- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.081
Ok canım listeyi pc de düzenlerim geçince büroya telden zor oluyorSchonerDuft kuzum Yeşil’in hiç bildirimi yok aday listesinde bugünden listeye çıkalım, cuma sorun olmasın
Kesinlikle mecbursun zayıflamayaOooo bu kural iyi olmuş aslındaeşşek gibi verilecek o kilolar yani. inşallah canım zaten sürüne sürüne de olsa yapılacak bu diyet. Çok kötü durumdayım kendimi tanıyamıyorum.
Ayy üzüldüm yaaa ağırların yeni başlıyor demek senin benim de bir noktada başladı omur iligimin bir noktasında sonra üzüleceğim şeyler oldu en sonuncusunda birden arttı ağrılarım sol tarafım kol omuz boyun belin 2 tarafı sol ayağıma indi en kötüsü de tedavide yok . Fibromiyalji panik atak bağırsak iritbali birbirine bağlı hastalıklar . Ağrıların arttığında şuna dikkat et bir şey e üzüldün mü bir şeyi takıntı haline getirdin mi ve en önemlisi kafanda.kuruyormusun birşey bunlar kabızlığa da sebeb oluyor. Benim 4 5 gündür arttı mesela ama sebebi benim kafamda kuruyorum kendimi geriyorum.
Dürümü yerken ekmekten kıssaydın iyi olurdu bazen seçeneğimiz olmuyor ama elimizdekini daha sz zararlı şekle getirmeye alışmalıyız lavaş ise bir kısmını çıkarabiliriz somun ise içini yiyip üst ya da alt kısmını yiyebiliriz içine ketçap mayonez koydurmayız . Çerezlerde çok olmuş günde 5 çiğ fındık ya da badem ya da 2 ceviz yeterli . Hurma yemen de akıllıca krizi önler
Kesinlikle mecbursun zayıflamayaaslında kötü oldu giriyor listeye kilo veremiyor stres yapıyor kaçamak yapyor mecburen 2 ay bekletiyorsun.listeden çık diyemiyorsun 6 ay giremiyor listeye .
vereceğiniz tüm cezalar kabulüm valla ya 1 gün spor yaptım ama unuttum eklemeyi evimde de değildim annemlere felan gittim sürekli ama bugünden itibaren düzenli spor yapcam@berkasHaftanın 1.si 2087 puan
@Turkuazmavi90Haftanın 2.si 1951puan
blonde ambition Haftanın 3.sü 1690puan
Tebrikler kızlar
Ayrıca spor yapan herkezi kutlarım
Veee @ELF_LR35 tekrar kontrol ettim 485puan alıntılayıp eklemişsin canım ama senin puanın olmayan alıntının üzerine tekrar ekleme yapılıp devam edilmiş ondan arkalarda kalmış unutulmuş canım düzelttim şimdi ve tabiki sonuncuda diilsin
@berkassana ne ödül versek
08/04/2019 - 14/04/2019
yellow girl / 570+425+445+100+150 = 1690
SchonerDuft / 150
tgb1907 / 150
htc71 / 112.5+112.5 = 225
sena zeynep / 545+565 = 1110
berkas / 220+594+623+450+200= 2087
Turkuazmavi90 / 520+465+140+298+528=1951
Rabia- / 150
chaos1023 /1500
magickk /45+180+180+180=585
ELF_LR35/ 485
Buki_89/ 150+195+360+285 = 790
sonuncular =SchonerDuft tugbaFB Rabia- kızlar sonunculuğu paylaşmışsınız ben sizi birinciliği paylaşırken görmek isterdim bukadar sonuncu olunur mu buda başka başarı hadi tuğba yı anladık ama schoner ? Rabia sende spor yapıyordun sanki ? Yoksa puanlarını mı eklemedin? Veeee acaba size ne ceza versek
