- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.921
Hoşgeldin canım benimHanımlar merhaba gruba katılmaya hazır ve nazır olarak karşınızdayım. Ben daha önce dogum kilomu da 1. Takımda arkadaşlarımblonde ambition ve magickk ile birlikte vermiştim o yüzden bu grup işini seviyorum. Hemen kısaca kendimi tanıtayım bana yeşil olarak seslenebilirsiniz. 31 yaşındayım 163 boyunda ve şuan malesef 82.20 kiloyum. 20.5 aylık bir kızım ve 3.5 aylık bir oglum var yani iki yılda iki doğum yaptım. Hormonlarım ordan oraya savruldu adeta oğlak burcuyum burcumdan gelen bir özellik olarak azimliyimdir. Kızlar aslında bu benim doğum kilom değil emzirme kilom ne yaparsam yapayım süt konusunda sıkıntı yaşadım. Emzirirken kilo aldım hiç su iç felan işlerine girmeyelim çünkü aklınıza gelebileek her yolu denedim bu artık hormanel ve genetik bir durum bunu da böyle kabul ettim. Neyse ben karatay usulü beslenerek kilo veriyorum bana en uyan beslenme şekli bu ve gerçekten bana çok yardımcı oluyor. İyi bir spor geçmişim var bebişlerden fırsat bulursam tabiki eski düzenim olmasa da sporu hayatıma dahil etmeye çalışıcam. Ben genellikle diyet yaptığım süre içinde haftada bir gün izin yapıyorum sonraki iki gün telafi etmek şartıyla bu şekilde hem sıkılmıyorum hem kendimi daha rahat vi mutlu hissediyorum. İlk zamanlar hızlı kilo verebileceğimi sanıyorum çünkü inanılmaz bir ekmek ve şeker yüklemesi var vücudumda ikisini de kesince güzel bir kilo gider diye umuyorum. Şimdilik benden bu kadar güzel sohbetlerde ve bol eksilerde görüşmek dileğiyle...
Yaaaaa şuna bak kim kimi kıskanacak acabaHoşgeldin canım benim seni görmek ne güzel benim gibi emzirirken kilo almışsın aynısını yaşadım yiyerek sütüm oldu yoksa olmuyordu gerçekten olsun hepsi gider sen yeterki iste ne kadar azimli olduğunu biliyoruz sporda yaptinmi oh zaten çok dikkatlisin hatta sana özenirdim kaçamak yapardın ama öyle toparlardinki hatta kilo verirdinkız benim mezunluga az kaldı ama gitmekten vazgeçtim şimdi sende geldin kıskanırım valla en iyisi hedefimi 55 yapmak burda takılmaya devam edeyim şimdi kiskandirirsiniz beni yellowla beraber olup
Beyaz ekmek direk şeker + olarak o beyaz rengi yapmak için içine ağartıcı maddeler katılıyor çok zararlı canımKızlar dilim ekmek yemekten bıktığım için bugün somon ekmeği dilimleyip kızarttım çorba yanında bu zararlı mı
Çok güzeller canım güle güle kullanBiraz alışveriş yaptım spor sonrasi bi de eve yürüdüm toplam 8 8,5 km yaptı kombinlerimii göstereyim mii bakalım beğenecek misiniz Eki Görüntüle 2258909 Eki Görüntüle 2258911 Eki Görüntüle 2258912 Eki Görüntüle 2258913
4 tsort 3 tayt aldim bir tsort burda yok en son tayt mürdüm ama çok görünmüyor biraz daha zayıflarsam daha Gzl duracaklar ins
Yeşilede maviyede bayılırımYeni spor ayakkabi almıştım yürüyüşe onunla geldim tabanı ayağımi mahvetti 5.5 km zor yürüdüm kalan 10 dk yi da cimlerde hitt cardio videosunun on dakikasını açıp yalın ayak yaptım . Normal yuruyuste ayakkabi çok rahat ama tempolu da ayağımın tabanını mahvetti nerdeyse çıkarıp yalın ayak yürüyecektim . Eve dönerken de devam etmez umarim . 1 km de yokuş yukarı çıkıcam şuan dinleniyorum kizlarEki Görüntüle 2258846 Eki Görüntüle 2258847
Bu da yürüdüğüm parktan birkaç kare ..
