Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tuba ananas detoksu öneriyorum detoks gibi değil inan çok zevkli ama bunda da alırsan ben karışmam
Dur kız benim detoks başladı önce bir onla kilo alsın da sonra bide senin anamadı yapıp kilo saldırısı ona ooohhh daha da beni yakalayamaz aaaaaa tugbaFB ben sana demeyi unuttum mu her öğün de patatesin üzerine bol bol bol bol tere yağ gezdir canım hatta üzerine lohusa şerbeti içersen daha etkili olur

wooo yerler değişti desene önden uçuyorsun .
bende boş durmuyorum tatlı kız seni detoks ypıyorum ters tepmezse kafadan 2 kilo gidicek
afiyet olsun canım geçmi kaldı kahvaltın
hasta omuştur belki veterinere götürsen olmaz mı ?

Hemde 2 gün spor yapmadım bugün sahnelere geri dönüyorum

Pulbiberle bu işi götürürüm o zaman bende sonrası detoks nasıl oluyo öğreniyim herşeyinide yarın başlarım canım
Daha yeni kabak detoxu yapmamismiydin canim arka arkaya bu kadar sık yapilmaz diye biliyorum en az 1 ay ara olmasi lazim diye okumustum birde 3 gun yapmistin kabagi

Degisti tabi tatli kiz ama 2 kilodan da gozum korkmadi degil olsun ama ben seni yine gecerim kiii

Böle devam ederse götürücm cnm sagol

Ben hiç beslemedim iyi bilgim yok açıkçası ama duymuştum ondan söliyim dedim canım karınları ağrıdıklarında çimen çiçek filan yiyorlarmış diye duymuştum canim ondan karnı ağrıyor olabilir ne iyi gelir ki acaba

Daha yeni kabak detoxu yapmamismiydin canim arka arkaya bu kadar sık yapilmaz diye biliyorum en az 1 ay ara olmasi lazim diye okumustum birde 3 gun yapmistin kabagi
Evt 1 aydan önce detoks yapılmıyor ondan mesala ben kabak tarifini sizden aldım ama yapmadım canım 1 ay dolsun ondan sonra kabağı deniycem zaten ayda bir filan hem vücut bir duruyor onu da harekete geçirmiş oluruz hemde detok en çok şu atıyor ya ondan detoksdan çıkınca zaten şu olmıycak arkasından ikinci detoks da pek bisey artırmaz ondan normlamdiyet düşüşü kadar düşüş olur diye düşünüyorum ben

bende lohusa şerbetine kadar tüh ben yapmadım tereyağı diyordum

SchonerDuft senin hedef de 65 yazıyormuş canım ben bugün 65.00 ile senin hedefine varmışım Aaayyy bak bak da heveslen gaza bas
M MissHayaLet bak benim de hedef de 58 yazıyor insan derki ben senin hedef kilona varmışım ooohhh bak bak da çatla patla der beni bir kızdırır bir özendirir heveslendirir biraz az gözüme gözüme şok şu 57 yi de bende iyice asılayim bu kısacık boy ile 60lardan aşşağı da olamam şart

yaaaa 65 olmak nasıl birşey anlatsana biraz tatlı ve sarı kız seni
Sen tereyağın üstüne bal da gezdir canım seversin sen
en sevdiğim ikili

Ay bana moral verecem diye kendini gömmüş canımsın
bende bu özgüvenle dahada abartıyım yani ben 15 gün tatile gitmeseydim görürdün sen falan filan yazmak isterdim aslında ama kıyamam sana
ya sporu hayatıma bi soksam yürüyüş dışında bişey yapamıyorum eve geliyorum pertim

komik şey seni
ben orkideyle nohutlu ayran çorbası detoksu yapmıştım +500 le günü kapatmıştım
bakalım patatesle kaç artacam

haticenin dediği doğru melisa- detoks detok üstüne olmaz bi 10 gün diyetisyen menüsü tarzında beslen ki vucudun detokslara alışmasın baktın kilo vermen yavaşladı o zaman denersin

spor u bende dengeleyemedim yürüyüş yapıyorum ama o da birşeymiş sevmeye de başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…