- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.001
Yarın atarımAynen öyleymis valla benimde en son 75 mis
melisa- ölcülerini yazarmisin canim karsilastiralim bizimkilerle
Hadi bakalım Sıkı takipteyim seni bu haftayedigin herseyin resmini atiyorsun baana
Cır cır olmakta kötü ya .tartıldın mı :)Canım regle ile birlikte aynı anda az önce ishal oldum vücut tuttuğu herşeyi atmaya başladı galiba ama resmen şuan wc den dışarı çıkamıyorumkorkun benden yarına 64lerdeyim galiba
Canım senin 7li kilolarda da belin ve fiziğin bozulmamıştı en son attığın da fark bariz belliydicanim senin karin baslangicta 82 mis benim belim 83 du suan olcmedim ama halada cok ince sayilmaz ama sekilli kilom kadar gorunmuyor SchonerDuft la blonde ambition gordu goze batmıyor ama daha incelmesi lazim
Menü yü beğendim afiyet olsun . Senle yellow girl ü hep karıştırıyorumSabah maydanoz roka biber domates salatalık bir dilim tam buğday ekmeği bir dilim peynir 5 yeşil 2 siyah zeytin 3 kaşık tahin bir haşlanmış yumurta bir fincan çay.
Ara bir büyük fincan sütlü kahve yanında 10 fındık bir hurma.
Öğlen bir tabak mercimek yemeği.
Yarım elma.
Akşam 4 kaşık mantar yemeği bir tabak salata 3 küçük parça tavuk. 2,5 lt su.
Beğendim her zamanki gibiKahvaltı: 1dilim ekmek,1dilim peynir,2çeri,1biber, 1haşlanmış yumrta,bir kupa yeşil çay
Ara: 1greyfurt
Öğlen: tavuk ızgara ,limonlu yeşillik
Ara: bir kupa sütlü kahve, 2çilek
Akşam: salata,1dilim siyez buğdayından tam çavdar
Gün içinde : 1maden suyu, 2form çay,2yeşil çay,2 de
soğanlı maydonozlu limonlu çay içtim ,2lt sade su
Az kaldı canım 62 kiloya 2 kilon var o zaman 10 kilo olacak kendi rekorunu kiriyosun bu sene resmen diyorum ya mayısta 58 le kapatırsın sen o azim varAynen canım sen de geçen yıldan bu yıla 69 dan 59 a tam 10 kilo aşşağıdasın aynen bendehaha geçen yıl diyette kaç kez sufle yemiştim yoook yoookkk geçen yıl neler çektim bidaha yapar mıyım o hataları bu yıl birkez bile sufle yemedim düşün hatta bir çok şeyi yemedim 1yıl olmuştur farkındasın aylardır sıfır kaçamak desem yalan olmaz okadar sıkı tuttum işi anca veriyorum bize ödül tartı daki eksi sonucu nu görmek artk tatlılar hedefe varana kadar yasak bize bu sefer de burda diyete 72-73 ile başladım asıl burdaki verdiğim kiloyu 10 a ulaştırmak lazım ondan biran önce 62-63 olmam lazım o zaman bir ödül vericem kendime
Afiyet olsun canım menü güzelListemide veriyim
Kahvaltıda
2 buçuk tavada yumurta
1 dilim peynir
6 7 çeri domates
3 bardak şekersiz çay
Öğlen
1 tane elma
1 bardak şekersiz kremasız nescafe
Akşam
4 tane köfte
1 kase yeşil salata
1 kase pulbiberli yoğurt
Harika afiyet olsunSabah maydanoz roka biber domates salatalık bir dilim tam buğday ekmeği bir dilim peynir 5 yeşil 2 siyah zeytin 3 kaşık tahin bir haşlanmış yumurta bir fincan çay.
Ara bir büyük fincan sütlü kahve yanında 10 fındık bir hurma.
Öğlen bir tabak mercimek yemeği.
Yarım elma.
Akşam 4 kaşık mantar yemeği bir tabak salata 3 küçük parça tavuk. 2,5 lt su.
Menüler herkesin super afiyet olsun canımKahvaltı: 1dilim ekmek,1dilim peynir,2çeri,1biber, 1haşlanmış yumrta,bir kupa yeşil çay
Ara: 1greyfurt
Öğlen: tavuk ızgara ,limonlu yeşillik
Ara: bir kupa sütlü kahve, 2çilek
Akşam: salata,1dilim siyez buğdayından tam çavdar
Gün içinde : 1maden suyu, 2form çay,2yeşil çay,2 de
soğanlı maydonozlu limonlu çay içtim ,2lt sade su
Bir iki haftaya mezun olcak zaten artık istesen de karıştıramazsınYarın atarımsende at resimleri kahvaltıyı 8 gibi yaparım ona göre günü ayarlarım artık. Çok heyecanlıyım
Cır cır olmakta kötü ya .tartıldın mı :)
Canım senin 7li kilolarda da belin ve fiziğin bozulmamıştı en son attığın da fark bariz belliydi
Menü yü beğendim afiyet olsun . Senle yellow girl ü hep karıştırıyorum
Beğendim her zamanki gibi
Hiçbirşey yememişsin canım maşallah bide üstüne spor yapmışsın ooohhh gelsin eksilerBugün
Kahvaltı omlet az peynir domates
Ara 1 elma
Akşam 1 tabak et sote bol salata
2.5 lt su
45 dk leslie
Aaayyy inşallah canımAz kaldı canım 62 kiloya 2 kilon var o zaman 10 kilo olacak kendi rekorunu kiriyosun bu sene resmen diyorum ya mayısta 58 le kapatırsın sen o azim var
Sağol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun canım menü güzel
CanımmmmmOfff offff 85 den 69 nasıl olurrr
Kesinlikle canım ben 80 le girdim 84 e çıktım ve şu an 59 um yani biz en iyi örnegiz bizden dahada kilolulari var imkansız değil yani sadece sabır ve istikrarlı olmak lazım ve kaçamak yapmamak lazım yoksa gitmiyor bu kadar yani B Baharyagmuru35Canımmmmmmagickk doğuma 80 ile girmiş ve şuan 59 kilo ✌ bende doğuma 80 ile girdim ve şuan 65im ve dahada aşşağı doğru devam ediyorum bende 59 olucam inşallah amaç o ✌ demek ki gayette oluyor ✌✌✌✌ asla vazgeçmezsen oluyor canım
Tabi canım ya hakkın o zaman kadar sıkı tut ve öbur kadınlardan geri kalma onlar gibi ondan bundan ye insan kendini iyi hissediyor o gün sporunu yapıp benim gibi ertesi gün hafif tuttun mu kilo bile almazsın canım arada kendimize böyle yapalım ki bikmayalimAaayyy inşallah canımhedefim de o inşallah olur 23nisan bizim anasınıfı organizasyon yaptı aileler ile hep beraber açık büfe kahvaltıya gidilcek ozamana kadar sıfır kaçmak ile hızlı gitmem lazım ki ogün biraz bir şeyler yiyim canım ondan ilk hedef 23Nisan da 62 kilo olmak ✌✌✌✌
Sağol canım inşallah eksiler hanemize yazılsınHiçbirşey yememişsin canım maşallah bide üstüne spor yapmışsın ooohhh gelsin eksiler
Kilo verme detox gizli işler hmmmnNe göndermesi
Ancak geldimgelince aydınlanacaz
Hatırladım geç oldu ama spor günlük en fazla yapan hahaAnlat kız anlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?