Menü
Kahvaltı
Yarim yumurtalı omlet
3ceri domates
4 yeşil zeytin
Yarim bardak ayran
Öğlen
5 ymk kaşığı köfteli patates yemegi
4 yok kaşığı bulgur pilavı
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz nescafe , 2 ceviz ,3 cig findik , 1 kare bitter acı, yarım muz ( 2 ara şeklinde)
Akşam
Yarim kase ezogelin corbasi
Yarim kase yogurt
Spor
8.8 km tempolu yürüyüş
Afiyet olsun kızlarmenuyu vereyim artık
9.00
2yumurta zeytin peynir domates salatalık 1ceviz 3badem yarım dlm tb ekmek
13.00
1kutu sut 3hurma 2ceviz 3badem
17.30
1durum doner ayran (olmadı biliyorum başka seçeneğim yoktu)
su 2 daha içerim
spor
2saat tempolu yürüyüş
Valla et okadar önemli diil yani aynen kuruyemiş kafama takılıyordu sonuçta saç ve cild için çok gerekli zaten cilt takındım var çok dikkat ediyorum kuraymışım sağlıklı yağlarından mağrur kalmıyalım yüzümüz bozulmasınOh buna sevindim canım sen çünkü kuruyemiş seviyorsun iyi olmuş ve kırmızı et tabi süper
Biri benim taktiği kapmışDizi izlerken kondisyon bisikletinden inmicem
Kuzum bende 176 boyda geçen hafta 80 dim. Karbonhidratları şekeri bırakınca yanlar, karın çevresi hemen gidiyor. Geçen yaz 63lerde mezun olduğumda bel 66 basen 93 tü. Sende sanırım besinlerin karbonhidrat değerlerine dikkat ediyorsun. Geçenlerde kuru meyveleri bile karbonhidrat değeri olarak saydığını gördüm. Tebrik ederim böyle devam edersen yanlar falan kalmazBoy 176 kilo 83,7 cnm sagol ama işte benim yanlar var çok
Hoşgeldin canım benimaklımdaydın valla bende etiketleyip sorayım diyordum nerde kaldın diye ama gelmişsin bile tam zamanında geldin bizde magickk 'i mezun edicektik mezuniyete yetişmişsin
Kusursuz bir karatay menüsü olmuş canım afiyet olsunKızlar bende bebişlerdin iki dakika çalıp menümü yazaym. Bende yasak olmayan besinlerde miktar sınırı yok. Bazıları miktarlı bazıları kesin yasak. Bi ara ayrıntılı yazarım. Şimdi
Uyanınca
1 tatlı kaşığı çörekotu yağı
Sabah
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen
1 bardak süt bol pastıkmalğ omlet bol beyaz peynir 1 çay bardağı karışık çiğ kuruyemiş
İkindi
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az bulgurlu pırasa yemeği
Bol yoğurt
Gün içinde bol su ilk günüm böyle kızlar
Ben daha burdayım zaten canım ama magick ikinci kez beni arkada bırakıp mezun oluyoHoşbuldum canım yok öyle mezun olup gitmekkkk. Ben yetiştim diye seviniyorum beni yarı yolda bırakmak yokkkkk
Kusursuz bir karatay menüsü olmuş canım afiyet olsunçok güzel başlamışsın
Senin boy kaçtıBiraz alışveriş yaptım spor sonrasi bi de eve yürüdüm toplam 8 8,5 km yaptı kombinlerimii göstereyim mii bakalım beğenecek misiniz Eki Görüntüle 2258909 Eki Görüntüle 2258911 Eki Görüntüle 2258912 Eki Görüntüle 2258913
