- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.101
SchonerDuft senin hedef de 65 yazıyormuş canım ben bugün 65.00 ile senin hedefine varmışım Aaayyy bak bak da heveslen gaza bas
M MissHayaLet bak benim de hedef de 58 yazıyor insan derki ben senin hedef kilona varmışım ooohhhbak bak da çatla patla der beni bir kızdırır bir özendirir heveslendirir biraz az gözüme gözüme şok şu 57 yi de bende iyice asılayim bu kısacık boy ile 60lardan aşşağı da olamam şart
SchonerDuft senin hedef de 65 yazıyormuş canım ben bugün 65.00 ile senin hedefine varmışım Aaayyy bak bak da heveslen gaza bas
M MissHayaLet bak benim de hedef de 58 yazıyor insan derki ben senin hedef kilona varmışım ooohhhbak bak da çatla patla der beni bir kızdırır bir özendirir heveslendirir biraz az gözüme gözüme şok şu 57 yi de bende iyice asılayim bu kısacık boy ile 60lardan aşşağı da olamam şart
spor u bende dengeleyemedim yürüyüş yapıyorum ama o da birşeymiş sevmeye de başladım
Canım çok güzel birşey tüm kıyafetlerin bol geliyor hatta bazıları 3 adim atana kadar belinden direk düşüyor artık giymek imkansız hale gelmiş diye kaldırmaya başlıyorsun artık kıyafetleriyaaaa 65 olmak nasıl birşey anlatsana biraz tatlı ve sarı kız seni
en sevdiğim ikili
Hahaaaaaahhaaaa Aaaayyy bayıldımmmcatla da patla emiiii gelemez ki 57 58 olamaz ki ohhh yandan yandan kizlar blonde ambition gelemez benim yanıma belin ince olabilir ama kilon hala 65lerde naberrr oldu mu
anladım cnm dur bakalım sen normal seyrinde devam et bi yerden sonra tekrar vermeye başlarsınAnanas bende etki etmiyor artik kuzum ya
Hafta sonu gizli yaptimananasi ama yok fazla bile cikardi
Valla çok güzel 38 beden giyiyorm her şey rahatça oluyor üzerine birde aynadaki görüntü güzel oluyor. Mesela Eskisi gibi gobegim ya da yanlarım yok ama ben belimi incelticem. Kilolarim başka yerden gitmiş belim geçen aya göre 2 cm incelmiş sadece bu ay yan karın için daha çok calisicam bakalım.Canım çok güzel birşey tüm kıyafetlerin bol geliyor hatta bazıları 3 adim atana kadar belinden direk düşüyor artık giymek imkansız hale gelmiş diye kaldırmaya başlıyorsun artık kıyafetlerisonra aynaya bakıyorsun karnını belini görünce inanamıyorsun ya başardım sonun da diyorsun artk dar kıyafetlerde bile karnının orasından burasından çıkıntı olmuyor onları bile rahatça giyebilmek içinde mutlu mutlu geze bilecek duruma geliyorsun kesinlikle özgüvenin yerine geliyor artk biyerlerinden utanmıyor giyinip süslenirken mutlu oluyorsun ve daha ilerletirsem hayalimdeki vücuda varıcam sonunda diyosun canım bu duyguları tarman şart herkesin özellikle eşinin sen çok zayıfladın acayip şekillendin çok güzel oldun gibi motive edici şeyler söylemesi de çabası canım Aaaayyy magickk M MissHayaLet sizde 59lar 57ler e ulaşmak nasıl duygu anlatında dibim düşsün yıllar oldu görmeyeli
Hahaaaaaahhaaaa Aaaayyy bayıldımmmçok güzel oldu bu gazla bu gece uyumayıp sabaha kadar bisiklet süresim var Allahımmm sana geliyorum 57 'ler bana sesleniyor çekilin önümden çekilin
Aaaaayyyyy sesli güldümdaha nasıl asılacan anlamadım
senin yaptığının ötesi bisikletin üstünden wc ihtiyaçları dışında inmemek felan oluır heralde
aynen canım diyetisyen menülerimin ilkinden başlayıp sonuna doğru devam edicemanladım cnm dur bakalım sen normal seyrinde devam et bi yerden sonra tekrar vermeye başlarsın
Daha ne dicen bide döveydinelimden bu kadar geldi
2.5 saat miAaaaayyyyy sesli güldümnapiyim yapışmış kilolar bana ancak böyle gidiyor böyle yapmayıpda hafif hafif spor yapsam birazda rahat bur diyetle ilerlesem ancak haftalık anca 200gram verebiliyorum Afrika stili yapcam adamlar aç geziyor incecik km lerce yok yuruyorlar yiyecek bulmak icin sonra muz ağaçlarından toplıyım yedikleri muz ile duruyorlar bende şuan o stil deyim sabah sadece 1 muz yedim sonra yürüyüş bisiklet 2.5saat durmadan spor yaptım beni anca bu paklar metobizma hizı 1400 malesef
Biz olelim o zaman2.5 saat mi
kilolu gezerim daha iyi diyesim geldi ama sen deme
valla bravo ben 45 dk yürümemi spordan hiç saymayım
hee beğendim eşime demiyorumhee sana da beğendirdik yani yürüyüşü
yaaaaa akşam dolabımdaki pantolonları deneyecem olcak mı diye :) benim şuan giydiğim pantolon düşmeye başladı pazartesi ortadan kaldırırım muhtemelenCanım çok güzel birşey tüm kıyafetlerin bol geliyor hatta bazıları 3 adim atana kadar belinden direk düşüyor artık giymek imkansız hale gelmiş diye kaldırmaya başlıyorsun artık kıyafetlerisonra aynaya bakıyorsun karnını belini görünce inanamıyorsun ya başardım sonun da diyorsun artk dar kıyafetlerde bile karnının orasından burasından çıkıntı olmuyor onları bile rahatça giyebilmek içinde mutlu mutlu geze bilecek duruma geliyorsun kesinlikle özgüvenin yerine geliyor artk biyerlerinden utanmıyor giyinip süslenirken mutlu oluyorsun ve daha ilerletirsem hayalimdeki vücuda varıcam sonunda diyosun canım bu duyguları tarman şart herkesin özellikle eşinin sen çok zayıfladın acayip şekillendin çok güzel oldun gibi motive edici şeyler söylemesi de çabası canım Aaaayyy magickk M MissHayaLet sizde 59lar 57ler e ulaşmak nasıl duygu anlatında dibim düşsün yıllar oldu görmeyeli
Daha yeni kabak detoxu yapmamismiydin canim arka arkaya bu kadar sık yapilmaz diye biliyorumen az 1 ay ara olmasi lazim diye okumustum birde 3 gun yapmistin kabagi
haticenin dediği doğrumelisa- detoks detok üstüne olmaz bi 10 gün diyetisyen menüsü tarzında beslen ki vucudun detokslara alışmasın baktın kilo vermen yavaşladı o zaman denersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?