Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok kız 55 e düşmek istemiyorum doğrusu bana 57 ye kadar yeter zaten yüzüm çöktü artık sıkılasmak lazım

Tamam o zaman canım

Tavuk göğsünü bir an tatlı sandım
Menüyü beğendim afiyet olsun canım

Kızlar bugün aşırı hareketli bir gündü bide spor yaptm derken bu saat nasl oldu anlamadm aralardaki boşluklarda buraya batm biraz biraz okuyup cvplıyıp yarıda çıktım maşallah sayfalarda dolmuş şuan anca son sayfaya gelebildim öğlen Diyetisyen e gidip yağmurda geldim buraya size durumları girip yazdıktan sonra bir güneş açtı günlük güneşlik oldu bende çıktım geri sahile yürüyüş+koşu bide eve gelince bisiklet yaptm duş sonrası gittim kızı olmaya giderken de yanıma tartının pilini aldm aynısından aldm gelirken acil almalıydım biliyosunuz gidip gelip tartılmasam çatlarım sonra ben bugün çılgınca spor ve günün kalan tamamında hiç yerimde durmayıp 10 dakka bile oturmadığı düşünürsek çılgın bir kalori yaktım galiba

Afiyet olsun canım.

Yok kız sen git bi tartıl yanlışın var bu hafta 15 kilo verip 68e geçmiş olmayasın sen valla şok maşallah spor a boşuna aşık olmadık biz
Hehe şımartyorsunuz benii cok guldum ama iste iri gorunuyorum simitlerim var birde ben 69 olunca 165 boyundaki kizlarin 50 kilo gorundugu gibi gorunuyorum . Simdi 83 olunca boyda 176 kollarim da vucuduma gore kalin çok kalıplı duruyor oturunca kollarim filan . Bacakları da incelemem lazım . Mide gobek hepsi yağ dolu su 83 den bi kurtulsaydım 75 e raziyim

Aman kizlar bende essahtan kilo aldim sandimaksam yemek sonrasi tartildim 66 geldim cuma 65.4 düm sabah 65.5 civari cikarim buyuk ihtimal zaten o kadar yememe ragmen almamisim çatlayin özellikle blonde ambition sen

Cumaya tartilmama olayına ne oldu
Bunu filtre kahveye borçlusun

Hoşbuldum canım yok öyle mezun olup gitmekkkk. Ben yetiştim diye seviniyorum beni yarı yolda bırakmak yokkkkk
Burdayım canım bak senin için 55 e dusucem hee yani hayali olarak daha gitmem kilomu korumam lazım tabi önce mezun olayım ondan sonra düşünürüz

Yok kız 55 e düşmek istemiyorum doğrusu bana 57 ye kadar yeter zaten yüzüm çöktü artık sıkılasmak lazım
Aynen canım bende gidişata bakıyorum 57-58in altı bize gerek olmaz gibi geliyor senin kilon artık çok güzel canım sen artık sadece spor yap yeter

Çok güzel canım afiyet olsun

Senin boy kaçtı
Taytlara bayıldım. Çok ta fit göründün gözüme ayrıca sende sarısın en sevdiğim
Tesekkurlerr işte tsort bol tart dar olunca öyle görünüyor da daha dar giyinince yan simitler var belli oluyo kollarim da normalden kalin ondan oturunca iri gorunuyorum zayıflamam şart ideal kilom 77 . Kemiklerim iri ven 68 kiloyken bile çok zayıf görünmüyorum . Bi 75 olsam bari müthiş olcak . Boyum 176

Benim kız tartilacam diye cikarmis bende görünce dayanamadım her aksam okul sonrası tartılıyoruz aliskanlik olmus ama sabah tartilmak yok yine
Kız benim ki de aynı oldu hahaha çocuklar bizi göre gòre napsın onlar da aynı oldu hahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…