Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen dün zaten pazar kahvaltısı adam diyo nasıl yani sen nutella yemicen mi şimdi ? heralde yemiycem aaa bal kaymakdamı yemiyosun? Tahin pekmezdemi yasak dalga mı geçiyosun acaba dedim Hayır yediklerini yiyolar canı çeker diyen yok onu anladık alıştıkda zaten de bari gözümüze gözümüze sokmayın ısrar etmeyin bari insaaff diyorum artık biz kahvaltıda bir ince dilim tambuğdaya talip önümüzde gevrek boyozlar havada uçuşsun ooff izmir boyozu en az 4-5 aydır yemedim önceside vardır dikkat ediyorum diyetteyim diye ama 4-5 ayı direk garanti çünki sizle iken hiç tadına bile bakmadım kızlar bide benim adam yerken ballandırır herseyi diyorum artk dünde öle idi yerken ooff muhteş olmuş yemen lazım direk efsane bunlar ışi biliyo yok böyle bir kumru Vs. Vs. sonra da aaaa pardon aşkım yaaaa diyo

ya bende diyetisyene giderken 2 ay sıfır kaçamak yapmıştım
hala gitsemmi bi diyetisyene diyorum ama sorduğum herkes saçmalama paran bol heralde diyorlar (diyetisyene gitmek için çok kilolumu olmak lazım illaki ne saçma)
bi süre daha kendim deneyim olmadı ramazan sonrası bende başları düşüncem böyle bakalım
bu arada kuzum senin o dediğin benim eski metabolizmam şu an o kadar değil bi öğün kaçamağımı bi günde tolere edebiliyorum ama eskiden eksiye bile geçiyodum

benimkinden betermis benimki de akşam almış kazandibi verdiğim kiloları geri alcam onun yüzünden akşam uyudu kaldı da yemedi tatliyiyoksa napicaz bilmem bir de gece ağızları açılıyor bunların gündüz yesene be adam

aynı şey oldu dün bizimde kahvaltıda
nutella , bal kaymak, tahin pekmez (bi onda gözüm kalmadı sevmem çünkü ) nasıl yemezsin sen bunları, zaten haftada 2 gün kahvaltı ediyoruz ondada ben yemiyormuşum oda tadını alarak yiyemiyormuş (burası külliyen yalan tabi )
kıza alıştıracam nutella o eşlik etsin bana diyor

şu an tatlı dolapta ve sen yemedin öle mi

Bizim evde de aynı şeyler hep benim için tatlılar kurabiyeler pastalar alınır çocuk seviyor diyorlar. Evde ben yoksam bu sefer kedi için yavru çok kilo vermiş ona şunu al bunu al hem biz yeriz hem ona yediririz zavallım yemek yemekten kuru mamaya burun çeviriyor. Annem kediye tereyağ seviyor diye hayvana da alıştırdı kahvaltı da bizimle tereyağı, karper arada fıstık ezmesi yiyor kendini insan sanıp yakında konuşucak ondan korkuyorum

Canım işte diyet yapa yapa bir kilo al bir ver bir al metobolizmayı iyice bozuyoruz canım aslında diyet mantığı az çok belli zaten ama ben direk vücut analizi için gidiyorum asıl amacım o canım aslında sende vücut analizi yapan biyere sadece onu yaptırsan hani yağdan mı veriyorsun kas attıramasan bile acaba kasını koruyabiliyormusun ? Bu çok önemli spor yapılmazsa vergiden yağla bir miktarda kas gidiyormuş vücuttan buda sarma gevşeme yapar ve aslında indirin kilodan fazlasındır anlamına gelir çünki asıl yağ kaybı lazım bize ama kas yapınca insan indiği kilodan bile daha az olmuş oluyor yani tartıda 7-8 iken 10 kilo yağ gitmiş oluyor aslında 2-3 kilo kas artmış oluyor benim şuan son geldiğim durum bu mesal bu da ciddi bir daralma ve toparlanma yapiyo vücutta canım benim asıl amacım zaten bunu kontrol etmek mesela bu hafta 200grm kas yapmışım övür haftalara göre az artmış kasın dedi evet dedim regle ile birlikte 3gun halsizlik oldu yattım dedim ama önceki 4gun çok guzel spor yaptgm için gene 200gram kas kazanmışım ve herseferinde kas kazandırın için metobolizmam daha hızlanmış çıkıyor bazal metobolizmayı 1300lerden 1400lere çıkardım kas arttırarak bisiklet yaptı bu kasları bende tabi bacaklarım elleyince taş gibi oldu mesela canım bence senin eksiğin spor ve yağ/kas takibi canım analiz cihazı olan bir güzellik merkezi yokmu fmnetten fırsat paketlerinden filan sadece vücut analizi al bedava gibi rakamlara olabiliyo bazen kuzum hem ordaki duruma göre yanlış yapıyosan görür duz3ltirsin doğru yapıyosan görür mutlu olur aynen devam edersin

Tatlıyı yer tüm gün aç kaldırdım
aynı bendensin
evde teksem ve dolapta tatşı yada dondurma varsa benden mutlusu olamaz

aynen canım yağdan verdiysen farkedersin tabi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…