- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.061
Hoşgeldin canım;
Tüm mesajları okuyamadım, eğerSchonerDuft ile haberleşmedinizse güncel kilonu ve hedef kilonu bildirmekle işe başlayabilirsin. Takımların genel koşullarını biliyorsun zaten 1. Takımda yarışmışsın bizim takım kurallarımızda ilk sayfada yazıyor. Bu kurallara uymak İçin elinden geleni yapacağına eminim. Çocuklarla çok kolay olmayabilir ama menü paylaşımına özen göstermek takımda aktif olmanı hemde kendini kontrol etmeni sağlar. Cuma bildirimlerini ise hiç aksatmamalısın çünkü tüm takımı aşağı çekersin.
Hayırlı olsun yeşilim, umarım hedeflediğin kiloya kolaylıkla ve kısa sürede gelirsin.
Emzirme meselesine gelince, canın sağolsun eminim ki bebeğin için elinden geleni yapmışsındır. Bende senin gibi 2 yılda 2 Doğum yaptım hiç kolay bişey değil. Şimdi küçük 20 aylık ve hâlâ ikisi birden emiyor
Aramızda birkaç kilocuk fark var, ben spor yapamıyorum ama kabul edersen Cuma’dan sonra kapışalım
Tamam canım bakalım sonuç listelerinden. Sen hazır olduğun hafta alırız listeyeKaptanım bu arada ben direk listeye girebiliyorum. Ayrılırken site yöneticileri öyle söylemişti. Ben kendi kaptanıma özellikle sormuştum.
Ben bu haftadan gireyim listeye canım. Spor listesi için biraz beklerim.Tamam canım bakalım sonuç listelerinden. Sen hazır olduğun hafta alırız listeye
Canımsın prensip olarak en az 1 hafta uyum sürecini takip ederiz, bugün gelip bu hafta listeye girmeyi seni tanımak açısından uygun bulmuyorum. Takımda eskiden arkadaşların var sorun olmayabilir ama ben yardımcı kaptanlarıma danışmadan bu hafta İçin liste sözü veremem.Ben bu haftadan gireyim listeye canım. Spor listesi için biraz beklerim.
Canımsın prensip olarak en az 1 hafta uyum sürecini takip ederiz, bugün gelip bu hafta listeye girmeyi seni tanımak açısından uygun bulmuyorum. Takımda eskiden arkadaşların var sorun olmayabilir ama ben yardımcı kaptanlarıma danışmadan bu hafta İçin liste sözü veremem.SchonerDuft
tugbaFB
Ayrıca 63,3 kiloda 570. Etapta hamilelik nedeniyle izne ayrılmışsın, listeye girdiğin hafta (+) artı olacağın İçin takımın genel yüzde durumunu değerlendirmek gerekir.
Kırılmaca yok ben senin çok kahveni içtim. Bu hafta zaten sende yoğun ve karışıkmışsın. Kuralları çiğnemeyelim
Tercih senin canım 1 dilim (1 kk büyüklüğüBenim işime gelir isteyen herkesi beklerim ne kadar çok insan yerse bana o kadar kalmaz aklımda karışmaz ahahahha
Boşver bilmemek en iyisi bilince insanın yapası geliyo ya da gelenler istiyo seninde bu sefer yiyesin geliyogerçekten yiyim mi dediğin gibi küçük bi dilimcik yicem o zaman yaa peki profiterol o daha önemli
Hafta.sonu 2 gün yürüdüm cumartesiyi saymasın pazar.gunu 1 saat yürüdüm aslında daha fazla da bakamadım sayaca. Spor yapamıyorum çok halsiz ve ağrı krizim var sol kurek kemiği ve sol tarafım ağrıyor yapsam daha da artacak . Sunuculuğu tubili ve rabia paylaşmış olacak bir hesap edeyim hemen olur mu@berkasHaftanın 1.si 2087 puan
@Turkuazmavi90Haftanın 2.si 1951puan
@yellow girlHaftanın 3.sü 1690puan
Tebrikler kızlar
Ayrıca spor yapan herkezi kutlarım
Veee @ELF_LR35 tekrar kontrol ettim 485puan alıntılayıp eklemişsin canım ama senin puanın olmayan alıntının üzerine tekrar ekleme yapılıp devam edilmiş ondan arkalarda kalmış unutulmuş canım düzelttim şimdi ve tabiki sonuncuda diilsin
