- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.921
hadi bakalım canım ha gayret diyelim en geç 3 hafta da mezun olursun.Bugün daha iyiyim kuzum takviyelerle kendime geldim çok şükür regl olduktan birkaç gün sonra birden gider doğru o zaman rahatlarım mezun olmama az kaldı
aaa kutlamak lazım tatlı kızYaparmiyim hic kac gundur 68 bekliyordumyeni hatta gectim ya hediye internette geldi onlari harciyorum
evet canım çok pratik ikea da üçgen şeklinde olanları var kesmede gerekmiyor ondaAa çok güzelmiş bende bunlardan alayım
Maydanoz cayi mi yapsan kuzu pek de sevmemistin amakızlar ellerim o kadar şişki klavyeyi kullanırken avuçlarımın içi acıyor birden nasıl oldu böyle anlamadım kaç gündür geçmek bilmiyor
ben 2 bazen 3 tane atıyorum yeterli oluyorutandim kendimden
Limonu sıkıp böyle koyuyoruz genelde 1 yemeğe kaç tane atıyorsun
geceden pişirmek riksli canım yaa ben korkardım açıkçasıok canım annemde ayak ve kemik varmış bugün alırım ondan pzar günü ya da cumartesi akşamdan pişirmeye başlarım pazr sabaha kadar pişer
hemenhadi bakalım canım ha gayret diyelim en geç 3 hafta da mezun olursun.
aaa kutlamak lazım tatlı kız1 er sade soda ısmarlada içelim
yapıyoruz tabi ki
Neyse canım yaaa üzülmüyorum zaten takım arkadaşlarım da güzel kilolar veriyorlar onları gördükçe daha çok seviniyorum mezun olmadan çoğunuz hedefine bir iki kilo kalacak gibiNormal canim boyle olmasi hedefe vardin sayilir fazla kilon kalmadigi icin fazla vermiyorsundur takilma az kilo kaldi az gidiyor
hihihih seni yakaladımmmm
Gerçekten dediğin çıktı canım inşallah hızımız hiç düşmezyarında bi 65.9 u görsem
Neyse canım yaaa üzülmüyorum zaten takım arkadaşlarım da güzel kilolar veriyorlar onları gördükçe daha çok seviniyorum mezun olmadan çoğunuz hedefine bir iki kilo kalacak gibi
yapayım yanımda var 1 tutam ama geçen pek işe yaramadı .Maydanoz cayi mi yapsan kuzu pek de sevmemistin amacayini yapmasan bile bol yemeye calis kahvaltida salatada falan
o kadar az mı ekliyorsun . kokusu da etkilemez tadı da belli olmaz mantıklıben 2 bazen 3 tane atıyorum yeterli oluyor
cumartesi tekim 7 gibi koyarım 1 e kadar otururum mutfakta uyurum altı kısık olcak zaten arada kalkar bakarım birşey olmaz ocağımın koruması var tüp sızdırmıyor .. şuan cesaretliyim en azındangeceden pişirmek riksli canım yaa ben korkardım açıkçası
evdeysen hafta sonu sabah erkenden koyup gece alsan daha iyi sanki
kilo almayız ya kalorisi düşük sıvılar destekleyecek bizi zaten haa kilo alırsak listeye olumsuz yansıyacak ama yapcak birşey yok deneyecez ve görcezyapıyoruz tabi ki
umarım kilo almam
biliyosun bazı detokslar bende ters tepiyor
Neyse canım yaaa üzülmüyorum zaten takım arkadaşlarım da güzel kilolar veriyorlar onları gördükçe daha çok seviniyorum mezun olmadan çoğunuz hedefine bir iki kilo kalacak gibi
canım bugünde iç sonra beklemeye al kilo verdin etkisi olabilir . regli olunca da kontrole git ihmal etme niye böyle oluyor bir baksın drGene soğan suyu içicem pöööfffadet söktürücü ne var sa yaptm kaç gündür son kez bugünde soğan ve maydonoz suyu içicem gelmezse artk yarın dr ye gitmek zorunda kalıcam galiba yaaa ooff şunun stresinden bıktım birde doktorda uğraşmıyım bari yaaa nolur nolur gelsin artık korkmaya başlıyorum 34. Gün oldu soğan suyu içip biraz yüriyim bakalım karın ağrımda var bugün inşl gelecek
yapayım yanımda var 1 tutam ama geçen pek işe yaramadı .
o kadar az mı ekliyorsun . kokusu da etkilemez tadı da belli olmaz mantıklı
cumartesi tekim 7 gibi koyarım 1 e kadar otururum mutfakta uyurum altı kısık olcak zaten arada kalkar bakarım birşey olmaz ocağımın koruması var tüp sızdırmıyor .. şuan cesaretliyim en azından
Oyyys kıyamameee bide üzül yani
şapşikne güzel kilo verdin illaki 57 lerde kilo vermen yavaşlayacak
ikimizin kilosu senle yakındı sen nerdeyse 10 kilo fark attın ve çok kısa bi zamanda oldu bu
(gerçekleri söyleyim diye kendimi gömdüm bak kıymetimi bilgerçi ben tam başlamamıştım o zmaanlarda deyip züğürt tesellisi veriyim kendime )
Ne demek kuzum moral bozmak yokOyyys kıyamamteşekkür ederim kuzum sen şimdi önündeki yarışlara konsantre ol basaracaksin eminim fark at seninle aynı kiloda olanlara, maşallah blonde ambition bile nerelerden geldi kuzum hepimiz öyle yada böyle hedefimize ulasacagiz zaten
benim verdiğim 500 gram var alırsam onu geri alırım sabit çıkarımkilo almayız ya kalorisi düşük sıvılar destekleyecek bizi zaten haa kilo alırsak listeye olumsuz yansıyacak ama yapcak birşey yok deneyecez ve görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?