- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.041
Tamam ye yeAma SchonerDuft ye dedi banane banane
Bende onun icin ugrasiyorum canim cunku kilo veremiyorum alıyorum malesefDoğru ramazan geliyor dimi gelene kadar benim mezun olmak lazım
Oo supermis maşallah çok İzmirli varrAyy içimizdeki izmirlibende bucadan canım
Buca miAyy içimizdeki izmirlibende bucadan canım
Izmir
Olur canım çok teşekkür ederim sizin tecrübelerinizi dinlicem bundan sonra ekmek şeker yok iştah kesen tok tutan yiyeceklere yönelicemKuzu sen bizlerin menülerini kopyalasan nasıl olur.
Mesela sabah
Yumurta 1 dilim peynir 1 ekmek domates salatalık yeşillik
Ara
1avuç içi büyüklüğü meyve ya da 3 kuru kayısı yanına sade kahve .
Öğlen
Ton balık salata / 4 köfte salata / 6 yk sebze + 4 yk yoğurt gibi
Ara
Sade.soda 5 fındık çiğ olcak yada 2 ceviz ya da 5 badem
Akşam
Çorba salata
Ara 20.30 gibi
Tarçınlı süt
Böyle yapabilirsin hem kendini de öğrenmiş olursun.. çok hata yapıyorsun. Yemeden danış bizlere evde olan yemeği söylersen herkes yönlendirir seni olur mu
Tamam canımYellow onu ayarlar eşit şekilde canım. Diğer türlü haksızlık olur
Haha arada şapşal ben oluyorum dimiSomon ekmek aldım bir zararı olurmu yazmışsın canım ondan yazdm zararınıbidaha yemişsin bir şey olmaz herkes arada bir kaçamak yapıyor seninki de ekmek oldu birşey olmaz yarın düzenlersin gene
Yarina daha fazla olacak tatli kizartı çıkınca bozmaya meyil ediyorsan uzak durmak en iyisi cnım .
kaçamak mı yaptın ?
benden - 100 gr dasın
yok canım almadım daha yağ kısıtlaması vardı diyette . ancak hafta sonu avmye gidersem alabilirim ?
yok kuzum fibromiyalji ve iritbal var ondan böyle oluyor
Cok iyi gidiyorsun kuzum tebrik ederimDiyetisyen sonucu geçen pazartesiden bu pazartesiye 700gram yağdan gitmiş200gram daha kas artmış 1haftada 3adet daha margarin vücudundan atıldı dedi kızlar aynada da bir kaç gündür kendime iyice şaşırmaya başladım görüntümde ciddi fark oldu artık
Hosgeldin canimHanımlar merhaba gruba katılmaya hazır ve nazır olarak karşınızdayım. Ben daha önce dogum kilomu da 1. Takımda arkadaşlarımblonde ambition ve magickk ile birlikte vermiştim o yüzden bu grup işini seviyorum. Hemen kısaca kendimi tanıtayım bana yeşil olarak seslenebilirsiniz. 31 yaşındayım 163 boyunda ve şuan malesef 82.20 kiloyum. 20.5 aylık bir kızım ve 3.5 aylık bir oglum var yani iki yılda iki doğum yaptım. Hormonlarım ordan oraya savruldu adeta oğlak burcuyum burcumdan gelen bir özellik olarak azimliyimdir. Kızlar aslında bu benim doğum kilom değil emzirme kilom ne yaparsam yapayım süt konusunda sıkıntı yaşadım. Emzirirken kilo aldım hiç su iç felan işlerine girmeyelim çünkü aklınıza gelebileek her yolu denedim bu artık hormanel ve genetik bir durum bunu da böyle kabul ettim. Neyse ben karatay usulü beslenerek kilo veriyorum bana en uyan beslenme şekli bu ve gerçekten bana çok yardımcı oluyor. İyi bir spor geçmişim var bebişlerden fırsat bulursam tabiki eski düzenim olmasa da sporu hayatıma dahil etmeye çalışıcam. Ben genellikle diyet yaptığım süre içinde haftada bir gün izin yapıyorum sonraki iki gün telafi etmek şartıyla bu şekilde hem sıkılmıyorum hem kendimi daha rahat vi mutlu hissediyorum. İlk zamanlar hızlı kilo verebileceğimi sanıyorum çünkü inanılmaz bir ekmek ve şeker yüklemesi var vücudumda ikisini de kesince güzel bir kilo gider diye umuyorum. Şimdilik benden bu kadar güzel sohbetlerde ve bol eksilerde görüşmek dileğiyle...