@berkassana ne ödül versek
08/04/2019 - 14/04/2019
yellow girl / 570+425+445+100+150 = 1690
SchonerDuft / 150
tgb1907 / 150
htc71 / 112.5+112.5 = 225
sena zeynep / 545+565 = 1110
berkas / 220+594+623+450+200= 2087
Turkuazmavi90 / 520+465+140+298+528=1951
Rabia- / 150
chaos1023 /1500
magickk /45+180+180+180=585
ELF_LR35/ 485
Buki_89/ 150+195+360+285 = 790
sonuncular =SchonerDuft tugbaFB @Rabia- kızlar sonunculuğu paylaşmışsınız ben sizi birinciliği paylaşırken görmek isterdim bukadar sonuncu olunur mu buda başka başarı hadi tuğba yı anladık ama schoner ? Rabia sende spor yapıyordun sanki ? Yoksa puanlarını mı eklemedin? Veeee acaba size ne ceza versek
Üst üste gelmiş ikisinin gidişiKizlar nasilsiniz ? Ugrayamiyorum esim gidicek 20 gune kadar. Kardesimde askere gidicek 2 haftaya onlarla ugrasiyorum firsat bulamiyorum islerimi toparlayip en kisa zamanda gelicem bende
Protein ağırlıklı gidersen tok kalırsın şeker istediğin de azalır canımOlur canım çok teşekkür ederim sizin tecrübelerinizi dinlicem bundan sonra ekmek şeker yok iştah kesen tok tutan yiyeceklere yönelicem
Börek yediğim e pişman oldum zaten . Bugün geçersin beni bencede akşam biraz fazla kaçtı kayısı yedim kahve içtim falan az wcye çıktım ama o rahatlama hissi yok dahaYarina daha fazla olacak tatli kiz
Cok iyi gidiyorsun kuzum tebrik ederim
Hosgeldin canim
Afiyet olsun canim boregi azik yemişsin az daha yeseydin yaşaka şaka yeme aramizda ki farki kapattin sayilir
Bugum ben kendi ellerimle aldim yuruyusten gelirken tatlisini cekirdeginiama sadece ona yetecek kadar aldim bana yok
Bizim burasida soguktu ama sahil daha fena oluyor bugun bayagi dolu gecti yurusten ayri pazar market isleride vardi onlarida hallettim
Sagol kuzum sanada afiyet olsun yumurtalar
Yaa yapamıyorum ki ağırlarım çok kötü baksana wc bile sıkıntılı toparlamadım ilacım da kalmadı aslinda 1 tane içsem az rahatlardımSchonerDuft tugbaFB @Rabia-
Ezikler sizi sonuncu olmuşsunuz
Tubi sen niye yürümüyorsun ne oluyo sana tembel seni
Burcu sana ne oluyor öyle 68i gördün diye havalara girmek, tembellik etmekte neyin nesi?
Hadi ben yaşlı başlı kadınım ama size yakışıyor mu hiç
Toparlanalım fıstıklarım 1 ay sonra yazzzz
Özlendin canım
Oğluşun nasıl kuzum, büyümüştür
Yanına 1 ton balık yeseydin akşam canım tok tutardı seniBugünkü menümü de yazıp, kaçıyorum canlarım
İyi geceler
9:30
1 küp süzme peynir
1 dilim ızgara hellim
1/2 dilim çavdarlı ekmek
Domates, biber, yeşiller,
12:00 1 bardak süt/nescafe/hindistan cevizi rendesi
14:00
Karabuğdaylı sebzeli kırmızı mercimek çorbası 1 kepçe
1 kase yeşil salata (yağsız)
2 köfte büyüklüğünde külbastı ızgara
17:00
1 ayran / 1 mandalina
19:00
Fırın poşetinde etsiz, yağsız türlü 6-7 kaşık
1 kase yoğurt
Gece 1 bardak süt
Su 2,5 lt
Spor yok
Akşam yemeği hiç tatmin etmedi. Açım ve canım tatlı istiyor. Geçecek alışıyorum
Reformer çok pahalı geldi imkanım da yok olsa kesin giderdim. 70 kilo iken 65.kilo dan az görünüyordum ve karin kaslarım sıkılaşmıstı.Evet daha tazeyiz ama doğumdan sonra virmek yerine almak çok sinir bozucu iki bebeğimde de durum bu oldu. Yine de senin söylediğin gibi sağlık olsun da veririm inşallah sizlerinde destiğiyle.
