Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

daha nasıl asılacan anlamadım
senin yaptığının ötesi bisikletin üstünden wc ihtiyaçları dışında inmemek felan oluır heralde

catla da patla emiiii gelemez ki57 58 olamaz ki ohhh yandan yandan kizlar blonde ambition gelemez benim yanıma belin ince olabilir ama kilon hala 65lerde naberrr oldu mu

yaaaa 65 olmak nasıl birşey anlatsana biraz tatlı ve sarı kız seni

en sevdiğim ikili
Canım çok güzel birşey tüm kıyafetlerin bol geliyor hatta bazıları 3 adim atana kadar belinden direk düşüyor artık giymek imkansız hale gelmiş diye kaldırmaya başlıyorsun artık kıyafetleri sonra aynaya bakıyorsun karnını belini görünce inanamıyorsun ya başardım sonun da diyorsun artk dar kıyafetlerde bile karnının orasından burasından çıkıntı olmuyor onları bile rahatça giyebilmek içinde mutlu mutlu geze bilecek duruma geliyorsun kesinlikle özgüvenin yerine geliyor artk biyerlerinden utanmıyor giyinip süslenirken mutlu oluyorsun ve daha ilerletirsem hayalimdeki vücuda varıcam sonunda diyosun canım bu duyguları tarman şart herkesin özellikle eşinin sen çok zayıfladın acayip şekillendin çok güzel oldun gibi motive edici şeyler söylemesi de çabası canım Aaaayyy magickk M MissHayaLet sizde 59lar 57ler e ulaşmak nasıl duygu anlatında dibim düşsün yıllar oldu görmeyeli

catla da patla emiiii gelemez ki57 58 olamaz ki ohhh yandan yandan kizlar blonde ambition gelemez benim yanıma belin ince olabilir ama kilon hala 65lerde naberrr oldu mu
Hahaaaaaahhaaaa Aaaayyy bayıldımmm çok güzel oldu bu gazla bu gece uyumayıp sabaha kadar bisiklet süresim var Allahımmm sana geliyorum 57 'ler bana sesleniyor çekilin önümden çekilin

Valla çok güzel 38 beden giyiyorm her şey rahatça oluyor üzerine birde aynadaki görüntü güzel oluyor. Mesela Eskisi gibi gobegim ya da yanlarım yok ama ben belimi incelticem. Kilolarim başka yerden gitmiş belim geçen aya göre 2 cm incelmiş sadece bu ay yan karın için daha çok calisicam bakalım.

Hahaaaaaahhaaaa Aaaayyy bayıldımmm çok güzel oldu bu gazla bu gece uyumayıp sabaha kadar bisiklet süresim var Allahımmm sana geliyorum 57 'ler bana sesleniyor çekilin önümden çekilin
elimden bu kadar geldi

daha nasıl asılacan anlamadım
senin yaptığının ötesi bisikletin üstünden wc ihtiyaçları dışında inmemek felan oluır heralde
Aaaaayyyyy sesli güldüm napiyim yapışmış kilolar bana ancak böyle gidiyor böyle yapmayıpda hafif hafif spor yapsam birazda rahat bur diyetle ilerlesem ancak haftalık anca 200gram verebiliyorum Afrika stili yapcam adamlar aç geziyor incecik km lerce yok yuruyorlar yiyecek bulmak icin sonra muz ağaçlarından toplıyım yedikleri muz ile duruyorlar bende şuan o stil deyim sabah sadece 1 muz yedim sonra yürüyüş bisiklet 2.5saat durmadan spor yaptım beni anca bu paklar metobizma hizı 1400 malesef

08/04/2019 - 14/04/2019

yellow girl / 570+425+
SchonerDuft / 150 +
tgb1907 / 150+
htc71 / 112.5+112.5
sena zeynep / 545+565+
berkas / 220+
Turkuazmavi90 / 520+465+140
Rabia- / 150+
chaos1023 /
magickk /45+180

ELF_LR35/
Buki_89/ 150+195+

2.5 saat mi
kilolu gezerim daha iyi diyesim geldi ama sen deme
valla bravo ben 45 dk yürümemi spordan hiç saymayım

2.5 saat mi
kilolu gezerim daha iyi diyesim geldi ama sen deme
valla bravo ben 45 dk yürümemi spordan hiç saymayım
Biz olelim o zaman napion 2,5 saat bisiklet tepesinde ben bir saati kurtlu gibi zor yapiyorum

hee sana da beğendirdik yani yürüyüşü
hee beğendim eşime demiyorum spordan saymıyorum diyorum halen
yaaaaa akşam dolabımdaki pantolonları deneyecem olcak mı diye :) benim şuan giydiğim pantolon düşmeye başladı pazartesi ortadan kaldırırım muhtemelen
65 olmak çok güzelmiş

Daha yeni kabak detoxu yapmamismiydin canim arka arkaya bu kadar sık yapilmaz diye biliyorum en az 1 ay ara olmasi lazim diye okumustum birde 3 gun yapmistin kabagi

haticenin dediği doğru melisa- detoks detok üstüne olmaz bi 10 gün diyetisyen menüsü tarzında beslen ki vucudun detokslara alışmasın baktın kilo vermen yavaşladı o zaman denersin

Tamam o zaman kızlar sağolun ben bi ay sonra yaparım patates detoksunu zayıflıcaz derken bozmayalım bünyeyi

Bilmiyorumki biraz yedi yemek uyuyor

Benim guzel kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…