Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kilonda düşmüş olur .
Bende yazılacam ama üşeniyorum sanırım her ay erteliyorum :)

Gerçekten gideceksen öyle yazıl cnm sonra paraya yazık oluyor ben bi kere yazıldım 1 ay gittim ama en son yazildigim 4 aylıktı 3 ay gittim full .. yine yazılırm sanrm ama işte ramazan gecince

melisa- Haftanın 1.si 2087 puan
B Baharyagmuru35 Haftanın 2.si 1951puan
blonde ambition Haftanın 3.sü 1690puan

Tebrikler kızlar
Ayrıca spor yapan herkezi kutlarım
Veee E ELF_LR35 Hafta boyu hiç spor yapmadın mı? Daha öncede etiketleyip sordum sona alıntılara etiketledim yaptıysan ekle dedim ama hiç eklenmedi canım eğer yaptıysan haber ver ? Bu arad da yeni spor listesinde olmak istiyormuşum onuda haber var ona göre adını yazı cam ve eğer bugüne kadar yapmadıysan sonuncu olarak ceza alıcaksın ?
melisa- sana ne ödül versek
08/04/2019 - 14/04/2019

yellow girl / 570+425+445+100+150 = 1690
SchonerDuft / 150
tgb1907 / 150
htc71 / 112.5+112.5 = 225
sena zeynep / 545+565 = 1110
berkas / 220+594+623+450+200= 2087
Turkuazmavi90 / 520+465+140+298+528=1951
Rabia- / 150
chaos1023 /1500
magickk /45+180+180+180=585

ELF_LR35/ ???
Buki_89/ 150+195+360 = 705

Aynen canım ama çöp oldu onca emek. Neyse kendime yaradı diyeyim. Yine de bir hayalimdir bakarsın bir gün tekrar gider ve alırım sertifikamı. En azından sakatlanmadan plates yapabiliyorum
Evet öyle olmuş ama öğrencilerin kar oldu yanına sürekli eğitimler oluyor. Neyse senden farklı haraketler öğreniriz . Bende 20 saat reformer a gittim muhteşem bir deneyim olmuştu
Gerçekten gideceksen öyle yazıl cnm sonra paraya yazık oluyor ben bi kere yazıldım 1 ay gittim ama en son yazildigim 4 aylıktı 3 ay gittim full .. yine yazılırm sanrm ama işte ramazan gecince
Giderim canım hafta da.1 yoga da dahil .sporu seviyorum da bu ara üşendim işlerimde de yoğun çıkış saatim değişiyor onunda etkisi var

Eline sağlık canım

Kızlar bugün ki sporlar yeni listeye ekliycem bugün yeni spor listesini yapıcaz paylaştıktan sonra herkes alıntılayıp yaptığı sporları yazsın puanları ilk sayfadan hesapliyoruz biliyorsunuz ayrıca listeden çıkmak isteyenler belirtsin çünki bu liste spora teşvik etmek için ve listeye dahil olmak isteyip adı listede olmayanlar varsa ekleyebilirim haber verin gece listeyi yapicam Y YesilinBuyusu seni spor listesine yazalım mı canım drdotty senide ekliyelim mi kaptandım??? SchonerDuft sonuncuya ne ceza verelim canım??? 1.ye ödül ne verelim?

Ceza en zor spor ne olabilir genelde plank ı kimse sevmiyor ya da 45 dk bir program yapsınlar.
Hatta.2 gruba ayır istersen kaybeden takımdan 200 puan düşme cezası da olsun.
Ödülde gafta da.1.kilo dan fazla verdiyse spor şampiyonu cuma günü minik 1 kase sütlü tatlı yiyebilir

tebrik ederim kızlar

Tebrik ederim kızlar blonde ambition canım eline sağlık

Hmm anladım ne zmn uygun olursan o zmn yazil cnm . Bn de Oruclarda ne zaman spor ypcm onu düşünüyorum çok geç açılıyor ya oruç

Çörekotu yağını neden sabah içiyorsunuz faydası ne acaba

Hmm anladım ne zmn uygun olursan o zmn yazil cnm . Bn de Oruclarda ne zaman spor ypcm onu düşünüyorum çok geç açılıyor ya oruç
Geçen senelerde ya açtıktan sonra yapıyorlardı ya da açmadan önce. Iftardan sonra kısa ds olsa yürüyüş yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…