Afiyet olsun canim boregi azik yemişsin az daha yeseydin yaerkenden menümü yazmak istiyorum
sabah 08,00
1 tost tam buğdaylı ekmeğe
1 kupa süt
1 muz
ara 09:10
2 kuru kayısı
1 kare bitter
kayısı çayı 11:30 gibi
öğlen
1 kupa yarısı çay
2 börek hamuru ince ve kenarlarını attım çökelekli
ara
yok
akşam
ıspanak kavururum yanına cacık
ara
yeşil çay ya da kayısılı forum çayı
su:1,5 lt içtim 1 lt daha içeri :)
spor yapabilirsem hedef cezamı yapacam
Bugum ben kendi ellerimle aldim yuruyusten gelirken tatlisini cekirdegini
Bizim burasida soguktu ama sahil daha fena oluyor bugun bayagi dolu gecti yurusten ayri pazar market isleride vardi onlarida hallettimSağlık herşeyden önce canım bugünden itibaren düzenli devam edersin
Karatay mantığını pek anlamıyorum işime gelmedi sanırım. Menüleri yakından takip edicem . Farklı şeylere ihtiyacım :)
Spor yapıyorum demişti. Ne gibi sporlar yapıyorsun
Aaa.1 tk yeter.mi canım 3.yemek kaşığı yemeliydin :)
Afiyet olsun ben yürüyüş yapamadım bugün hava birden soğudu. Sahil daha soğuk oluyor
Sagol kuzum sanada afiyet olsun yumurtalarAfiyet olsun canım.
Canım benim bildiğim şu böreği aşırı yağlı oluyor normal lasik böbreklere göre çok çok daha yağlı oluyor diye biliyorum ben yani börek zaten çok zararlı şu böreği ise ×2 zararlı senin de canın çekecek haklısın ama bu kısmı da iyi düşün sadece bir ısırık mı alsan ne yapsan bilemedim ooofff canım da çok çektiBenim işime gelir isteyen herkesi beklerim ne kadar çok insan yerse bana o kadar kalmaz aklımda karışmaz ahahahha
Boşver bilmemek en iyisi bilince insanın yapası geliyo ya da gelenler istiyo seninde bu sefer yiyesin geliyogerçekten yiyim mi dediğin gibi küçük bi dilimcik yicem o zaman yaa peki profiterol o daha önemli
Canım ben spor konusunda iddialı olamıyorum ameliyatım Yen’i sayılır. Her hafta sonuncu olurumKızlar bugün ki sporlar yeni listeye ekliycem bugün yeni spor listesini yapıcazpaylaştıktan sonra herkes alıntılayıp yaptığı sporları yazsın puanları ilk sayfadan hesapliyoruz biliyorsunuz ayrıca listeden çıkmak isteyenler belirtsin çünki bu liste spora teşvik etmek için ve listeye dahil olmak isteyip adı listede olmayanlar varsa ekleyebilirim haber verin gece listeyi yapicam Y YesilinBuyusu seni spor listesine yazalım mı canım drdotty senide ekliyelim mi kaptandım??? SchonerDuft sonuncuya ne ceza verelim canım??? 1.ye ödül ne verelim?
