- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.701
Evet canim biraz az oldu uyuyana kadar yanima 1.5 litrelik sisemi doldurup icer dururum artikSanırım sadece su az
Tesekkur ederim kuzumAfiyet olsun canım çok güzel
Aynen hafta ici tam gaz devam insSanırım dinlenme günü ve çeşit günü bir arada olmuş afiyet olsun canım.
Kahvaltım peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim ekmek
Öğlem kuru fasulye yemeği
Ara yarım yufkadan yapılmış lorlu börek
Akşam deniz börülcesi salatası
Bugün o kadar yedim ama hala açlık çekiyorum kızlar su içicem bastırmazsa bir kase kekikli yoğurt yiyebilirim. Bugün sürekli hamur işi çekti canım sağolsun çardakta kadınlar gün yapınca dayanamadım.
Aynen canım bana da oluyor öyle bazen. Afiyet olsunn canimKahvaltım peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim ekmek
Öğlem kuru fasulye yemeği
Ara yarım yufkadan yapılmış lorlu börek
Akşam deniz börülcesi salatası
Bugün o kadar yedim ama hala açlık çekiyorum kızlar su içicem bastırmazsa bir kase kekikli yoğurt yiyebilirim. Bugün sürekli hamur işi çekti canım sağolsun çardakta kadınlar gün yapınca dayanamadım.
Iyi yapmışsın canım kilon durunca kabak yaparsınZaten bıraktım canım sabah deli gibi açtım tekrar pirinci kaldırmadı midem yumurtama döndüm
Bende 1 günde sadece 100 gram götürmüş canım
Bıraktım zaten canım devam edemedim yumurtadan bıkmıştm ama bu sabah yumurta yicem diye sevinerek yedim o işe yaradıbide 100 gram gitmiş sadece
Kullanim şeklini herşeyi araştırayım bakalım kafama yatarsa tatlılarda kullanırım şerbetli tatlılarda kullanılır sanırımEn önemlisi sıfır kaloriymiş
Wc beni hep yavaşlatıyorOlsun canim demekki daha azsin wc yokken boyleyse wcye gidince kac olurbeni geçeceksin
Geçmiş olsun canım neyden olduHanımlar bildirim yapamadım haftasonu. Ufak bir zehirlenme yaşadık ailecek. Yeni geldik hastaneden. Yani sabah akşam öğlen serum
Hurma detoksu ile başlama canım biraz normal diyet yap kilon takılırsa yaparsın ödem içinde yeşil çay içkızlar ben yarın sıkı şekil başlıyorum hemde çok sıkı olacak sporuyla menüsüyle inşallah. Bu gun 3katlı saklama kabı aldım cevizi bademi hurmasını koydum yalniz yarın hafif beslenip salı hurma detoksu yapmak istiyorum. Çünkü çok odemliyim sonrada normal beslenme ile çabuk vermek istiyorum kaytarırsam dovun beni hemi
Çeşitli yemişsin sadece ama çiğ köfte ve bulgur pilavı aynı gün olmamalıBen bugün biraz çok yedim galiba ya .
Kahvaltı
Yarim simit
1 kbrt kutusu peynir
3 yeşil zeytin
3 çeri domates
1 haşlanmış yumurta
Ara
Kakaolu süt sekersiz 1 kare bitter , 2 ceviz
Öğlen
4 adet çiğ köfte
50 gr tavuk döner
Ekmek ve lavaş yok yemedim hiç
1 bardak ayran
Ara
1 bardak sekersiz cay
Akşam
4 tane küçük firinda kofte
4 ymk kaşığı bulgur pilavı
Yarim kase ezogelin corbasi
2 tane salatalık turşusu çok küçük
Ara
Şekersiz damla sakiz aromali turk kahvesi
1 ceviz
Spor
Dinlenme günü
30 dk normal gezme yürüyüşü
emzirdiğim için yeşil çay içemiyorum canımHurma detoksu ile başlama canım biraz normal diyet yap kilon takılırsa yaparsın ödem içinde yeşil çay iç
Çeşitli yemişsin sadece ama çiğ köfte ve bulgur pilavı aynı gün olmamalı
Neden canım bende emziriyorum hiç duymamıştım içiyorum daemzirdiğim için yeşil çay içemiyorum canım
Aynen canım şimdi salatalık yedim bastırdıOlsun o kdardan birşey olmaz cnm . Az yemişsin zaten ogunlerde . Salatalik yiyebilirsin yesil zeytin de olabilir ayran icip ya da yogurtta yemek tok tutup acligi bastiriyor
boyle duymuştum canım bilmiyorumNeden canım bende emziriyorum hiç duymamıştım içiyorum da
seninki ne kadarlık canımNeden canım bende emziriyorum hiç duymamıştım içiyorum da
Teşekkür ederim canım yarın fazla çıkarsam korkusu var bendeAynen canım bana da oluyor öyle bazen. Afiyet olsunn canim
Tamam canım şimdiden afiyet olsunIyi yapmışsın canım kilon durunca kabak yaparsın
Kullanim şeklini herşeyi araştırayım bakalım kafama yatarsa tatlılarda kullanırım şerbetli tatlılarda kullanılır sanırım
Wc beni hep yavaşlatıyor
Geçmiş olsun canım neyden oldu
Bi araştırayım canım büyüdü artık 20 aylık sayılır ama ilk çocuğum ikincisinde içmem bari seninki ne kadarlıktıseninki ne kadarlık canım
Aynen canım ama artık hızım düşüyor attım ilk fazlalıkları yavaşlıyo sankiIyi yapmışsın canım kilon durunca kabak yaparsın
Kullanim şeklini herşeyi araştırayım bakalım kafama yatarsa tatlılarda kullanırım şerbetli tatlılarda kullanılır sanırım
Wc beni hep yavaşlatıyor
Geçmiş olsun canım neyden oldu
Kimyonlu su iç o zaman Canım p çok işe yarıyoremzirdiğim için yeşil çay içemiyorum canım
maşallah canım benimkide 18 aylık olduk 2.bebişimBi araştırayım canım büyüdü artık 20 aylık sayılır ama ilk çocuğum ikincisinde içmem bari seninki ne kadarlıktı
evet canım tane kimyon çayı demliyomKimyonlu su iç o zaman Canım p çok işe yarıyor
Buralardayim canım sanırım kilo.aldim tartılmaya korkuyorum.ama.yarin spor ve diyet başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?