Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben size yetişemiyorum menülerinize bakıyorum okuyorum ama hepsine cevap yazamadım kusura bakmayın. Bi kaç kaçamak haricinde iyiydi menüler. Tabii sizlerin normal düzenini de bi anlamam lazım yorum yazabilmek için. Ben böyle günün absürt saatlerinde girebilirim. Napıyım ancak fırsat buluyorum.

Kaptanım bu arada ben direk listeye girebiliyorum. Ayrılırken site yöneticileri öyle söylemişti. Ben kendi kaptanıma özellikle sormuştum.

Kaptanım bu arada ben direk listeye girebiliyorum. Ayrılırken site yöneticileri öyle söylemişti. Ben kendi kaptanıma özellikle sormuştum.
Tamam canım bakalım sonuç listelerinden. Sen hazır olduğun hafta alırız listeye

Ben bu haftadan gireyim listeye canım. Spor listesi için biraz beklerim.
Canımsın prensip olarak en az 1 hafta uyum sürecini takip ederiz, bugün gelip bu hafta listeye girmeyi seni tanımak açısından uygun bulmuyorum. Takımda eskiden arkadaşların var sorun olmayabilir ama ben yardımcı kaptanlarıma danışmadan bu hafta İçin liste sözü veremem. SchonerDuft
tugbaFB
Ayrıca 63,3 kiloda 570. Etapta hamilelik nedeniyle izne ayrılmışsın, listeye girdiğin hafta (+) artı olacağın İçin takımın genel yüzde durumunu değerlendirmek gerekir.
Kırılmaca yok ben senin çok kahveni içtim. Bu hafta zaten sende yoğun ve karışıkmışsın. Kuralları çiğnemeyelim

Hayır işte öyle hesaplanmıycak benimki canım. Ben istediğim zaman istediğim kilodan istediğim takımda başlayabilirim. Bunu benim eski kaptanım site yöneticilerine sordu öyle ayrıldım ben. Yani artı çıkmıycam. 82.20 cuma günü atıyorum yarım kilo gitmiş eksi yarım kilodan hesaplanıcak. Burda kuralların çiğnendiği bir durum yokki ben zaten yöneticilerin söylediği şekilde söylüyorum. Normal izne çıksam senin dediğin gibi olurdu ama hamilelik nedeniyle ayrılanlara böyle bir inisiyatif uyguluyolar. Ama sizin takım için sıkıntı oluyorsa ben başka takımdan devam edebilirim sorun değil.

Tercih senin canım 1 dilim (1 kk büyüklüğü
) yersen her sonuca da hazır olcaksin profiterol kesinle olmaz böreği ekmekle dengelersin ama profiterol u dengelemek zor hem hamur hem şeker. Ben mecbur.olmazsam yemezdim bak dün mecburen yedim ama çok pişmanım aç kalsaydım.de yemeseydim
Hafta.sonu 2 gün yürüdüm cumartesiyi saymasın pazar.gunu 1 saat yürüdüm aslında daha fazla da bakamadım sayaca. Spor yapamıyorum çok halsiz ve ağrı krizim var sol kurek kemiği ve sol tarafım ağrıyor yapsam daha da artacak . Sunuculuğu tubili ve rabia paylaşmış olacak bir hesap edeyim hemen olur mu
Kizlar nasilsiniz ? Ugrayamiyorum esim gidicek 20 gune kadar. Kardesimde askere gidicek 2 haftaya onlarla ugrasiyorum firsat bulamiyorum islerimi toparlayip en kisa zamanda gelicem bende
Üst üste gelmiş ikisinin gidişi allah kavuştursun canım.
Olur canım çok teşekkür ederim sizin tecrübelerinizi dinlicem bundan sonra ekmek şeker yok iştah kesen tok tutan yiyeceklere yönelicem
Protein ağırlıklı gidersen tok kalırsın şeker istediğin de azalır canım
Börek yediğim e pişman oldum zaten . Bugün geçersin beni bencede akşam biraz fazla kaçtı kayısı yedim kahve içtim falan az wcye çıktım ama o rahatlama hissi yok daha
Yaa yapamıyorum ki ağırlarım çok kötü baksana wc bile sıkıntılı toparlamadım ilacım da kalmadı aslinda 1 tane içsem az rahatlardım yürüyüş yapıyorum ama hemen hemen ger gün 1 saat kadar .
Yanına 1 ton balık yeseydin akşam canım tok tutardı seni
Reformer çok pahalı geldi imkanım da yok olsa kesin giderdim. 70 kilo iken 65.kilo dan az görünüyordum ve karin kaslarım sıkılaşmıstı.
Evde yogaya geri döndüm tibet yogayı yapıyorum arada 1 2 ayin daha eklemeye çalışıyorum tabi bu ara verdim

