Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben sadece patetes yapıcam canım detoks suyunu yapamadım
O su çok güzel ödem artırıyordu canım ya birde bol tarçınlı olduğu için şekerini demgelicekti canım ondan bari tarçınlı başka bitki çayları iç patatesten alıcağın şekeri dengelesin ki açlık krizi yapmasın sonra tarçın şekerini denge edip açlık ve karbonhidrat krizi duymamı engeller çünki
Bugün Ucundan görsem yeter zaten canım motive iyice artar bakalım şimdi kalkıyorum tartılıcam

Kızlar tartildim hem regl hem WC sorunu ben bu hafta sabit cikicam galiba son bir gün hiç umudum yok sabitim
Canım kilon çok azaldı normal üstelik regl de şişlik yapıyor wc de çpknfak ettiriyor zaten belki de wc ye çıkarsan yarın düşüş olur hiç belli olmaz canım üstelik sabit çıksa bile yağdan varmışsındır mutlaka az yağ verip verdiğin yağ kadar da kas yaptıysan tartı sabit kalır ama görüntün çok güzelleşir mezurede de daralma olur canım sen mezureli takip et moralin bozulmaz o zamn başarını görürsün

Yaaa bir hafta veriyorum yada iki hafta sonra hep sabit oluyorum doğru magickk çok zorlandı bu zamanlar pufff sinirim bozuldu

Tebrik ederim canımmm yarın kesin 65lere baybay dersin patates detoksun nasıl oluyo
Bugün müsait olduğum bir ara özelden sana da detaylı yazarım canım 2gün biyunce ve 3öğün olacak şekilde 5er saat ara ile sadece patetes yeniyor yağsız,tuzsuz olucak başka herşey yasak ama bazı çaylar ve detoks suları var onlar mutlaka içilecek asıl etkiyi onlar sağlıyor zaten canım bide bazı detayları ve 2gün de detoks sonrası programı var ben hepsini detoks şu tarifi ile beraber istersen özelden yazayım bir ara sanada canım bu arada tebrikler 65lere geçmişsin canım harikasın

tamam canım çubuk tarçınım var iş yerinde yeşil çayın içine katıyım olur heralde

Çok iyi gidiyosun maşallah canım ❤

Hayırlı olsun kuzum çok faydası olur inşallah
tugbaFB sende başladın mı canım ?
sağol kuzum ama sandığım kadar kolay değilmiş şimdiden acıktım
görürsün canım listeye uymaya devam et yeter ki
Kızlar 64ler bugün görünmedi yarına kaldı artık olsun 300gram daha gitmiş 65.00
gelsin 64 ler

Yaaa bir hafta veriyorum yada iki hafta sonra hep sabit oluyorum doğru magickk çok zorlandı bu zamanlar pufff sinirim bozuldu
Canım ben senden baya fazlayım ama bende bile hep oluyo buraya başladığım haftadan beri hep oldu çok çok nadiren iki hafta üst üste vermişimdir bende hep bur hafta sabit bir hafta düşüş oluyo canım magic de de öyle oluyo hatta demek ki bizim bünye böyle olsun bir şekilde gitsin de yeter ki gitsin bak mezuniyete 2kilo kaldı zaten belki haftaya 1 kilo birden gider son 1 kiloya kalırsın olumlu düşün canım güzel düşün güzel olsun hem bence wc dendir sen yarın wc sonrası düşüş göreceksin bence bugün bol bol ac ye çıkartacak yiyecek ve içecek çeşitleri olark menü yap direk yarın fark olur maydonoz çayı bende çok etki ediyor mesela

Aynen olmaz mı dün eğitim de bir guruldadı yanımdaki kız ben acıktım sen acıktın mı dedi evet bende acıktım dedim

tesekkur ederim kuzu wc problemini ne yaptin cozdun mu bugun de 100gr gitmis 68.7 sakin kacamak falan yapayim deme bak aciyorum arayı

Napiyorsun canim senin donuş ne zaman

Gecmis olsun canim
Yarın akşam dönücem canım haftaya evdeyken bir egzersiz yapıcam öncesi sonrası fotoğraflarımla ya şok etcem ya da kendimi kandırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…