- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.081
hepsini ayrı ayrı tükettim süreklide tükettim birşey olmamıştı.sabah tuğba da aynısını sordu . neyse bklım çok zorlarsa içmem yarınHayır canım olmadı ama acaba senin zencefil ? Tarçın ? Yada maydonoz dan birine alerjin olabilir mi?
Dur kız benim detoks başladıtuba ananas detoksu öneriyorum detoks gibi değil inan çok zevkliama bunda da alırsan ben karışmam
wooo yerler değişti deseneInsallah iner tatlim bekliyorum seni 68 lerde cabuk gel
bir ara takildi 69 da 4 gun falan ama yine gitmeye basladi gibi
tutabilene ask olsun ucuyorsun tebrrik ederim canim
masallah 1 2 hafta ya da mezun olursun bu gidisle o nasil bir hiz
Gel tatli kizama bende bos durmuyorum kendime guzel guzel yemekler yaptim lahana pişirdim kabak pisirdim tavuk hasladim ondan da corba yaparim
Birsey kalmamis canim donunce tam gaz devam
Yakaladi hemde bizden once yakaladi
afiyet olsun canım geçmi kaldı kahvaltınEki Görüntüle 2257363 kahvaltilimm
hasta omuştur belki veterinere götürsen olmaz mı ?Bahçede yıllardır baktigim kedim var soğuklarda içeri alıyorum . Hatayı çok yerindedir ama dünden beri yemiyor dün de çiçek yemeye çalışırken gördüm hasta gibi durmuyor ama yemiyor neden olabilirki
Daha yeni kabak detoxu yapmamismiydin canim arka arkaya bu kadar sık yapilmaz diye biliyorumHemde 2 gün spor yapmadım bugün sahnelere geri dönüyorum
Pulbiberle bu işi götürürüm o zaman bendesonrası detoks nasıl oluyo öğreniyim herşeyinide yarın başlarım canım
Degisti tabi tatli kizwooo yerler değişti deseneönden uçuyorsun .
bende boş durmuyorum tatlı kız seni detoks ypıyorum ters tepmezse kafadan 2 kilo gidicek
afiyet olsun canım geçmi kaldı kahvaltın
hasta omuştur belki veterinere götürsen olmaz mı ?
Böle devam ederse götürücm cnm sagolwooo yerler değişti deseneönden uçuyorsun .
bende boş durmuyorum tatlı kız seni detoks ypıyorum ters tepmezse kafadan 2 kilo gidicek
afiyet olsun canım geçmi kaldı kahvaltın
hasta omuştur belki veterinere götürsen olmaz mı ?
kork bebekDegisti tabi tatli kizama 2 kilodan da gozum korkmadi degil olsun ama ben seni yine gecerim kiii
Böle devam ederse götürücm cnm sagol
Ben hiç beslemedim iyi bilgim yok açıkçası ama duymuştum ondan söliyim dedim canım karınları ağrıdıklarında çimen çiçek filan yiyorlarmış diye duymuştum canim ondan karnı ağrıyor olabilir ne iyi gelir ki acabaBahçede yıllardır baktigim kedim var soğuklarda içeri alıyorum . Hatayı çok yerindedir ama dünden beri yemiyor dün de çiçek yemeye çalışırken gördüm hasta gibi durmuyor ama yemiyor neden olabilirki
Evt 1 aydan önce detoks yapılmıyor ondan mesala ben kabak tarifini sizden aldım ama yapmadım canım 1 ay dolsun ondan sonra kabağı deniycem zaten ayda bir filan hem vücut bir duruyor onu da harekete geçirmiş oluruz hemde detok en çok şu atıyor ya ondan detoksdan çıkınca zaten şu olmıycak arkasından ikinci detoks da pek bisey artırmaz ondan normlamdiyet düşüşü kadar düşüş olur diye düşünüyorum benDaha yeni kabak detoxu yapmamismiydin canim arka arkaya bu kadar sık yapilmaz diye biliyorumen az 1 ay ara olmasi lazim diye okumustum birde 3 gun yapmistin kabagi
Geçtik onları canımDegisti tabi tatli kizama 2 kilodan da gozum korkmadi degil olsun ama ben seni yine gecerim kiii
bende lohusa şerbetine kadar tüh ben yapmadım tereyağı diyordumDur kız benim detoks başladıönce bir onla kilo alsın da sonra bide senin anamadı yapıp kilo saldırısı ona ooohhh daha da beni yakalayamaz aaaaaa tugbaFB ben sana demeyi unuttum mu her öğün de patatesin üzerine bol bol bol bol tere yağ gezdir canım hatta üzerine lohusa şerbeti içersen daha etkili olur
Sen tereyağın üstüne bal da gezdir canım seversin senbende lohusa şerbetine kadar tüh ben yapmadım tereyağı diyordum
yaaaa 65 olmak nasıl birşey anlatsana biraz tatlı ve sarı kız seniSchonerDuft senin hedef de 65 yazıyormuş canım ben bugün 65.00 ile senin hedefine varmışım Aaayyy bak bak da heveslen gaza bas
M MissHayaLet bak benim de hedef de 58 yazıyor insan derki ben senin hedef kilona varmışım ooohhhbak bak da çatla patla der beni bir kızdırır bir özendirir heveslendirir biraz az gözüme gözüme şok şu 57 yi de bende iyice asılayim bu kısacık boy ile 60lardan aşşağı da olamam şart
en sevdiğim ikiliSen tereyağın üstüne bal da gezdir canım seversin sen
Ay bana moral verecem diye kendini gömmüş canımsınCanım ben o çaba ile anca zor zar gram gram geçiyorum senibenim yaptıklarımı sen yapsan ben seni yakalayamam bile bak kondisyon bisikletinin üzerinden yazıyorum gene sana ooohhh sen spor yapmadan gölge gibi arkamdan gel bide verdiğini beğen me ? o kadr spora bırak da bari bir 400 gram farkımız da olsun
komik şey seniDur kız benim detoks başladıönce bir onla kilo alsın da sonra bide senin anamadı yapıp kilo saldırısı ona ooohhh daha da beni yakalayamaz aaaaaa tugbaFB ben sana demeyi unuttum mu her öğün de patatesin üzerine bol bol bol bol tere yağ gezdir canım hatta üzerine lohusa şerbeti içersen daha etkili olur
haticenin dediği doğruDaha yeni kabak detoxu yapmamismiydin canim arka arkaya bu kadar sık yapilmaz diye biliyorumen az 1 ay ara olmasi lazim diye okumustum birde 3 gun yapmistin kabagi
spor u bende dengeleyemedim yürüyüş yapıyorum ama o da birşeymiş sevmeye de başladımAy bana moral verecem diye kendini gömmüş canımsın
bende bu özgüvenle dahada abartıyımyani ben 15 gün tatile gitmeseydim görürdün sen falan filan yazmak isterdim aslında ama kıyamam sana
ya sporu hayatıma bi soksam yürüyüş dışında bişey yapamıyorum eve geliyorum pertim
bende lohusa şerbetine kadar tüh ben yapmadım tereyağı diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?