- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.901
Çok dengesiz olmuş canimBaya garip yedim bugün kızlar ben kahvaltı 6 adet çağla, türk kahvesi, 2 bisküvi
Öğlen yayla çorbası, 4 dilimcik kızarmış ekmek
Akşam nescafe öğün artık bu yani ekmek yemeden önce akşam ne yapcam ben diye düşünmeyen bana ceza
Bende bebeğim 3 aylık olunca başlamıştım senin gibi olur canım uykusunda sorun yoksa yaparsin.Hoşbuldum canım inşallah benim niyetim de öyle.
Ayy canım arkadaşım nereye gidiyorsun bakimm gitmek yok daha beni zayıflatıcaz işimiz uzun canım. İnşallah eski irademle devam edebilirim. Bugün bismillah başladık bakalım.
Hoşbuldum umarım canım. İnşallah bebekler de izin verirle sporla destekleyebilirm.
Bende bebeğim 3 aylık olunca başlamıştım senin gibi olur canım uykusunda sorun yoksa yaparsin.
Afiyet olsun canım menüyü az buldum ben ama doyduysan sorun değil.Kızlar bende bebişlerdin iki dakika çalıp menümü yazaym. Bende yasak olmayan besinlerde miktar sınırı yok. Bazıları miktarlı bazıları kesin yasak. Bi ara ayrıntılı yazarım. Şimdi
Uyanınca
1 tatlı kaşığı çörekotu yağı
Sabah
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen
1 bardak süt bol pastıkmalğ omlet bol beyaz peynir 1 çay bardağı karışık çiğ kuruyemiş
İkindi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az bulgurlu pırasa yemeği
Bol yoğurt
Gün içinde bol su ilk günüm böyle kızlar
Koca faktörünü unutmuşum tam bir fiyasko olur bizim için
Valla daha üstüne yürüdüm mecbur çok cnm.yandi yaAyakkabı çok önemli ilk yurudugumde banada aynı oldu işkence resmen nasıl yürüdün o kadar canım
Afiyet olsun canım menüyü az buldum ben ama doyduysan sorun değil.
Kizzzz tubi kulaklar cinliyormuEvet canım çok kıskanç bunlar biliyom benozellikle tubim hala yerinde sayıyor diye kıskanıyor bilmem mı
Bilinçsiz zayıflayana anlatamazsın ki . Tabi ki benim kilomu duyanda şaşırıyor çünkü spor var hayatımda.Aynen canım benden zayıf arkadaşım var benden kilolu duruyo hatta bana inanmıyor spor yok çünkü onda hep kas kaybı en iyisi spor insanı çok değiştiriyor
Farklı şeyler öğreneceğiz senden :)Kızlar bende bebişlerdin iki dakika çalıp menümü yazaym. Bende yasak olmayan besinlerde miktar sınırı yok. Bazıları miktarlı bazıları kesin yasak. Bi ara ayrıntılı yazarım. Şimdi
Uyanınca
1 tatlı kaşığı çörekotu yağı
Sabah
Öğlen
1 bardak süt bol pastıkmalğ omlet bol beyaz peynir 1 çay bardağı karışık çiğ kuruyemiş
İkindi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az bulgurlu pırasa yemeği
Bol yoğurt
Gün içinde bol su ilk günüm böyle kızlar
Canım üç öğün yapsan keşke karatay emzirenlere öyle diyor ya ondan dedim ama gece uyutmuyosa yaramaz sende haklısınCanım öyle az yemiyorum yani serbest olanları doyana kadar yiyorum. Karatay diyeti yapıyorum ben. İki öğün şeklinde. Arada sadece kahve su ve bitki çayına izin var.
Fiziğin çok güzelmiş canım bu arada kaç kiloydun ki sen boy uzun sanırım konbinde süperBiraz alışveriş yaptım spor sonrasi bi de eve yürüdüm toplam 8 8,5 km yaptı kombinlerimii göstereyim mii bakalım beğenecek misiniz Eki Görüntüle 2258909 Eki Görüntüle 2258911 Eki Görüntüle 2258912
3 tsort 2 tayt aldim bir tsort burda yok
SPOR ŞİŞLİĞİ ALIR CANIM KİMYONLU SU İÇ
AÇ KALDIKLARINDAN YADA ANTRENMANLR DEĞİL
niye ki 500 grcık :)
hadi bakalım cuma hedefini yazmışmıydın
canlar geçen hafta kızın hastalığı uykusuzluk yorgunluk yoğunluk derken tartılamadım ama bugun kesin başladım zaten şimdilik hedef koymadımHadi maşallah hep böyle olsun
Boy 176 kilo 83,7 cnm sagol ama işte benim yanlar var çokFiziğin çok güzelmiş canım bu arada kaç kiloydun ki sen boy uzun sanırım konbinde süper
Bilinçsiz zayıflayana anlatamazsın ki . Tabi ki benim kilomu duyanda şaşırıyor çünkü spor var hayatımda.
Farklı şeyler öğreneceğiz senden :)
Canım üç öğün yapsan keşke karatay emzirenlere öyle diyor ya ondan dedim ama gece uyutmuyosa yaramaz sende haklısın
Biraz alışveriş yaptım spor sonrasi bi de eve yürüdüm toplam 8 8,5 km yaptı kombinlerimii göstereyim mii bakalım beğenecek misiniz Eki Görüntüle 2258909 Eki Görüntüle 2258911 Eki Görüntüle 2258912 Eki Görüntüle 2258913
4 tsort 3 tayt aldim bir tsort burda yok en son tayt mürdüm ama çok görünmüyor biraz daha zayıflarsam daha Gzl duracaklar ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?