- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.961
Gene muhteşem kusursuz bir menüKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Yeşil çay sekersiz 1 bardak
Oglen
4 köfte, 1 piliç kofte toplam 5 köfte,
1 domates
1 salatalik
Yarim dilim tam bugday ekmegi
1 minik salatlik turşusu
Ara ( birazdan yiycem )
3 ceviz
2 çiğ findik
Çok az leblebi
1 bardak sekersiz nescafe
Akşam yemedim ama belli
Salata
Mercimek çorbasi
Sporu akşam eklerm
Öyle oldu dimi canım geçen sene kız ben 69 'la başlamıştım sen 70 din galiba aslında kilolarımız çok yakındı sen bir geldin bir gittin bi türlü dikiş tutturamamistin ve çok kaçamak yapmistin bu sene o yanlışları düzeltince tıkır tıkır vermeye basladin tatlım azimlisin artık ve ben korktum iyice sendenkıyamam canım üzülme bu ikisi aynı demek kiii magickk de geçen yıl bana aynını yaptı yakın kilolarda diyete başladık sonra yaza girerken kendisi bana 10 kilo yakın fark atıp mezun oldu olay aynı rakam aynı kader arkadaşım tubi tek dikilsin üzülme neyse ki bu yıl o açtığı 10 kiloluk farkı 5kilo ya düşürdüm sonunda yakında da başlangıçtaki gibi kilolarımız gene yakın olacak gene başlangıçtaki gibi farkı 2kiloya filan düşürmüş olarak onları mezun edicez merak etme zaten er yada geç bizde aynı kilo ya inicez gerekir se onlar mezun oldukdan aylar sonra olsun fark etmez eşit kiloda olucaz bir gün
Kız beli gerçekten 68 miymişnee bel 68 miçok çok iyi bence kilona göre
bel konusublonde ambition dan sorulur
duydunmu beli kaçmış
yüzünü gizleyip resim atsana çok merak ederiz biz şimdi
haftaya dururum zaten 4 gün birşey yemem liste dışı sonrasını da dikkat ederim 1 2 gün evden getiririm ya da akşam hafif geçiririm . sabaha kadar içemem hayattasen haftaya kadar kaçamaksız dur yeterki de sabaha kadar içebilirsin
tavuk olan bim den alınan mı?Eki Görüntüle 2256900 öğlen menüm tost makinasında hazırladim
gözün aydın canım yarına birden gider kilonMüüüüjjjjjjjjjjdddddeeeeeMüjdem var kızlar çok şükür regle oldum sonunda
Az önce de 2 bardak daha soğan suyu içmiştim fayda etti galiba 2gün içtim bugün söktü özellikle soğanın o kırmızı kabuğu çok güzel söktürücü etki yapıyor yazıyordu ben de onla kaynattım aklımızda olsun artık bu da
Aynen öyleymis valla benimde en son 75 misKız beli gerçekten 68 miymişkaç kiloydu ki benim bile 70 mi neydi ya dur merak ettim yarın olcucem çoktandır olcmuyorum
Hadi bakalım Sıkı takipteyim seni bu haftahaftaya dururum zaten 4 gün birşey yemem liste dışı sonrasını da dikkat ederim 1 2 gün evden getiririm ya da akşam hafif geçiririm . sabaha kadar içemem hayatta
tavuk olan bim den alınan mı?
gözün aydın canım yarına birden gider kilon
Aaaaaa canım sen öyle diyince şaştım ben de açıp baktım niye seni 72 diye hatürlıyorum diye o benle aynı hafta 1.takıma başlayan 72 olan yeşilin büyüsü imiş canım üçümüz birlikte ilerledik hatta üçlü takımdık yaÖyle oldu dimi canım geçen sene kız ben 69 'la başlamıştım sen 70 din galiba aslında kilolarımız çok yakındı sen bir geldin bir gittin bi türlü dikiş tutturamamistin ve çok kaçamak yapmistin bu sene o yanlışları düzeltince tıkır tıkır vermeye basladin tatlım azimlisin artık ve ben korktum iyice sendenbir gün sabah uyanıp buraya kız magick bak ben 58 oldum hala yerinde say sen diyeceksin diye ödüm kopuyor her an biseyler oluyo sende
Canım regle ile birlikte aynı anda az önce ishal oldum vücut tuttuğu herşeyi atmaya başladı galiba ama resmen şuan wc den dışarı çıkamıyorumhaftaya dururum zaten 4 gün birşey yemem liste dışı sonrasını da dikkat ederim 1 2 gün evden getiririm ya da akşam hafif geçiririm . sabaha kadar içemem hayatta
tavuk olan bim den alınan mı?
