- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.981
Yerim ben onu .
Etkisinde kalıyorsan tartilmamak en iyisi.
Filtre kahveyi starbucks tan mı alıyorsun evde mi yapıyorsun. Ictigim kahvenin posa olduğunu öğrendim de
Biraz kilo verip biraz sıkılaşınca bu iş tamam.
Taytlarin çok güzel ne kadara aldın
Karşıyaka canım sen?Aa ben de izmir ❤ hangi ilce
Fiyat iyiymiş.Teşekkürler inşallahtaytlar tanesi 30 tl çok dar görünüyordu olmaz bana kesin dedim ama baya esnekti bi de belinde lastiği var korse gibi toparlayici çok hoşuma gitti o özelliği. Xl aldim tam geldi
Yakınız ben de bornovaKarşıyaka canım sen?
Ben daha burdayım zaten canım ama magick ikinci kez beni arkada bırakıp mezun oluyoama söz verdi beni de mezun ercek biyere gidemez hel bi mezun olmayım ensem de olcak gidemez biyere hem sen de geldin seni mezu etmeden buralardan uzaklaşmayız canım zaten benim mezuniyette daha bayaaa sürer
Sağlık herşeyden önce canım bugünden itibaren düzenli devam edersin
Karatay mantığını pek anlamıyorum işime gelmedi sanırım. Menüleri yakından takip edicem . Farklı şeylere ihtiyacım :)
Spor yapıyorum demişti. Ne gibi sporlar yapıyorsun
Aaa.1 tk yeter.mi canım 3.yemek kaşığı yemeliydin :)
Afiyet olsun ben yürüyüş yapamadım bugün hava birden soğudu. Sahil daha soğuk oluyor
Hoşgeldin canım boll eksiler
Ay maşallah fiziğin çok iyiymiş zaten canım
Kızlar bugün aşırı hareketli bir gündü bide spor yaptm derken bu saat nasl oldu anlamadm aralardaki boşluklarda buraya batm biraz biraz okuyup cvplıyıp yarıda çıktım maşallah sayfalarda dolmuşşuan anca son sayfaya gelebildim öğlen Diyetisyen e gidip yağmurda geldim buraya size durumları girip yazdıktan sonra bir güneş açtı günlük güneşlik oldu bende çıktım geri sahile yürüyüş+koşu bide eve gelince bisiklet yaptm duş sonrası gittim kızı olmaya giderken de yanıma tartının pilini aldm aynısından aldm gelirken acil almalıydım biliyosunuz gidip gelip tartılmasam çatlarım sonra ben bugün çılgınca spor ve günün kalan tamamında hiç yerimde durmayıp 10 dakka bile oturmadığı düşünürsek çılgın bir kalori yaktım galiba
Burdayım canım bak senin için 55 e dusucem heeyani hayali olarak daha gitmem kilomu korumam lazım tabi önce mezun olayım ondan sonra düşünürüz
Ben yazilmıştım ama gruba başlamadan önceydi o yüzden elf35 dir şimdi yazılan . Ben şuan yürüyüş alanı olan çok büyük bir parkta yürüyorum. Ramazan bitince nasipse yazılmayı düşünüyorumFiyat iyiymiş.
Cumartesi pazarda kahve tonu vardı çok hoşuma gitmişti.
