- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.021
Ben şuan evimde olmadığım için tartılamıyorum ama pantolon belinden düşüyordu çok mutlu oldum bendeTebrik ederim canıminin bende çoğu gece aynını yaşıyorum gece öyle aç öyle aç oluyorum ki anlatamam dün de aynı idi çok zor uyudum açlıktan ama sabah da dediğin gibi yatakta bir bakıyorum karın dümdüz öyle mutlu oluyorum ki tartıda da karşılığını alıyorum ondan dayanmaz canım az kaldı bu zamnlara kadar tok yatdıkça ne oldu mutsuz olduk aç yatalım mutlu kalkalım kahvaltında harika olmuş bende dün kahvaltı meyve+süt idi ondan bugün bende yumurtalı,peynirli,ekmekli senin gibi güzel bir kahvaltı yapabilirim çok açım ama önce yardımıyım sonra hemen yiyim Akşamda eşim erken çıkacakmış gelirken deniz Levreği alırım dedi balık da çok özlemiştim zaten bugün menüm enfes olucak gibi görünüyor hemen bir tartılıp geliyorum canım ❤ sen de tartıldın mı ?
Doğru doğruSena etiketledi ya yellowu spor listesine yellowda Iyi spor yapiyor bak birakma pesindeyim guzel spor yaptim sende yap tarzinda etiketledi gaza getirmek icinoyle bir gonderme iste anlatabildim mi bilmiyorum yada dogru anladim mi uçuk gelince aydınlatır bizi artik
Aslında yemeklerimin ardından her gece ekliyorum ama bundan sonra etiketlerin seni:)chaos1023 pazartesiden aberi Hiç sporun yokmu canım varsa ekle? Yada SchonerDuft veye beni blonde ambition ü sporlarına etiketlersen ekleriz canım
Afiyet olsun canım bugün güzel yemişsin inşallah istanbuldan dönerken bikaç kilonu orda bırakırsınKızlar benden sonra 18 sayfa yazmışınız hepsini okudum da kahvaltı da ne yediğimi unuttum öğlen tavuk şiş yedim ayran içtim ekmek yemedim yanında maydanoz kıvırcık çok az salata bulgur pilavı arada kahve şuan gene çok açımmmmm gene acıktımmmmmm
Aynen canım açlıktan uyuyamıyorum resmen haha. Hepimiz bir yerde bırakıp öyle gidelim kiloları hahhaAfiyet olsun canım bugün güzel yemişsin inşallah istanbuldan dönerken bikaç kilonu orda bırakırsınbende çok acıktım ya en çok bu saatlerde zorlanıyorum
Canım spor listemiz var ya puanlarımızı 1.sayfadan hesaplıyıp spor listesine son alıntıya her gün ekliyoruz canım herkes kendi ekliyor sen hiç eklememişsin alıntılayıp puanını yazmamışsın hiç ondan ben de kontrol yapıyorum boyle unutulan vs. Olursa listede diye canım kontrol edince fark ettim sen puanını hiç eklememişsin canım yaptığın sporların puanı 1. Sayfada yazıyor kuzum orda hesaplaya bilirsinAslında yemeklerimin ardından her gece ekliyorum ama bundan sonra etiketlerin seni:)
Kahvaltı
Tarhana çorbası kıymalı
Araogun
Kahve hurma
Öğlen
Tavuklu salata
Araogun
Bir bardak kefir
Akşam
Kurufasulye iki kaşık pilav cacık
Son araogun
Yoğurt kürü
2 kez 45er dk Leslie
30dk kardio
15dk eliptik
75 ip atlama
blonde ambition
Aramıza gelmişsin merak etmiştim Ben de seniKızlar benden sonra 18 sayfa yazmışınız hepsini okudum da kahvaltı da ne yediğimi unuttum öğlen tavuk şiş yedim ayran içtim ekmek yemedim yanında maydanoz kıvırcık çok az salata bulgur pilavı arada kahve şuan gene çok açımmmmm gene acıktımmmmmm
2 olucak canım fazla yazmısım3 haşlanmış yumurta miiyi yemissin canım ya ben asla yiyemem hemde haşlanmış
Krem peynir 1kasık ancadır bulgur pilavı yemısımdır bayaMiktarlarını belirtmemissin canım kaç kofte kizarmismi firinda mi krem peynir ne kadar ? Bulgur pilavı kaç kaşık mesela ? Ekmek yok mu ?
Ayrıca diyette krem peynir olmamalı . Olsada çok az miktar . Spor yok mu ?
Iyı bari sevindimGunaydin canimacildi bayideki gorevli en gec 3 gun icinde demisti ama ben yinede haber vereyim dedim acilmazsa diye
1 gun sonra mesaj geldi 2. gun sabaha dogru 5 de acilacak diye acik şuan
Yarın atarımsende at resimleri kahvaltıyı 8 gibi yaparım ona göre günü ayarlarım artık. Çok heyecanlıyım
Cır cır olmakta kötü ya .tartıldın mı :)
Canım senin 7li kilolarda da belin ve fiziğin bozulmamıştı en son attığın da fark bariz belliydi
Menü yü beğendim afiyet olsun . Senle yellow girl ü hep karıştırıyorum
Beğendim her zamanki gibi
Doğru doğru
Iyı bari sevindim ☺
Gecmis olsun canimBiz yine hastayız hemde cumbur cemaat bitmeden tekrar hasta olmayı Bı biz becerırız. Hastaneye goturecem kızı oksurukten mahvoldum Bugun ogretmenı eve gotur dedi zaten okula yollamıyordum ogretmenı prova İcin cagrdıgına pişman oldu
Bugün ucundan da olsa 64 ü görürsünBir iki haftaya mezun olcak zaten artık istesen de karıştıramazsıntartıldım canım şuan yiyip içtikleri ile 65.8 çıkıyorum sabaha ne çıkar Allah kerim cırcır durdu zaten canım soğan maydonoz suyu filan yaptı galiba öyle ama geçti zaten regle de oldum daha içmem gerek kalmadı kurtuldum şükür
Valla wc de yok ödem de doluyum gece bile ellerim acıdı o kadar şişim neden böyle oldu anlamıyorum 2 3 Gün e geçerdi genelde bu sefer geçmeditesekkur ederim kuzu wc problemini ne yaptin cozdun mu bugun de 100gr gitmis 68.7 sakin kacamak falan yapayim deme bak aciyorum arayı
Napiyorsun canim senin donuş ne zaman
Gecmis olsun canim
Çok iyi gidiyosun maşallah canım ❤tesekkur ederim kuzu wc problemini ne yaptin cozdun mu bugun de 100gr gitmis 68.7 sakin kacamak falan yapayim deme bak aciyorum arayı
Napiyorsun canim senin donuş ne zaman
Gecmis olsun canim
Hayırlı olsun kuzumGünaydın kızlar yellow girl ün patates.detoksunu yapıyorum bugün. Yarına hazırlık
ben sadece patetes yapıcam canım detoks suyunu yapamadımÇok iyi gidiyosun maşallah canım ❤
Hayırlı olsun kuzumçok faydası olur inşallah
tugbaFB sende başladın mı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?