Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yoğurt olsun bari o var mı tamam canım bekliyorum patatesin kabak kadar hatrı var denerim
maşallah canım çok iyi gidiyorsun
Çok teşekkür ederim canımm

Yaaa bir hafta veriyorum yada iki hafta sonra hep sabit oluyorum doğru magickk çok zorlandı bu zamanlar pufff sinirim bozuldu
Evet canım ben ne çektim bir hafta verdim sonra durdum şimdi ise gr gr gidiyor çok sınır bozucu haklısın ama hedefimize odaklandık bir kere tatlım eninde sonunda mezun olacağız sabırlı ol

Evet canım ben ne çektim bir hafta verdim sonra durdum şimdi ise gr gr gidiyor çok sınır bozucu haklısın ama hedefimize odaklandık bir kere tatlım eninde sonunda mezun olacağız sabırlı ol
Haklısınız blonde ambition magickk ben bol spor yapayım şu an ve yediklerimi biraz değiştireyim çok sinir oldum

Yoğurt olsun bari o var mı tamam canım bekliyorum patatesin kabak kadar hatrı var denerim

Çok teşekkür ederim canımm
Hayır canım bir kaşık yoğurt bile yenmiycek iki gün boyunca patetes dışında tek lokma birşey yemiyceksin patatesi de 5 saatin dolmadan da yemiyceksin yağ tuz koymıycaksin ya suda başlıycam yada yağlı fırın kağıtları oluyor ya ona dizip fırınlıya bilirsin bu şekilde hazırlayıp öğün saatin geldiğinde patatesi doyama kadar yiyebilirsin baya sıkı bir detoks yani kabaktaki gibi kolay değil kahvaltı filan yok ara öğün ouok 5 saat dolmadan patateside yemek yasak canım

Anladm canım peki baharatta mi yok
yeriz ya neler yemedik

Insallah iner tatlim bekliyorum seni 68 lerde cabuk gel
Çok iyi gidiyosun maşallah canım ❤

Hayırlı olsun kuzum çok faydası olur inşallah
tugbaFB sende başladın mı canım ?
bir ara takildi 69 da 4 gun falan ama yine gitmeye basladi gibi
Kızlar 64ler bugün görünmedi yarına kaldı artık olsun 300gram daha gitmiş 65.00
tutabilene ask olsun ucuyorsun tebrrik ederim canim

Günaydııııınnnn ben artık 65.9 kiloyuuuuummmmm ihihiihihihihiih
masallah 1 2 hafta ya da mezun olursun bu gidisle o nasil bir hiz
htc71 arkadan geliyorummm sanma ki 69 larda takılıp kalacam
Gel tatli kiz ama bende bos durmuyorum kendime guzel guzel yemekler yaptim lahana pişirdim kabak pisirdim tavuk hasladim ondan da corba yaparim
Yarın akşam dönücem canım haftaya evdeyken bir egzersiz yapıcam öncesi sonrası fotoğraflarımla ya şok etcem ya da kendimi kandırcam
Birsey kalmamis canim donunce tam gaz devam
Yakaladi hemde bizden once yakaladi

Haklısınız blonde ambition magickk ben bol spor yapayım şu an ve yediklerimi biraz değiştireyim çok sinir oldum
Canım aynen değiştir o çok işe yarıyor bu hafta klasik kahvalti ve klasik ara öğün yerine farklı seçenekler dene ben bugün gene değişik kahvaltı yaptım kahvaltı olarak: 1muz 1kupa sütlü kahve yaptım canım eğer hergün aynı yersen vücut alışıyormuş değiştirmek lazım ara ara mutlaka ayrıca şuan burda senin kadar kilo veren kimse yok bak 67 ile başlamışsın 57 kiloya gelmişsin tam 10 kilo vermişsin canım ben mesela daha 7 -8 kilo verdim sizle daha 10kiloya ulaşamadım canım sen emeğinin karşılığını zaten alıyorsun 10kilo çok büyük bir başarı daha ne olsun şurada hedefe de sadece 2 kilo kalmış darısı bizim başımıza inşallah ❤

Anladm canım peki baharatta mi yok
yeriz ya neler yemedik
Sadece Baharat serbest canım zor ama yapılır mı evet çok da rahat yapılır ve şahsen ben bire bir harfi harfine uygulayarak 2gün patetes ve gün patetes sonrası detoks devamı olarak 4günlük programı yaptım canım isteyince yapılıyor ben canlı örneğim tubi ve Schonerde diğerle örnekler olacaklar inşallah

Hemde 2 gün spor yapmadım bugün sahnelere geri dönüyorum
Pulbiberle bu işi götürürüm o zaman bende sonrası detoks nasıl oluyo öğreniyim herşeyinide yarın başlarım canım

senin gibi veremediğimden olabilir mi
65.4 düm
Canım ben o çaba ile anca zor zar gram gram geçiyorum seni benim yaptıklarımı sen yapsan ben seni yakalayamam bile bak kondisyon bisikletinin üzerinden yazıyorum gene sana ooohhh sen spor yapmadan gölge gibi arkamdan gel bide verdiğini beğen me ? o kadr spora bırak da bari bir 400 gram farkımız da olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…