- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.061
Patates haşlama dimi benim mide kızartma mayonez olsun diyorda
Yoğurt olsun bari o var mıBugün müsait olduğum bir ara özelden sana da detaylı yazarım canım 2gün biyunce ve 3öğün olacak şekilde 5er saat ara ile sadece patetes yeniyor yağsız,tuzsuz olucak başka herşey yasak ama bazı çaylar ve detoks suları var onlar mutlaka içilecek asıl etkiyi onlar sağlıyor zaten canım bide bazı detayları ve 2gün de detoks sonrası programı var ben hepsini detoks şu tarifi ile beraber istersen özelden yazayım bir ara sanada canım bu arada tebrikler 65lere geçmişsin canım harikasın
Çok teşekkür ederim canımmmaşallah canım çok iyi gidiyorsun
Evet canım ben ne çektim bir hafta verdim sonra durdum şimdi ise gr gr gidiyor çok sınır bozucu haklısın ama hedefimize odaklandık bir kere tatlım eninde sonunda mezun olacağızYaaa bir hafta veriyorum yada iki hafta sonra hep sabit oluyorum doğru magickk çok zorlandı bu zamanlar pufff sinirim bozuldu
HaklısınızEvet canım ben ne çektim bir hafta verdim sonra durdum şimdi ise gr gr gidiyor çok sınır bozucu haklısın ama hedefimize odaklandık bir kere tatlım eninde sonunda mezun olacağızsabırlı ol
senin gibi veremediğimden olabilir mi
Yarım kilo sonra yakalıyorum seniiiisenin gibi veremediğimden olabilir mi
65.4 düm
Hayır canım bir kaşık yoğurt bile yenmiycek iki gün boyunca patetes dışında tek lokma birşey yemiyceksin patatesi de 5 saatin dolmadan da yemiyceksin yağ tuz koymıycaksin ya suda başlıycam yada yağlı fırın kağıtları oluyor ya ona dizip fırınlıya bilirsin bu şekilde hazırlayıp öğün saatin geldiğinde patatesi doyama kadar yiyebilirsin baya sıkı bir detoks yani kabaktaki gibi kolay değil kahvaltı filan yok ara öğün ouok 5 saat dolmadan patateside yemek yasak canımYoğurt olsun bari o var mıtamam canım bekliyorum patatesin kabak kadar hatrı var denerim
Çok teşekkür ederim canımm
Anladm canım peki baharatta mi yokHayır canım bir kaşık yoğurt bile yenmiycek iki gün boyunca patetes dışında tek lokma birşey yemiyceksin patatesi de 5 saatin dolmadan da yemiyceksin yağ tuz koymıycaksin ya suda başlıycam yada yağlı fırın kağıtları oluyor ya ona dizip fırınlıya bilirsin bu şekilde hazırlayıp öğün saatin geldiğinde patatesi doyama kadar yiyebilirsin baya sıkı bir detoks yani kabaktaki gibi kolay değil kahvaltı filan yok ara öğün ouok 5 saat dolmadan patateside yemek yasak canım
Insallah iner tatlim bekliyorum seni 68 lerde cabuk gelBugün ucundan da olsa 64 ü görürsün
Valla wc de yok ödem de doluyum gece bile ellerim acıdı o kadar şişim neden böyle oldu anlamıyorum 2 3 Gün e geçerdi genelde bu sefer geçmedidetoks ile belki iner diye düşünüyorum
Çok iyi gidiyosun maşallah canım ❤
Hayırlı olsun kuzumçok faydası olur inşallah
tugbaFB sende başladın mı canım ?
Kızlar 64ler bugün görünmedi yarına kaldı artık olsun300gram daha gitmiş 65.00
Günaydııııınnnn ben artık 65.9 kiloyuuuuummmmm ihihiihihihihiih
Gel tatli kiz
Birsey kalmamis canim donunce tam gaz devamYarın akşam dönücem canım haftaya evdeyken bir egzersiz yapıcam öncesi sonrası fotoğraflarımla ya şok etcem ya da kendimi kandırcam
Yakaladi hemde bizden once yakaladiVALLA YAKALADI
tuba ananas detoksu öneriyorum detoks gibi değil inan çok zevkli
Canım aynen değiştir o çok işe yarıyor bu hafta klasik kahvalti ve klasik ara öğün yerine farklı seçenekler dene ben bugün gene değişik kahvaltı yaptım kahvaltı olarak: 1muz 1kupa sütlü kahve yaptım canım eğer hergün aynı yersen vücut alışıyormuş değiştirmek lazım ara ara mutlakaHaklısınızblonde ambition magickk ben bol spor yapayım şu an ve yediklerimi biraz değiştireyim çok sinir oldum
Ananas bende etki etmiyor artik kuzum yatuba ananas detoksu öneriyorum detoks gibi değil inan çok zevkliama bunda da alırsan ben karışmam
Sadece Baharat serbest canımAnladm canım peki baharatta mi yok
yeriz ya neler yemedik
Hayır canım olmadı ama acaba senin zencefil ? Tarçın ? Yada maydonoz dan birine alerjin olabilir mi?blonde ambition detoksu içince ağzın karıncalanıyormuydu kaşıntı falan oldu mu hiç
Hemde 2 gün spor yapmadım bugün sahnelere geri dönüyorumInsallah iner tatlim bekliyorum seni 68 lerde cabuk gel
bir ara takildi 69 da 4 gun falan ama yine gitmeye basladi gibi
tutabilene ask olsun ucuyorsun tebrrik ederim canim
masallah 1 2 hafta ya da mezun olursun bu gidisle o nasil bir hiz
Gel tatli kizama bende bos durmuyorum kendime guzel guzel yemekler yaptim lahana pişirdim kabak pisirdim tavuk hasladim ondan da corba yaparim
Birsey kalmamis canim donunce tam gaz devam
Yakaladi hemde bizden once yakaladi
Pulbiberle bu işi götürürüm o zaman bendeSadece Baharat serbest canımzor ama yapılır mı evet çok da rahat yapılır ve şahsen ben bire bir harfi harfine uygulayarak 2gün patetes ve gün patetes sonrası detoks devamı olarak 4günlük programı yaptım canım isteyince yapılıyor ben canlı örneğim tubi ve Schonerde diğerle örnekler olacaklar inşallah
Canım ben o çaba ile anca zor zar gram gram geçiyorum senisenin gibi veremediğimden olabilir mi
65.4 düm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?