- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.021
Keşke yakın yerlerde olsak hep beraber yapsak sizin tecrübenizle hem diyet hem sıkılaşma ne güzel olurduAynen canım ama çöp oldu onca emek. Neyse kendime yaradı diyeyim. Yine de bir hayalimdir bakarsın bir gün tekrar gider ve alırım sertifikamı. En azından sakatlanmadan plates yapabiliyorum
Bunlar hep diyettenTavuk göğsünü bir an tatlı sandım
Menüyü beğendim afiyet olsun canım
Boyun çok iyi ondan hiç göstermiyorsun kilonu hele dediğin kiloya gelirsen takımımızın mankenlerinden olursunÇok sagl cnm 15 kilo daha verrsem müthiş Olck ins en azından su 80 lerden kurtulsam 75 bile ideal olacak
Çok sağol canım sanadaMenu supermis cnm afiyet olsun
Anamelisa- Haftanın 1.si 2087 puan
B Baharyagmuru35Haftanın 2.si 1951puan
blonde ambition Haftanın 3.sü 1690puan
Tebrikler kızlar
Ayrıca spor yapan herkezi kutlarım
Veee E ELF_LR35 Hafta boyu hiç spor yapmadın mı? Daha öncede etiketleyip sordum sona alıntılara etiketledim yaptıysan ekle dedim ama hiç eklenmedi canım eğer yaptıysan haber ver ? Bu arad da yeni spor listesinde olmak istiyormuşum onuda haber var ona göre adını yazı cam ve eğer bugüne kadar yapmadıysan sonuncu olarak ceza alıcaksın ?
melisa- sana ne ödül versek
08/04/2019 - 14/04/2019
yellow girl / 570+425+445+100+150 = 1690
SchonerDuft / 150
tgb1907 / 150
htc71 / 112.5+112.5 = 225
sena zeynep / 545+565 = 1110
berkas / 220+594+623+450+200= 2087
Turkuazmavi90 / 520+465+140+298+528=1951
Rabia- / 150
chaos1023 /1500
magickk /45+180+180+180=585
ELF_LR35/ ???
Buki_89/ 150+195+360 = 705
Yaaa gerçekten mii ayy ama ben daha 100 gram verdim bu hafta çok umutsuzumCeza en zor spor ne olabilir genelde plank ı kimse sevmiyor ya da 45 dk bir program yapsınlar.
Hatta.2 gruba ayır istersen kaybeden takımdan 200 puan düşme cezası da olsun.
Ödülde gafta da.1.kilo dan fazla verdiyse spor şampiyonu cuma günü minik 1 kase sütlü tatlı yiyebilir
1.Kilo ver tatlıyı kap canısı.Bunlar hep diyetten
Boyun çok iyi ondan hiç göstermiyorsun kilonu hele dediğin kiloya gelirsen takımımızın mankenlerinden olursun
Çok sağol canım sanada
Anaihihihihihi Turkuazmavi90 kapmışım senden birinciliği
Yaaa gerçekten mii ayy ama ben daha 100 gram verdim bu hafta çok umutsuzum
Yarında misafirim var kurabiyem pişti profiterolum pişiyo
Biz de gelebilir miyiz dicem ama bu kadar bisiklete yazıkBunlar hep diyetten
Boyun çok iyi ondan hiç göstermiyorsun kilonu hele dediğin kiloya gelirsen takımımızın mankenlerinden olursun
Çok sağol canım sanada
Yok canım ya peynirli su böreği yapçam ama kendime ceviz mısır gevreği filan aldım onlar tatlı yerken bende mısır gevreği yerim1.Kilo ver tatlıyı kap canısı.
Olsun yemezsin onlar cıs hedefine çok az kaldı. Bu hafta ana listedesin herkese karşı sorumluluğun var . menü de başka ne var . Bulgur işi var mı
Ramazanda biraz zor canim zaten gec açılıyor spor yapan yapiyor nasil yapıyorsa ben kesinlkle yapamam ancak iftardan sonra kisa yürüyüşler yapabilirsin hem hafiflersinHmm anladım ne zmn uygun olursan o zmn yazil cnm . Bn de Oruclarda ne zaman spor ypcm onu düşünüyorum çok geç açılıyor ya oruç
Kuzu sen bizlerin menülerini kopyalasan nasıl olur.Keşke yakın yerlerde olsak hep beraber yapsak sizin tecrübenizle hem diyet hem sıkılaşma ne güzel olurdu
Yellow onu ayarlar eşit şekilde canım. Diğer türlü haksızlık olurKızlar spora ben de katılmak istiyorum şimdi bir şey sorucam iki gruba ayrılalım diyorsunuz arıyorum grupta ikisi çok iyi üçü nerdeyse hiç yapmıyor karşı takımın hepsi düzenli yapıyor o zaman bu taraftaki yapanlar açığı kapatmak için daha çok mu spor yapacak
Doğru ramazan geliyor dimi gelene kadar benim mezun olmak lazımRamazanda biraz zor canim zaten gec açılıyor spor yapan yapiyor nasil yapıyorsa ben kesinlkle yapamam ancak iftardan sonra kisa yürüyüşler yapabilirsin hem hafiflersin
Su böreğine bayılıyorum keşke bende yapmasını bilsem börek partisi verirdimYok canım ya peynirli su böreği yapçam ama kendime ceviz mısır gevreği filan aldım onlar tatlı yerken bende mısır gevreği yerim
Yapamam büyük ihtimal saat geç oluyo ağırlık olur imkansız.Ramazanda biraz zor canim zaten gec açılıyor spor yapan yapiyor nasil yapıyorsa ben kesinlkle yapamam ancak iftardan sonra kisa yürüyüşler yapabilirsin hem hafiflersin
Bunlar hep diyetten
Çok sağol canım sanada
Somon ekmek aldım bir zararı olurmu yazmışsın canım ondan yazdm zararınıBiliyorum zararını o yüzden iki haftadır ağzıma sürmüyordum bugün ne olduysa ekmek canavarı oldum
Benim işime gelir isteyen herkesi beklerim ne kadar çok insan yerse bana o kadar kalmaz aklımda karışmaz ahahahhaBiz de gelebilir miyiz dicem ama bu kadar bisiklete yazık
Boşver bilmemek en iyisi bilince insanın yapası geliyo ya da gelenler istiyo seninde bu sefer yiyesin geliyoSu böreğine bayılıyorum keşke bende yapmasını bilsem börek partisi verirdim
Kahvaltıda ekmek yeme 1 dilim börek ye yağını kağıt peçete ile iyice çektir ama ertesi günde ekmek bulgur işi pilav.makarna yasak ama dengelersin . Yarın da 15 dk zumba yapsan erir gider
Benim işime gelir isteyen herkesi beklerim ne kadar çok insan yerse bana o kadar kalmaz aklımda karışmaz ahahahha
Boşver bilmemek en iyisi bilince insanın yapası geliyo ya da gelenler istiyo seninde bu sefer yiyesin geliyogerçekten yiyim mi dediğin gibi küçük bi dilimcik yicem o zaman yaa peki profiterol o daha önemli
Ayy içimizdeki izmirliYakınız ben de bornova
Ama SchonerDuft ye dedi banane bananeyeme kız tut kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?