Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olur canım çok teşekkür ederim sizin tecrübelerinizi dinlicem bundan sonra ekmek şeker yok iştah kesen tok tutan yiyeceklere yönelicem

Yarina daha fazla olacak tatli kiz
Cok iyi gidiyorsun kuzum tebrik ederim
Hosgeldin canim
Afiyet olsun canim boregi azik yemişsin az daha yeseydin ya şaka şaka yeme aramizda ki farki kapattin sayilir
Kanma magickk sen ona biz mezun olucaz inşallah tabi kocalar lop lop yemezlerse yanımızda
Bugum ben kendi ellerimle aldim yuruyusten gelirken tatlisini cekirdegini ama sadece ona yetecek kadar aldim bana yok

Bizim burasida soguktu ama sahil daha fena oluyor bugun bayagi dolu gecti yurusten ayri pazar market isleride vardi onlarida hallettim
Afiyet olsun canım.
Sagol kuzum sanada afiyet olsun yumurtalar

Canım benim bildiğim şu böreği aşırı yağlı oluyor normal lasik böbreklere göre çok çok daha yağlı oluyor diye biliyorum ben yani börek zaten çok zararlı şu böreği ise ×2 zararlı senin de canın çekecek haklısın ama bu kısmı da iyi düşün sadece bir ısırık mı alsan ne yapsan bilemedim ooofff canım da çok çekti şu böreği bayılırım profitörel ise benim en sevdiğim tatlı oluyor kendisi ne yapsam bendemi gelsem yarın zaten şuracıkdasın 2 saate orda olurum ama eritmek için ordan buraya yürümem lazım akşam yola çıksam sabah eve varırım artık o kalori bombardımanını da anca eritirim

Canım ben spor konusunda iddialı olamıyorum ameliyatım Yen’i sayılır. Her hafta sonuncu olurum 2 ay daha spordan muafım
300-500 jumping jack yapabilirsem şükür

Hoşgeldin canım;
Tüm mesajları okuyamadım, eğer SchonerDuft ile haberleşmedinizse güncel kilonu ve hedef kilonu bildirmekle işe başlayabilirsin. Takımların genel koşullarını biliyorsun zaten 1. Takımda yarışmışsın bizim takım kurallarımızda ilk sayfada yazıyor. Bu kurallara uymak İçin elinden geleni yapacağına eminim. Çocuklarla çok kolay olmayabilir ama menü paylaşımına özen göstermek takımda aktif olmanı hemde kendini kontrol etmeni sağlar. Cuma bildirimlerini ise hiç aksatmamalısın çünkü tüm takımı aşağı çekersin.
Hayırlı olsun yeşilim, umarım hedeflediğin kiloya kolaylıkla ve kısa sürede gelirsin.
Emzirme meselesine gelince, canın sağolsun eminim ki bebeğin için elinden geleni yapmışsındır. Bende senin gibi 2 yılda 2 Doğum yaptım hiç kolay bişey değil. Şimdi küçük 20 aylık ve hâlâ ikisi birden emiyor
Aramızda birkaç kilocuk fark var, ben spor yapamıyorum ama kabul edersen Cuma’dan sonra kapışalım

SchonerDuft tugbaFB Rabia-
Ezikler sizi sonuncu olmuşsunuz
Tubi sen niye yürümüyorsun ne oluyo sana tembel seni
Burcu sana ne oluyor öyle 68i gördün diye havalara girmek, tembellik etmekte neyin nesi?
Hadi ben yaşlı başlı kadınım ama size yakışıyor mu hiç
Toparlanalım fıstıklarım 1 ay sonra yazzzz

Kizlar nasilsiniz ? Ugrayamiyorum esim gidicek 20 gune kadar. Kardesimde askere gidicek 2 haftaya onlarla ugrasiyorum firsat bulamiyorum islerimi toparlayip en kisa zamanda gelicem bende
Özlendin canım
Oğluşun nasıl kuzum, büyümüştür