4 tsort 3 tayt aldim bir tsort burda yok en son tayt mürdüm ama çok görünmüyor biraz daha zayıflarsam daha Gzl duracaklar ins
Kız sen 80lerde dilimiydinBiraz alışveriş yaptım spor sonrasi bi de eve yürüdüm toplam 8 8,5 km yaptı kombinlerimii göstereyim mii bakalım beğenecek misiniz Eki Görüntüle 2258909 Eki Görüntüle 2258911 Eki Görüntüle 2258912 Eki Görüntüle 2258913
Yok kız sen git bi tartıl yanlışın varBoy 176 kilo 83,7 cnm sagol ama işte benim yanlar var çok
Sağlık herşeyden önce canım bugünden itibaren düzenli devam edersincanlar geçen hafta kızın hastalığı uykusuzluk yorgunluk yoğunluk derken tartılamadım ama bugun kesin başladım zaten şimdilik hedef koymadım
Karatay mantığını pek anlamıyorum işime gelmedi sanırım. Menüleri yakından takip edicem . Farklı şeylere ihtiyacım :)Karatay yapıyorum canım. Her türlü hamur işi ve her türlü şeker yasak. Günde iki öğün yemek. Pirinç yasak. Bulgur patates havuç ölçülü. Kısaca böyle.
Canım zaten emme işi bitti ya ondan rahatça başladım. Sadece geceleri sütüm oluyo geceleri emzirebiliyorum.
Güle güle kullan motivasyon olsun inşallan
Aaa.1 tk yeter.mi canım 3.yemek kaşığı yemeliydin :)Kahvalti
2 dilim uno tam tahilli ekmek
Kk peynir
1 tk tahin pekmek karisimi
2 yumurta
3 zeytin
Ara
Yarim muz
Yarim bardak sut
Oglen
4yk tavul gogus izgara
2 kofte 1 yk yoğurt
Salata 1 dilim ekmek
Canim cok tatli cekti 1 tk fistik ezmesi
Akşam
2 kofte
2 kasik yogurt
(Kahvaltiyi 10 da oglen yemegini de 3 te yedigim icin acikmamistim boyle gecistirdim )
Su 1.5lt geçti
Spor 1 saat yürüyüş
Hala yuruyorum bir 10 dk daha yürürüm
Sarjimda bitmek uzere eve gecince gelirim kizlar
Hoşgeldin canım boll eksilerHoşbuldum canım inşallah benim niyetim de öyle.
Ayy canım arkadaşım nereye gidiyorsun bakimm gitmek yok daha beni zayıflatıcaz işimiz uzun canım. İnşallah eski irademle devam edebilirim. Bugün bismillah başladık bakalım.
Hoşbuldum umarım canım. İnşallah bebekler de izin verirle sporla destekleyebilirm.
Ay maşallah fiziğin çok iyiymiş zaten canımBiraz alışveriş yaptım spor sonrasi bi de eve yürüdüm toplam 8 8,5 km yaptı kombinlerimii göstereyim mii bakalım beğenecek misiniz Eki Görüntüle 2258909 Eki Görüntüle 2258911 Eki Görüntüle 2258912 Eki Görüntüle 2258913
Maşallah canım ne güzel yaşlar yakın arkadaş gibi büyücekleramin canım hepimizinkini inşallah buyuk kızım 4.5 yaşında aralarında 3yaş var
Vayyy tebrikk ederimmm canımmm darısı diğer yağların başınaDiyetisyen sonucu geçen pazartesiden bu pazartesiye 700gram yağdan gitmiş200gram daha kas artmış 1haftada 3adet daha margarin vücudundan atıldı dedi kızlar aynada da bir kaç gündür kendime iyice şaşırmaya başladım görüntümde ciddi fark oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?