İnşallah canımmm ☺
Yaa reformer çok iyi benim gittiğim dönemde yoktu ben plates ilk çıktığı zamanlar gitmiştim baya bi oluyo reformer sonradan eklendi onu hiç yapmadım yani ama çok zevkli ve kaslar açısından iyi görünüyor. Devam etmeyi düşünüyo musun?
Bi an anılarım depreşti canım nedenini biliyorsun senbu hafta katılmam biraz zor gibi ben şu hafta kendime eve oğlanın durumuna bakayım inşallah fırsat bulabilecek miyim bi göreyim olur mu? Zaten sporsuz olmaz ama işte nasıl bi düzen kurucam bilemiyorum kuzucum. Haber ederim ben sana.
Canım zaten ölümden başka her derde deva diye geçen muzice bir yiyecek çörekotu. Ben saç cilt karaciğer ve zayıflama için içiyorum. Aç karna içilirse zayıflamaya tok içilirse kilo almaya fayda sağlıyor ve karaciğeri temizlediği için ciltte ve saçta gözle görülür bir güzellik sağlıyor.
Yaaa evet ne güzel olurdu. Van dayım ben ve sanırım burdan olan tek kişi benimdir.normalde ankaralıyım ama.
Canım kabızlık için mi yiyorsun kayısıyı ben de çok çektim bu kabızlık illetinden iki tavsiyem var nacizane birincisi aç karna bir çorba kaşığı zeytinyağına limon sıkıp içmen ama düzenli olarak yapılması lazım ikincisi de prebiyotik kullanman marka söyleyemiyoruz sanırım ama e ile başlayanı hani reklamları olanı kullanıyorum ben çok memnun kaldım.
Bu menüler bana tanıdık geldi.güzem canım afiyet olsun.
Bak yaaaa yine izmir muhabbeti açmışlar hadi bide yay burcu sohbeti açın da tam olsun
Hoşbuldum canım.
Hoşbuldum kaptanım. Yazayım şuan kilo 82.20 ilk hedef 70 ikinci hedef 63 nihai hedef 57. Benden sonra değişen kurallar olduysa yine uyarırsınız canım elimden geldiğince aktif olmaya çalışırım. İnşallah hiç aksatmadım bildirimi burda da aksatmam. Spor konusunda da ben bayadır kendi evimde değildim pazar akşam geldim evimi işlerimi diyetimi düzene koyayım bu hafta sonrası için neden olmasın memnun olurum. Güzel bir tedavi olur benim içinde. Sevgiler
Canım hamileleik sebebi ile ayrıldın değil mi.Hayır işte öyle hesaplanmıycak benimki canım. Ben istediğim zaman istediğim kilodan istediğim takımda başlayabilirim. Bunu benim eski kaptanım site yöneticilerine sordu öyle ayrıldım ben. Yani artı çıkmıycam. 82.20 cuma günü atıyorum yarım kilo gitmiş eksi yarım kilodan hesaplanıcak. Burda kuralların çiğnendiği bir durum yokki ben zaten yöneticilerin söylediği şekilde söylüyorum. Normal izne çıksam senin dediğin gibi olurdu ama hamilelik nedeniyle ayrılanlara böyle bir inisiyatif uyguluyolar. Ama sizin takım için sıkıntı oluyorsa ben başka takımdan devam edebilirim sorun değil.
Tercih senin canım 1 dilim (1 kk büyüklüğü
) yersen her sonuca da hazır olcaksin profiterol kesinle olmaz böreği ekmekle dengelersin ama profiterol u dengelemek zor hem hamur hem şeker. Ben mecbur.olmazsam yemezdim bak dün mecburen yedim ama çok pişmanım aç kalsaydım.de yemeseydim
Hafta.sonu 2 gün yürüdüm cumartesiyi saymasın pazar.gunu 1 saat yürüdüm aslında daha fazla da bakamadım sayaca. Spor yapamıyorum çok halsiz ve ağrı krizim var sol kurek kemiği ve sol tarafım ağrıyor yapsam daha da artacak . Sunuculuğu tubili ve rabia paylaşmış olacak bir hesap edeyim hemen olur mu
Üst üste gelmiş ikisinin gidişiallah kavuştursun canım.