Bugünkü menümü de yazıp, kaçıyorum canlarım
İyi geceler
9:30
1 küp süzme peynir
1 dilim ızgara hellim
1/2 dilim çavdarlı ekmek
Domates, biber, yeşiller,
12:00 1 bardak süt/nescafe/hindistan cevizi rendesi
14:00
Karabuğdaylı sebzeli kırmızı mercimek çorbası 1 kepçe
1 kase yeşil salata (yağsız)
2 köfte büyüklüğünde külbastı ızgara
17:00
1 ayran / 1 mandalina
19:00
Fırın poşetinde etsiz, yağsız türlü 6-7 kaşık
1 kase yoğurt
Gece 1 bardak süt
Su 2,5 lt
Spor yok
Akşam yemeği hiç tatmin etmedi. Açım ve canım tatlı istiyor. Geçecek alışıyorum

Afiyet olsun canım olsun çok güzel menu

Daha çok yeni doğum yapmışsın canım gider kiloların yeter ki sağlık olsun ilk ay daha çok gidiyor zaten.

Evet daha tazeyiz ama doğumdan sonra virmek yerine almak çok sinir bozucu iki bebeğimde de durum bu oldu. Yine de senin söylediğin gibi sağlık olsun da veririm inşallah sizlerinde destiğiyle.

Sana güveniyorum canım yaparsın

İnşallah canımmm ☺

Yaa reformer çok iyi benim gittiğim dönemde yoktu ben plates ilk çıktığı zamanlar gitmiştim baya bi oluyo reformer sonradan eklendi onu hiç yapmadım yani ama çok zevkli ve kaslar açısından iyi görünüyor. Devam etmeyi düşünüyo musun?

Bi an anılarım depreşti canım nedenini biliyorsun sen bu hafta katılmam biraz zor gibi ben şu hafta kendime eve oğlanın durumuna bakayım inşallah fırsat bulabilecek miyim bi göreyim olur mu? Zaten sporsuz olmaz ama işte nasıl bi düzen kurucam bilemiyorum kuzucum. Haber ederim ben sana.

Çörekotu yağını neden sabah içiyorsunuz faydası ne acaba

Canım zaten ölümden başka her derde deva diye geçen muzice bir yiyecek çörekotu. Ben saç cilt karaciğer ve zayıflama için içiyorum. Aç karna içilirse zayıflamaya tok içilirse kilo almaya fayda sağlıyor ve karaciğeri temizlediği için ciltte ve saçta gözle görülür bir güzellik sağlıyor.

Keşke yakın yerlerde olsak hep beraber yapsak sizin tecrübenizle hem diyet hem sıkılaşma ne güzel olurdu

Yaaa evet ne güzel olurdu. Van dayım ben ve sanırım burdan olan tek kişi benimdir. normalde ankaralıyım ama.

Bana artık kuru kayısı da etki etmiyor .
Sabah ta yedim akşam da yedim 3 tane ama tık yok gaz doldum sabah kimyonlu su içecem umarım işe yarar. Gerçek kilomu bilemiyorum daha

Canım kabızlık için mi yiyorsun kayısıyı ben de çok çektim bu kabızlık illetinden iki tavsiyem var nacizane birincisi aç karna bir çorba kaşığı zeytinyağına limon sıkıp içmen ama düzenli olarak yapılması lazım ikincisi de prebiyotik kullanman marka söyleyemiyoruz sanırım ama e ile başlayanı hani reklamları olanı kullanıyorum ben çok memnun kaldım.

Bugün
Kahvaltı yulaf lapası 3 kuru kayısılı
Ara 1 portakal 5 fındık
Akşam 1 tabak mantar sote az et salata 1 kase yoğurt
2.5 lt su
45 dk leslie 5k

Bu menüler bana tanıdık geldi. güzem canım afiyet olsun.

Konaktan da E ELF_LR35 var izmirin her biyerinden varız yani

Bak yaaaa yine izmir muhabbeti açmışlar hadi bide yay burcu sohbeti açın da tam olsun

Hoşbuldum canım.

Hoşbuldum kaptanım. Yazayım şuan kilo 82.20 ilk hedef 70 ikinci hedef 63 nihai hedef 57. Benden sonra değişen kurallar olduysa yine uyarırsınız canım elimden geldiğince aktif olmaya çalışırım. İnşallah hiç aksatmadım bildirimi burda da aksatmam. Spor konusunda da ben bayadır kendi evimde değildim pazar akşam geldim evimi işlerimi diyetimi düzene koyayım bu hafta sonrası için neden olmasın memnun olurum. Güzel bir tedavi olur benim içinde. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…