Hanımlar merhaba gruba katılmaya hazır ve nazır olarak karşınızdayım. Ben daha önce dogum kilomu da 1. Takımda arkadaşlarımblonde ambition ve magickk ile birlikte vermiştim o yüzden bu grup işini seviyorum. Hemen kısaca kendimi tanıtayım bana yeşil olarak seslenebilirsiniz. 31 yaşındayım 163 boyunda ve şuan malesef 82.20 kiloyum. 20.5 aylık bir kızım ve 3.5 aylık bir oglum var yani iki yılda iki doğum yaptım. Hormonlarım ordan oraya savruldu adeta oğlak burcuyum burcumdan gelen bir özellik olarak azimliyimdir. Kızlar aslında bu benim doğum kilom değil emzirme kilom ne yaparsam yapayım süt konusunda sıkıntı yaşadım. Emzirirken kilo aldım hiç su iç felan işlerine girmeyelim çünkü aklınıza gelebileek her yolu denedim bu artık hormanel ve genetik bir durum bunu da böyle kabul ettim. Neyse ben karatay usulü beslenerek kilo veriyorum bana en uyan beslenme şekli bu ve gerçekten bana çok yardımcı oluyor. İyi bir spor geçmişim var bebişlerden fırsat bulursam tabiki eski düzenim olmasa da sporu hayatıma dahil etmeye çalışıcam. Ben genellikle diyet yaptığım süre içinde haftada bir gün izin yapıyorum sonraki iki gün telafi etmek şartıyla bu şekilde hem sıkılmıyorum hem kendimi daha rahat vi mutlu hissediyorum. İlk zamanlar hızlı kilo verebileceğimi sanıyorum çünkü inanılmaz bir ekmek ve şeker yüklemesi var vücudumda ikisini de kesince güzel bir kilo gider diye umuyorum. Şimdilik benden bu kadar güzel sohbetlerde ve bol eksilerde görüşmek dileğiyle...
Hoşgeldin canım;Kızlar maşllah çok aktifsiniz. Benim kız bugün erken uyudu oğlanı da az babasına verdim de ondan yazabiliyorum ama her zaman böyle yazamam sanırım. Ama bende sizler gibi aktif olabilmeyi isterdim. Burası hem kafa dağıtıyor hem motive ediyor. Grup işini seviyorum. Bu arada kaptanımız kim?
@berkasHaftanın 1.si 2087 puan
B Baharyagmuru35Haftanın 2.si 1951puan
blonde ambition Haftanın 3.sü 1690puan
Tebrikler kızlar
Ayrıca spor yapan herkezi kutlarım
Veee E ELF_LR35 tekrar kontrol ettim 485puan alıntılayıp eklemişsin canım ama senin puanın olmayan alıntının üzerine tekrar ekleme yapılıp devam edilmiş ondan arkalarda kalmış unutulmuş canım düzelttim şimdi ve tabiki sonuncuda diilsin
@berkassana ne ödül versek
08/04/2019 - 14/04/2019
yellow girl / 570+425+445+100+150 = 1690
SchonerDuft / 150
tgb1907 / 150
htc71 / 112.5+112.5 = 225
sena zeynep / 545+565 = 1110
berkas / 220+594+623+450+200= 2087
Turkuazmavi90 / 520+465+140+298+528=1951
Rabia- / 150
chaos1023 /1500
magickk /45+180+180+180=585
ELF_LR35/ 485
Buki_89/ 150+195+360+285 = 790
sonuncular =SchonerDuft tugbaFB Rabia- kızlar sonunculuğu paylaşmışsınız ben sizi birinciliği paylaşırken görmek isterdim bukadar sonuncu olunur mu buda başka başarı hadi tuğba yı anladık ama schoner ? Rabia sende spor yapıyordun sanki ? Yoksa puanlarını mı eklemedin? Veeee acaba size ne ceza versek
Özlendin canımKizlar nasilsiniz ? Ugrayamiyorum esim gidicek 20 gune kadar. Kardesimde askere gidicek 2 haftaya onlarla ugrasiyorum firsat bulamiyorum islerimi toparlayip en kisa zamanda gelicem bende
Afiyet olsun canım olsun çok güzel menuBugünkü menümü de yazıp, kaçıyorum canlarım
İyi geceler
9:30
1 küp süzme peynir
1 dilim ızgara hellim
1/2 dilim çavdarlı ekmek
Domates, biber, yeşiller,
12:00 1 bardak süt/nescafe/hindistan cevizi rendesi
14:00
Karabuğdaylı sebzeli kırmızı mercimek çorbası 1 kepçe
1 kase yeşil salata (yağsız)
2 köfte büyüklüğünde külbastı ızgara
17:00
1 ayran / 1 mandalina
19:00
Fırın poşetinde etsiz, yağsız türlü 6-7 kaşık
1 kase yoğurt
Gece 1 bardak süt
Su 2,5 lt
Spor yok
Akşam yemeği hiç tatmin etmedi. Açım ve canım tatlı istiyor. Geçecek alışıyorum❤
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım olsun çok güzel menu
Daha çok yeni doğum yapmışsın canım gider kiloların yeter ki sağlık olsun ilk ay daha çok gidiyor zaten.