Protein ağırlıklı gidersen tok kalırsın şeker istediğin de azalır canım
Börek yediğim e pişman oldum zaten . Bugün geçersin beni bencede akşam biraz fazla kaçtı kayısı yedim kahve içtim falan az wcye çıktım ama o rahatlama hissi yok daha
Yaa yapamıyorum ki ağırlarım çok kötü baksana wc bile sıkıntılı toparlamadım ilacım da kalmadı aslinda 1 tane içsem az rahatlardımyürüyüş yapıyorum ama hemen hemen ger gün 1 saat kadar .
Yanına 1 ton balık yeseydin akşam canım tok tutardı seni
Reformer çok pahalı geldi imkanım da yok olsa kesin giderdim. 70 kilo iken 65.kilo dan az görünüyordum ve karin kaslarım sıkılaşmıstı.
Evde yogaya geri döndüm tibet yogayı yapıyorum arada 1 2 ayin daha eklemeye çalışıyorum tabi bu ara verdim
Canım hamileleik sebebi ile ayrıldın değil mi.
Dünki kilon başlamana kilon olcak yeni üye gibi olacaksın sadece not düşecez. Ama bildirime not alındı değil mi o önemli.drdotty sen nasıl mezun oldun geri döndün listeye o şekilde olcak yani
Normalde kactın gunaydınBen de canım tartıldığımdan beri WC çıkmadım 69.00 olmuşum ama sinirim bozuldu
menuyu vereyim artık
9.00
2yumurta zeytin peynir domates salatalık 1ceviz 3badem yarım dlm tb ekmek
13.00
1kutu sut 3hurma 2ceviz 3badem
17.30
1durum doner ayran (olmadı biliyorum başka seçeneğim yoktu)
su 2 daha içerim
spor
2saat tempolu yürüyüş
Günaydın canım 68.40 çıkmıştım bu sabah da WC çıkmadımNormalde kactın gunaydın
Canım takım İçin niye sorun olsun. Senin gelmene mutlu olduk biz, sorun olur mu hiç.Hayır işte öyle hesaplanmıycak benimki canım. Ben istediğim zaman istediğim kilodan istediğim takımda başlayabilirim. Bunu benim eski kaptanım site yöneticilerine sordu öyle ayrıldım ben. Yani artı çıkmıycam. 82.20 cuma günü atıyorum yarım kilo gitmiş eksi yarım kilodan hesaplanıcak. Burda kuralların çiğnendiği bir durum yokki ben zaten yöneticilerin söylediği şekilde söylüyorum. Normal izne çıksam senin dediğin gibi olurdu ama hamilelik nedeniyle ayrılanlara böyle bir inisiyatif uyguluyolar. Ama sizin takım için sıkıntı oluyorsa ben başka takımdan devam edebilirim sorun değil.
Y YesilinBuyusu kabızlık sebebim iritbal ve fibromiyalji her şey geçici etki ediyor malesef
Canım takım İçin niye sorun olsun. Senin gelmene mutlu olduk biz, sorun olur mu hiç.
