Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkürler inşallah taytlar tanesi 30 tl çok dar görünüyordu olmaz bana kesin dedim ama baya esnekti bi de belinde lastiği var korse gibi toparlayici çok hoşuma gitti o özelliği. Xl aldim tam geldi

Teşekkürler inşallah taytlar tanesi 30 tl çok dar görünüyordu olmaz bana kesin dedim ama baya esnekti bi de belinde lastiği var korse gibi toparlayici çok hoşuma gitti o özelliği. Xl aldim tam geldi
Fiyat iyiymiş.
Cumartesi pazarda kahve tonu vardı çok hoşuma gitmişti.
Spor salonuna yazılan senmiydin elf35 miydi

Her halükarda benden önce olacağınız kesin ama beni bırakmak yok. Hayatımda hiç görmediğim bi sayıdayım inanılmaz moralim bozuk. Ciddi bir motivasyona ve disipline ihtiyacım var. Yani sizeee

Aslında alışanlık meselesi ben alıştıktan sonra çok rahat yaptım ve çok iyi kilo verdim. Üstelik hiç açlık çekmedim ve halsiz kalmadım. Aksine çok dinç ve iyiydim. Eskilere gidersek yapmadığım spor yok nerdeyse diyebilirim canım. Yürüyüş koşu step aerobik voleybol yüzme kısacık bir dönem boks sonra zumba oryantal plates gibi. Hatta plates felan eğitmenlik kurslarına gittim sadece sertifika parasını bulamayıp sertifikamı alamadım. Yani eğitmenlik seviyesinde iyiyim diyeyim. Benim hayatım hep sporla geçti. Hiçbişey yapmadığım zamanda bile en az yürüyüş ve dans yaptım. Sonra memur oldum bulunduğum yerin imkansızlıkları yüzünden sporu yapamaz oldum ve sporu bırakmamla birlikte birçok hastalığa sahip oldum. Artık doğum işleri de bitti inşallah eski günlerime dönmeye çalışıcam.

Hoşgeldin canım boll eksiler

Ay maşallah fiziğin çok iyiymiş zaten canım

Hoşbuldum hepbirlikte inşallah canım.

Maşallah canım her zamanki gibi cok aktifsin. Kız ne yapıyor bu arada.

Burdayım canım bak senin için 55 e dusucem hee yani hayali olarak daha gitmem kilomu korumam lazım tabi önce mezun olayım ondan sonra düşünürüz

Tabikiii sakın ha sakın beni bırakmak yok. Bak inanılmaz morale ihtiyacım var. Aynaya tamamen küs durumdayım.

Fiyat iyiymiş.
Cumartesi pazarda kahve tonu vardı çok hoşuma gitmişti.
Spor salonuna yazılan senmiydin elf35 miydi
Ben yazilmıştım ama gruba başlamadan önceydi o yüzden elf35 dir şimdi yazılan . Ben şuan yürüyüş alanı olan çok büyük bir parkta yürüyorum. Ramazan bitince nasipse yazılmayı düşünüyorum

Kızlar maşllah çok aktifsiniz. Benim kız bugün erken uyudu oğlanı da az babasına verdim de ondan yazabiliyorum ama her zaman böyle yazamam sanırım. Ama bende sizler gibi aktif olabilmeyi isterdim. Burası hem kafa dağıtıyor hem motive ediyor. Grup işini seviyorum. Bu arada kaptanımız kim?

Moralini bozma sakın ha sen yeni doğum yaptın güzelim vücudun ancak toparlanacak ki sen geç kalmadan işe koyuldun ben 84 kiloydum seni çok iyi anlıyorum ama biliyosun başladın mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor ben gitsem de yanınızdayım bırakmam yani seni de zayiflatacagiz biz buraya kolay gelmedik kuzum bir kaç ay sabırlı olacaksın o kadar

SchonerDuft drdotty canım

Dedim bu gönderime kızgın olan kesin tugbaFB dır ilk 64 göründü ama korkma sonra tartıyı aç kapa kızı üstüne indir çıkar derken tartı kendine geldi 65.6 çıktı canım yani sabah a 64.6 çıkacak ona korkabilirsin hahaha bak ilk çıkan rakam bu bak da çatla sabaha aynısı gene çıkacak ne de olsa

İnşallah canım ama gerçekten sırtımda tonlarca yük taşıyor gibiyim. Allahım bu ağır yaşamlardakilere yardım etsin ne kadar zor ya. Şunca kilo bile mahvtti beni. Yine belim dizlerim sırtım mahvoldu. Kitlenip kalıyorum. Ben hiç 8 li sayıları görmemiştim yani gerçekten depresyonun dibine vurucam. Ama kararlıyım gidecek bu kilolar üstelik ilk bir ay bayaaa bi gideck inşallah.

Plateste bayağı iyisin demekki 1. Seviye sertifikası kolay alınmıyor. Bayağı emek vermişsin.
Kilonda düşmüş olur .
Bende yazılacam ama üşeniyorum sanırım her ay erteliyorum :)

Plateste bayağı iyisin demekki 1. Seviye sertifikası kolay alınmıyor. Bayağı emek vermişsin.

Kilonda düşmüş olur .
Bende yazılacam ama üşeniyorum sanırım her ay erteliyorum :)

Aynen canım ama çöp oldu onca emek. Neyse kendime yaradı diyeyim. Yine de bir hayalimdir bakarsın bir gün tekrar gider ve alırım sertifikamı. En azından sakatlanmadan plates yapabiliyorum

Canım çok güzel veriyorsun sen zaten hiç merak etme gene ineceksin hepsi gidecek rahat ol öncelikle sıfır mutluluk booll motivasyon inanç mutlu oldukça daha çabuk gidiyor kilolar biliyorsun

Daha çok yeni doğum yapmışsın canım gider kiloların yeter ki sağlık olsun ilk ay daha çok gidiyor zaten.

Sana güveniyorum canım yaparsın

aynen canım ya hastayken diyet felan hiç aklıma gelmiyor
Maşallah canım ne güzel yaşlar yakın arkadaş gibi büyücekler

Vayyy tebrikk ederimmm canımmm darısı diğer yağların başına
evet oyle oluyor canım bazen guzel oynuyorlar bazen kavga ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…