Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dimi ya baya insaflisin benim hedef gidiyo bakalım yakında bi deri bi kemik kalıcam ya şaka bir yana canım ben sıkılasmak istiyorum artık en önemlisi o zaten

Şey kızarmış ama incecik kızarmış
Pes naptın canım sen kızarsın ama 4 dilim sonuçta aynı galetanin hiç masum olmadığı gibi kızarmış ekmekte aynı ama bir yerde kalorisi daha düşük diye duymuştum ne kadar doğruysa artık

Oh buna sevindim canım sen çünkü kuruyemiş seviyorsun iyi olmuş ve kırmızı et tabi süper

Suikast yapıyolar sana M MissHayaLet kanma bunlara sen mezun olucan kendileri daha olamıyacak diye seni engellemeye çalışıyor kıskaçlar
Banada bu tubi aynısını yapiyo sorma kendisi mezun olamiyo ya daha böyle senacimla beni gazlamaya çalışıyor kıskaç tubi

aynen bende öle 59.9 da bile gözüm yok
tam 60 olayım yeter
bu sefer moral bozmak yok ama
veremiyorum demekte tamammi
benim gözüm var yalan diil 58 olmasa bile 59 olsun diyorum 59 da gözüm var ama tabi en kötü ihtimalle haziranda 60'a da razıyım

Hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya kavusursun

Afiyet olsun canım

Evet karbonhidrat bombası yapmışsın resmen canım sporla telafi etmeye çalış

Kızarmış olsun fark etmez canım sonuçta karbonhidrat

Tabi ki canım sıkı olmadıktan sonra istersen 50 kilo ol
Aynen canım benden zayıf arkadaşım var benden kilolu duruyo hatta bana inanmıyor spor yok çünkü onda hep kas kaybı en iyisi spor insanı çok değiştiriyor

Suikast yapıyolar sana M MissHayaLet kanma bunlara sen mezun olucan kendileri daha olamıyacak diye seni engellemeye çalışıyor kıskaçlar
Evet canım çok kıskanç bunlar biliyom ben ozellikle tubim hala yerinde sayıyor diye kıskanıyor bilmem mı

Banada bu tubi aynısını yapiyo sorma kendisi mezun olamiyo ya daha böyle senacimla beni gazlamaya çalışıyor kıskaç tubi
Kanma magickk sen ona biz mezun olucaz inşallah tabi kocalar lop lop yemezlerse yanımızda

Hoş geldin canım :)
tecrüben olduğundan kolay adapte olursun takıma ve diyete

Hoşbuldum canım inşallah benim niyetim de öyle.

Ayy canım arkadaşım nereye gidiyorsun bakimm gitmek yok daha beni zayıflatıcaz işimiz uzun canım. İnşallah eski irademle devam edebilirim. Bugün bismillah başladık bakalım.

Hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya kavusursun

Hoşbuldum umarım canım. İnşallah bebekler de izin verirle sporla destekleyebilirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…