Yeni üye gibi işlem yapılıyormuş senin durumunda sıkıntı yok o zaman. Hoşgeldin
İşte belkide yapmadığım tek şey yoga. Ne sistemini biliyorum ne aşamalarını ne de hareketlerini. Çok rahatlattığını ve kasları güçlendirdiğini biliyorum ama o kadar. Bence sporun branşı önemli değil biliyo musun? İnsana hissettirdiği şey önemli. Mesela ben yürürken aldığım hazzı huzuru diğer sporların hiçbirinde alamıyorum. Belki en basit yöntem ama benim için yürüyüşün yeri ayrıdır. Diğerleri de tabiki rahatlatıyo vs ama yürüyüş candır
Heh aynen canım. Hatta kendi grubumda yanlış mı biliyorum diye kazene sordum çünkü öyle artı çıkacaksam benim gruplara girmem zaten mümkün değil yani gruba girmem demek zaten isttediğim kiloya inmem demek. Öyle olursa da ben grup felan uğraşmam ne gerek var. O yüzden hamilelere böyle inisiyatif yaptılar. Bana ayrılırken söylenen buydu. Listeye de neden hemen girmek istiyorum şu anki motivasyonum kaybolmasın aman nasılsa listede değilim rahatlıgı olmasın diye. Ki zaten bizde bekleme süresi de yok. Direk girebiliyoruz özel durumdan dolayı. Yani ben zaten grubu sekteye uğratacak bir durumum olursa bildirir ve ayrılırım. Ki inşallah olmaz. Bu cuma benim kilom 82.20-cuma günki kilo olarak hesaplanıcak.
Bende yürüyüşü sevmezdim yeni yeni sevmeye başladım ama.beni en çok reformer ve yoga mutlu ediyor. Ikiside ruhuma iyi geliyor zaten ruhsal yönden rahatlama için gitmiştim reformer a çok iyi gelmişti.İşte belkide yapmadığım tek şey yoga. Ne sistemini biliyorum ne aşamalarını ne de hareketlerini. Çok rahatlattığını ve kasları güçlendirdiğini biliyorum ama o kadar. Bence sporun branşı önemli değil biliyo musun? İnsana hissettirdiği şey önemli. Mesela ben yürürken aldığım hazzı huzuru diğer sporların hiçbirinde alamıyorum. Belki en basit yöntem ama benim için yürüyüşün yeri ayrıdır. Diğerleri de tabiki rahatlatıyo vs ama yürüyüş candır
Heh aynen canım. Hatta kendi grubumda yanlış mı biliyorum diye kazene sordum çünkü öyle artı çıkacaksam benim gruplara girmem zaten mümkün değil yani gruba girmem demek zaten isttediğim kiloya inmem demek. Öyle olursa da ben grup felan uğraşmam ne gerek var. O yüzden hamilelere böyle inisiyatif yaptılar. Bana ayrılırken söylenen buydu. Listeye de neden hemen girmek istiyorum şu anki motivasyonum kaybolmasın aman nasılsa listede değilim rahatlıgı olmasın diye. Ki zaten bizde bekleme süresi de yok. Direk girebiliyoruz özel durumdan dolayı. Yani ben zaten grubu sekteye uğratacak bir durumum olursa bildirir ve ayrılırım. Ki inşallah olmaz. Bu cuma benim kilom 82.20-cuma günki kilo olarak hesaplanıcak.
Bende yürüyüşü sevmezdim yeni yeni sevmeye başladım ama.beni en çok reformer ve yoga mutlu ediyor. Ikiside ruhuma iyi geliyor zaten ruhsal yönden rahatlama için gitmiştim reformer a çok iyi gelmişti.
Değişen kural ilk 8 hafta izine ayrılamıyorsun canım. Sen motiveni kaybetme canım :)
Ayy üzüldüm yaaa ağırların yeni başlıyor demek senin benim de bir noktada başladı omur iligimin bir noktasında sonra üzüleceğim şeyler oldu en sonuncusunda birden arttı ağrılarım sol tarafım kol omuz boyun belin 2 tarafı sol ayağıma indi en kötüsü de tedavide yok . Fibromiyalji panik atak bağırsak iritbali birbirine bağlı hastalıklar . Ağrıların arttığında şuna dikkat et bir şey e üzüldün mü bir şeyi takıntı haline getirdin mi ve en önemlisi kafanda.kuruyormusun birşey bunlar kabızlığa da sebeb oluyor. Benim 4 5 gündür arttı mesela ama sebebi benim kafamda kuruyorum kendimi geriyorum.Fibromiyalji bende de var sırtımda ama kabızlığı nasıl etkiliyor anlamadım canım ya kusura bakma yani nerende fibromiyalji var da etkiliyor kabızlığı yoksa benim kabızlığımda mı ondan? Birde ben hacamat yaptırdım geçen çok fayda etti tekrar yaptırcam onu da söyleyeyim belki fayda eder.
Tamam canım hoşbuldum tekrardan ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?