bende br yerde okudum . sonra kkda bir topik vardı herkes nerdeyse aynı şeyden muzdarip . mide sıkıntısı yaşayanlarda var mesela ben sürekli geğirme ihtiyacı duyuyordum bir ara . reformer ile tanışsan o ağrıların nasıl hafifleyecek bir bilsen .. mat platesten daha çok faydası oluyor . 2 aylık dönemde ne ağrı kaldı ne kabızlık ama çok pahalı aleti de pahalı ucuz olsa aletini eve alacam yapacam :)Yok kuzum bende 9 yıldır var ve çok ileri decede ve anksiyte hastasıyım ayrıca da kronik kabızlıkta var ama bunların fibromiyaljiyle ilgili olduğunu ilk defa senden duyuyorum. Ben çok geceler ağlaya ağlaya uyuduğumu biliyorum. Birde benim genetik olarak bel kemiğimde eğri ikisi bir arada sen düşün gerisini ne fizik edaviler ne kuru iğne tedavileri hiçbiri işe yaramadı ama hacamattan fayda gördüm. Sırtım bildiğin yumruk yumruk demir gibi sertti şu an inanılmaz yumuşadı divam edicem muhakkak. Sana da tavsiye ederim. Hatta hacamatı yapan kadın şoka girdi sen bu şekilde nasıl yaşıyosun bu ağrılara nasıl dayanıyosun çok ileri derecee seninki diye. Kadın durup durup ah vah diyo benden çok üzüldüama anksiyete ve kabızlığın buna bağlı olmasına çok çok şaşırdım. Ben kabızlıkta o sana bahsittiğim iki şeyden fayda gördüm canım. Hatta esku tkım arkadaşlarım bilir kabızlık olmasa çok daha iyi kilo verebilirdim ben şimdi inşallah o sorunu hallettim. Sana da çok geçmiş olsun. Hacamatı araştırmanı faydalarını felan tavsiye ederim. Yaptırmaya karar virirsen ehli birini bul canım o önemli.
amin canım :)Daha önceki takımda hiç artı olmadım canım yani takım benim yüzümden hiç zarara uğramadı inşallah bu sefere öyle olabilirim. En kötü sabit oluyorum. Allahım yardım et de yüzümü kara çıkarma arkadaşlarıma karşı amin
cumaya göre - 500 üm diyosun yaniSen kaçamakları yap yap sonra sorcuma 500gram öne geçmiştim zaten şimdi bir 500daha geçtim oldumu sana 1 kilo ye sen daha ye
çoğunlukla sturbucks içiyordum ama her gün külfetli olmaya başlamıştı şimdi iş yerinde de o makineden var kahvesini değiştirdik şimdi ofiste yapıyorumYerim ben onu .
Etkisinde kalıyorsan tartilmamak en iyisi.
Filtre kahveyi starbucks tan mı alıyorsun evde mi yapıyorsun. Ictigim kahvenin posa olduğunu öğrendim de
Biraz kilo verip biraz sıkılaşınca bu iş tamam.
Taytlarin çok güzel ne kadara aldın
Sağol canım ben yine ekmeksiz ve genelde karatay la devam ediyorum böyle arada değişiklik yapıyorum takımda ikimiz yapıyoruz sadeceEvet daha tazeyiz ama doğumdan sonra virmek yerine almak çok sinir bozucu iki bebeğimde de durum bu oldu. Yine de senin söylediğin gibi sağlık olsun da veririm inşallah sizlerinde destiğiyle.
İnşallah canımmm ☺
Yaa reformer çok iyi benim gittiğim dönemde yoktu ben plates ilk çıktığı zamanlar gitmiştim baya bi oluyo reformer sonradan eklendi onu hiç yapmadım yani ama çok zevkli ve kaslar açısından iyi görünüyor. Devam etmeyi düşünüyo musun?
Bi an anılarım depreşti canım nedenini biliyorsun senbu hafta katılmam biraz zor gibi ben şu hafta kendime eve oğlanın durumuna bakayım inşallah fırsat bulabilecek miyim bi göreyim olur mu? Zaten sporsuz olmaz ama işte nasıl bi düzen kurucam bilemiyorum kuzucum. Haber ederim ben sana.
Canım zaten ölümden başka her derde deva diye geçen muzice bir yiyecek çörekotu. Ben saç cilt karaciğer ve zayıflama için içiyorum. Aç karna içilirse zayıflamaya tok içilirse kilo almaya fayda sağlıyor ve karaciğeri temizlediği için ciltte ve saçta gözle görülür bir güzellik sağlıyor.
Yaaa evet ne güzel olurdu. Van dayım ben ve sanırım burdan olan tek kişi benimdir.normalde ankaralıyım ama.
