Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayir migros . Deneme için almıştık tadımlık bir tane yedim fena değil

Bel 68
Karın 78
Kalça 99
İç bacak 58 canım
Woooowwwww canım senin bel beni de geçmiş Aayy meraktayım ama regli daha bugün başladı karnım şiştır şimdi ondan 3 gün sonra bende ölçeyim kendimi bakalım ne durumdayım senin belin daha listeye girmeden hedef ölçüye varmış

Canım cumaya kadar 64.8 yada 64.9 olsam yeter valla fazlasında gözüm yok bende çok meraktayım sabah olsa da tartılsak arada kasları dinlendirmek lazım zaten bende de bugün sıfır spor canım dinlendim bende

Gozun aydin canim 64 geliyor

Aynen canım sen de geçen yıldan bu yıla 69 dan 59 a tam 10 kilo aşşağıdasın aynen bende haha geçen yıl diyette kaç kez sufle yemiştim yoook yoookkk geçen yıl neler çektim bidaha yapar mıyım o hataları bu yıl birkez bile sufle yemedim düşün hatta bir çok şeyi yemedim 1yıl olmuştur farkındasın aylardır sıfır kaçamak desem yalan olmaz okadar sıkı tuttum işi anca veriyorum bize ödül tartı daki eksi sonucu nu görmek artk tatlılar hedefe varana kadar yasak bize bu sefer de burda diyete 72-73 ile başladım asıl burdaki verdiğim kiloyu 10 a ulaştırmak lazım ondan biran önce 62-63 olmam lazım o zaman bir ödül vericem kendime

Sabah maydanoz roka biber domates salatalık bir dilim tam buğday ekmeği bir dilim peynir 5 yeşil 2 siyah zeytin 3 kaşık tahin bir haşlanmış yumurta bir fincan çay.

Ara bir büyük fincan sütlü kahve yanında 10 fındık bir hurma.

Öğlen bir tabak mercimek yemeği.

Yarım elma.

Akşam 4 kaşık mantar yemeği bir tabak salata 3 küçük parça tavuk. 2,5 lt su.

Kahvaltı: 1dilim ekmek,1dilim peynir,2çeri,1biber, 1haşlanmış yumrta,bir kupa yeşil çay

Ara: 1greyfurt

Öğlen: tavuk ızgara ,limonlu yeşillik

Ara: bir kupa sütlü kahve, 2çilek

Akşam: salata,1dilim siyez buğdayından tam çavdar

Gün içinde : 1maden suyu, 2form çay,2yeşil çay,2 de
soğanlı maydonozlu limonlu çay içtim ,2lt sade su

Süpermiş menun

canim senin karin baslangicta 82 mis benim belim 83 du suan olcmedim ama halada cok ince sayilmaz ama sekilli kilom kadar gorunmuyor SchonerDuft la blonde ambition gordu goze batmıyor ama daha incelmesi lazim
Ay canım ya çok tatlısın benim hiç belimle göbeğimle sorunum olmadı benim problem hep kalça bacaklar
Canım muhteşem incelmişsin
Hepsiii sizin sayenizde bozmadan diyet spor yaptım 2 haftalık sonuç
Valla belimin tekrar 60lı ölçülere düşçeğime hiç inanmazdım şok oldum ölçünce bekliyorum seninde ölçülerini
68 belim olsa daha ne isterim gercekten cok iyi bir basladi pir basladi sollayip gectin melisa-
Ay çok teşekkür ederim ya spor sayesinde oldu hepsi

08/04/2019 - 14/04/2019

yellow girl / 570+425+
SchonerDuft / 150 +
tgb1907 / 150+
htc71 / 112.5+112.5
sena zeynep / 545+
berkas / 220+
Turkuazmavi90 / 520+465
Rabia- / 150+
chaos1023 /
magickk /45+180

ELF_LR35/
Buki_89/ 150+195+

Afiyet olsun canım senin menunde harika

Afiyet olsun kuzum çok guzel

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…