- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.761
Takma canım aynen sal ver gitsin yağlarınoldu durdumu kilo vermen
kızmadım kuzum
haklısın canım
eskiden çok rahat verebiliyorken şimdi verememek üzücüama olsun az gitsin öz gitsin takmıyacağım artık
akşam yediğin makarnanın şişliğidir canım dikkat etmenle gider merak etmeKızlar 68.40 dan 69 olmuşum hala kahvaltı yapmadım belki WC yaparımda 70 gramcık gider haha
napmış ne yemiş gene
Evet su tüketmedim de dün sanırım. Her 20 kilo için 1 litre su içmek gerekiyormuşakşam yediğin makarnanın şişliğidir canım dikkat etmenle gider merak etme
su tüketimine dikkat et bugün
bende tüketmediğim zamanlar hemen artı çıkarımEvet su tüketmedim de dün sanırım. Her 20 kilo için 1 litre su içmek gerekiyormuş
Bu hafta cidden çok az tükettim normalde iki günde 5 litre bitirmeye çalışırdımbende tüketmediğim zamanlar hemen artı çıkarım
hafta sonları evde çok dikkat edemiyorum ama iş yerinde nedense hem diyetime hem suyuma çok sadık kalıyorum
izindeydin sanırım canım ondandırBu hafta cidden çok az tükettim normalde iki günde 5 litre bitirmeye çalışırdım
malesef evet ya patates kızartması yedimartı çıkınca bozmaya meyil ediyorsan uzak durmak en iyisi cnım .
kaçamak mı yaptın ?
benden - 100 gr dasın
yok canım almadım daha yağ kısıtlaması vardı diyette . ancak hafta sonu avmye gidersem alabilirim ?
yok kuzum fibromiyalji ve iritbal var ondan böyle oluyor
Eğitimdeydim canım evden uzak olunca hayalimdeki gibi olmadı ama bu hafta evimdeyim sadece perşembe günü şehir dışına çıkıcam gece dönücemizindeydin sanırım canım ondandır
dışarıda hepimiz dikkat edemiyoruz malesef
Başla canım artk hadi yaz gelmeden haberce veririz hepsiniBuralardayim canım sanırım kilo.aldim tartılmaya korkuyorum.ama.yarin spor ve diyet başlamak istiyorum
Bir kaç tadımliksa tartıcı etkilemez bile korkma fazlamı kaçtı biraz kaçamak yoksa kuzum fazla kaçtıysa bugün spor yap dengelesinben kilo bildirimi yapamayacağım
tartılmadım cumaya kadarda tartılmıcam bana da süpriz olacak kilom
Işte yiyip yiyip almayanlardan biri daha cıktıblonde ambition and magickk bende diyorum kulağım niye çınlıyor benim geyiğimi döndürüyorlarmış
künefenin zayıflatma etkisini bilmiyorsanız ben napıyım
blonde ambition bu hafta spora başlıyorum
Havası bir yerler kadar söker bizeIşte yiyip yiyip almayanlardan biri daha cıktıkarşımıza napalim kız biz tubiyi blonde ambition bak birde hava atiyo
İNŞALLAH CANIM :)Canım ya geçmiş olsun umarım bağırsakların kendiliğinden düzelir ağrılarında seni bir iki güne terk eder.
KIZARTMAMI YEDİN . OLMAMIŞ BU CANIM FIRINDA YAPSAN DAHA MASUM KALIRDImalesef evet ya patates kızartması yedim
kesinlikle canım ya yedikten sonra pişman oldum zatenİNŞALLAH CANIM :)
KIZARTMAMI YEDİN . OLMAMIŞ BU CANIM FIRINDA YAPSAN DAHA MASUM KALIRDI
evet cnm 64.1 çıktım kılo 1.3 almışım ama sanki yag oranım değişti gibi ama hallederiz allah sağlık versinBaşla canım artk hadi yaz gelmeden haberce veririz hepsinitartıldın mı bugün canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?