- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.801
Dursun burda hedefim mezunluk geliyo inşallah19/04/2019 CUMA HEDEFLERİ
htc71=68.60 - 67.6
SchonerDuft = 69,30 - 68,80
yellow girl =64.9 - 64.2
tgb1907= 65.40 - 64.90
magickk=59.5-58.5
ucukgenclik=
berkas = 65.80 - 64.90
Turkuazmavi90= 83,70-82,50
Rabia- = 77 - 76,50
arden32 =
sena zeynep = 56,50 - 55,60
drdotty=
chaos1023 =
KIZLAR CUMA HEDEFLERİMİZ ŞÖYLE DURSUN
Ayakta durmakta mi kalori harcattiriyor canım bunu bilmiyodum dün o kadar ayaktaydım ki iyi vermişimdirAYAKTA DURMAKTA KALORİ YAKTIRDIĞI İÇİN YAKMIŞSIN EN AZINDAN GÖZÜNDE DOYDU YEMEKTEN RAHAT RAHAT DEVAM EDERSİN CUMA GÜNÜ KÇTIN
fazladan 500 gr var 57,90 de bırakırız seniDursun burda hedefim mezunluk geliyo inşallah
tabi ki verdirir ama düz sabit değilde bir iki adımda arada atmak şartı ileAyakta durmakta mi kalori harcattiriyor canım bunu bilmiyodum dün o kadar ayaktaydım ki iyi vermişimdir
Ben de babama askerde ondan zayıftın diyordum sürekli hazır olda beklediklerindentabi ki verdirir ama düz sabit değilde bir iki adımda arada atmak şartı ile
Sağol canımın içiYağ yakımlı içten kas yapımlı aşırı kalori verimli sporlar canım
bunların sadece tadınamı bakılır ya gömseydinBeraber deneriz bende gece kaçamağı yaptmgece 00:00 da eşim hadi dışarı çıkalım dedi bide arabada gezerken hadi brawo ya gidelim diye tutturuyo dedim hiç bir kuvvet beni pastanede sokamaz sonra bahçesi çok güzel olan meşhur bir kumrucu kumpirci var bostanlıda oraya girdik ben çay içeyim dedim ama önümde kumpiri fullemiş gelmiş eşim bide kumru söylemiş onlar yiyor ben bakıyorum tabi sonrada dayanamadın 2kaşık attım kumpiri bir iki ıssızımda kumrudan aldım 1 ama valla okadar ile kaldım yani tanımladım sadece ama saatte gecenin yarısı idi resmen bana komplo yaaaEki Görüntüle 2258746 Eki Görüntüle 2258747
Hayirrr olamaz ben buçukta birakacam o zamana kadar dayanamamfazladan 500 gr var 57,90 de bırakırız seni
Sağol canımın içi
amin canım hepimizinkini inşallah buyuk kızım 4.5 yaşında aralarında 3yaş varAllah bağışlasın canım ilki kaç yaşında
SPOR ŞİŞLİĞİ ALIR CANIM KİMYONLU SU İÇKızlar bugün 56,70 çıktim +200 ama ellerim sis bu hafta bol spor yapmayi düşünüyorum bakalım bir sıkıntı olmazsa tabi. Şimdi kahvemi içip sporuma baslicam kısmetse
Ben de babama askerde ondan zayıftın diyordum sürekli hazır olda beklediklerinden
niye ki 500 grcık :)Hayirrr olamaz ben buçukta birakacam o zamana kadar dayanamam
hadi bakalım cuma hedefini yazmışmıydınslm hatunlar bugün sağlıklısından bi güzel kahvaltı biraz önce yine mis gibi ara yaptım hastanede sonuçları bekliyom şimdilik çok guzel gidiyor
Yemişsin sen anlaşılan bende kilo bildirimi yapmıyorumben kilo bildirimi yapamayacağım
tartılmadım cumaya kadarda tartılmıcam bana da süpriz olacak kilom
Hadi maşallah hep böyle olsunslm hatunlar bugün sağlıklısından bi güzel kahvaltı biraz önce yine mis gibi ara yaptım hastanede sonuçları bekliyom şimdilik çok guzel gidiyor
atttan düşenin halini attan düşen anlarmışYemişsin sen anlaşılan bende kilo bildirimi yapmıyorum
Cuma’ya yaparım inşallah
Gece yarısı verdiğim sınavı resimleriBENDE BUNLAR NE DEDİM ÇOK HARİKA GÖRÜNÜYORLAR ARADA TATMAK LAZIM2 LOKMA İLE DURMA GÖM HEPSİNİ
Nerde bende senin gibi metobolizma canımbunların sadece tadınamı bakılır ya gömseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?