Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin canım benim aklımdaydın valla bende etiketleyip sorayım diyordum nerde kaldın diye ama gelmişsin bile tam zamanında geldin bizde magickk 'i mezun edicektik mezuniyete yetişmişsin

Yaaaaa şuna bak kim kimi kıskanacak acaba hedefi 55 yapmış inanmıyorum yaaa o benim gizli hedefimdi 58i bile baya zorlamam lazım ondan 55i içimde saklı tutuyordum hep kıskanıcam şimdi gene zaten herşeyi kıskanıyorum biliyosun beni çatlatma magick

Kızlar dilim ekmek yemekten bıktığım için bugün somon ekmeği dilimleyip kızarttım çorba yanında bu zararlı mı
Beyaz ekmek direk şeker + olarak o beyaz rengi yapmak için içine ağartıcı maddeler katılıyor çok zararlı canım

Yeşilede maviyede bayılırım miss gibi temiz hava ve spor oohh miss oohh yansız yağlar canım ayakkabıları da güle güle kullan üzerin de yürüye yürüye booll kilolar atarsın inşallah

Afiyet olsun kızlar

Oh buna sevindim canım sen çünkü kuruyemiş seviyorsun iyi olmuş ve kırmızı et tabi süper
Valla et okadar önemli diil yani aynen kuruyemiş kafama takılıyordu sonuçta saç ve cild için çok gerekli zaten cilt takındım var çok dikkat ediyorum kuraymışım sağlıklı yağlarından mağrur kalmıyalım yüzümüz bozulmasın bide kilo verirken cildin zaten toparlanmaya ihtiyacı olcak yemek şart hatta kafama göre eklesemmi diye dün aklımda geçti benim ama bugün gittim yeni listede var çok sevindim gelirken de gün kurusu aldım şimdi

Boy 176 kilo 83,7 cnm sagol ama işte benim yanlar var çok
Kuzum bende 176 boyda geçen hafta 80 dim. Karbonhidratları şekeri bırakınca yanlar, karın çevresi hemen gidiyor. Geçen yaz 63lerde mezun olduğumda bel 66 basen 93 tü. Sende sanırım besinlerin karbonhidrat değerlerine dikkat ediyorsun. Geçenlerde kuru meyveleri bile karbonhidrat değeri olarak saydığını gördüm. Tebrik ederim böyle devam edersen yanlar falan kalmaz

Hoşgeldin canım benim aklımdaydın valla bende etiketleyip sorayım diyordum nerde kaldın diye ama gelmişsin bile tam zamanında geldin bizde magickk 'i mezun edicektik mezuniyete yetişmişsin

Hoşbuldum canım yok öyle mezun olup gitmekkkk. Ben yetiştim diye seviniyorum beni yarı yolda bırakmak yokkkkk

Kusursuz bir karatay menüsü olmuş canım afiyet olsun çok güzel başlamışsın

Hoşbuldum canım yok öyle mezun olup gitmekkkk. Ben yetiştim diye seviniyorum beni yarı yolda bırakmak yokkkkk
Ben daha burdayım zaten canım ama magick ikinci kez beni arkada bırakıp mezun oluyo ama söz verdi beni de mezun ercek biyere gidemez hel bi mezun olmayım ensem de olcak gidemez biyere hem sen de geldin seni mezu etmeden buralardan uzaklaşmayız canım zaten benim mezuniyette daha bayaaa sürer

Kusursuz bir karatay menüsü olmuş canım afiyet olsun çok güzel başlamışsın

İlk günler vücut şekerden kurtulurken zorlanıyor biliyosun ki canım. O yüzden elimden geldiğince sıkı tutmaya çalışıcam. İnşallah şu ilk bir haftayı hatasız atlatabilirsem çok iyi olacak benim için. Birde spor ekleyebilsem keşke ama bu hafta zor gibi. Daha dün akşam geldik eve eşyalar ayakta ev zaten batmış maşallah sağolsun eşim. Çarşambaya birini çağırdım bu hafta çamaşır yerleşme bahar temizliği diyete alışma öyle geçer gibime geliyor. Yine de mümkün olduğunda fırsat bulmaya çalışıcam canım inşallah

Senin boy kaçtı
Taytlara bayıldım. Çok ta fit göründün gözüme ayrıca sende sarısın en sevdiğim

Kız sen 80lerde dilimiydin seni takımın en fiti ilan edelim ben şok 70 bile göstermiyorsun hani 66 kiloyum desen inanıcam

Kahvalti
2 dilim uno tam tahilli ekmek
Kk peynir
1 tk tahin pekmek karisimi
2 yumurta
3 zeytin
Ara
Yarim muz
Yarim bardak sut
Oglen
4yk tavul gogus izgara
2 kofte 1 yk yoğurt
Salata 1 dilim ekmek
Canim cok tatli cekti 1 tk fistik ezmesi
Akşam
2 kofte
2 kasik yogurt
(Kahvaltiyi 10 da oglen yemegini de 3 te yedigim icin acikmamistim boyle gecistirdim )
Su 1.5lt geçti
Spor 1 saat yürüyüş
Hala yuruyorum bir 10 dk daha yürürüm
Sarjimda bitmek uzere eve gecince gelirim kizlar

canlar geçen hafta kızın hastalığı uykusuzluk yorgunluk yoğunluk derken tartılamadım ama bugun kesin başladım zaten şimdilik hedef koymadım
Sağlık herşeyden önce canım bugünden itibaren düzenli devam edersin
Karatay mantığını pek anlamıyorum işime gelmedi sanırım. Menüleri yakından takip edicem . Farklı şeylere ihtiyacım :)
Spor yapıyorum demişti. Ne gibi sporlar yapıyorsun
Aaa.1 tk yeter.mi canım 3.yemek kaşığı yemeliydin :)
Afiyet olsun ben yürüyüş yapamadım bugün hava birden soğudu. Sahil daha soğuk oluyor

Hoşgeldin canım boll eksiler
Ay maşallah fiziğin çok iyiymiş zaten canım

amin canım hepimizinkini inşallah buyuk kızım 4.5 yaşında aralarında 3yaş var
Maşallah canım ne güzel yaşlar yakın arkadaş gibi büyücekler
Vayyy tebrikk ederimmm canımmm darısı diğer yağların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…