Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hanımlar merhaba gruba katılmaya hazır ve nazır olarak karşınızdayım. Ben daha önce dogum kilomu da 1. Takımda arkadaşlarım blonde ambition ve magickk ile birlikte vermiştim o yüzden bu grup işini seviyorum. Hemen kısaca kendimi tanıtayım bana yeşil olarak seslenebilirsiniz. 31 yaşındayım 163 boyunda ve şuan malesef 82.20 kiloyum. 20.5 aylık bir kızım ve 3.5 aylık bir oglum var yani iki yılda iki doğum yaptım. Hormonlarım ordan oraya savruldu adeta oğlak burcuyum burcumdan gelen bir özellik olarak azimliyimdir. Kızlar aslında bu benim doğum kilom değil emzirme kilom ne yaparsam yapayım süt konusunda sıkıntı yaşadım. Emzirirken kilo aldım hiç su iç felan işlerine girmeyelim çünkü aklınıza gelebileek her yolu denedim bu artık hormanel ve genetik bir durum bunu da böyle kabul ettim. Neyse ben karatay usulü beslenerek kilo veriyorum bana en uyan beslenme şekli bu ve gerçekten bana çok yardımcı oluyor. İyi bir spor geçmişim var bebişlerden fırsat bulursam tabiki eski düzenim olmasa da sporu hayatıma dahil etmeye çalışıcam. Ben genellikle diyet yaptığım süre içinde haftada bir gün izin yapıyorum sonraki iki gün telafi etmek şartıyla bu şekilde hem sıkılmıyorum hem kendimi daha rahat vi mutlu hissediyorum. İlk zamanlar hızlı kilo verebileceğimi sanıyorum çünkü inanılmaz bir ekmek ve şeker yüklemesi var vücudumda ikisini de kesince güzel bir kilo gider diye umuyorum. Şimdilik benden bu kadar güzel sohbetlerde ve bol eksilerde görüşmek dileğiyle...

Adet oldum .. yürüyüş mu yoksa hitt cardio mu karae veremiyirum .
Hitt için enerjim çok yok yürüyüş de de pet rahatsızlık veriyor.. npsamki of of cuma tartıda fazla çıkmam ins bu adet yüzünden
REGLİ OLUNCA ARTI ÇIKACAKSIN DİYE BİRŞEY YOK DİKKAT ETMEYE DEVAM ET KRİZİN TUTARSA HURMA GİBİ ŞEYLER YE . LESLİE YAP 30 DK ÖNERİM BU BENİM DE

Hoş geldin canım :)
tecrüben olduğundan kolay adapte olursun takıma ve diyete

erkenden menümü yazmak istiyorum
sabah 08,00
1 tost tam buğdaylı ekmeğe
1 kupa süt
1 muz
ara 09:10
2 kuru kayısı
1 kare bitter
kayısı çayı 11:30 gibi
öğlen
1 kupa yarısı çay
2 börek hamuru ince ve kenarlarını attım çökelekli
ara
yok
akşam
ıspanak kavururum yanına cacık
ara
yeşil çay ya da kayısılı forum çayı

su:1,5 lt içtim 1 lt daha içeri :)
spor yapabilirsem hedef cezamı yapacam

Hoşgeldin canım benim seni görmek ne güzel benim gibi emzirirken kilo almışsın aynısını yaşadım yiyerek sütüm oldu yoksa olmuyordu gerçekten olsun hepsi gider sen yeterki iste ne kadar azimli olduğunu biliyoruz sporda yaptinmi oh zaten çok dikkatlisin hatta sana özenirdim kaçamak yapardın ama öyle toparlardinki hatta kilo verirdin kız benim mezunluga az kaldı ama gitmekten vazgeçtim şimdi sende geldin kıskanırım valla en iyisi hedefimi 55 yapmak burda takılmaya devam edeyim şimdi kiskandirirsiniz beni yellowla beraber olup

Afiyet olsun canım

Yeni spor ayakkabi almıştım yürüyüşe onunla geldim tabanı ayağımi mahvetti 5.5 km zor yürüdüm kalan 10 dk yi da cimlerde hitt cardio videosunun on dakikasını açıp yalın ayak yaptım . Normal yuruyuste ayakkabi çok rahat ama tempolu da ayağımın tabanını mahvetti nerdeyse çıkarıp yalın ayak yürüyecektim . Eve dönerken de devam etmez umarim . 1 km de yokuş yukarı çıkıcam şuan dinleniyorum kizlar
Bu da yürüdüğüm parktan birkaç kare ..

Çok güzel temiz havada nefes alıp vererek yağlarını yakıyorsun canım

Hoşgeldin yeşilinbüyüsü böyle seslenmek bile iç huzur yaratıyor bebişler sağlıklı olsun da sen verirsin canım kızamık şerbeti iyi geliyor diye duymuştum o da süt oluşumu sağlamadı mı canım deneyeniniz var mı?

Ahahah bak ben yine insaflıyım 57.90 dedim sen 55 diyorsun hadi bakalım kilo vermeye devam kabak yap 2 gün bayağı fark edersin.
Uzun yürüyüşlerde yeni ayakkabı giymemek.gerekli . Birde ayakkabı alırken yürüyüş ayakkabısı alman gerek normal sporlar mahvediyor
Kızlar dilim ekmek yemekten bıktığım için bugün somon ekmeği dilimleyip kızarttım çorba yanında bu zararlı mı
Çorba 1 dilim ekmek yerine geçer o yüzden çorba varsa ekmek pilav makarna yenmemeli canım

aynen valla ne zaman yiyecek merak etmiyor değilim
sena bu gazla önce tatlıyı evde gömüp üstüne k.validesine gidip pişiyi gömer
Suikast yapıyolar sana M MissHayaLet kanma bunlara sen mezun olucan kendileri daha olamıyacak diye seni engellemeye çalışıyor kıskaçlar

Anladım canım ben bir de abarttım galiba kızarınca galeta gibi geldi 4 dilim yedim

bende istiyorum aslında vucut analizime baktırmak
iyi söyledin fırsat paketlerinden bakıyım büyükşehirde olmayacakta nerde olacak dimi
yağdan veriyor olmaz çok güzel canım
yeni liste verdi mi peki bu hafta
Evt onu yazcak vakit bulamadm spora geçmiştim şimdi bitirip geldim sporumu canımcım ❤ geçen hafta beyaz et(balık,tavuk,yumurta) eklenmişti listeme canım bu hafta listeme kırmızı et eklendi artk köfte,et vs. De yiyebilirim yani şuan bulgur,pirinç,makarna,un ve yağ dışın daki herşey listemde var artık canım en güzel kısmı listeme ceviz,badem incir,gün kurusu da eklendi bugün listeme ek olarak hergün meyvelere artı şekilde listeme 5badem,3ceviz,2günkurusu,1incir eklendi ben okadar yiyemem tabi fazla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…