- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.041
O su çok güzel ödem artırıyordu canım ya birde bol tarçınlı olduğu için şekerini demgelicekti canım ondan bari tarçınlı başka bitki çayları iç patatesten alıcağın şekeri dengelesin ki açlık krizi yapmasın sonra tarçın şekerini denge edip açlık ve karbonhidrat krizi duymamı engeller çünkiben sadece patetes yapıcam canım detoks suyunu yapamadım
Bugün Ucundan görsem yeter zaten canımBugün ucundan da olsa 64 ü görürsün
Valla wc de yok ödem de doluyum gece bile ellerim acıdı o kadar şişim neden böyle oldu anlamıyorum 2 3 Gün e geçerdi genelde bu sefer geçmedidetoks ile belki iner diye düşünüyorum
Canım kilon çok azaldı normal üstelik regl de şişlik yapıyor wc de çpknfak ettiriyor zaten belki de wc ye çıkarsan yarın düşüş olur hiç belli olmaz canım üstelik sabit çıksa bile yağdan varmışsındır mutlaka az yağ verip verdiğin yağ kadar da kas yaptıysan tartı sabit kalır ama görüntün çok güzelleşirKızlar tartildim hem regl hem WC sorunu ben bu hafta sabit cikicam galiba son bir gün hiç umudum yok sabitim
Canım kilon çok azaldı normal üstelik regl de şişlik yapıyor wc de çpknfak ettiriyor zaten belki de wc ye çıkarsan yarın düşüş olur hiç belli olmaz canım üstelik sabit çıksa bile yağdan varmışsındır mutlaka az yağ verip verdiğin yağ kadar da kas yaptıysan tartı sabit kalır ama görüntün çok güzelleşirmezurede de daralma olur canım sen mezureli takip et moralin bozulmaz o zamn başarını görürsün
Bugün müsait olduğum bir ara özelden sana da detaylı yazarım canım 2gün biyunce ve 3öğün olacak şekilde 5er saat ara ile sadece patetes yeniyor yağsız,tuzsuz olucak başka herşey yasak ama bazı çaylar ve detoks suları var onlar mutlaka içilecek asıl etkiyi onlar sağlıyor zaten canım bide bazı detayları ve 2gün de detoks sonrası programı var ben hepsini detoks şu tarifi ile beraber istersen özelden yazayım bir ara sanada canım bu arada tebrikler 65lere geçmişsin canım harikasınTebrik ederim canımmm yarın kesin 65lere baybay dersinpatates detoksun nasıl oluyo
tamam canım çubuk tarçınım var iş yerinde yeşil çayın içine katıyım olur heraldeO su çok güzel ödem artırıyordu canım ya birde bol tarçınlı olduğu için şekerini demgelicekti canım ondan bari tarçınlı başka bitki çayları iç patatesten alıcağın şekeri dengelesin ki açlık krizi yapmasın sonra tarçın şekerini denge edip açlık ve karbonhidrat krizi duymamı engeller çünki
Bugün Ucundan görsem yeter zaten canımmotive iyice artar bakalım şimdi kalkıyorum tartılıcam
sağol kuzum ama sandığım kadar kolay değilmiş şimdiden acıktımÇok iyi gidiyosun maşallah canım ❤
Hayırlı olsun kuzumçok faydası olur inşallah
tugbaFB sende başladın mı canım ?
görürsün canım listeye uymaya devam et yeter kiO su çok güzel ödem artırıyordu canım ya birde bol tarçınlı olduğu için şekerini demgelicekti canım ondan bari tarçınlı başka bitki çayları iç patatesten alıcağın şekeri dengelesin ki açlık krizi yapmasın sonra tarçın şekerini denge edip açlık ve karbonhidrat krizi duymamı engeller çünki
Bugün Ucundan görsem yeter zaten canımmotive iyice artar bakalım şimdi kalkıyorum tartılıcam
gelsin 64 lerKızlar 64ler bugün görünmedi yarına kaldı artık olsun300gram daha gitmiş 65.00
şu wc sorunu bitmiyorKızlar tartildim hem regl hem WC sorunu ben bu hafta sabit cikicam galiba son bir gün hiç umudum yok sabitim
Kızlar 64ler bugün görünmedi yarına kaldı artık olsun300gram daha gitmiş 65.00
maşallah canım çok iyi gidiyorsunGünaydııııınnnn ben artık 65.9 kiloyuuuuummmmm ihihiihihihihiih
Canım ben senden baya fazlayım ama bende bile hep oluyo buraya başladığım haftadan beri hep oldu çok çok nadiren iki hafta üst üste vermişimdir bende hep bur hafta sabit bir hafta düşüş oluyo canım magic de de öyle oluyo hatta demek ki bizim bünye böyle olsun bir şekilde gitsin de yeter ki gitsin bak mezuniyete 2kilo kaldı zaten belki haftaya 1 kilo birden gider son 1 kiloya kalırsınYaaa bir hafta veriyorum yada iki hafta sonra hep sabit oluyorum doğru magickk çok zorlandı bu zamanlar pufff sinirim bozuldu
Aynen olmaz mı dün eğitim de bir guruldadı yanımdaki kız ben acıktım sen acıktın mı dedi evet bende acıktım dedimAramıza gelmişsin merak etmiştim Ben de senievet muhabbet köyü idi sayfaları doldurduk senin migdede akşamları sesli sesli goorrkk guurrrkkk gurul sesler geliyor mu? Bende 1 aydır böyle bir şey başladı baya bildiğin son ses bağırıyor hayatım da böyle birşey olmamıştı tabi oda hayatın da hiç bukadar boş kalmamıştı
Közlenmiş patlıcan bayılırımSabah
1kırma yumurta
4_5 zeytın
Salatalık domates
1dılım ekmek
Ogken kahve
1bardk sut
Aksam tavuk kozlenmıs patlıcan salatası
Yarın akşam dönücem canım haftaya evdeyken bir egzersiz yapıcam öncesi sonrası fotoğraflarımla ya şok etcem ya da kendimi kandırcamtesekkur ederim kuzu wc problemini ne yaptin cozdun mu bugun de 100gr gitmis 68.7 sakin kacamak falan yapayim deme bak aciyorum arayı
Napiyorsun canim senin donuş ne zaman
Gecmis olsun canim
Patates haşlama dimi benim mide kızartma mayonez olsun diyordaÇok iyi gidiyosun maşallah canım ❤
Hayırlı olsun kuzumçok faydası olur inşallah
tugbaFB sende başladın mı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?