- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.961
Görürsünüz hainler siziDimi kuzucum ya nasıl da farkettin demekki baya çınladı
Kocam yine durmamış bir koli yumurta almış akşam akşam değerlendirelim bakalım yumurtalar güzel mi dedikÇok güzel canım afiyet olsun
Ins cnm hep beraber verelim kilolar insallahhGider canım zamanla bişey kalmaz zaten iyi spor yapiyosun
Kesinlkle canım benim öyle yükseklerde gözüm yok bana olmuyor 57 de bile millet aa noldu sana hastamisin biraz kilo al yakışmamış vs söylediler durdular oysaki ben çok mutluydum kiloda almıyordum artık herşeyden yiyiyordum ama spor yaptığım için hiç almıyordum ayyy çok güzel bir duyguydu o ama spor gitti kilolar geldiAynen canım bende gidişata bakıyorum 57-58in altı bize gerek olmaz gibi geliyor senin kilon artık çok güzel canım sen artık sadece spor yap yeter
nasıl bari güzellermiymisKocam yine durmamış bir koli yumurta almış akşam akşam değerlendirelim bakalım yumurtalar güzel mi dedik
Bende tam onu diyecektim yumurta heralde böldü diyeKocam yine durmamış bir koli yumurta almış akşam akşam değerlendirelim bakalım yumurtalar güzel mi dedik
Göster günümüzü tubim cuma tartıdaGörürsünüz hainler sizi
nasıl bari güzellermiymis
Ohhhh mis misBende tam onu diyecektim yumurta heralde böldü diye
Kızlar bugün aşırı hareketli bir gündü bide spor yaptm derken bu saat nasl oldu anlamadm aralardaki boşluklarda buraya batm biraz biraz okuyup cvplıyıp yarıda çıktım maşallah sayfalarda dolmuşşuan anca son sayfaya gelebildim öğlen Diyetisyen e gidip yağmurda geldim buraya size durumları girip yazdıktan sonra bir güneş açtı günlük güneşlik oldu bende çıktım geri sahile yürüyüş+koşu bide eve gelince bisiklet yaptm duş sonrası gittim kızı olmaya giderken de yanıma tartının pilini aldm aynısından aldm gelirken acil almalıydım biliyosunuz gidip gelip tartılmasam çatlarım sonra ben bugün çılgınca spor ve günün kalan tamamında hiç yerimde durmayıp 10 dakka bile oturmadığı düşünürsek çılgın bir kalori yaktım galiba
Kız benim tartı bir şaştı şimdi pili takınca çıkanı yollıycam şok olursun ama sonra düzeldi tabi gene fazla çıktı ama sabaha çıkacak rakamı düşününce belki 1kilo bile önüne geçmiş olabilirim sen çatla hahahaAman kizlar bende essahtan kilo aldim sandimaksam yemek sonrasi tartildim 66 geldim cuma 65.4 düm sabah 65.5 civari cikarim buyuk ihtimal zaten o kadar yememe ragmen almamisim çatlayin özellikle blonde ambition sen
Napayım canım kendi kendi mı ödüllendirdim
Ne ara verdin o kadarKız benim tartı bir şaştı şimdi pili takınca çıkanı yollıycam şok olursun ama sonra düzeldi tabi gene fazla çıktı ama sabaha çıkacak rakamı düşününce belki 1kilo bile önüne geçmiş olabilirim sen çatla hahaha
izmir canımNerede oturuyorsun hangi şehir merak ettim
Aa ben de izmir ❤ hangi ilceizmir canımsenin neresi ?
Sen kaçamakları yap yap sonra sorNe ara verdin o kadar
Yerim ben onu .Benim kız tartilacam diye cikarmis bende görünce dayanamadımher aksam okul sonrası tartılıyoruz aliskanlik olmus ama sabah tartilmak yok yine
Biraz kilo verip biraz sıkılaşınca bu iş tamam.Tesekkurlerr işte tsort bol tart dar olunca öyle görünüyor da daha dar giyinince yan simitler var belli oluyo kollarim da normalden kalin ondan oturunca iri gorunuyorum zayıflamam şart ideal kilom 77 . Kemiklerim iri ven 68 kiloyken bile çok zayıf görünmüyorum . Bi 75 olsam bari müthiş olcak . Boyum 176
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?