Spor salonuna yazılan senmiydin elf35 miydi
Moralini bozma sakın ha sen yeni doğum yaptın güzelim vücudun ancak toparlanacak ki sen geç kalmadan işe koyuldun ben 84 kiloydum seni çok iyi anlıyorum ama biliyosun başladın mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor ben gitsem de yanınızdayım bırakmam yani seni de zayiflatacagiz biz buraya kolay gelmedik kuzum bir kaç ay sabırlı olacaksın o kadarHer halükarda benden önce olacağınız kesin ama beni bırakmak yok. Hayatımda hiç görmediğim bi sayıdayım inanılmaz moralim bozuk. Ciddi bir motivasyona ve disipline ihtiyacım var. Yani sizeee
Aslında alışanlık meselesi ben alıştıktan sonra çok rahat yaptım ve çok iyi kilo verdim. Üstelik hiç açlık çekmedim ve halsiz kalmadım. Aksine çok dinç ve iyiydim. Eskilere gidersek yapmadığım spor yok nerdeyse diyebilirim canım. Yürüyüş koşu step aerobik voleybol yüzme kısacık bir dönem boks sonra zumba oryantal plates gibi. Hatta plates felan eğitmenlik kurslarına gittim sadece sertifika parasını bulamayıp sertifikamı alamadım. Yani eğitmenlik seviyesinde iyiyim diyeyim. Benim hayatım hep sporla geçti. Hiçbişey yapmadığım zamanda bile en az yürüyüş ve dans yaptım. Sonra memur oldum bulunduğum yerin imkansızlıkları yüzünden sporu yapamaz oldum ve sporu bırakmamla birlikte birçok hastalığa sahip oldum. Artık doğum işleri de bitti inşallah eski günlerime dönmeye çalışıcam.
Hoşbuldum hepbirlikte inşallah canım.
Maşallah canım her zamanki gibi cok aktifsin. Kız ne yapıyor bu arada.
Tabikiii sakın ha sakın beni bırakmak yok. Bak inanılmaz morale ihtiyacım var. Aynaya tamamen küs durumdayım.
Kızlar maşllah çok aktifsiniz. Benim kız bugün erken uyudu oğlanı da az babasına verdim de ondan yazabiliyorum ama her zaman böyle yazamam sanırım. Ama bende sizler gibi aktif olabilmeyi isterdim. Burası hem kafa dağıtıyor hem motive ediyor. Grup işini seviyorum. Bu arada kaptanımız kim?
Dedim bu gönderime kızgın olan kesinKız benim tartı bir şaştı şimdi pili takınca çıkanı yollıycam şok olursun ama sonra düzeldi tabi gene fazla çıktı ama sabaha çıkacak rakamı düşününce belki 1kilo bile önüne geçmiş olabilirim sen çatla hahaha
Kız sesli güldüm
Moralini bozma sakın ha sen yeni doğum yaptın güzelim vücudun ancak toparlanacak ki sen geç kalmadan işe koyuldun ben 84 kiloydum seni çok iyi anlıyorum ama biliyosun başladın mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor ben gitsem de yanınızdayım bırakmam yani seni de zayiflatacagiz biz buraya kolay gelmedik kuzum bir kaç ay sabırlı olacaksın o kadar
Plateste bayağı iyisin demekki 1. Seviye sertifikası kolay alınmıyor. Bayağı emek vermişsin.Her halükarda benden önce olacağınız kesin ama beni bırakmak yok. Hayatımda hiç görmediğim bi sayıdayım inanılmaz moralim bozuk. Ciddi bir motivasyona ve disipline ihtiyacım var. Yani sizeee
Aslında alışanlık meselesi ben alıştıktan sonra çok rahat yaptım ve çok iyi kilo verdim. Üstelik hiç açlık çekmedim ve halsiz kalmadım. Aksine çok dinç ve iyiydim. Eskilere gidersek yapmadığım spor yok nerdeyse diyebilirim canım. Yürüyüş koşu step aerobik voleybol yüzme kısacık bir dönem boks sonra zumba oryantal plates gibi. Hatta plates felan eğitmenlik kurslarına gittim sadece sertifika parasını bulamayıp sertifikamı alamadım. Yani eğitmenlik seviyesinde iyiyim diyeyim. Benim hayatım hep sporla geçti. Hiçbişey yapmadığım zamanda bile en az yürüyüş ve dans yaptım. Sonra memur oldum bulunduğum yerin imkansızlıkları yüzünden sporu yapamaz oldum ve sporu bırakmamla birlikte birçok hastalığa sahip oldum. Artık doğum işleri de bitti inşallah eski günlerime dönmeye çalışıcam.
