- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.981
haftaya dururum zaten 4 gün birşey yemem liste dışı sonrasını da dikkat ederim 1 2 gün evden getiririm ya da akşam hafif geçiririm . sabaha kadar içemem hayatta
tavuk olan bim den alınan mı?
gözün aydın canım yarına birden gider kilon
Woooowwwww canım senin bel beni de geçmişBel 68
Karın 78
Kalça 99
İç bacak 58 canım
Canım muhteşem incelmişsinÖnceki halimi yazmayı unutmuşum düzenleyemedim de
Bel 72 den 68e
Karın 82 den 78e
Kalça 103ten 99a
İç bacakta 61 den 58e
Canım cumaya kadar 64.8 yada 64.9 olsam yeter valla fazlasında gözüm yokÇok sağol canım o zamam bundan snra bildirimleri sana yaparız
Ay geçen haftanın birincisi oldumda bu haftanın sonuncusu olcam galiba bugun benden gene hayır yok misafielikteyim
Ay hadi gözün aydın canım yarın kaç kilo çıkçan çok merak ediyorum
Woooowwwww canım senin bel beni de geçmişAayy meraktayım ama regli daha bugün başladı karnım şiştır şimdi ondan 3 gün sonra bende ölçeyim kendimi bakalım ne durumdayım senin belin daha listeye girmeden hedef ölçüye varmış
68 belim olsa daha ne isterimCanım muhteşem incelmişsin
Gozun aydin canimWoooowwwww canım senin bel beni de geçmişAayy meraktayım ama regli daha bugün başladı karnım şiştır şimdi ondan 3 gün sonra bende ölçeyim kendimi bakalım ne durumdayım senin belin daha listeye girmeden hedef ölçüye varmış
Aynen canım sen de geçen yıldan bu yıla 69 dan 59 a tam 10 kilo aşşağıdasın aynen bendeSen 75 miydin ya vay be nerden nereye ne kadar fark var dimi tatlım ama yeşil çok güzel vermişti bir ayda 9 kilo bana yetişmişti sonra hamile kaldı o gelse yine çok güzel verir istikrarlı ama sen şu an geçen seneye göre 10 kilo vermişsin harika bişey bu hadi ödülümüz sufle olsun
Sağol canım şu 62 yi bir göreyim ozaman rahat nefes alıcam işteGozun aydin canim64 geliyor
Gorursun bu gidisle canim bende 65 64 gorsem sonrasi birsey kalmiyor zatenSağol canım şu 62 yi bir göreyim ozaman rahat nefes alıcam işterahat rahat ilerliycem 5li rakamlara
Süpermiş menunSabah maydanoz roka biber domates salatalık bir dilim tam buğday ekmeği bir dilim peynir 5 yeşil 2 siyah zeytin 3 kaşık tahin bir haşlanmış yumurta bir fincan çay.
Ara bir büyük fincan sütlü kahve yanında 10 fındık bir hurma.
Öğlen bir tabak mercimek yemeği.
Yarım elma.
Akşam 4 kaşık mantar yemeği bir tabak salata 3 küçük parça tavuk. 2,5 lt su.
Ay canım ya çok tatlısıncanim senin karin baslangicta 82 mis benim belim 83 du suan olcmedim ama halada cok ince sayilmaz ama sekilli kilom kadar gorunmuyor SchonerDuft la blonde ambition gordu goze batmıyor ama daha incelmesi lazim
Hepsiii sizin sayenizde bozmadan diyet spor yaptım 2 haftalık sonuçCanım muhteşem incelmişsin
Valla belimin tekrar 60lı ölçülere düşçeğime hiç inanmazdım şok oldum ölçünce bekliyorum seninde ölçüleriniWoooowwwww canım senin bel beni de geçmişAayy meraktayım ama regli daha bugün başladı karnım şiştır şimdi ondan 3 gün sonra bende ölçeyim kendimi bakalım ne durumdayım senin belin daha listeye girmeden hedef ölçüye varmış
Ay çok teşekkür ederim ya
Afiyet olsun canım senin menunde harikaKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Yeşil çay sekersiz 1 bardak
Oglen
4 köfte, 1 piliç kofte toplam 5 köfte,
1 domates
1 salatalik
Yarim dilim tam bugday ekmegi
1 minik salatlik turşusu
Ara ( birazdan yiycem )
3 ceviz
2 çiğ findik
Çok az leblebi
1 bardak sekersiz nescafe
Akşam yemedim ama belli
Salata
Mercimek çorbasi
Sporu akşam eklerm
Afiyet olsun kuzum çok guzelListemide veriyim
Kahvaltıda
2 buçuk tavada yumurta
1 dilim peynir
6 7 çeri domates
3 bardak şekersiz çay
Öğlen
1 tane elma
1 bardak şekersiz kremasız nescafe
Akşam
4 tane köfte
1 kase yeşil salata
1 kase pulbiberli yoğurt
Afiyet olsun canımKahvaltı: 1dilim ekmek,1dilim peynir,2çeri,1biber, 1haşlanmış yumrta,bir kupa yeşil çay
Ara: 1greyfurt
Öğlen: tavuk ızgara ,limonlu yeşillik
Ara: bir kupa sütlü kahve, 2çilek
Akşam: salata,1dilim siyez buğdayından tam çavdar
Gün içinde : 1maden suyu, 2form çay,2yeşil çay,2 de
soğanlı maydonozlu limonlu çay içtim ,2lt sade su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?