Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oooo bu kural iyi olmuş aslında eşşek gibi verilecek o kilolar yani. inşallah canım zaten sürüne sürüne de olsa yapılacak bu diyet. Çok kötü durumdayım kendimi tanıyamıyorum.
Kesinlikle mecbursun zayıflamaya aslında kötü oldu giriyor listeye kilo veremiyor stres yapıyor kaçamak yapyor mecburen 2 ay bekletiyorsun.listeden çık diyemiyorsun 6 ay giremiyor listeye .

Yok kuzum bende 9 yıldır var ve çok ileri decede ve anksiyte hastasıyım ayrıca da kronik kabızlıkta var ama bunların fibromiyaljiyle ilgili olduğunu ilk defa senden duyuyorum. Ben çok geceler ağlaya ağlaya uyuduğumu biliyorum. Birde benim genetik olarak bel kemiğimde eğri ikisi bir arada sen düşün gerisini ne fizik edaviler ne kuru iğne tedavileri hiçbiri işe yaramadı ama hacamattan fayda gördüm. Sırtım bildiğin yumruk yumruk demir gibi sertti şu an inanılmaz yumuşadı divam edicem muhakkak. Sana da tavsiye ederim. Hatta hacamatı yapan kadın şoka girdi sen bu şekilde nasıl yaşıyosun bu ağrılara nasıl dayanıyosun çok ileri derecee seninki diye. Kadın durup durup ah vah diyo benden çok üzüldü ama anksiyete ve kabızlığın buna bağlı olmasına çok çok şaşırdım. Ben kabızlıkta o sana bahsittiğim iki şeyden fayda gördüm canım. Hatta esku tkım arkadaşlarım bilir kabızlık olmasa çok daha iyi kilo verebilirdim ben şimdi inşallah o sorunu hallettim. Sana da çok geçmiş olsun. Hacamatı araştırmanı faydalarını felan tavsiye ederim. Yaptırmaya karar virirsen ehli birini bul canım o önemli.

Dürümü yerken ekmekten kıssaydın iyi olurdu bazen seçeneğimiz olmuyor ama elimizdekini daha sz zararlı şekle getirmeye alışmalıyız lavaş ise bir kısmını çıkarabiliriz somun ise içini yiyip üst ya da alt kısmını yiyebiliriz içine ketçap mayonez koydurmayız . Çerezlerde çok olmuş günde 5 çiğ fındık ya da badem ya da 2 ceviz yeterli . Hurma yemen de akıllıca krizi önler

Kesinlikle mecbursun zayıflamaya aslında kötü oldu giriyor listeye kilo veremiyor stres yapıyor kaçamak yapyor mecburen 2 ay bekletiyorsun.listeden çık diyemiyorsun 6 ay giremiyor listeye .

Daha önceki takımda hiç artı olmadım canım yani takım benim yüzümden hiç zarara uğramadı inşallah bu sefere öyle olabilirim. En kötü sabit oluyorum. Allahım yardım et de yüzümü kara çıkarma arkadaşlarıma karşı amin

vereceğiniz tüm cezalar kabulüm valla ya 1 gün spor yaptım ama unuttum eklemeyi evimde de değildim annemlere felan gittim sürekli ama bugünden itibaren düzenli spor yapcam

bende br yerde okudum . sonra kkda bir topik vardı herkes nerdeyse aynı şeyden muzdarip . mide sıkıntısı yaşayanlarda var mesela ben sürekli geğirme ihtiyacı duyuyordum bir ara . reformer ile tanışsan o ağrıların nasıl hafifleyecek bir bilsen .. mat platesten daha çok faydası oluyor . 2 aylık dönemde ne ağrı kaldı ne kabızlık ama çok pahalı aleti de pahalı ucuz olsa aletini eve alacam yapacam :)
bağırsak iritbali teşhisini konduğunda profesör nasıl hissediyorsan bağırsaklarında öyle hissediyor demişti . mutluysan mutlu huzursuzsam huzursuz ve sonucu kabızlık :) hatta eşim psikiyatriste gidelim mi diye sordu . kesinlikle önermem dedi bir yerden yaparken çok yerden bozulur sistem dedi . kendimi oyalayacak şeyler bulmam lazımmış.
zeytinyağı ve limon u içemem evde organik yapım kantronlu var dilime bile deyiremedim . hacamattan korkarım ya burda yapan birine de denk gelmedim hiç yine de bir sorayım.
genetik olması da kötü o bölgeye eşin msaj yapsa rahatlama olmuyor mu ?
amin canım :)

Sen kaçamakları yap yap sonra sor cuma 500gram öne geçmiştim zaten şimdi bir 500daha geçtim oldumu sana 1 kilo ye sen daha ye
cumaya göre - 500 üm diyosun yani
çoğunlukla sturbucks içiyordum ama her gün külfetli olmaya başlamıştı şimdi iş yerinde de o makineden var kahvesini değiştirdik şimdi ofiste yapıyorum
sende ki nasıl bi makine

Sağol canım ben yine ekmeksiz ve genelde karatay la devam ediyorum böyle arada değişiklik yapıyorum takımda ikimiz yapıyoruz sadece

Menü güzel canım afiyet olsun

neyse ki doğru değilmiş yürüğime su serpildi

canım yürümeye üşenmiyorum ama yürüdüğüm süreyi buraya eklemeye üşüniyorum
her gün 15000 adım yapıyorum fazlası oluyor ama eksiği olmuyor
bu hafta dikkat eder düzenli puanımı yazarım kuzum

bende makine yok canım klasik kahve alıyordum . kahve makinesini çok içiyorum diye almamıştım. ( Tedavi olumsuz etkilenmesin diye ) ama farkı inan bilmiyordum dün filtre dedin ya bir bakayım dedim oysaki her zamanda diyorsun . birde eskiden annemle içerdik aparatları vardı annemde dur ben onu kendi evime getireyim

ahahha :) aynen getir annenden
bende eve almadım ama alıcam sanırım bağımlı oldum hafta sonu ağrı giriyor başıma

MİNİK ADAYLARIMIZ
617. Etap

aurora_z (63,20///%)B.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 55,00

Turkuazmavi90 (83,4///%)B.tarihi:29/03/2019 B.kilo: Hedef:79,00
berkas (65,80///%) B.tarihi:29/03/2019 B.kilo:69,60 Hedef:60,00
ucukgenclik (68,80///%) B.tarihi:01/04/2019 B.kilo:69,90 Hedef:55,00
arden32 (81,40///%) B.tarhii:15 04/2019 B.kilo: 81,40 Hedef:65,00
chaos1023(96,40///%)B.tarihi:04/04/2019 B.kilo:98.60 Hedef:

drdotty (80,00///%)
Rabia- (77,00///%) HEDEF KİLO
YesilinBuyusu( ///%) hamilelik sebebi ile izne ayrılan üye geri döndü.B.Tarihi:16/04/2019 B.Kilosu : Hedef K:

@YesilinBuyusu bilgileri yazarsan hazır olsun cuma günü ana listeye aktarmak kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…