- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.841
Dur seninle orta yolu bulalımSPOR ŞİŞLİĞİ ALIR CANIM KİMYONLU SU İÇ
AÇ KALDIKLARINDAN YADA ANTRENMANLR DEĞİL
niye ki 500 grcık :)
hadi bakalım cuma hedefini yazmışmıydın
Kızlar ben pastaneye gidip geliyorum sizlere ne alayım zayıfken yiyemiyoruz kiloluyken keyfini çıkaralım bariaynen valla ne zaman yiyecek merak etmiyor değilim
sena bu gazla önce tatlıyı evde gömüp üstüne k.validesine gidip pişiyi gömer
aynen tuba ramazana az kaldı ben de artık hedef küçülkttüm inan 60 olsam şükredicemya bende diyetisyene giderken 2 ay sıfır kaçamak yapmıştım
hala gitsemmi bi diyetisyene diyorum ama sorduğum herkes saçmalama paran bol heralde diyorlar (diyetisyene gitmek için çok kilolumu olmak lazım illaki ne saçma)
bi süre daha kendim deneyim olmadı ramazan sonrası bende başları düşüncem böyle bakalım
bu arada kuzum senin o dediğin benim eski metabolizmam şu an o kadar değil bi öğün kaçamağımı bi günde tolere edebiliyorum ama eskiden eksiye bile geçiyodum
bende istiyorum aslında vucut analizime baktırmakCanım işte diyet yapa yapa bir kilo al bir ver bir al metobolizmayı iyice bozuyoruz canım aslında diyet mantığı az çok belli zaten ama ben direk vücut analizi için gidiyorum asıl amacım o canım aslında sende vücut analizi yapan biyere sadece onu yaptırsan hani yağdan mı veriyorsun kas attıramasan bile acaba kasını koruyabiliyormusun ? Bu çok önemli spor yapılmazsa vergiden yağla bir miktarda kas gidiyormuş vücuttan buda sarma gevşeme yapar ve aslında indirin kilodan fazlasındır anlamına gelir çünki asıl yağ kaybı lazım bize ama kas yapınca insan indiği kilodan bile daha az olmuş oluyor yani tartıda 7-8 iken 10 kilo yağ gitmiş oluyor aslında 2-3 kilo kas artmış oluyor benim şuan son geldiğim durum bu mesal bu da ciddi bir daralma ve toparlanma yapiyo vücutta canım benim asıl amacım zaten bunu kontrol etmek mesela bu hafta 200grm kas yapmışım övür haftalara göre az artmış kasın dedi evet dedim regle ile birlikte 3gun halsizlik oldu yattım dedim ama önceki 4gun çok guzel spor yaptgm için gene 200gram kas kazanmışım ve herseferinde kas kazandırın için metobolizmam daha hızlanmış çıkıyor bazal metobolizmayı 1300lerden 1400lere çıkardım kas arttırarak bisiklet yaptı bu kasları bende tabi bacaklarım elleyince taş gibi oldu mesela canım bence senin eksiğin spor ve yağ/kas takibi canım analiz cihazı olan bir güzellik merkezi yokmu fmnetten fırsat paketlerinden filan sadece vücut analizi al bedava gibi rakamlara olabiliyo bazen kuzum hem ordaki duruma göre yanlış yapıyosan görür duz3ltirsin doğru yapıyosan görür mutlu olur aynen devam edersin
aynen bende öle 59.9 da bile gözüm yokaynen tuba ramazana az kaldı ben de artık hedef küçülkttüm inan 60 olsam şükredicem
Kızlar ben pastaneye gidip geliyorum sizlere ne alayım zayıfken yiyemiyoruz kiloluyken keyfini çıkaralım bari
Demek vicdan onları zayıfken öğk sanıyor
Hahahaynen valla ne zaman yiyecek merak etmiyor değilim
sena bu gazla önce tatlıyı evde gömüp üstüne k.validesine gidip pişiyi gömer
