Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben şuan evimde olmadığım için tartılamıyorum ama pantolon belinden düşüyordu çok mutlu oldum bende

chaos1023 pazartesiden aberi Hiç sporun yokmu canım varsa ekle? Yada SchonerDuft veye beni blonde ambition ü sporlarına etiketlersen ekleriz canım
Aslında yemeklerimin ardından her gece ekliyorum ama bundan sonra etiketlerin seni:)

Kahvaltı
Tarhana çorbası kıymalı
Araogun
Kahve hurma
Öğlen
Tavuklu salata
Araogun
Bir bardak kefir
Akşam
Kurufasulye iki kaşık pilav cacık
Son araogun
Yoğurt kürü

2 kez 45er dk Leslie
30dk kardio
15dk eliptik
75 ip atlama

blonde ambition

Afiyet olsun canım bugün güzel yemişsin inşallah istanbuldan dönerken bikaç kilonu orda bırakırsın bende çok acıktım ya en çok bu saatlerde zorlanıyorum

Canım spor listemiz var ya puanlarımızı 1.sayfadan hesaplıyıp spor listesine son alıntıya her gün ekliyoruz canım herkes kendi ekliyor sen hiç eklememişsin alıntılayıp puanını yazmamışsın hiç ondan ben de kontrol yapıyorum boyle unutulan vs. Olursa listede diye canım kontrol edince fark ettim sen puanını hiç eklememişsin canım yaptığın sporların puanı 1. Sayfada yazıyor kuzum orda hesaplaya bilirsin

chaos1023 canım listenin son alıntısı bu canım puanını hesaplıyınca buraya alıntıla canım
08/04/2019 - 14/04/2019

yellow girl / 570+425+
SchonerDuft / 150 +
tgb1907 / 150+
htc71 / 112.5+112.5
sena zeynep / 545+
berkas / 220+
Turkuazmavi90 / 520+465+140
Rabia- / 150+
chaos1023 /
magickk /45+180

ELF_LR35/
Buki_89/ 150+195+

Aramıza gelmişsin merak etmiştim Ben de seni evet muhabbet köyü idi sayfaları doldurduk senin migdede akşamları sesli sesli goorrkk guurrrkkk gurul sesler geliyor mu? Bende 1 aydır böyle bir şey başladı baya bildiğin son ses bağırıyor hayatım da böyle birşey olmamıştı tabi oda hayatın da hiç bukadar boş kalmamıştı

Miktarlarını belirtmemissin canım kaç kofte kizarmismi firinda mi krem peynir ne kadar ? Bulgur pilavı kaç kaşık mesela ? Ekmek yok mu ?
Ayrıca diyette krem peynir olmamalı . Olsada çok az miktar . Spor yok mu ?
Krem peynir 1kasık ancadır bulgur pilavı yemısımdır baya
AksamEkmek ve spor yok canım

Biz yine hastayız hemde cumbur cemaat bitmeden tekrar hasta olmayı Bı biz becerırız. Hastaneye goturecem kızı oksurukten mahvoldum Bugun ogretmenı eve gotur dedi zaten okula yollamıyordum ogretmenı prova İcin cagrdıgına pişman oldu

tesekkur ederim kuzu wc problemini ne yaptin cozdun mu bugun de 100gr gitmis 68.7 sakin kacamak falan yapayim deme bak aciyorum arayı
Napiyorsun canim senin donuş ne zaman
Iyı bari sevindim ☺

Gecmis olsun canim

Bugün ucundan da olsa 64 ü görürsün
tesekkur ederim kuzu wc problemini ne yaptin cozdun mu bugun de 100gr gitmis 68.7 sakin kacamak falan yapayim deme bak aciyorum arayı

Gecmis olsun canim
Valla wc de yok ödem de doluyum gece bile ellerim acıdı o kadar şişim neden böyle oldu anlamıyorum 2 3 Gün e geçerdi genelde bu sefer geçmedi detoks ile belki iner diye düşünüyorum

Gecmis olsun canim
Çok iyi gidiyosun maşallah canım ❤
Günaydın kızlar yellow girl ün patates.detoksunu yapıyorum bugün. Yarına hazırlık
Hayırlı olsun kuzum çok faydası olur inşallah
tugbaFB sende başladın mı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…