Canım hamileleik sebebi ile ayrıldın değil mi.
Dünki kilon başlamana kilon olcak yeni üye gibi olacaksın sadece not düşecez. Ama bildirime not alındı değil mi o önemli. drdotty sen nasıl mezun oldun geri döndün listeye o şekilde olcak yani

İşte belkide yapmadığım tek şey yoga. Ne sistemini biliyorum ne aşamalarını ne de hareketlerini. Çok rahatlattığını ve kasları güçlendirdiğini biliyorum ama o kadar. Bence sporun branşı önemli değil biliyo musun? İnsana hissettirdiği şey önemli. Mesela ben yürürken aldığım hazzı huzuru diğer sporların hiçbirinde alamıyorum. Belki en basit yöntem ama benim için yürüyüşün yeri ayrıdır. Diğerleri de tabiki rahatlatıyo vs ama yürüyüş candır

Heh aynen canım. Hatta kendi grubumda yanlış mı biliyorum diye kazene sordum çünkü öyle artı çıkacaksam benim gruplara girmem zaten mümkün değil yani gruba girmem demek zaten isttediğim kiloya inmem demek. Öyle olursa da ben grup felan uğraşmam ne gerek var. O yüzden hamilelere böyle inisiyatif yaptılar. Bana ayrılırken söylenen buydu. Listeye de neden hemen girmek istiyorum şu anki motivasyonum kaybolmasın aman nasılsa listede değilim rahatlıgı olmasın diye. Ki zaten bizde bekleme süresi de yok. Direk girebiliyoruz özel durumdan dolayı. Yani ben zaten grubu sekteye uğratacak bir durumum olursa bildirir ve ayrılırım. Ki inşallah olmaz. Bu cuma benim kilom 82.20-cuma günki kilo olarak hesaplanıcak.

SchonerDuft

Canım takım İçin niye sorun olsun. Senin gelmene mutlu olduk biz, sorun olur mu hiç.
Yeni üye gibi işlem yapılıyormuş senin durumunda sıkıntı yok o zaman. Hoşgeldin

Y YesilinBuyusu kabızlık sebebim iritbal ve fibromiyalji her şey geçici etki ediyor malesef

Fibromiyalji bende de var sırtımda ama kabızlığı nasıl etkiliyor anlamadım canım ya kusura bakma yani nerende fibromiyalji var da etkiliyor kabızlığı yoksa benim kabızlığımda mı ondan? Birde ben hacamat yaptırdım geçen çok fayda etti tekrar yaptırcam onu da söyleyeyim belki fayda eder.

Canım takım İçin niye sorun olsun. Senin gelmene mutlu olduk biz, sorun olur mu hiç.
Yeni üye gibi işlem yapılıyormuş senin durumunda sıkıntı yok o zaman. Hoşgeldin

Tamam canım hoşbuldum tekrardan ☺

Bende yürüyüşü sevmezdim yeni yeni sevmeye başladım ama.beni en çok reformer ve yoga mutlu ediyor. Ikiside ruhuma iyi geliyor zaten ruhsal yönden rahatlama için gitmiştim reformer a çok iyi gelmişti.
Değişen kural ilk 8 hafta izine ayrılamıyorsun canım. Sen motiveni kaybetme canım :)

Oooo bu kural iyi olmuş aslında eşşek gibi verilecek o kilolar yani. inşallah canım zaten sürüne sürüne de olsa yapılacak bu diyet. Çok kötü durumdayım kendimi tanıyamıyorum.

Ayy üzüldüm yaaa ağırların yeni başlıyor demek senin benim de bir noktada başladı omur iligimin bir noktasında sonra üzüleceğim şeyler oldu en sonuncusunda birden arttı ağrılarım sol tarafım kol omuz boyun belin 2 tarafı sol ayağıma indi en kötüsü de tedavide yok . Fibromiyalji panik atak bağırsak iritbali birbirine bağlı hastalıklar . Ağrıların arttığında şuna dikkat et bir şey e üzüldün mü bir şeyi takıntı haline getirdin mi ve en önemlisi kafanda.kuruyormusun birşey bunlar kabızlığa da sebeb oluyor. Benim 4 5 gündür arttı mesela ama sebebi benim kafamda kuruyorum kendimi geriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…