Sen nediyosun kuzum mankendik mankenKızlar suçluları bulduk zorla kanımıza giriyorlardemek ki biz yanlız yaşasak çok fit olucaz
Kızlar bende 50 olayım yeter bir hafta 5 da zaten tatlılar börekler çörekler ben 55 olurumaynen bende öle 59.9 da bile gözüm yok
tam 60 olayım yeter
bu sefer moral bozmak yok ama
veremiyorum demekte tamammi
cnm şimdi benim bi kılo fark var 2 hata önceye kadar ama genişleme var yani cidden yağ kas önemli ben tutturdum tartıda eksilmedi diye halbuki inceliyordum ne güzelaynen bende öle 59.9 da bile gözüm yok
tam 60 olayım yeter
bu sefer moral bozmak yok ama
veremiyorum demekte tamammi
Hahahsonra cuma +1 kilo
Kızlar bende 50 olayım yeter bir hafta 5 da zaten tatlılar börekler çörekler ben 55 olurum
aynen çok memnundun görüntündencnm şimdi benim bi kılo fark var 2 hata önceye kadar ama genişleme var yani cidden yağ kas önemli ben tutturdum tartıda eksilmedi diye halbuki inceliyordum ne güzel
yaaa irade etmek güzel ya yoksa veremiyoruz . zaten güzelde görünmüyorlarGece yarısı verdiğim sınavı resimlerikış olsaydı dayanamayıp gömmüştüm kesin ama yaz geldi yaz geldi diye diye telkin verdim kendime tatmakla kaldım artk bastırsın diye bol bol çay içtim
ooo süper tebrik ederim menün nasıl oldu . enerjim düşük dedin mi . takviye soracaktınDiyetisyen sonucu geçen pazartesiden bu pazartesiye 700gram yağdan gitmiş200gram daha kas artmış 1haftada 3adet daha margarin vücudundan atıldı dedi kızlar aynada da bir kaç gündür kendime iyice şaşırmaya başladım görüntümde ciddi fark oldu artık
Haha yok yok ondan değil denetleme hazırlığı uykusuz geceler hiç değil
O zaman 10 kilo alırım allah ne verdiyse hapur hupur
sen bu kadarcık yeme ile +1 isen ben dün yediklerimden sonra kesin +3 üm
bir haftada 5 kilo alıyorsan 40lara düş sen iyisi
aynen çok memnundun görüntünden
neyse geç değil yine yaparsın
mesela bende tatilde tamam almadım ama tişörtler almışın diyor yani yağ oranım arttı doğal olarak
benim koca fast food cips hastası gittiğimiz avm tadilata girdi diye aylardır yemiyoruzKızlar suçluları bulduk zorla kanımıza giriyorlardemek ki biz yanlız yaşasak çok fit olucaz
58 diyorsun yani anlaştıkDur seninle orta yolu bulalım
bulgur ve patates bir arada olmazsa iyi olur canım . ikisi nişastaMerhabalar doktora kan sonuçlarım için gittim . Herşey normal dedi . Kilo vermek için engel yok dedi .
Kahvaltıda cnm pek bisey istemedi bugün .
Yarim yumurta li omlet ( 1 back yumurta yapmıştım yiyemedim)
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
Yarim bardak ayran
Öğlen
Köfteli patates sulu yemek 5 ymk kaşığı
3 ymk kaşığı bulgur pilavı
1 bardak ayran .
sende bu boğaz varken 50 kiloya inebilecek misinO zaman 10 kilo alırım allah ne verdiyse hapur hupur
benim koca fast food cips hastası gittiğimiz avm tadilata girdi diye aylardır yemiyoruznceden hafta da 2 gün yerdik
58 diyorsun yani anlaştık
bulgur ve patates bir arada olmazsa iyi olur canım . ikisi nişasta
Ben de sanmıyorum ama kasım ayında 60 kiloydum ona güveniyorumsende bu boğaz varken 50 kiloya inebilecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?