- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.941
Yok kız 55 e düşmek istemiyorum doğrusu bana 57 ye kadar yeter zaten yüzüm çöktü artık sıkılasmak lazımYaaaaa şuna bak kim kimi kıskanacak acabahedefi 55 yapmış inanmıyorum yaaa o benim gizli hedefimdi 58i bile baya zorlamam lazım ondan 55i içimde saklı tutuyordum hep kıskanıcam şimdi gene zaten herşeyi kıskanıyorum biliyosun beni çatlatma magick
Tamam o zaman canımKaratay yapıyorum canım. Her türlü hamur işi ve her türlü şeker yasak. Günde iki öğün yemek. Pirinç yasak. Bulgur patates havuç ölçülü. Kısaca böyle.
Canım zaten emme işi bitti ya ondan rahatça başladım. Sadece geceleri sütüm oluyo geceleri emzirebiliyorum.
Güle güle kullan motivasyon olsun inşallan
Tavuk göğsünü bir an tatlı sandımKahvaltıda
2 yumurta 1 dilim peynirden çok az yağlı omlet
2 bardak şekersiz çay
Arada sade türk kahvesi
Öğlen
2 dilim karpuz
Akşam
Tavuk göğsü pulbiberli limonlu yoğurtla
Sporsuz bol temizlikli bigündü
Hoşgeldin canım boll eksiler
Ay maşallah fiziğin çok iyiymiş zaten canım
Menu supermis cnm afiyet olsunKahvaltıda
2 yumurta 1 dilim peynirden çok az yağlı omlet
2 bardak şekersiz çay
Arada sade türk kahvesi
Öğlen
2 dilim karpuz
Akşam
Tavuk göğsü pulbiberli limonlu yoğurtla
Sporsuz bol temizlikli bigündü
Gider canım zamanla bişey kalmaz zaten iyi spor yapiyosunBoy 176 kilo 83,7 cnm sagol ama işte benim yanlar var çok
Afiyet olsun canım.Kahvalti
2 dilim uno tam tahilli ekmek
Kk peynir
1 tk tahin pekmek karisimi
2 yumurta
3 zeytin
Ara
Yarim muz
Yarim bardak sut
Oglen
4yk tavul gogus izgara
2 kofte 1 yk yoğurt
Salata 1 dilim ekmek
Canim cok tatli cekti 1 tk fistik ezmesi
Akşam
2 kofte
2 kasik yogurt
(Kahvaltiyi 10 da oglen yemegini de 3 te yedigim icin acikmamistim boyle gecistirdim )
Su 1.5lt geçti
Spor 1 saat yürüyüş
Hala yuruyorum bir 10 dk daha yürürüm
Sarjimda bitmek uzere eve gecince gelirim kizlar
Hehe şımartyorsunuz beniiYok kız sen git bi tartıl yanlışın varbu hafta 15 kilo verip 68e geçmiş olmayasın sen valla şok maşallah spor a boşuna aşık olmadık biz
Aman kizlar bende essahtan kilo aldim sandimaksam yemek sonrasi tartildim 66 geldim cuma 65.4 düm sabah 65.5 civari cikarim buyuk ihtimal zaten o kadar yememe ragmen almamisim çatlayin özellikle blonde ambition sen
Burdayım canım bak senin için 55 e dusucem heeHoşbuldum canım yok öyle mezun olup gitmekkkk. Ben yetiştim diye seviniyorum beni yarı yolda bırakmak yokkkkk
Normalde bu saatte girmem kk ya ama baktim çın çın çınlıyor kulagım dedim etse etse bizim kızlar ediyordur lafımiKizzzz tubi kulaklar cinliyormugiybetini yaptık azıcık da
Dimi kuzucum ya nasıl da farkettin demekki baya çınladıNormalde bu saatte girmem kk ya ama baktim çın çın çınlıyor kulagım dedim etse etse bizim kızlar ediyordur lafımi
Benim kız tartilacam diye cikarmis bende görünce dayanamadım
Cumaya tartilmama olayına ne oldu
Bunu filtre kahveye borçlusun
Aynen canım bende gidişata bakıyorum 57-58in altı bize gerek olmaz gibi geliyor senin kilon artık çok güzel canım sen artık sadece spor yap yeterYok kız 55 e düşmek istemiyorum doğrusu bana 57 ye kadar yeter zaten yüzüm çöktü artık sıkılasmak lazım
Çok güzel canım afiyet olsunSabah iki dilim ekmek 15 dal maydanoz iki haslanmis yumurta biri sarısı biri tam ( beyazlarini kızım yiyor:) sarilari ufaklikla paylaşıyoruz :) ) bir dilim kaşar peyniri bir dilim beyaz peynir 2 kaşık tahin 5 tane yeşil zeytin iki dilim ekmek bir bardak çay.
Ara sütlü türk kahvesi iki kuru kayısı bir hurma.
Öğlen bir kase semizotu yemeği bir büyük bardak ayran.
Bir muz.
Akşam 2 dilim yumurtalı ekmek bir dilim peynir iki bardak çay.
Su 2,5 litre.
Tesekkurlerr işte tsort bol tart dar olunca öyle görünüyor da daha dar giyinince yan simitler var belli oluyo kollarim da normalden kalin ondan oturunca iri gorunuyorum zayıflamam şart ideal kilom 77 . Kemiklerim iri ven 68 kiloyken bile çok zayıf görünmüyorum . Bi 75 olsam bari müthiş olcak . Boyum 176Senin boy kaçtı
Taytlara bayıldım. Çok ta fit göründün gözüme ayrıca sende sarısın en sevdiğim
Kız benim ki de aynı oldu hahahaBenim kız tartilacam diye cikarmis bende görünce dayanamadımher aksam okul sonrası tartılıyoruz aliskanlik olmus ama sabah tartilmak yok yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?