Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canım bende gidişata bakıyorum 57-58in altı bize gerek olmaz gibi geliyor senin kilon artık çok güzel canım sen artık sadece spor yap yeter
Kesinlkle canım benim öyle yükseklerde gözüm yok bana olmuyor 57 de bile millet aa noldu sana hastamisin biraz kilo al yakışmamış vs söylediler durdular oysaki ben çok mutluydum kiloda almıyordum artık herşeyden yiyiyordum ama spor yaptığım için hiç almıyordum ayyy çok güzel bir duyguydu o ama spor gitti kilolar geldi

Nerede oturuyorsun hangi şehir merak ettim

Aman kizlar bende essahtan kilo aldim sandimaksam yemek sonrasi tartildim 66 geldim cuma 65.4 düm sabah 65.5 civari cikarim buyuk ihtimal zaten o kadar yememe ragmen almamisim çatlayin özellikle blonde ambition sen
Kız benim tartı bir şaştı şimdi pili takınca çıkanı yollıycam şok olursun ama sonra düzeldi tabi gene fazla çıktı ama sabaha çıkacak rakamı düşününce belki 1kilo bile önüne geçmiş olabilirim sen çatla hahaha

Benim kız tartilacam diye cikarmis bende görünce dayanamadım her aksam okul sonrası tartılıyoruz aliskanlik olmus ama sabah tartilmak yok yine
Yerim ben onu .
Etkisinde kalıyorsan tartilmamak en iyisi.
Filtre kahveyi starbucks tan mı alıyorsun evde mi yapıyorsun. Ictigim kahvenin posa olduğunu öğrendim de
Biraz kilo verip biraz sıkılaşınca bu iş tamam.
Taytlarin çok güzel ne kadara aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…