Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

08/04/2019 - 14/04/2019

yellow girl / 570+425+
SchonerDuft / 150 +
tgb1907 / 150+
htc71 / 112.5+112.5
sena zeynep / 545+
berkas / 220+
Turkuazmavi90 / 520+465+140
Rabia- / 150+
chaos1023 /
magickk /45+180

ELF_LR35/
Buki_89/ 150+195+

Aynen öyleymis valla benimde en son 75 mis
melisa- ölcülerini yazarmisin canim karsilastiralim bizimkilerle

Hadi bakalım Sıkı takipteyim seni bu hafta yedigin herseyin resmini atiyorsun baana
Yarın atarım sende at resimleri kahvaltıyı 8 gibi yaparım ona göre günü ayarlarım artık. Çok heyecanlıyım
Canım regle ile birlikte aynı anda az önce ishal oldum vücut tuttuğu herşeyi atmaya başladı galiba ama resmen şuan wc den dışarı çıkamıyorum korkun benden yarına 64lerdeyim galiba
Cır cır olmakta kötü ya .tartıldın mı :)
canim senin karin baslangicta 82 mis benim belim 83 du suan olcmedim ama halada cok ince sayilmaz ama sekilli kilom kadar gorunmuyor SchonerDuft la blonde ambition gordu goze batmıyor ama daha incelmesi lazim
Canım senin 7li kilolarda da belin ve fiziğin bozulmamıştı en son attığın da fark bariz belliydi
Menü yü beğendim afiyet olsun . Senle yellow girl ü hep karıştırıyorum
Beğendim her zamanki gibi

Az kaldı canım 62 kiloya 2 kilon var o zaman 10 kilo olacak kendi rekorunu kiriyosun bu sene resmen diyorum ya mayısta 58 le kapatırsın sen o azim var

Afiyet olsun canım menü güzel

Harika afiyet olsun

Menüler herkesin super afiyet olsun canım

Bir iki haftaya mezun olcak zaten artık istesen de karıştıramazsın tartıldım canım şuan yiyip içtikleri ile 65.8 çıkıyorum sabaha ne çıkar Allah kerim cırcır durdu zaten canım soğan maydonoz suyu filan yaptı galiba öyle ama geçti zaten regle de oldum daha içmem gerek kalmadı kurtuldum şükür

Az kaldı canım 62 kiloya 2 kilon var o zaman 10 kilo olacak kendi rekorunu kiriyosun bu sene resmen diyorum ya mayısta 58 le kapatırsın sen o azim var
Aaayyy inşallah canım hedefim de o inşallah olur 23nisan bizim anasınıfı organizasyon yaptı aileler ile hep beraber açık büfe kahvaltıya gidilcek ozamana kadar sıfır kaçmak ile hızlı gitmem lazım ki ogün biraz bir şeyler yiyim canım ondan ilk hedef 23Nisan da 62 kilo olmak ✌✌✌✌

Offf offff 85 den 69 nasıl olurrr
Canımmmmm magickk doğuma 80 ile girmiş ve şuan 59 kilo ✌ bende doğuma 80 ile girdim ve şuan 65im ve dahada aşşağı doğru devam ediyorum bende 59 olucam inşallah amaç o ✌ demek ki gayette oluyor ✌✌✌✌ asla vazgeçmezsen oluyor canım

Kesinlikle canım ben 80 le girdim 84 e çıktım ve şu an 59 um yani biz en iyi örnegiz bizden dahada kilolulari var imkansız değil yani sadece sabır ve istikrarlı olmak lazım ve kaçamak yapmamak lazım yoksa gitmiyor bu kadar yani B Baharyagmuru35

Tabi canım ya hakkın o zaman kadar sıkı tut ve öbur kadınlardan geri kalma onlar gibi ondan bundan ye insan kendini iyi hissediyor o gün sporunu yapıp benim gibi ertesi gün hafif tuttun mu kilo bile almazsın canım arada kendimize böyle yapalım ki bikmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…