Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canım ama çöp oldu onca emek. Neyse kendime yaradı diyeyim. Yine de bir hayalimdir bakarsın bir gün tekrar gider ve alırım sertifikamı. En azından sakatlanmadan plates yapabiliyorum
Keşke yakın yerlerde olsak hep beraber yapsak sizin tecrübenizle hem diyet hem sıkılaşma ne güzel olurdu

Tavuk göğsünü bir an tatlı sandım
Menüyü beğendim afiyet olsun canım
Bunlar hep diyetten
Çok sagl cnm 15 kilo daha verrsem müthiş Olck ins en azından su 80 lerden kurtulsam 75 bile ideal olacak
Boyun çok iyi ondan hiç göstermiyorsun kilonu hele dediğin kiloya gelirsen takımımızın mankenlerinden olursun
Menu supermis cnm afiyet olsun
Çok sağol canım sanada
Ana ihihihihihi Turkuazmavi90 kapmışım senden birinciliği
Yaaa gerçekten mii ayy ama ben daha 100 gram verdim bu hafta çok umutsuzum
Yarında misafirim var kurabiyem pişti profiterolum pişiyo

1.Kilo ver tatlıyı kap canısı.
Olsun yemezsin onlar cıs hedefine çok az kaldı. Bu hafta ana listedesin herkese karşı sorumluluğun var . menü de başka ne var . Bulgur işi var mı

Biz de gelebilir miyiz dicem ama bu kadar bisiklete yazık

1.Kilo ver tatlıyı kap canısı.
Olsun yemezsin onlar cıs hedefine çok az kaldı. Bu hafta ana listedesin herkese karşı sorumluluğun var . menü de başka ne var . Bulgur işi var mı
Yok canım ya peynirli su böreği yapçam ama kendime ceviz mısır gevreği filan aldım onlar tatlı yerken bende mısır gevreği yerim

Hmm anladım ne zmn uygun olursan o zmn yazil cnm . Bn de Oruclarda ne zaman spor ypcm onu düşünüyorum çok geç açılıyor ya oruç
Ramazanda biraz zor canim zaten gec açılıyor spor yapan yapiyor nasil yapıyorsa ben kesinlkle yapamam ancak iftardan sonra kisa yürüyüşler yapabilirsin hem hafiflersin

Keşke yakın yerlerde olsak hep beraber yapsak sizin tecrübenizle hem diyet hem sıkılaşma ne güzel olurdu
Kuzu sen bizlerin menülerini kopyalasan nasıl olur.
Mesela sabah
Yumurta 1 dilim peynir 1 ekmek domates salatalık yeşillik
Ara
1avuç içi büyüklüğü meyve ya da 3 kuru kayısı yanına sade kahve .
Öğlen
Ton balık salata / 4 köfte salata / 6 yk sebze + 4 yk yoğurt gibi
Ara
Sade.soda 5 fındık çiğ olcak yada 2 ceviz ya da 5 badem

Akşam
Çorba salata
Ara 20.30 gibi
Tarçınlı süt
Böyle yapabilirsin hem kendini de öğrenmiş olursun.. çok hata yapıyorsun. Yemeden danış bizlere evde olan yemeği söylersen herkes yönlendirir seni olur mu

Yellow onu ayarlar eşit şekilde canım. Diğer türlü haksızlık olur

Ramazanda biraz zor canim zaten gec açılıyor spor yapan yapiyor nasil yapıyorsa ben kesinlkle yapamam ancak iftardan sonra kisa yürüyüşler yapabilirsin hem hafiflersin
Doğru ramazan geliyor dimi gelene kadar benim mezun olmak lazım

Yok canım ya peynirli su böreği yapçam ama kendime ceviz mısır gevreği filan aldım onlar tatlı yerken bende mısır gevreği yerim
Su böreğine bayılıyorum keşke bende yapmasını bilsem börek partisi verirdim
Kahvaltıda ekmek yeme 1 dilim börek ye yağını kağıt peçete ile iyice çektir ama ertesi günde ekmek bulgur işi pilav.makarna yasak ama dengelersin . Yarın da 15 dk zumba yapsan erir gider

Yapamam büyük ihtimal saat geç oluyo ağırlık olur imkansız.
Yani kilo almazsam iyi bir ay çöp resmen her ramazanda kilo alıyorum ben ya Npcam kara kara dsunuyorum

Inşallah canım bende çok istiyorum

Biliyorum zararını o yüzden iki haftadır ağzıma sürmüyordum bugün ne olduysa ekmek canavarı oldum
Somon ekmek aldım bir zararı olurmu yazmışsın canım ondan yazdm zararını bidaha yemişsin bir şey olmaz herkes arada bir kaçamak yapıyor seninki de ekmek oldu birşey olmaz yarın düzenlersin gene

Biz de gelebilir miyiz dicem ama bu kadar bisiklete yazık
Benim işime gelir isteyen herkesi beklerim ne kadar çok insan yerse bana o kadar kalmaz aklımda karışmaz ahahahha
Boşver bilmemek en iyisi bilince insanın yapası geliyo ya da gelenler istiyo seninde bu sefer yiyesin geliyo gerçekten yiyim mi dediğin gibi küçük bi dilimcik yicem o zaman yaa peki profiterol o daha önemli

yeme kız tut kendini

melisa- Haftanın 1.si 2087 puan
B Baharyagmuru35 Haftanın 2.si 1951puan
blonde ambition Haftanın 3.sü 1690puan

Tebrikler kızlar
Ayrıca spor yapan herkezi kutlarım
Veee E ELF_LR35 tekrar kontrol ettim 485puan alıntılayıp eklemişsin canım ama senin puanın olmayan alıntının üzerine tekrar ekleme yapılıp devam edilmiş ondan arkalarda kalmış unutulmuş canım düzelttim şimdi ve tabiki sonuncuda diilsin
melisa- sana ne ödül versek
08/04/2019 - 14/04/2019

yellow girl / 570+425+445+100+150 = 1690
SchonerDuft / 150
tgb1907 / 150
htc71 / 112.5+112.5 = 225
sena zeynep / 545+565 = 1110
berkas / 220+594+623+450+200= 2087
Turkuazmavi90 / 520+465+140+298+528=1951
Rabia- / 150
chaos1023 /1500
magickk /45+180+180+180=585

ELF_LR35/ 485
Buki_89/ 150+195+360+285 = 790

sonuncular = SchonerDuft tugbaFB Rabia- kızlar sonunculuğu paylaşmışsınız ben sizi birinciliği paylaşırken görmek isterdim bukadar sonuncu olunur mu buda başka başarı hadi tuğba yı anladık ama schoner ? Rabia sende spor yapıyordun sanki ? Yoksa puanlarını mı eklemedin? Veeee acaba size ne ceza versek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…