Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım bende de oldu insan strese giriyor diyet yapıyoruz ya ondan da olabilir bekle bakalım inşallah bugün gelir

bu kadar hızlı ben bile beklemiyodum ama
Ölçtümde kendimi heryerden 3 4 santim incelmişim iç bacağım 61 den 58 e gelmiş belim heleee 68olmuşş
nee bel 68 mi çok çok iyi bence kilona göre

bel konusu blonde ambition dan sorulur
duydunmu beli kaçmış
yüzünü gizleyip resim atsana çok merak ederiz biz şimdi

Birini seç önünde sınırlı miktarda o gün ertesi gün ötekini ye .

Canım ben geçen hafta spor listesine bakmıyordum bu hafta başladım ben liste takibi yapmaya ondan canım bu pazartesiye kadar SchonerDuft takip ediyordu listeyi oda 1.leri hiç açıklamıyor sır olarak saklıyordu tabi çok yoğun napsın kilo takiplerini de yapıyor cuma listelerinde hangine yetişsin kızcağız bir de çalışıyor zaten ama ben en azından spor listesi yükünü az biraz üzerinden almaya çalış cam listeyi sürekli sıkı takip edicem spora teşvik için sıkı kontrol yapıcam sonuncuya ceza kesicem 1.yi de ilan edicem iyice teşvik olur spora schonerumda yukunu biraz spordan yana rahatlatmis olucam inslh ama ben geçen haftayı da zaten gözümle takib ediyordum tabiki 1. Sendin Tebrikler canım

geceden pişirmek riksli canım yaa ben korkardım açıkçası
evdeysen hafta sonu sabah erkenden koyup gece alsan daha iyi sanki
Okadar uzun saat düdüklü patlar hem düdüklü evi çok korkutuyor hem suyunu nasl takip edicem durumunu saatlerce nasıl olcak üzerine çıkan köpüğüde alamazsın düdüklüde yapılmıyor diye biliyorum ben SchonerDuft ama sen kolejen yapmayıp sadece kemik suyu yapacaksan ozaman olur düdüklüde de olur zaten 1 saatte de olur kemik suyu canım ama kolejen olmaz

Birini seç önünde sınırlı miktarda o gün ertesi gün ötekini ye .
balı hiç yemeyip hergün 1 kaşık pekmez içerim ona a 1 hafta ara verdim yarın detoks yapcam .
iyi yürümüşsün canım güzel kalori yakmışsındır .
bugün tembellik ettim ama çok yoğunum gerçekten büroda da tektim bu hafta kimse yok kapı telefon derken zaman doluyor birde buranın listeleri cidden yetişemiyorum . esteğin için çok teşekkür ederim canım

yok ben düdüklüde yapmayacam dediğin gibi yaparım cumartesi akşaman pazar sabaha kadar işte 12 saatten fazla beklerim baharatlarıda ekledim mi çok güzel olacağını düşünüyorum . inşallah kokusundan tiksinmemde yiyeilirim
yok yok çıkmayız panikleme
sen her türlü eksik çıkmazsın (normalde pek çok yediğin için )
yok kız bu 2 hafta az yedim pazartesi yi sayma yemek bende işe yarıyormuş . canım kokoreç çekti

o kadar saat düdüklü naptın sen
SchonerDuft normal tencerede kaynatacaksın dimi yani ben öle yapıyorum köpüğünü ala ala kaynatıyorum

valla canına söyle bi süre çekmesin öle şeyler

canım bugünde iç sonra beklemeye al kilo verdin etkisi olabilir . regli olunca da kontrole git ihmal etme niye böyle oluyor bir baksın dr
Canım geçen aylar gitmiştim hatta sizde yazmıştım çok detaylı baktılar testler ulturasonlar birşeylere girdim canım hormonlarda sorun yok dedi ultrason da da yumurtalık,rahim,rahim ağzı herşey olması gerektiği gibi çok iyi durum da hiç bir şeyinde problem yok dedi benim reglenin günü de az sürer miktarı da az zaten onu da demiştim hatta Dr. De daha ne istiyorsun işte rahat edersin dedi çok olunca problem zaten sağlıklısı az gelmesi dedi bende tabi canım sorun olurmu diye sordum tabi yoksa rahat tabi dedim öyle esprili tatlı bir kadın dr ile ful kontrol yaptık yani canım ondan hastalık açısından ihtimal yokta gebelik açısından da bir ihtimal olmaması gerekli özellikle okadar söktürücü çay ve sporla anlamadım gitti gece biraz araştırdım yoğun spordan da olabiliyormuş canım ondan bugün hiç spor yapmıycam bakalım hem kaslarım da dinlensin

kıyamam canım üzülme bu ikisi aynı demek kiii magickk de geçen yıl bana aynını yaptı yakın kilolarda diyete başladık sonra yaza girerken kendisi bana 10 kilo yakın fark atıp mezun oldu olay aynı rakam aynı kader arkadaşım tubi tek dikilsin üzülme neyse ki bu yıl o açtığı 10 kiloluk farkı 5kilo ya düşürdüm sonunda yakında da başlangıçtaki gibi kilolarımız gene yakın olacak gene başlangıçtaki gibi farkı 2kiloya filan düşürmüş olarak onları mezun edicez merak etme zaten er yada geç bizde aynı kilo ya inicez gerekir se onlar mezun oldukdan aylar sonra olsun fark etmez eşit kiloda olucaz bir gün

o kadar saat düdüklü naptın sen
SchonerDuft normal tencerede kaynatacaksın dimi yani ben öle yapıyorum köpüğünü ala ala kaynatıyorum
EVET normal tencerede kaynatacam canım düdüklüde hızlı pişer
valla canına söyle bi süre çekmesin öle şeyler
haftaya cumartesi ya da cuma günü alkol alcam onu ne etcez
az gelmesi iyimiymiş . benim 3 ten biter genelde bazen de 4 .
hem spor hem kilo kaybı gecikmesi normal canım . bende de yoğun spor oluğunda ve 2 3 kilodan fazla verdiğimde gecikme oluyor . gebelik imknsız dediğin anda oluyor canım ya hiç belli olmaz

Ayy yalnız olmadığımı bilmek ne güzel
her türlü gidecek bu kilolar

sen haftaya kadar kaçamaksız dur yeterki de sabaha kadar içebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…