Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen valla ne zaman yiyecek merak etmiyor değilim
sena bu gazla önce tatlıyı evde gömüp üstüne k.validesine gidip pişiyi gömer
Kızlar ben pastaneye gidip geliyorum sizlere ne alayım zayıfken yiyemiyoruz kiloluyken keyfini çıkaralım bari
Demek vicdan onları zayıfken öğk sanıyor

aynen tuba ramazana az kaldı ben de artık hedef küçülkttüm inan 60 olsam şükredicem

bende istiyorum aslında vucut analizime baktırmak
iyi söyledin fırsat paketlerinden bakıyım büyükşehirde olmayacakta nerde olacak dimi
yağdan veriyor olmaz çok güzel canım
yeni liste verdi mi peki bu hafta

aynen bende öle 59.9 da bile gözüm yok
tam 60 olayım yeter
bu sefer moral bozmak yok ama
veremiyorum demekte tamammi
cnm şimdi benim bi kılo fark var 2 hata önceye kadar ama genişleme var yani cidden yağ kas önemli ben tutturdum tartıda eksilmedi diye halbuki inceliyordum ne güzel

Hahah sonra cuma +1 kilo

sen bu kadarcık yeme ile +1 isen ben dün yediklerimden sonra kesin +3 üm
Kızlar bende 50 olayım yeter bir hafta 5 da zaten tatlılar börekler çörekler ben 55 olurum

bir haftada 5 kilo alıyorsan 40lara düş sen iyisi
cnm şimdi benim bi kılo fark var 2 hata önceye kadar ama genişleme var yani cidden yağ kas önemli ben tutturdum tartıda eksilmedi diye halbuki inceliyordum ne güzel
aynen çok memnundun görüntünden
neyse geç değil yine yaparsın
mesela bende tatilde tamam almadım ama tişörtler almışın diyor yani yağ oranım arttı doğal olarak

Gece yarısı verdiğim sınavı resimleri kış olsaydı dayanamayıp gömmüştüm kesin ama yaz geldi yaz geldi diye diye telkin verdim kendime tatmakla kaldım artk bastırsın diye bol bol çay içtim
yaaa irade etmek güzel ya yoksa veremiyoruz . zaten güzelde görünmüyorlar
ooo süper tebrik ederim menün nasıl oldu . enerjim düşük dedin mi . takviye soracaktın
Haha yok yok ondan değil denetleme hazırlığı uykusuz geceler hiç değil

O zaman 10 kilo alırım allah ne verdiyse hapur hupur

Merhabalar doktora kan sonuçlarım için gittim . Herşey normal dedi . Kilo vermek için engel yok dedi .
Kahvaltıda cnm pek bisey istemedi bugün .
Yarim yumurta li omlet ( 1 back yumurta yapmıştım yiyemedim)
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
Yarim bardak ayran
Öğlen
Köfteli patates sulu yemek 5 ymk kaşığı
3 ymk kaşığı bulgur pilavı
1 bardak ayran .

Kızlar suçluları bulduk zorla kanımıza giriyorlardemek ki biz yanlız yaşasak çok fit olucaz
benim koca fast food cips hastası gittiğimiz avm tadilata girdi diye aylardır yemiyoruz nceden hafta da 2 gün yerdik
Dur seninle orta yolu bulalım
58 diyorsun yani anlaştık
bulgur ve patates bir arada olmazsa iyi olur canım . ikisi nişasta

benim koca fast food cips hastası gittiğimiz avm tadilata girdi diye aylardır yemiyoruz nceden hafta da 2 gün yerdik

58 diyorsun yani anlaştık

bulgur ve patates bir arada olmazsa iyi olur canım . ikisi nişasta

Tmm cnm teşekkür akşam sadece çorba icicem dengeler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…