Hoşbuldum hepbirlikte inşallah canım.
Maşallah canım her zamanki gibi cok aktifsin. Kız ne yapıyor bu arada.
Tabikiii sakın ha sakın beni bırakmak yok. Bak inanılmaz morale ihtiyacım var. Aynaya tamamen küs durumdayım.
Kilonda düşmüş olur .Ben yazilmıştım ama gruba başlamadan önceydi o yüzden elf35 dir şimdi yazılan . Ben şuan yürüyüş alanı olan çok büyük bir parkta yürüyorum. Ramazan bitince nasipse yazılmayı düşünüyorum
Plateste bayağı iyisin demekki 1. Seviye sertifikası kolay alınmıyor. Bayağı emek vermişsin.
Kilonda düşmüş olur .
Bende yazılacam ama üşeniyorum sanırım her ay erteliyorum :)
Yaaaa ne güzel tam merkezdeyim canım bende ksk iskelenin ksk çarşının orda benim ev ondan sahilden bostanlı ya doğru yürüyorum yağmur olmadıkçaYakınız ben de bornova
Canım çok güzel veriyorsun sen zaten hiç merak etme gene ineceksin hepsi gidecek rahat ol öncelikle sıfır mutluluk booll motivasyon inançİnşallah canım ama gerçekten sırtımda tonlarca yük taşıyor gibiyim. Allahım bu ağır yaşamlardakilere yardım etsin ne kadar zor ya. Şunca kilo bile mahvtti beni. Yine belim dizlerim sırtım mahvoldu. Kitlenip kalıyorum. Ben hiç 8 li sayıları görmemiştim yani gerçekten depresyonun dibine vurucam. Ama kararlıyım gidecek bu kilolar üstelik ilk bir ay bayaaa bi gideck inşallah.
Daha çok yeni doğum yapmışsın canım gider kiloların yeter ki sağlık olsun ilk ay daha çok gidiyor zaten.İnşallah canım ama gerçekten sırtımda tonlarca yük taşıyor gibiyim. Allahım bu ağır yaşamlardakilere yardım etsin ne kadar zor ya. Şunca kilo bile mahvtti beni. Yine belim dizlerim sırtım mahvoldu. Kitlenip kalıyorum. Ben hiç 8 li sayıları görmemiştim yani gerçekten depresyonun dibine vurucam. Ama kararlıyım gidecek bu kilolar üstelik ilk bir ay bayaaa bi gideck inşallah.
Sana güveniyorum canım yaparsınİnşallah canım ama gerçekten sırtımda tonlarca yük taşıyor gibiyim. Allahım bu ağır yaşamlardakilere yardım etsin ne kadar zor ya. Şunca kilo bile mahvtti beni. Yine belim dizlerim sırtım mahvoldu. Kitlenip kalıyorum. Ben hiç 8 li sayıları görmemiştim yani gerçekten depresyonun dibine vurucam. Ama kararlıyım gidecek bu kilolar üstelik ilk bir ay bayaaa bi gideck inşallah.
aynen canım ya hastayken diyet felan hiç aklıma gelmiyorSağlık herşeyden önce canım bugünden itibaren düzenli devam edersin
Karatay mantığını pek anlamıyorum işime gelmedi sanırım. Menüleri yakından takip edicem . Farklı şeylere ihtiyacım :)
Spor yapıyorum demişti. Ne gibi sporlar yapıyorsun
Aaa.1 tk yeter.mi canım 3.yemek kaşığı yemeliydin :)
Afiyet olsun ben yürüyüş yapamadım bugün hava birden soğudu. Sahil daha soğuk oluyor
evet oyle oluyor canım bazen guzel oynuyorlar bazen kavga ediyorlarMaşallah canım ne güzel yaşlar yakın arkadaş gibi büyücekler
Vayyy tebrikk ederimmm canımmm darısı diğer yağların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?