaksin eminim fark at seninle aynı kiloda olanlara, maşallah blonde ambition bile nerelerden geldi kuzum hepimiz öyle yada böyle hedefimize ulasacagiz zaten

Ne demek kuzum moral bozmak yok
blonde ambition deme bana açlıktan ölecem ona yetişecem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…