gözün aydın canım yarına birden gider kilon
Bel 68Aynen öyleymis valla benimde en son 75 mis
melisa- ölcülerini yazarmisin canim karsilastiralim bizimkilerle
Hadi bakalım Sıkı takipteyim seni bu haftayedigin herseyin resmini atiyorsun baana
Çok sağol canım o zamam bundan snra bildirimleri sana yaparızCanım ben geçen hafta spor listesine bakmıyordum bu hafta başladım ben liste takibi yapmaya ondan canım bu pazartesiye kadarSchonerDuft takip ediyordu listeyi oda 1.leri hiç açıklamıyor sır olarak saklıyordu tabi çok yoğun napsın kilo takiplerini de yapıyor cuma listelerinde hangine yetişsin kızcağız bir de çalışıyor zaten ama ben en azından spor listesi yükünü az biraz üzerinden almaya çalış cam listeyi sürekli sıkı takip edicem spora teşvik için sıkı kontrol yapıcam sonuncuya ceza kesicem 1.yi de ilan edicem iyice teşvik olur spora schonerumda yukunu biraz spordan yana rahatlatmis olucam inslh ama ben geçen haftayı da zaten gözümle takib ediyordum tabiki 1. Sendin Tebrikler canım
Ay geçen haftanın birincisi oldumda bu haftanın sonuncusu olcam galiba bugun benden gene hayır yok misafielikteyimGeçen haftanın spor birincisimelisa-
Tebrik ederim canım
Artık her hafta 1.ilân edip minik bir ödül vericez
Spor da 1.2. Ve 3.leri ilan edicez
Ve sonuncuyada ceza kesicez ona göre
Hadi bakalım spora erisin yağlargelsin kaslar
Ay hadi gözün aydın canım yarın kaç kilo çıkçan çok merak ediyorumMüüüüjjjjjjjjjjdddddeeeeeMüjdem var kızlar çok şükür regle oldum sonunda
Az önce de 2 bardak daha soğan suyu içmiştim fayda etti galiba 2gün içtim bugün söktü özellikle soğanın o kırmızı kabuğu çok güzel söktürücü etki yapıyor yazıyordu ben de onla kaynattım aklımızda olsun artık bu da
Önceki halimi yazmayı unutmuşum düzenleyemedim deBel 68
Karın 78
Kalça 99
İç bacak 58 canım
Önceki halimi yazmayı unutmuşum düzenleyemedim de
Bel 72 den 68e
Karın 82 den 78e
Kalça 103ten 99a
İç bacakta 61 den 58e
Sen 75 miydin ya vay be nerden nereye ne kadar fark var dimi tatlım ama yeşil çok güzel vermişti bir ayda 9 kilo bana yetişmişti sonra hamile kaldı o gelse yine çok güzel verir istikrarlı ama sen şu an geçen seneye göre 10 kilo vermişsin harika bişey bu hadi ödülümüz sufle olsunAaaaaa canım sen öyle diyince şaştım ben de açıp baktım niye seni 72 diye hatürlıyorum diye o benle aynı hafta 1.takıma başlayan 72 olan yeşilin büyüsü imiş canım üçümüz birlikte ilerledik hatta üçlü takımdık yaondan ikinizin kilosunu karıştırmışım canım aynen sen 69 ile başlamışsın canım ama ben 75 ile başlamışım yani sen bana fark atıp arayı 10 kiloya çıkarmadan önce zaten başlangıçta aramızda 6 kilo fark varmış canım şimdi gene aramızda tam şuan 6 kilo var hatta bir iki güne ben 64.9 olucağım için fark tam 5 kiloya inmiş oluyor Aaayyy ben farkı kapamışım sonunda desene ikimizde 1.takım başlangıç kilosundan tam 10 kilo aşşağıdayız bir kutlamayı bakaymışız zumba parisi yapalım tugbaFB Ben kapamışım o açılan arayı tamamen canım başlangıçtaki aradan bile aza indirmeye doğru geçmişteyim şuan hadi darısı senin M MissHayaLet in sana açtığı arayı kapamada ama kızın hedefi 55 kilosu 57 senin hedef kilonun bile altı yani o nasl olcak bilmiyorum artık
Önceki halimi yazmayı unutmuşum düzenleyemedim de
Bel 72 den 68e
Karın 82 den 78e
Kalça 103ten 99a
İç bacakta 61 den 58e
Ben senden korkmakta hakliymisim cumaya 60 dersen hiç şaşmamCanım regle ile birlikte aynı anda az önce ishal oldum vücut tuttuğu herşeyi atmaya başladı galiba ama resmen şuan wc den dışarı çıkamıyorumkorkun benden yarına 64lerdeyim galiba
Gene muhteşem kusursuz bir menüafiyet olsun canım turşuyu 1minik ile kalman iyi ama hiç ağzına sürmesen en iyisi çünki tuz oranı çok yüksek canım vücutta direk şu tutulumu yapıyor ne kadar az tuz okadar çok eksiye geçiyoruz diyetisyen bana peynirini bile yemeden bir kaç saat önce hatta geceden suda bekletip suyunu süz tuzu gitsin diyor o derce tuz dan uzak istiyor ben tek o peynir konusunu uygulamıyorum tadı kaçar öyle die ama mümkün oldukça tuzsuz peynirlerden alıp tüketirim ve onun dışında da sıfır tuz kullanıyorum diyebilirim gerçekten bende çok ciddi kilo verme hızımda fark yarattı ondan hepinize tavsiye ederim tuzdan uzak olmayı konuya girmişken burdan tüm arkadaşları da tuz konusundaki farkla bilgileriyim dedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?