Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok dengesiz olmuş canim

Bende bebeğim 3 aylık olunca başlamıştım senin gibi olur canım uykusunda sorun yoksa yaparsin.

Kızlar bende bebişlerdin iki dakika çalıp menümü yazaym. Bende yasak olmayan besinlerde miktar sınırı yok. Bazıları miktarlı bazıları kesin yasak. Bi ara ayrıntılı yazarım. Şimdi

Uyanınca
1 tatlı kaşığı çörekotu yağı

Sabah
1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen
1 bardak süt bol pastıkmalğ omlet bol beyaz peynir 1 çay bardağı karışık çiğ kuruyemiş

İkindi
1 fincan şekersiz türk kahvesi

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az bulgurlu pırasa yemeği
Bol yoğurt

Gün içinde bol su ilk günüm böyle kızlar

Afiyet olsun canım menüyü az buldum ben ama doyduysan sorun değil.

Aynen canım benden zayıf arkadaşım var benden kilolu duruyo hatta bana inanmıyor spor yok çünkü onda hep kas kaybı en iyisi spor insanı çok değiştiriyor
Bilinçsiz zayıflayana anlatamazsın ki . Tabi ki benim kilomu duyanda şaşırıyor çünkü spor var hayatımda.
Farklı şeyler öğreneceğiz senden :)

Canım öyle az yemiyorum yani serbest olanları doyana kadar yiyorum. Karatay diyeti yapıyorum ben. İki öğün şeklinde. Arada sadece kahve su ve bitki çayına izin var.
Canım üç öğün yapsan keşke karatay emzirenlere öyle diyor ya ondan dedim ama gece uyutmuyosa yaramaz sende haklısın

Sabah iki dilim ekmek 15 dal maydanoz iki haslanmis yumurta biri sarısı biri tam ( beyazlarini kızım yiyor:) sarilari ufaklikla paylaşıyoruz :) ) bir dilim kaşar peyniri bir dilim beyaz peynir 2 kaşık tahin 5 tane yeşil zeytin iki dilim ekmek bir bardak çay.

Ara sütlü türk kahvesi iki kuru kayısı bir hurma.

Öğlen bir kase semizotu yemeği bir büyük bardak ayran.

Bir muz.

Akşam 2 dilim yumurtalı ekmek bir dilim peynir iki bardak çay.
Su 2,5 litre.

SPOR ŞİŞLİĞİ ALIR CANIM KİMYONLU SU İÇ

AÇ KALDIKLARINDAN YADA ANTRENMANLR DEĞİL

niye ki 500 grcık :)

hadi bakalım cuma hedefini yazmışmıydın
Hadi maşallah hep böyle olsun
canlar geçen hafta kızın hastalığı uykusuzluk yorgunluk yoğunluk derken tartılamadım ama bugun kesin başladım zaten şimdilik hedef koymadım

Menü
Kahvaltı
Yarim yumurtalı omlet
3ceri domates
4 yeşil zeytin
Yarim bardak ayran

Öğlen
5 ymk kaşığı köfteli patates yemegi
4 yok kaşığı bulgur pilavı
1 bardak ayran

Ara
Şekersiz nescafe , 2 ceviz ,3 cig findik , 1 kare bitter acı, yarım muz ( 2 ara şeklinde)

Akşam
Yarim kase ezogelin corbasi
Yarim kase yogurt

Spor
8.8 km tempolu yürüyüş

menuyu vereyim artık
9.00
2yumurta zeytin peynir domates salatalık 1ceviz 3badem yarım dlm tb ekmek
13.00
1kutu sut 3hurma 2ceviz 3badem
17.30
1durum doner ayran (olmadı biliyorum başka seçeneğim yoktu)
su 2 daha içerim
spor
2saat tempolu yürüyüş

Bilinçsiz zayıflayana anlatamazsın ki . Tabi ki benim kilomu duyanda şaşırıyor çünkü spor var hayatımda.

Farklı şeyler öğreneceğiz senden :)

Karatay yapıyorum canım. Her türlü hamur işi ve her türlü şeker yasak. Günde iki öğün yemek. Pirinç yasak. Bulgur patates havuç ölçülü. Kısaca böyle.

Canım üç öğün yapsan keşke karatay emzirenlere öyle diyor ya ondan dedim ama gece uyutmuyosa yaramaz sende haklısın

Canım zaten emme işi bitti ya ondan rahatça başladım. Sadece geceleri sütüm oluyo geceleri emzirebiliyorum.

Güle güle kullan motivasyon olsun inşallan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…