Sana güveniyorum canım yaparsın
Evet öyle olmuş ama öğrencilerin kar oldu yanına sürekli eğitimler oluyor. Neyse senden farklı haraketler öğreniriz . Bende 20 saat reformer a gittim muhteşem bir deneyim olmuştu
Giderim canım hafta da.1 yoga da dahil .sporu seviyorum da bu ara üşendim işlerimde de yoğun çıkış saatim değişiyor onunda etkisi var
Kızlar bugün ki sporlar yeni listeye ekliycem bugün yeni spor listesini yapıcazpaylaştıktan sonra herkes alıntılayıp yaptığı sporları yazsın puanları ilk sayfadan hesapliyoruz biliyorsunuz ayrıca listeden çıkmak isteyenler belirtsin çünki bu liste spora teşvik etmek için ve listeye dahil olmak isteyip adı listede olmayanlar varsa ekleyebilirim haber verin gece listeyi yapicam Y YesilinBuyusu seni spor listesine yazalım mı canım drdotty senide ekliyelim mi kaptandım??? SchonerDuft sonuncuya ne ceza verelim canım??? 1.ye ödül ne verelim?
Çörekotu yağını neden sabah içiyorsunuz faydası ne acaba
Keşke yakın yerlerde olsak hep beraber yapsak sizin tecrübenizle hem diyet hem sıkılaşma ne güzel olurdu
Bana artık kuru kayısı da etki etmiyor.
Sabah ta yedim akşam da yedim 3 tane ama tık yok gaz doldum sabah kimyonlu su içecem umarım işe yarar. Gerçek kilomu bilemiyorum daha
Bugün
Kahvaltı yulaf lapası 3 kuru kayısılı
Ara 1 portakal 5 fındık
Akşam 1 tabak mantar sote az et salata 1 kase yoğurt
2.5 lt su
45 dk leslie 5k
Yarina daha fazla olacak tatli kiz
Cok iyi gidiyorsun kuzum tebrik ederim
Hosgeldin canim
Afiyet olsun canim boregi azik yemişsin az daha yeseydin yaşaka şaka yeme aramizda ki farki kapattin sayilir
Bugum ben kendi ellerimle aldim yuruyusten gelirken tatlisini cekirdeginiama sadece ona yetecek kadar aldim bana yok
Bizim burasida soguktu ama sahil daha fena oluyor bugun bayagi dolu gecti yurusten ayri pazar market isleride vardi onlarida hallettim
Sagol kuzum sanada afiyet olsun yumurtalar
Hoşgeldin canım;
Tüm mesajları okuyamadım, eğerSchonerDuft ile haberleşmedinizse güncel kilonu ve hedef kilonu bildirmekle işe başlayabilirsin. Takımların genel koşullarını biliyorsun zaten 1. Takımda yarışmışsın bizim takım kurallarımızda ilk sayfada yazıyor. Bu kurallara uymak İçin elinden geleni yapacağına eminim. Çocuklarla çok kolay olmayabilir ama menü paylaşımına özen göstermek takımda aktif olmanı hemde kendini kontrol etmeni sağlar. Cuma bildirimlerini ise hiç aksatmamalısın çünkü tüm takımı aşağı çekersin.
Hayırlı olsun yeşilim, umarım hedeflediğin kiloya kolaylıkla ve kısa sürede gelirsin.
Emzirme meselesine gelince, canın sağolsun eminim ki bebeğin için elinden geleni yapmışsındır. Bende senin gibi 2 yılda 2 Doğum yaptım hiç kolay bişey değil. Şimdi küçük 20 aylık ve hâlâ ikisi birden emiyor
Aramızda birkaç kilocuk fark var, ben spor yapamıyorum ama kabul edersen Cuma’dan sonra kapışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?