Canım kabızlık için mi yiyorsun kayısıyı ben de çok çektim bu kabızlık illetinden iki tavsiyem var nacizane birincisi aç karna bir çorba kaşığı zeytinyağına limon sıkıp içmen ama düzenli olarak yapılması lazım ikincisi de prebiyotik kullanman marka söyleyemiyoruz sanırım ama e ile başlayanı hani reklamları olanı kullanıyorum ben çok memnun kaldım.
Bu menüler bana tanıdık geldi.güzem canım afiyet olsun.
Bak yaaaa yine izmir muhabbeti açmışlar hadi bide yay burcu sohbeti açın da tam olsun
Hoşbuldum canım.
Hoşbuldum kaptanım. Yazayım şuan kilo 82.20 ilk hedef 70 ikinci hedef 63 nihai hedef 57. Benden sonra değişen kurallar olduysa yine uyarırsınız canım elimden geldiğince aktif olmaya çalışırım. İnşallah hiç aksatmadım bildirimi burda da aksatmam. Spor konusunda da ben bayadır kendi evimde değildim pazar akşam geldim evimi işlerimi diyetimi düzene koyayım bu hafta sonrası için neden olmasın memnun olurum. Güzel bir tedavi olur benim içinde. Sevgiler
Menü güzel canım afiyet olsunBugünkü menümü de yazıp, kaçıyorum canlarım
İyi geceler
9:30
1 küp süzme peynir
1 dilim ızgara hellim
1/2 dilim çavdarlı ekmek
Domates, biber, yeşiller,
12:00 1 bardak süt/nescafe/hindistan cevizi rendesi
14:00
Karabuğdaylı sebzeli kırmızı mercimek çorbası 1 kepçe
1 kase yeşil salata (yağsız)
2 köfte büyüklüğünde külbastı ızgara
17:00
1 ayran / 1 mandalina
19:00
Fırın poşetinde etsiz, yağsız türlü 6-7 kaşık
1 kase yoğurt
Gece 1 bardak süt
Su 2,5 lt
Spor yok
Akşam yemeği hiç tatmin etmedi. Açım ve canım tatlı istiyor. Geçecek alışıyorum❤
ahahahha kuzum sizde iyi ki varsınızKız sesli güldümtubi yaaaaaa hahaahaa seni çook seviyorum yaaa iyiki varsın tubişim
neyse ki doğru değilmiş yürüğime su serpildiDedim bu gönderime kızgın olan kesintugbaFB dır ilk 64 göründü ama korkma sonra tartıyı aç kapa kızı üstüne indir çıkar derken tartı kendine geldi 65.6 çıktı canım yani sabah a 64.6 çıkacak ona korkabilirsin hahaha bak ilk çıkan rakam bu bak da çatla sabaha aynısı gene çıkacak ne de olsa
Eki Görüntüle 2258952
canım yürümeye üşenmiyorum ama yürüdüğüm süreyi buraya eklemeye üşüniyorumSchonerDuft tugbaFB Rabia-
Ezikler sizi sonuncu olmuşsunuz
Tubi sen niye yürümüyorsun ne oluyo sana tembel seni
Burcu sana ne oluyor öyle 68i gördün diye havalara girmek, tembellik etmekte neyin nesi?
Hadi ben yaşlı başlı kadınım ama size yakışıyor mu hiç
❤Toparlanalım fıstıklarım 1 ay sonra yazzzz
Özlendin canım❤
Oğluşun nasıl kuzum, büyümüştür
bende makine yok canım klasik kahve alıyordum . kahve makinesini çok içiyorum diye almamıştım. ( Tedavi olumsuz etkilenmesin diye ) ama farkı inan bilmiyordum dün filtre dedin ya bir bakayım dedim oysaki her zamanda diyorsun . birde eskiden annemle içerdikcumaya göre - 500 üm diyosun yani
çoğunlukla sturbucks içiyordum ama her gün külfetli olmaya başlamıştı şimdi iş yerinde de o makineden var kahvesini değiştirdik şimdi ofiste yapıyorum
sende ki nasıl bi makine
ahahha :) aynen getir annendenbende makine yok canım klasik kahve alıyordum . kahve makinesini çok içiyorum diye almamıştım. ( Tedavi olumsuz etkilenmesin diye ) ama farkı inan bilmiyordum dün filtre dedin ya bir bakayım dedim oysaki her zamanda diyorsun . birde eskiden annemle içerdikaparatları vardı annemde dur ben onu kendi evime getireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?